- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.981
Bilge kadınBurdayiiiiim...zannimca bebis doymadi.. Mama mi yapayim yoksam memisleri agzina mi tikayim ki ceksin bilemedim.... ??
Güvenc bexden gebzedeki yere geçtın herhalde merkez degiştirne sebebin neydi Güvenc beyden memnunmuydun?
sagol canım ınsh çok tsk ederım.
Evet ya yetişebilmek icin tlf dan gırmeyi ogrendim istemesemde takip ediyorum tlf dan çok hızlı akıyor çünkü.
güldüm ya çok kötü komik.
Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
Canım senin transferin olmayacak mı?[/QUOTE]
hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?
İçim rahatladı neyse.. Ben yarın devlet hastanesine gideceğim oradaki üreme polikliniğine.. Bir Görünmek istiyorum, nedense içimde oraya muayene olmam gerektiğine dair bir inanç var..
Gencler ...iyi geceler.....
Canım senin transferin olmayacak mı?[/QUOTE]
hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?
Canım senin transferin olmayacak mı?
Günaydın hanımlar.adigee1 , aramızda öküzlerle evli olanlar olabilir. Mesela pc başından kalkmayan, hadi deyince salaklaşan, insanda heves bırakmadığı için artık ciddiye alınmayan koca tipleri bulunabilir. Yaraları deşmeyelim istersen
Güvenc bexden gebzedeki yere geçtın herhalde merkez degiştirne sebebin neydi Güvenc beyden memnunmuydun?
sagol canım ınsh çok tsk ederım.
Evet ya yetişebilmek icin tlf dan gırmeyi ogrendim istemesemde takip ediyorum tlf dan çok hızlı akıyor çünkü.
güldüm ya çok kötü komik.
Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
Kızlar cıktım çok sukur
korktugum gıbı olmadı
8 tane var bakalım yarın 11 kadar arayacaklar
usul usul uyandım bırsey olmadı.
İyi ki varsınız tlf son ana kadar elımdeydi.
hepinizi kucaklıyorum.
sagol canım çok tskler amın ınsh
Bende arayım mı İzmir aşıgı ben
cok tsk ederim
amın ınsh
Aydın damısın?
eşım nazıllı benin çok sevdim oraları.
aynen iceri alınana kadar elimdeydi.
vallahi iyi ki varsıniz
hafifledim yazışırken.
Haydi geçmiş olsun. Narkozu atlattın ya, gerisi kendiliğinden gelecek. Aynı nickin gibi olacak arkadaşım, herşey güzel olacak, hem de çok güzel olacak. Yumoşların döllenecek ve sana evlat olacak..
Ben neden bu topikteki hatunların hamile kalamadığını çözdüm.
Maşallah o kadar çenemiz düşük ki topiğin hızına yetişemiyorum ..Bu gevezelik den olmuyo bu iş diyim size kızlar .
Vay efendim yumurta yok vay efendim sperm yok, yok hareket yok ,yok morfolji bozuk demeyin...Burada geçirdiğimiz çene zamanını kocalarımıza ayırsakbelki futbol takımı kurardık ..
Umut dünyası gerçi
Günaydın nasılsınGünaydınnnnn dün2220 beni uyutup tekrar aranıza dönmüşş ahahaha
bende bir uyumuşum işe bile geç kaldım ahahah...
Hava cok güzel bahar gibii çok şükür şanslıyızz :)
Hepiniziiii çoookkk öpüyorummm
Günaydın kızlarr
Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa
Günaydın nasılsın
Kızzzzzz ağzın bal yesin emiii gel Ankara'ya bacım sana yemek ısmarlayayımcanım senin bebek tuttu.. bak demedi deme.
ama 4. günde test yaparak yılın en erken yapan rekorunu kırdın..
Umuyorum tatlım, şimdilik herşey yolunda..43 lùk ben iki dusuk yapmis ve bu yasta 2. Cocuguna kavusmus biri olarak diyorum ki, hersey yolunda gidecek.....devam edecek o bebiš gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?