Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sagol canım
insh.Allah razı olsun.

Anam gaza getirme kizi ya 7 aylikmisin sen 6 gun cooook erken kuzum birak idrar testi hemen olmaz en garanti kan testi.acele etmeyin tadini cikartin moral lazim moral geris teferuat canim
Ben bugün yaptım kızzz 4. Günde çok sabırsızım yarın 3 tane alacağım aralıklarla yapacağım hayırlısı

çok haklısın canım

senin su hem bılımsel hem ruha hıtap eden acıklamaların sayesınde ekstra rahatlıyorummm anladım canım.. onunda 5.gün benimde ... ama ona 10 gun sonra test yap demısler bana 12 gun sonra .. bence de ıkız olabılır .. hayırlısı canımm ınsallah guzel haberler alacaagızz kendıme gelmem lazımmm suan tokat atıyorummm...

="2220, post: 39006169, member: 56insallahn biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman [/QUOTE]
Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum

Ben çok sabırlıymışım. 15. Günde test Yaptım ben. Ama zor duruyorsan 5.gün embriyosuydu 10. Günde kanda kesin çıkar. Bence idrar testini pozitif alınca keyfine yap:)

Ben çok sabırlıymışım. 15. Günde test Yaptım ben. Ama zor duruyorsan 5.gün embriyosuydu 10. Günde kanda kesin çıkar. Bence idrar testini pozitif alınca keyfine yap:)

evet canım bende öyle düşünüyorumm hatta bi kaç tane yapıcam ahahahaah:) sen gerçekten sabırlıymıssın dıcem ama bende güvençte 15.günde yapmıştım

Bende aynı bende hiç korunmadım.duan için aminnn.

Hayırlı olsun,gelsin bebişler.

ayy ne korkutucuu ve üzücüü.. işte böyle şeylerde beni korkutuyor...
Allahım hepimize hemen kendi evlatlarımızı versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…