- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.941
Canım zaten baştan aşşağı tüm prosedür saçma:) Ben araştırmıştım bi ara 4 yıldır sırada olanlar varmış. Yok evin çocuk parkına yakın olacakmıss.. Yok bı kac yıl gözlem altında oluyorsunn yanii gözünü asla korkutmak istemem... Ben evlat edınıp memesınden sut gelen kadınları bılıyorummm gercektenn büyük sevgi ve büyük fedakarlıkk ...Allahım anne olmayı nasıp etsın öncelıkle sana :)
Tesekkur ederim canim benim bende duydum hayit suyunu aldim bugun nasil kullanilacagi hakkinda kafam karisti heryerde degisik yaziyor bilginiz varsa ne kadar gunde kac kere hergunmu icilecegi konusunda aydinlatirsaniz cok sevinirim peki birde gercekten etkisi oluyormu tesekkurlerHoşgeldin. Fsh sınırda. Tüp için pek istenmiyor.
Biosteron, geçerliliği ispatlanmamış bir ilaç. Ama test ederek vermesi iyi.
Fsh düşürürsen şansın artabilir. Onun için de hayıt suyu içebilirsin
Benimde işyerinde bir arkadaşımın çocuğu olmadığı için evlatlık kız çocuğu almıştı, durumları olduğundan kızlarını kolejde okutuyorlardı..Tek derdi kızıydı..çok mutluydu kızıyla, aaah o zamanlar gençtim...evlendim, ayrıldım..şimdi 2.ci evliliğim...evlat edinme , bilmiyorum..mesela arkadaşlarımın yada komşuların bebeklerini mıncıklıyorum, evde bende de bi bebiş olsa çok severim..ama işte o karakterinin oluşması , ergenlik dönemi, genetik özellikler derken korkuyorum.. ama evlat edinenlere çok saygım var, tebrik etmeli.
Bilgileri dursun sen bebeğini büyütürken bir de bir hayatı kurtarırsın ileri de belki...
Bu konuyu düşünenler için hiç endişe etmeyin... O çocuğu siz yetiştireceksiniz... Öyle sağlam bir karakterle, güçlü, sevgi dolu ve bilinçli bir çocuk yetiştirirsiniz ki, söyledikleriniz onun hayatını alt üst etmez...
Nereden mi biliyorum. Yakın arkadaşlarımdan birinden. Oğlan biyolojik aile için ne içlerinde ne dışlarında. Ama büyüten annesi (ayırd edebilmeniz için ben yazıyorum onun için öz olan O) canı, bitanesi, vazgeçilmezi... Büyüten babası keza öyle... Üstelik büyüten anne baba ayrıldı, başka biriyle evli anne ona da bayılıyor. Hepsiyle harika iletişimi var... Üstelik en arızalı ergen yaşında! ergenlik sorunları bilindik, ama bu konudan dolayı hiç bir sorunu yok çok şükür... Ben de bayılırım kendisine :)))
Eşim çocuk olmasa da olur dediğinden biz sadece ileride sevgi ve yaşam şartları verebilmek için "abla-abi" olacağız ileride bir gün...
Bu arada @ensucum mesajların bazılarında geçmiş olsunlar gördüm. Annen iyi mi? Korkutmuş sizi sanırım. Önemli bir şeyi yoktur umarım... Başınızdan eksik olmasın, öperim pamuk yanaklarından, ellerinden hürmetle.
Haklısın, çok güzel yazmışssın..galiba yaşta korkutuyor bizi.. gençlikte insan kendinde o gücü buluyor.. ben üniversiteye giderken aylarca kimsesiz çocuklar yurdunda gönüllü annelik yaptım.. şimdi yap desen yapamam kafam ve psikolojim bunu kaldırmaz.. 27-28-30 yaşlarında evlat edinsen o çocukla 40 a kadar bayağ bi yol alırdık ama yaş ilerledikce insan sadece kendi evladının nazını çekecek gücü buluyor.. yinede herşeyi Allah bilir tabiki..
Doğal bari veya gliserin bofffffff tuvaletin yolunu bulamıyon
Okudum okudum bitiremedim geri geldim tekrar.ayy ben sizin hızınıza hiç ulaşamıyorum.. burası 18 yaş topiği gibi kızlar nekadar hızlı akıyor sayfalar her bakıyorum 20 sayfa gerideyim:))
Yaaaaaaa yapma Gözünü sevem.. Hiç test de yapma bunu da Düşünme.. Hamile olarak hareket et yeter, günü geldiğinde öğreneceksin zaten.. Hayal kur..canım cok erken bence en azından hafta sonunu görelim:)) negatıf cıkarsa yıkılırım cunkuu gercek anlamda fobım var ahahah :)
4.gün de çıktımı maşallah.Ahhhh keşke bebek olsa da acısam sanki tutmadı gibi ama yazını okudum be nim 4. Gün şu an tutunuyor yani
dilerim Allahım daha fazla bekletmesin.
dilerim Allahım daha fazla bekletmesin.
