- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.921
şanslısın canım evet köy tavuğu horozunun tadı hiçbişeyde yoktur bende şanslıyım balık konusunda ve daha bi çok sebze meyve konusunda ama bi şekilde hormonlu yiyecekelrden tüketiyoruz Allah yardımcımız olsun
anlaştık o zaman
hiçde kolay değil canım yaptıkların afiyet bal şeker olsun yiyenlere seninde ellerine sağlık
senin için salatamın resmini koyuyorum Eki Görüntüle 1383836
yarın güzel haberlerinle coşalım inşallah canım benim
Ben bugün yaptım kızzz 4. Günde çok sabırsızım yarın 3 tane alacağım aralıklarla yapacağım hayırlısıAnam gaza getirme kizi ya 7 aylikmisin sen 6 gun cooook erken kuzum birak idrar testi hemen olmaz en garanti kan testi.acele etmeyin tadini cikartin moral lazim moral geris teferuat canim
Kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli ama klasik hesap, transferden sonraki ilk 4 gün tutunma için. Transfer günü dahil değil hesaba. Bhcg salgılanıp kana karışması da 4 gün. 8. gün kanda çıkıyor. Bundan 4 gün sonra da idrara karışıyor. Eğer bebek hızlı gelişip transfer anında 5. günü doldurmuşsa kanda çıkabilir ama 6. gün idrar için yine de erken. O yüzden ya ikiz, ya çok hızlı gelişen bir embriyo. Ki o da riskli. Sen yine de hem kendinin hem arkadaşının hevesini kaçırma, bu işler matematikle çözülseydi hepimiz çoktan ikinciyi doğurmuştuk. İnşallah o da, sen de Esnacan da kavuşursunuz bebeklerinize...
Ben bugün yaptım kızzz 4. Günde çok sabırsızım yarın 3 tane alacağım aralıklarla yapacağım hayırlısı
Sagol kuzum Allah analarinizi basinizdan eksik etmesinAllah rahmet eylesin
Kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli ama klasik hesap, transferden sonraki ilk 4 gün tutunma için. Transfer günü dahil değil hesaba. Bhcg salgılanıp kana karışması da 4 gün. 8. gün kanda çıkıyor. Bundan 4 gün sonra da idrara karışıyor. Eğer bebek hızlı gelişip transfer anında 5. günü doldurmuşsa kanda çıkabilir ama 6. gün idrar için yine de erken. O yüzden ya ikiz, ya çok hızlı gelişen bir embriyo. Ki o da riskli. Sen yine de hem kendinin hem arkadaşının hevesini kaçırma, bu işler matematikle çözülseydi hepimiz çoktan ikinciyi doğurmuştuk. İnşallah o da, sen de Esnacan da kavuşursunuz bebeklerinize...
Bugün biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
Ben çok sabırlıymışım. 15. Günde test Yaptım ben. Ama zor duruyorsan 5.gün embriyosuydu 10. Günde kanda kesin çıkar. Bence idrar testini pozitif alınca keyfine yap:)senin su hem bılımsel hem ruha hıtap eden acıklamaların sayesınde ekstra rahatlıyorummm anladım canım.. onunda 5.gün benimde ... ama ona 10 gun sonra test yap demısler bana 12 gun sonra .. bence de ıkız olabılır .. hayırlısı canımm ınsallah guzel haberler alacaagızz kendıme gelmem lazımmm suan tokat atıyorummm...
Bugün biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
Ben çok sabırlıymışım. 15. Günde test Yaptım ben. Ama zor duruyorsan 5.gün embriyosuydu 10. Günde kanda kesin çıkar. Bence idrar testini pozitif alınca keyfine yap:)
Ahhhh keşke bebek olsa da acısam sanki tutmadı gibi ama yazını okudum be nim 4. Gün şu an tutunuyor yanikaç aylıksın kızım sen yazık değilmi heyecanına umuduna kendine acımıyosan bebeğine acı
Geçmiş olsun,iyi geceler.Bugün biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
Ben bugün yaptım kızzz 4. Günde çok sabırsızım yarın 3 tane alacağım aralıklarla yapacağım hayırlısı
Bende aynı bende hiç korunmadım.duan için aminnn.Ben gardrop olayını hep düşünüyorum. Millet kadın veya kocasının iyi erkek olduğunu anlatacak ya ..... Tanıdıklar hep derler aaaaa ceketini atsa hamile kalırım ulan diyorum ne ceketini dolap inse bir b.k yok böyle kadınlara gıcık oluyorum.yapcak bir şey yok en azından hayatımızda hiç korunmadık dimi .allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür .allahım diyorum olsun isterse hiç uyumasın ağzıma etsin kafayı yemek istiyorum bebek bakmaktan inşallahinşallah
Hayırlı olsun,gelsin bebişler.Kızlar cıktım çok sukur
korktugum gıbı olmadı
8 tane var bakalım yarın 11 kadar arayacaklar
usul usul uyandım bırsey olmadı.
İyi ki varsınız tlf son ana kadar elımdeydi.
hepinizi kucaklıyorum.
sagol canım çok tskler amın ınsh
Bende arayım mı İzmir aşıgı ben
cok tsk ederim
amın ınsh
Aydın damısın?
eşım nazıllı benin çok sevdim oraları.
aynen iceri alınana kadar elimdeydi.
vallahi iyi ki varsıniz
hafifledim yazışırken.
guzel gecsın ınsh.
yakın mı fulyadan cevahir?kocaelinden gelıpcem ya nasıl yapsam diye düşündüm.
8 tane bakalım.nasıl devam edecek?
Hayırlısıyla yarın guzel haber ver.
mercimek çorbası balık ;-)
Bunları tam yazdım 15 gibi sarjım bıttı
gönderemedim.
Zor arkadaşım ya evlâtlık olayı benim hiç olmasa bile asla yapmayacağım bir şey.çünki etrafımda zamanında evlâtlık olayı çok olmuş .hepsi daha sonra kendi annesini buldu ve gitti.ailemizden birinin 2.evliliği onların ilk evliliğinden bir kızı vardı.2.evliliğini yaparken bir öğretmen aileye kızlarını evlâtlık vermişler.bu aile o kızı okutmuş meslek sahibi yaptı.sırlar gizli kalmıyor maalesef kız durumu öğrenince annesini buldu.öğretmen anne baba bakan aile öldü.onlardan kalan herşeyi sattı. Mevlit bile okutmuyor.bu durumdan çok etkilendim.belki çok yakınımda o yüzden mi bilmiyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?