Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canimmm sagol... Desem ki anasinifina giden bir kizim ve 20 gun once dogan bi kizim daha var... Biz ilk kizimin dogmasina kadar yasadigim tedavi surecinden sonra istemistik bir cocugu yurttan almayi... Ardkndan dogal yolla mucizevi seklide olsa da iki kayip yasadik... Tekrar tedavi isterken pitircigim geldi... Iki kere gitti bu sefer geldi.... Hala bir cocugu alma niyetindeyiz... Ama prosedurleri cok iyi bilmiyorum acikcasi.....
Ve,.. Bebek icin caba sarfeden topik arkadaslarim...insallah sonnnda bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz....

Hoşgeldin. Fsh sınırda. Tüp için pek istenmiyor.
Biosteron, geçerliliği ispatlanmamış bir ilaç. Ama test ederek vermesi iyi.
Fsh düşürürsen şansın artabilir. Onun için de hayıt suyu içebilirsin
Tesekkur ederim canim benim bende duydum hayit suyunu aldim bugun nasil kullanilacagi hakkinda kafam karisti heryerde degisik yaziyor bilginiz varsa ne kadar gunde kac kere hergunmu icilecegi konusunda aydinlatirsaniz cok sevinirim peki birde gercekten etkisi oluyormu tesekkurler

galiba yaşta korkutuyor bizi.. gençlikte insan kendinde o gücü buluyor.. ben üniversiteye giderken aylarca kimsesiz çocuklar yurdunda gönüllü annelik yaptım.. şimdi yap desen yapamam kafam ve psikolojim bunu kaldırmaz.. 27-28-30 yaşlarında evlat edinsen o çocukla 40 a kadar bayağ bi yol alırdık ama yaş ilerledikce insan sadece kendi evladının nazını çekecek gücü buluyor.. yinede herşeyi Allah bilir tabiki..

çok sağol canım benim şimdi daha iyi oldu..
evet ya işte bu işler o yüzden karışık.. çok iyi şeyler yaşayıp çok mutlu olanda var.. sonunda büyük hüsranlar yaşayanda var... inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere.. bana kalsa ben cesaretliyimde canım böyle konularda eşimden yana cesaretim kırılıyor.. o içinden gönlünden bunu gerçekten istemedikçe sanırım tek başına olacak şeyler değil.
inşallah gerek kalmaz ama kalırsada tabi harika bir şeye vesile olmuş oluruz bir çocuğın hayatı kurtulur o açıdan düşününcede insan sabah hemen yurda koşup bir çocuk getirmek istiyor..

Haklısın, çok güzel yazmışssın..

canım cok erken bence en azından hafta sonunu görelim:)) negatıf cıkarsa yıkılırım cunkuu gercek anlamda fobım var ahahah :)
Yaaaaaaa yapma Gözünü sevem.. Hiç test de yapma bunu da Düşünme.. Hamile olarak hareket et yeter, günü geldiğinde öğreneceksin zaten.. Hayal kur..

amin canım çok sağol hep beraberce.

Aklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....

Çok komik olmuş yaaaaaaaa:)))

Tesekkur ederimmm.. Hemen kayit altına aldim ve şimdiden arastiracam... Sessiz, sakin olsun. Sahilin tas olması ufakliklari etkiler mi bilmem..... Ama dinlenmeye ihtiyacimiz var... Hani bir uyuyup 3000 yil uyanmayan 7 uyurlardan olasimiz var... İletişimde kalalim.. Belki tatilde karsilasiriz kimbilir.. .

geçmiş olsun canımmm rabbim şifalandırsın seniiii

="2220, post: 39006169, member: 56insallahn biraz kırgınlığım var kızlar, yatmaya gidiyorum. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi kocaman
Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum[/QUOTE]

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın

Geçmiş olsun,iyi geceler.

Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…