Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlarr

Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa

Aynen öyle. "Niye ki? Anlamadım ben, n' olcak şimdi???"
Neyse, ağzımı bozdum sabah sabah.

İYiyim canım sen nasılsın.. Hafifledi mi ağrılarınn:)
Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledim

Arkadasim geriden geliyorum... Okuyacak elli sayfam var.... Yanlis mi okudum???? Temizlik mi yaptin sen???? Dayaklıksın haaaa!!!!
Eveeettttt...
Ama öyle dip bucak değil, üstten üstten. Benim papişim var evde, bayıldığım, öldüğüm, lüp diye yalayıp yutacağım yakında... O evi kirletiyor, hergün süpürüp derlemek zorundayım evi. O nedenle yaniii .. Öte yandan gerçekten bedenim güçlüdür, dayanıklıdır.. Orası da doğru.

Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledim

E sen işe gitseydin canımm niye gitmedinn bugün yarın gidebilirdin kii zaten son günler okulların...
DIşarı çık yürüyüş yap gezz güzel çiçekler al evine koyy modun değişsinn kalk bakiyimmm:))

O papişşş in fotosu yok muuu?

İyiyimm canımmm hele fotoğrafını görünce içim huzur buldu diyebilirimm:)
Sen nasılsın? Alıştın mı yeni sana?
Ben de iyiyim canım. Alışmaya çalışıyorum. Hergün değişik bir belirti ile, eski performansın çeyreğiyle yuvarlanıp gidiyoruz. Öküzler gibi yemek yemeye başladım,, her sabah 5'te uykuya bi ara veriyorum, 7'den sonra yine uyuyorum ve sabah kalkıp işe gelmek istemiyorum, işten eve gidince doğruca yatağa uzanıyorum, boşaldığını bulanarak hatırlatıyor midem.. Böyleyim..

Valla çocukluğum çağırıyor. Sabah ta bakkala gittim (burada hala var). Eskiden bir pakette 3 adet top sakız olurdu hani, renkli renkli. İşte onlardan vardı. Sakız çiğnemeyi sevmem, diş te yok zaten. Sırf nostalji olsun diye aldım. Pek te bi mutlu oldum.
O reklamı da biliyorum, değişik versiyonlarını iç baymak için kullanırdık
O zamaaaannnnnn benden de sana kocccamannnnn bir

Canımm hazırlıyor seni uykusuz gecelere demekk yaramazında iştahı açık demekki hep yemek istiyor.. Anne gönderr hahaha :))

PC den yazıyorum da şu an, fotoları telde..

Hımm ya kabloyla pcye aktaracaksın.. Ya fotoyu kendıne maıl atacaksın bilemdim onu :)

Benm arkadaş çok limon yerdi erkek doğurdu bence bi bağlamı yok onun ama rabbim gönlüne göre versin balımm :)) Evde hayvan olunca en rahat bebek kız oluyor zaten...
Bizim ki erkek cocuklardan cok cekıyor tekme yıyor fılan bıde arabalara ilgisi var gördümü ağlamaya başlıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…