Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oh ne güzel işte, kesişir kesişşşsin hep :)
Öküzünden öküzüne öküüüüz gibi sevgiler...
Öküzüm benim diyelim hahaha çok sevdim.

Bizimki boynuz kardeşliği...
Dur ya iğrenç oldu bu. Çimen kardeşliği de pek çocuksu kaçtı. Neyse Yüreğinin hayal edebildiği kadar kocaman sevgiler de benden sana

Bebek olacak olanlar kalsın seninle. Bugün dinlen. Yarın da çok güzel haberler getir inşallah...

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Oldu bitti maşallah...
Çok geçmiş olsun... Narkoz kafası yaşa hep korkusu değil :)
Değerin 1500 lerdeydi sanırım... Ortalama 200 ile hesaplandığında tam beklenildiği gibi güzel çıkmış...
İnşallah hepsi olgun çıksın... Süpermanleriyle iyi anlaşsınlar..
Bölüm bölüm bölünüp can olacak embriyolara dönüşsünler.

Yorma kendini, güzel güzel yemeğini yiyip ilaçlarını alıp bol bol yazış :)
Cumartesi sende mi geleceksin üf ya of ya! Uzak ve kötü zamanlama oldu bana h.sonu için dur bakalım.
Eğer hastaneye geliş güzargahını kolaylaştırdıysan o şekilde git. Çok yakınlar... 1-2 km bir şey... Zorlasan yürünebilir de aslında ama :) Ben sana haritasını göstereyim en iyisi dur :) Eğer önce Mecidiyeköy merkeze geliyorsan Şişli yönüne gidince çok daha da yakın... 400-500 metre.. (Resimdeki Şişli M yazan yer M.köy merkez)

canımm inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.. bende aynı durumdayım..
dilerim Allahım daha fazla bekletmesin.

ama hala umudumu yitirmedim ...yumurta ve sperm oldugu sürece devam edeceğim.çok ta inatçıyım
dilerim Allahım daha fazla bekletmesin.
Sen kralicesın bır kez daha bu kadını tanımalıyım dedim.
O zaman şimdi haber vardır sende güzel güzel İnşaallah

Narkoz kafası güzelmiş ya en iyi haber bu
yarın insh bakalım neler olcak

Bebek olacak olanlar kalsın seninle. Bugün dinlen. Yarın da çok güzel haberler getir inşallah...

Sagol canım benim yattım sizleyim yattıgım yerden okuyup yazıyorum.

Harbi güzelmıs ya
kedi gibi mırmır uyandım çok sükür iyiyim
çok sagol tsk ederim insh yarın bakalım neler olcak
evet ben eksık kalırmıyım hiç
Geliyorum nasıpse
yönlendirme icin de cok sagol
insh işlerını ayarlayıp gelebılırsın.

Yolcu yolunda gerek... Bi nevi şehirler arası yolculuğum başlasın. Öperim hepinizi
Bugün usul usul demeyeceğim, dünden ağzım yandı. Evren sana çok afilli mesaj yolluyorum, kayda al; vakti vaktince güzel yuvamıza gideyim :)

Sağol arkadaşım. Kraliçe değilim. Sadece en doğruyu bulmaya çalışıyorum. Bir canın varlığını devam ettirmesine aracı olmak istiyorum sadece. Sahibi olamam ki kimsenin. Kendini nasıl bütün hissedecekse ona göre el uzatmalıyım. Elbette beton değilim. Onca yıl emek ver, bak, büyüt; bıraksın gitsin... çok derin bir yara açar. Ama ben onu kendim için istemiyorum ki. Ona yardım edebilmek için istiyorum. Böyle işte...

Ben gardrop olayını hep düşünüyorum. Millet kadın veya kocasının iyi erkek olduğunu anlatacak ya ..... Tanıdıklar hep derler aaaaa ceketini atsa hamile kalırım ulan diyorum ne ceketini dolap inse bir b.k yok böyle kadınlara gıcık oluyorum.yapcak bir şey yok en azından hayatımızda hiç korunmadık dimi .allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür .allahım diyorum olsun isterse hiç uyumasın ağzıma etsin kafayı yemek istiyorum bebek bakmaktan inşallahinşallah

Hanke ne güzel sabrına bayıldım ilk denemem gebermek üzereyim

Kızzlarrtrrrr haberi gördüm . Hindistan'da 76 yaşında bir kadının ikizleri olmuş hemde doğal yolla adam 89 yaşındaymış

Kızzlarrtrrrr haberi gördüm . Hindistan'da 76 yaşında bir kadının ikizleri olmuş hemde doğal yolla adam 89 yaşındaymış
Medtasyon yolla saglamlastirmislardir isi valla bu yastan sonra o ise mecalde kaliyorsa iiii tamamen gurularin isine benzii

2220 canimya bi dip not ben sigarayi su kabizlik yuzunden tam birakamiyorum nedense kabizken icince cikiyorum haftada bir iki

2220 canimya bi dip not ben sigarayi su kabizlik yuzunden tam birakamiyorum nedense kabizken icince cikiyorum haftada bir iki

Ah o durumu çok iyi bilirim. Bende de var çünkü. Yanında kitap ta olmalı. Hem de gerilimli. Yoksa ı-ıh
Bol su iç. Bir de başka bir seramoni planla. Başlangıçta zorlanacaksın ama alışkanlıklar 21 günde değiştirilebiliyor. Mesela öncesinde ortama oda parfümü sıkmak, su içmek, kağıt uçak, tuzluk vs. yapmak gibi dikkatini dağıtacak şeyler. Üşütmüşüm biraz aklıma fazla bir şey gelmiyor şimdi. Amaç o seramoniyi bozmak...

portakales kusum napiyon zaman azaldi diye kendine kuruntularmi yapiyon kiz seni gidiklarrim bak..tombis gobisini sevsinler bi selam cak bebislere benden muck, uzme bebisleri bakem

Oo

o Ben okadr vcde bekleyemem ya usur totos yani haha ya iyi motive ama bende ic basurdan bide kan geliyor fazla bekleyemiyorum korkudan sis karinla dolasmaktan biktim yarin kayisiya basliyorum duzeltmem lazim, sinirsel kabizlik benimkisi uyku bozuk olunca cikamiyomki

O zaman günde iki bardak ta sarı kantaron çayı yazıyorum sana. Bir bardak ta papatya çayı. Saatlerini sen ayarla. Kantaronu sabah akşam yapabilirsin mesela. Dur ya, hamile değilsin di mi? Kendime de bir reçete yazsam iyi olacak. Çok unutkan oldum... Eğer hamileysen günde iki bardak papatya yeterli. Kantaronun gebeliğe etkisinden emin olamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…