Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Of çok fenaymış. Tanıdık görmese iyiymiş:)

Adetin ikinci günü başlıyorsun. Sabah akşam aç karınla içeceksin. Çay bardağının 1/4 ü yeterli. Tadı - kokusu kötü. O yüzden tek yudumda içip birkaç kere ağızdan nefes almanı öneririm. O zaman fazla hissetmiyorsun. Sonraki adete 10 gün kala bırakman gerekiyor. Üç adet döneminden sonra tekrar ölçtürürsün değerlerini. Zaten biosteron kullanımı da o kadar sürecek ortalama olarak. Bu arada fiziksel bir sıkıntı yoksa hamile kalabilirsin. Onun için 10 gün kala bırakmak önemli. Gebelikte düşüğe neden oluyor ki istediğimiz şey bu değil. Biosteronun da öyle bir etkisi var aklında olsun. Gebelikten şüphelendiğinde kullanmayı bırak. Sonucundan emin olduktan sonra gerekiyorsa devam edersin. Merak etme, 3-5 gün aralar pek etkilemiyor.

Ayyyyyy allam yaa sahne gözümün önünde canlandı çokkkk traji komik güler misin ağlar mısın misaliii offf takke düştü kel göründü misali

Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum

Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim? [/QUOTE]
Yerim seni kurtlu hatun...bebeğine antremanlısın işte ne güzel uykusuzluk sana vız gelip tırıs gidecek

Teşekkür ederiz. İyileşiyorlar hızla. Ufakları anneleri emzirmeye başladı tekrar. Göbüşleri şişti hiç değilse. Hala hafif çaplı ishalimiz var ama toparlanıyorlar.
Benim adetin yarın 5.günü ve ben SOĞAN kürü yapayım da içim bi temizlensin diyorum..ne dersin?

Yerim seni kurtlu hatun...bebeğine antremanlısın işte ne güzel uykusuzluk sana vız gelip tırıs gidecek [/QUOTE]

Bebek antremanları tamam zaten. Köpeğim ilk geldiğinde 2 saatte bir altını ıslatıp ciyaklıyordu. Kalkıp temizleyip karnını doyurup tekrar yatıyordum. Sonra o da bana benzemeye başladı. Eşimi gönderip uykuya devam haline geçtik. Ardından kedi geldi. Sabahın 5 inde evin içinde pıtır pıtır oyun oynayan birisi. Köpeği de uyandırıyor, o da önce wc için beni uyandırıyor derken alıştım gitti. En geç uyandığım saat sabah 8. Kesinlikle mevsim kıştır, kedilerin maması tabaktadır, oda soğuktur. Yoksa 5 dedi mi ayaktayız.

Teşekkür ederiz. İyileşiyorlar hızla. Ufakları anneleri emzirmeye başladı tekrar. Göbüşleri şişti hiç değilse. Hala hafif çaplı ishalimiz var ama toparlanıyorlar.
Bir de doktorum bu sefer Ağrılı ve yoğun kanamalı adet olacağımı söylemişti.. Fakat ben de Ağrılı ama az çok az kanama oluyor. Benim hep azdır da Doktorun dediği olmayınca şaşırdım. Gün olarak uzun ama miktar az.

Benim adetin yarın 5.günü ve ben SOĞAN kürü yapayım da içim bi temizlensin diyorum..ne dersin?

Ona da adetin ikinci günü başlaman gerekiyordu aslında. Rahim kalınlığı yeterliyse, sadece genel temizlik istiyorsan bir hafta yapıp bırakabilirsin. 3. günden itibaren farkedersin değişiklikleri.

Ona da adetin ikinci günü başlaman gerekiyordu aslında. Rahim kalınlığı yeterliyse, sadece genel temizlik istiyorsan bir hafta yapıp bırakabilirsin. 3. günden itibaren farkedersin değişiklikleri.
Evet genel temizlik olsun istiyorum.. Yarin sabah aç karnına başlayayım .. Tam sökülüp atılamadığını hissediyorum da ondan.. Sağol Bilge kadın

Negatif aldığım ay benim de az gelmişti. Hatta kanama olduğuna emin olamayıp tekrar kan testi yaptırdım. Sonraki ay normale döndü. Progesteron ve östrojen takviyelerine bağlıyorum kendimce. Doğal düzende olmayınca sadece ilaçlı kısmı atıyoruz sanırım. Yalnız ağrıdan hoşlanmadım. Önümüzdeki ay da ağrılı olursa mutlaka bir jinekologla görüş. Enfeksiyon ihtimaline bir baksın...

evet canım bende öyle düşünüyorumm hatta bi kaç tane yapıcam ahahahaah:) sen gerçekten sabırlıymıssın dıcem ama bende güvençte 15.günde yapmıştım

Güvenc bexden gebzedeki yere geçtın herhalde merkez degiştirne sebebin neydi Güvenc beyden memnunmuydun?

Hayırlı olsun,gelsin bebişler.
sagol canım ınsh çok tsk ederım.

ayy ben sizin hızınıza hiç ulaşamıyorum.. burası 18 yaş topiği gibi kızlar nekadar hızlı akıyor sayfalar her bakıyorum 20 sayfa gerideyim:))

Evet ya yetişebilmek icin tlf dan gırmeyi ogrendim istemesemde takip ediyorum tlf dan çok hızlı akıyor çünkü.

güldüm ya çok kötü komik.

Gscmis Olsun canim yarina bomba gibi ol insallah.bende optum

Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim? [/QUOTE]

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?

İçim rahatladı neyse.. Ben yarın devlet hastanesine gideceğim oradaki üreme polikliniğine.. Bir Görünmek istiyorum, nedense içimde oraya muayene olmam gerektiğine dair bir inanç var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…