- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.961
Of çok fenaymış. Tanıdık görmese iyiymiş:)Aklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....
Tesekkur ederim canim benim bende duydum hayit suyunu aldim bugun nasil kullanilacagi hakkinda kafam karisti heryerde degisik yaziyor bilginiz varsa ne kadar gunde kac kere hergunmu icilecegi konusunda aydinlatirsaniz cok sevinirim peki birde gercekten etkisi oluyormu tesekkurler
Bizde seni öpüyoruz 40'ların Bilge kadını
Kedişler nasıl?Kabus gibiyim yaaa, bi geldim herkes kaçtı
Aynen öyle tatlımmmm :)) 40'ların Bilge kadını :)Eyyytttt, Ulu Manitu oldum ben
Ayyyyyy allam yaa sahne gözümün önünde canlandı çokkkk traji komik güler misin ağlar mısın misaliii offf takke düştü kel göründü misaliAklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....
Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum
Kedişler nasıl?
Benim adetin yarın 5.günü ve ben SOĞAN kürü yapayım da içim bi temizlensin diyorum..ne dersin?Teşekkür ederiz. İyileşiyorlar hızla. Ufakları anneleri emzirmeye başladı tekrar. Göbüşleri şişti hiç değilse. Hala hafif çaplı ishalimiz var ama toparlanıyorlar.
Yerim seni kurtlu hatun...bebeğine antremanlısın işte ne güzel uykusuzluk sana vız gelip tırıs gidecekAyyyyyy allam yaa sahne gözümün önünde canlandı çokkkk traji komik güler misin ağlar mısın misaliii offf takke düştü kel göründü misali
Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
Bir de doktorum bu sefer Ağrılı ve yoğun kanamalı adet olacağımı söylemişti.. Fakat ben de Ağrılı ama az çok az kanama oluyor. Benim hep azdır da Doktorun dediği olmayınca şaşırdım. Gün olarak uzun ama miktar az.Teşekkür ederiz. İyileşiyorlar hızla. Ufakları anneleri emzirmeye başladı tekrar. Göbüşleri şişti hiç değilse. Hala hafif çaplı ishalimiz var ama toparlanıyorlar.
Benim adetin yarın 5.günü ve ben SOĞAN kürü yapayım da içim bi temizlensin diyorum..ne dersin?
Evet genel temizlik olsun istiyorum.. Yarin sabah aç karnına başlayayım .. Tam sökülüp atılamadığını hissediyorum da ondan.. Sağol Bilge kadınOna da adetin ikinci günü başlaman gerekiyordu aslında. Rahim kalınlığı yeterliyse, sadece genel temizlik istiyorsan bir hafta yapıp bırakabilirsin. 3. günden itibaren farkedersin değişiklikleri.
Kabus gibiyim yaaa, bi geldim herkes kaçtı
Bir de doktorum bu sefer Ağrılı ve yoğun kanamalı adet olacağımı söylemişti.. Fakat ben de Ağrılı ama az çok az kanama oluyor. Benim hep azdır da Doktorun dediği olmayınca şaşırdım. Gün olarak uzun ama miktar az.
Evet genel temizlik olsun istiyorum.. Yarin sabah aç karnına başlayayım .. Tam sökülüp atılamadığını hissediyorum da ondan.. Sağol Bilge kadın
Burdayiiiiim...zannimca bebis doymadi.. Mama mi yapayim yoksam memisleri agzina mi tikayim ki ceksin bilemedim.... ??
evet canım bende öyle düşünüyorumm hatta bi kaç tane yapıcam ahahahaah:) sen gerçekten sabırlıymıssın dıcem ama bende güvençte 15.günde yapmıştım
sagol canım ınsh çok tsk ederım.Hayırlı olsun,gelsin bebişler.
ayy ben sizin hızınıza hiç ulaşamıyorum.. burası 18 yaş topiği gibi kızlar nekadar hızlı akıyor sayfalar her bakıyorum 20 sayfa gerideyim:))
Aklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....
Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum
İçim rahatladı neyse.. Ben yarın devlet hastanesine gideceğim oradaki üreme polikliniğine.. Bir Görünmek istiyorum, nedense içimde oraya muayene olmam gerektiğine dair bir inanç var..Negatif aldığım ay benim de az gelmişti. Hatta kanama olduğuna emin olamayıp tekrar kan testi yaptırdım. Sonraki ay normale döndü. Progesteron ve östrojen takviyelerine bağlıyorum kendimce. Doğal düzende olmayınca sadece ilaçlı kısmı atıyoruz sanırım. Yalnız ağrıdan hoşlanmadım. Önümüzdeki ay da ağrılı olursa mutlaka bir jinekologla görüş. Enfeksiyon ihtimaline bir baksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?