- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.901
Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...
Şanslıyım, köy tavuk-horozu ve Kars Kazı yiyebiliyorum. Hindi de fena değil. Pazardaki köylü bile işin üçkağıdını öğrenmiş, elinde ne varsa organik diye satmaya çalışıyor. Hazır gıdalar, mayonez-ketçap, çocuklara bisküvi-çukulata gibi kullandıkları yağlar 50 C bile erimeyen cinsten. Gençlerin obeziteleri, şeker, kalp, tansiyonun en önemli sebeplerinden biri de hepimizin bildiği gibi yiyecek ve içeceklerimiz. Siz de şanslı bölgede bulunuyorsunuz, bol balık, yeşillik... afiyet olsun.
Tamam ben her türlüsüne tamam diyorum. Oraya gideriz.)
ben bugün kolaya kaçtım canım.. tel şehriyeli pilav ve kış sebzeleri ile türlü yaptım..
k.pederime götürdüm, annemlere götürdüm.. birazda eşime ayırdım..
ben akşama liseden kızlarla buluşacağım evde yemeyeceğim sanırım:))
Mesajlardan birinde gördümsara_28 döktürmüş. Bezelye kızartması gördüm. @ensu fasulye kızartmasını söylemiş. Bir de fasülye diblesi yaparlarsa ben 2.80 yatarım şuraya...
Sonra yörelerden yemekler girmiş. Offf diyorum... Biz sevgilimle gittiğimiz yerde doymak için değil zevk için mutlaka yeriz yöresel şeyleri.. (Benim et derdim olduğundan şu yapılmış sebze işleri beni benden alıyor)
Avucumu yalıyorum sorun yok... Daha önce dediğim gibisara_28 yazmaktan göndermekten vaz geçme nefis şeyler... Yapanlara ilham olur... Ne menü yapacaksınız diye sorulara benim cevabım siparişi önce kim getiriyorsa o diyedir cevabım :)))))))) Ayıptır söylemesi sevgilim yapar yemeklerin çoğunu onun da benim de ellerimiz lezzetlidir, yeter ki usturuplu saatlerimiz mutfakta eğlenecek "vaktimiz" olsun.
Kızlar cıktım çok sukur
korktugum gıbı olmadı
8 tane var bakalım yarın 11 kadar arayacaklar
usul usul uyandım bırsey olmadı.
İyi ki varsınız tlf son ana kadar elımdeydi.
hepinizi kucaklıyorum.
sagol canım çok tskler amın ınsh
Bende arayım mı İzmir aşıgı ben
cok tsk ederim
amın ınsh
Aydın damısın?
eşım nazıllı benin çok sevdim oraları.
aynen iceri alınana kadar elimdeydi.
vallahi iyi ki varsıniz
hafifledim yazışırken.
guzel gecsın ınsh.
yakın mı fulyadan cevahir?kocaelinden gelıpcem ya nasıl yapsam diye düşündüm.
8 tane bakalım.nasıl devam edecek?
Hayırlısıyla yarın guzel haber ver.
mercimek çorbası balık ;-)
Bunları tam yazdım 15 gibi sarjım bıttı
gönderemedim.
portakales kusum napiyon zaman azaldi diye kendine kuruntularmi yapiyon kiz seni gidiklarrim bak..tombis gobisini sevsinler bi selam cak bebislere benden muck, uzme bebisleri bakem
Benimle ayni gun transfer olan bi akrkadas baska topikten az once idrar testi yapmis ve pozitif cikmis yani cift cizgii ... cok sevindim ama kendim icin korkmaya basladimm... sanirim cok korkuyorum elimde olmadan ve hep negatif dusunuyoeum((( gıdıklaaa benii :))
Gün kurusu harika tüpte başladım yemeye hergün 3 tane benim motoru bozuyor cırrrrrrr cırrrrrr iğrençOo
o Ben okadr vcde bekleyemem ya usur totos yani haha ya iyi motive ama bende ic basurdan bide kan geliyor fazla bekleyemiyorum korkudan sis karinla dolasmaktan biktim yarin kayisiya basliyorum duzeltmem lazim, sinirsel kabizlik benimkisi uyku bozuk olunca cikamiyomki
Lütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi manyaklar 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiiiBenimle ayni gun transfer olan bi akrkadas baska topikten az once idrar testi yapmis ve pozitif cikmis yani cift cizgii ... cok sevindim ama kendim icin korkmaya basladimm... sanirim cok korkuyorum elimde olmadan ve hep negatif dusunuyoeum((( gıdıklaaa benii :))
Daha bir hafta var test gününe. Bugün senin 6. günün olmalı. Ayın 15' i değil miydi transferin? Eğer şimdiden çıktıysa ikiz olma ihtimali yüksek. Bir de WishDuygu' nun deneyimi gibi olabilir. Bazı testler progesteron ölçüyormuş. İlaçlar nedeniyle yüksek çıkıyor. İnşallah öyle bir durum değildir, inşallah evladına kavuşmak üzeredir. Ama bu kadar erken hem de idrar testi... Çok normal sayılmaz...