Sen kralicesın bır kez daha bu kadını tanımalıyım dedim.
Narkoz kafası güzelmiş ya en iyi haber bu
yarın insh bakalım neler olcak
Sagol canım benim yattım sizleyim yattıgım yerden okuyup yazıyorum.
Harbi güzelmıs ya
kedi gibi mırmır uyandım çok sükür iyiyim
çok sagol tsk ederim insh yarın bakalım neler olcak
evet ben eksık kalırmıyım hiç
Geliyorum nasıpse
yönlendirme icin de cok sagol
insh işlerını ayarlayıp gelebılırsın.
aynen canım biz bilmeyiz ama rabbim kulu için neyde hayır varsa onu nasip edermişinşallah canım hayırlısıyla bizde bir gün anne oluruz olmasada can sağlığı :)
Bizde seni öpüyoruz 40'ların Bilge kadınıBugün biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
Kızlar hayırlı geceler rüyanızda bebişlerinizi görün emi
Yok canım ya daha erkendir herhalde. Ama bugün ilk defa hamile kıyafeti giydim. Artık hiçbir pantolon olmuyordu. Gittim 2 tane tayt aldım. Göbek kısmı hamileler için olanlardan. Aslında çok karnım yok ama belim genişlemiş sanırım. Kilotlu çoraplar da olmuyor:) Onlara da kesik attım yanlardan.
Al benden de o kadarayy ben sizin hızınıza hiç ulaşamıyorum.. burası 18 yaş topiği gibi kızlar nekadar hızlı akıyor sayfalar her bakıyorum 20 sayfa gerideyim:))
Çok komik olmuş yaaaaaaaa:)))Aklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....
Halen var... Havaalanı yapılmadıkça da var olacak inşallahhhhhh :)
Her sene geçerken uğradığımız geçen yaz bayramda 1 gün kalalım derken 3 gün kaldığımız sonrasında doyamayıp Eylül'de 15 gün gittiğimiz Palamutbükü...
Datça yarımadası diğer "eller havaya" "kaldırım modalı" yerlerden değil...
Bir terlik, bir tiril tiril elbise, bol güneş, nefis deniz, sıfıra yakın araba gürültüsü, badem ayıklayan yaşlı dede teyzeler, bisiklet binen köylü kadınlar, nefis doğa... aradığın buysa aradığın yer de orası :)
Tarihi için çok şey diyemem ama yukarı köy, diğer bükler gezilebilecek yerler... Bodrum merkezi benim gibi az sevenlerden ama tam gezmedim diyenlerdensen feribotla Datça'dan günü birlik gidebilirsiniz. Gerçi bebekle zor olabilir ama denenebilir. Bu sene biz Bodrum kalesini yeniden gezmeye öyle gittik. (Arabayı parkta bırakıp
feribotla geçtik geri döndük)
Ve Knidos tam tarih! ama yine diyorum bebekle zor ama olur... İster Datça'dan büklere gelen 20-25 kişilik özel tur tekneleriyle (ki güzel koylara gidiyorlar bulunmaz nimeti cıstak cıstak müzik yok!) ister arabayla gidip görülesi yer... Giderken bir çok köy gezebilirsiniz... Denizi güzeldir...
Neyse nerede kalmıştık... Sakin, rahat, relax ve üstüne leziz yemekli, temiz bir yer olsun diyorsan Badem Motel... İşletme maile işletmesi... Eş, kardeş, çocuk, yeğen hepsi var... Deniz kıyısında 10 adım karşısı deniz... Yemekler deniz kıyısında ahşap sandalyelerde deniz sesiyle... Öğlenleri ev yemeklerinden yemekleri var hiç bir
yerde öyle leziz sebze yemekleri yemedim... Cacık her öğlen fiks... Bademli kabak oraya özgü... Neyse giderseniz detayları aktarırım... Ali Bey'e geçerken uğrayıp, sonra günlerce kalan iki sevgili deseniz bir sürü vardır tanımaz :) Denizi taşlıdır, deniz ayakkabısız gitmemeli. Ama suyu öyle güzel ki o taşlardan dolayı anlatılmaz gidilir...
Daha iyi yer olsun, yıldızlar vs. istiyorsanız Mavi Beyaz Otel... Tecrübe ettik ama Badem ona 10 basar :) Pad'den silmemişsem bir iki resim yollarım :)
geçmiş olsun canımmm rabbim şifalandırsın seniiii
Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum[/QUOTE]="2220, post: 39006169, member: 56insallahn biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın
Geçmiş olsun,iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?