Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

şanslısın canım evet köy tavuğu horozunun tadı hiçbişeyde yoktur bende şanslıyım balık konusunda ve daha bi çok sebze meyve konusunda ama bi şekilde hormonlu yiyecekelrden tüketiyoruz Allah yardımcımız olsun

Tamam ben her türlüsüne tamam diyorum. Oraya gideriz.)

anlaştık o zaman

hiçde kolay değil canım yaptıkların afiyet bal şeker olsun yiyenlere seninde ellerine sağlık

senin için salatamın resmini koyuyorum

yarın güzel haberlerinle coşalım inşallah canım benim

portakales kusum napiyon zaman azaldi diye kendine kuruntularmi yapiyon kiz seni gidiklarrim bak..tombis gobisini sevsinler bi selam cak bebislere benden muck, uzme bebisleri bakem

Benimle ayni gun transfer olan bi akrkadas baska topikten az once idrar testi yapmis ve pozitif cikmis yani cift cizgii ... cok sevindim ama kendim icin korkmaya basladimm... sanirim cok korkuyorum elimde olmadan ve hep negatif dusunuyoeum ((( gıdıklaaa benii :))

Daha bir hafta var test gününe. Bugün senin 6. günün olmalı. Ayın 15' i değil miydi transferin? Eğer şimdiden çıktıysa ikiz olma ihtimali yüksek. Bir de WishDuygu' nun deneyimi gibi olabilir. Bazı testler progesteron ölçüyormuş. İlaçlar nedeniyle yüksek çıkıyor. İnşallah öyle bir durum değildir, inşallah evladına kavuşmak üzeredir. Ama bu kadar erken hem de idrar testi... Çok normal sayılmaz...

Gün kurusu harika tüpte başladım yemeye hergün 3 tane benim motoru bozuyor cırrrrrrr cırrrrrr iğrenç

OTE="portakales, post: 39005430, member: 629199"]Benimle ayni gun transfer olan bi akrkadas baska topikten az once idrar testi yapmis ve pozitif cikmis yani cift cizgii ... cok sevindim ama kendim icin korkmaya basladimm... sanirim cok korkuyorum elimde olmadan ve hep negatif dusunuyoeum ((( gıdıklaaa benii :))[/QUOTE]
GidIklarim bak gulmekten pozitif olursun insallah.korkma ya yaparsan canin sikilir biliyorsun yani kanda cikmasi lazim idrarda gun gecmeden cikmaz bazilari gunune denk gelmis olabilir.haydi napiyoz muzik aciyoz gobek atiyoz toparllaniyoz...bunlar hormondan valla alisman lazim sekerim dayan az kaldi

Lütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi manyaklar 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiii

valla eşine filan söylemis bi de ilk tüpü havalara uçmuşşlarr inşallah hep havada asılı kalırlardaa:)))
ben beklıcem yaaa yaptıramam :)))

Lütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi manyaklar 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiii

canım cok erken bence en azından hafta sonunu görelim:)) negatıf cıkarsa yıkılırım cunkuu gercek anlamda fobım var ahahah :)

tatlım herkesin vücüdu aynı şeye aynı tepkiyi vermez o yüzden kötü düşünme bakayım hani senin pozitifliğin seni bi gıdıklarım test gününe kadar gülersin taam mı kov kafandan o düşünceleri bebeklerin seninle bunu düşün canım

Lütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi mtesti.r 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiii
Anam gaza getirme kizi ya 7 aylikmisin sen 6 gun cooook erken kuzum birak idrar testi hemen olmaz en garanti kan testi.acele etmeyin tadini cikartin moral lazim moral geris teferuat canim

Sara yedin mi kız yemekleri oghhh içtin çayları transferden sonra hiç çay içmedim süt içiyorum eşim dalga geçiyor nesguik atalım istersen diyor

valla eşine filan söylemis bi de ilk tüpü havalara uçmuşşlarr inşallah hep havada asılı kalırlardaa:)))
ben beklıcem yaaa yaptıramam :)))

Kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli ama klasik hesap, transferden sonraki ilk 4 gün tutunma için. Transfer günü dahil değil hesaba. Bhcg salgılanıp kana karışması da 4 gün. 8. gün kanda çıkıyor. Bundan 4 gün sonra da idrara karışıyor. Eğer bebek hızlı gelişip transfer anında 5. günü doldurmuşsa kanda çıkabilir ama 6. gün idrar için yine de erken. O yüzden ya ikiz, ya çok hızlı gelişen bir embriyo. Ki o da riskli. Sen yine de hem kendinin hem arkadaşının hevesini kaçırma, bu işler matematikle çözülseydi hepimiz çoktan ikinciyi doğurmuştuk. İnşallah o da, sen de Esnacan da kavuşursunuz bebeklerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…