Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?[/QUOTE]
Canım senin transferin olmayacak mı?

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?
Canım senin transferin olmayacak mı?[/QUOTE]

Benim opudan sonra değişmemişti adet tarihim. Normal gününde geldi. Ama bünyeye bağlı değişebiliyor. Düzenine göre 3 gün erken, 3 gün geç ortalama sapma olabilir.

Son düzenleme:
İçim rahatladı neyse.. Ben yarın devlet hastanesine gideceğim oradaki üreme polikliniğine.. Bir Görünmek istiyorum, nedense içimde oraya muayene olmam gerektiğine dair bir inanç var..

Normalin dışında bir tecrübe yaşadın, o yüzden normal böyle değişiklikler. Önemli olan tekrar etmemesi. Yarın için de bol şans.

Canım senin transferin olmayacak mı?

Benim opudan sonra değişmemişti adet tarihim. Normal gününde geldi. Ama bünyeye bağlı değişebiliyor. Düzenine göre 3 gün erken, 3 gün geç ortalama sapma olabilir.[/QUOTE]

Ne zaman oldugunu unuttum tedavide olunca notlarıma bi bakayım sagol canım.

Ben neden bu topikteki hatunların hamile kalamadığını çözdüm.

Maşallah o kadar çenemiz düşük ki topiğin hızına yetişemiyorum ..Bu gevezelik den olmuyo bu iş diyim size kızlar .
Vay efendim yumurta yok vay efendim sperm yok, yok hareket yok ,yok morfolji bozuk demeyin...Burada geçirdiğimiz çene zamanını kocalarımıza ayırsak belki futbol takımı kurardık ..
Umut dünyası gerçi

Günaydın kızlarr

Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?[/QUOTE]

Kuzucan sen bana bu soruyu sorarken bende pireler uçuşuyorduu o yüzden şimdi cevap yazabiliyorum
Güvenç'den sonra ben Alman hast. yaptırdım ama orda yaptırınca pişman oldum.. Aynı güvenç in uyguladıgı proseduru uyguladı o yüzden sonuç aynı oldu.. Sonra arabayı sattık ben aslına Güvenç'e gidecektim. Bir arkadaş yalvardı git görüş Aydın Bey ile diye... Bizde görüştük.. Farklı bi tedavi sundu bize sperm havuzu diye ve gerçekten hoşumuza gitti.. Malum sebep bizde sperm çünkü.. Hem fiyatıda daha uygun o yüzden orda karar kıldım.. Güvenç iyi bi doktordur.. Ama ben ona gitmeyi düşündüğümde Memorial deydi gittiğimde işte Bahçeçiye yeni transfer olmuştu.. O yüzden bıraz memnun kalmadım ama severim kendisini..

Ahahahah haklısınn canımm... Eşimde diyor ki niye cep telefonlarınızdan whatsapp kurup konuşmuyorsunuz böyle internetten takılıyorsunuzz aslında mantıklı aahaaha :))
Amann kuzumm yaa galibaa benim bilinç altımda şu var amann ceket asmışlar dikkat edeyim hamile kalmayayım ahahaha
çocuk aklı işte hep merak ederdimm şimdi anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…