Baska bisey iyi gelmiyor duzenli yiyecek lazim baya oldu biraktim hemen kitliyo vucud.tikandi acmak lazimGün kurusu harika tüpte başladıvucud.te hergün 3 tane benim motoru bozuyor cırrrrrrr cırrrrrr iğrenç
Lütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi manyaklar 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiii
Benimle ayni gun transfer olan bi akrkadas baska topikten az once idrar testi yapmis ve pozitif cikmis yani cift cizgii ... cok sevindim ama kendim icin korkmaya basladimm... sanirim cok korkuyorum elimde olmadan ve hep negatif dusunuyoeum((( gıdıklaaa benii :))
Hiç unutmuyorum kıbrıstaydık oğlum 3 aylıktı kaka sorunu vardı arada bir sabun gönderiyordum doğal lağmanBaska bisey iyi gelmiyor duzenli yiyecek lazim baya oldu biraktim hemen kitliyo vucud.tikandi acmak lazim
Ayyyy kıyamam ya ama hafta sonu yap benim sol kasığımda batma olmaya başladı umarım iyiye işarettircanım cok erken bence en azından hafta sonunu görelim:)) negatıf cıkarsa yıkılırım cunkuu gercek anlamda fobım var ahahah :)
Anam gaza getirme kizi ya 7 aylikmisin sen 6 gun cooook erken kuzum birak idrar testi hemen olmaz en garanti kan testi.acele etmeyin tadini cikartin moral lazim moral geris teferuat canimLütfennnnnnn yap ben inanıyorum olacak sana diyorum benim gibi mtesti.r 4. Günde bile yapar git kız bir test al hadiiiiiiiii
hA sabun anacigimda derdi rahmetli.ay basur acir yavvv kiyamiyacam kendimeHiç unutmuyorum kıbrıstaydık oğlum 3 aylıktı kaka sorunu vardı arada bir sabun gönderiyordum doğal lağman
Sara yedin mi kız yemekleri oghhh içtin çayları transferden sonra hiç çay içmedim süt içiyorum eşim dalga geçiyor nesguik atalım istersen diyortatlım herkesin vücüdu aynı şeye aynı tepkiyi vermez o yüzden kötü düşünme bakayım hani senin pozitifliğin seni bi gıdıklarım test gününe kadar gülersin taam mı kov kafandan o düşünceleri bebeklerin seninle bunu düşün canım
Sara yedin mi kız yemekleri oghhh içtin çayları transferden sonra hiç çay içmedim süt içiyorum eşim dalga geçiyor nesguik atalım istersen diyor
Doğal bari veya gliserin bofffffff tuvaletin yolunu bulamıyonHa
hA sabun anacigimda derdi rahmetli.ay basur acir yavvv kiyamiyacam kendime
Ayyyy kıyamam ya ama hafta sonu yap benim sol kasığımda batma olmaya başladı umarım iyiye işarettir
Allah rahmet eylesinDoğal bari veya gliserin bofffffff tuvaletin yolunu bulamıyon
valla eşine filan söylemis bi de ilk tüpü havalara uçmuşşlarr inşallah hep havada asılı kalırlardaa:)))
ben beklıcem yaaa yaptıramam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?