- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.001
Günaydın kızlarr
Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa
Merhaba, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içmeni tavsiye ediyorum, etkili oluyor. Sokum sıkım zeytinyağı ise günde 1 kaşık ilaç niyetine çok faydalıymış.Ha
hA sabun anacigimda derdi rahmetli.ay basur acir yavvv kiyamiyacam kendime
Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledimİYiyim canım sen nasılsın.. Hafifledi mi ağrılarınn:)
Günaydınnnnn dün2220 beni uyutup tekrar aranıza dönmüşş ahahaha
bende bir uyumuşum işe bile geç kaldım ahahah...
Hava cok güzel bahar gibii çok şükür şanslıyızz :)
Hepiniziiii çoookkk öpüyorummm
Arkadasim geriden geliyorum... Okuyacak elli sayfam var.... Yanlis mi okudum???? Temizlik mi yaptin sen???? Dayaklıksın haaaa!!!!
Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledim
Günaydın tatlı portakal..Günaydınnnnn dün2220 beni uyutup tekrar aranıza dönmüşş ahahaha
bende bir uyumuşum işe bile geç kaldım ahahah...
Hava cok güzel bahar gibii çok şükür şanslıyızz :)
Hepiniziiii çoookkk öpüyorummm
Günaydın tatlı portakal..Nasılsın?
Eveeettttt...
Ama öyle dip bucak değil, üstten üstten.Benim papişim var evde, bayıldığım, öldüğüm, lüp diye yalayıp yutacağım yakında... O evi kirletiyor, hergün süpürüp derlemek zorundayım evi. O nedenle yaniii .. Öte yandan gerçekten bedenim güçlüdür, dayanıklıdır.. Orası da doğru.
Ben de iyiyim canım. Alışmaya çalışıyorum. Hergün değişik bir belirti ile, eski performansın çeyreğiyle yuvarlanıp gidiyoruz. Öküzler gibi yemek yemeye başladım,İyiyimm canımmm hele fotoğrafını görünce içim huzur buldu diyebilirimm:)
Sen nasılsın? Alıştın mı yeni sana?
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn
Smiley bana bir reklamı hatırlattı ahahahah tevellütü eski olanlar hatırlar "bir erkek size çiçek veriyorsa nedeni impulse" e ben erkek değilim içimden geldiii nedeni budur :)
Hatırlamayanlar için link http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/23827/hic-tanimadiginiz-bir-erkek-size-cicek-verirse
Ben de iyiyim canım. Alışmaya çalışıyorum. Hergün değişik bir belirti ile, eski performansın çeyreğiyle yuvarlanıp gidiyoruz. Öküzler gibi yemek yemeye başladım,, her sabah 5'te uykuya bi ara veriyorum, 7'den sonra yine uyuyorum ve sabah kalkıp işe gelmek istemiyorum, işten eve gidince doğruca yatağa uzanıyorum, boşaldığını bulanarak hatırlatıyor midem.. Böyleyim..
O papişkonun fotosu var da buraya yükleme kabiliyeti olan bir sahibi yok.O papişşş in fotosu yok muuu?
O papişkonun fotosu var da buraya yükleme kabiliyeti olan bir sahibi yok.
Hahaha... Alıştırsın bakalım.. Ha, bir de.. Eve gider gitmez limon kesip yiyorum şapur şupurCanımm hazırlıyor seni uykusuz gecelere demekk yaramazında iştahı açık demekki hep yemek istiyor.. Anne gönderr hahaha :))
PC den yazıyorum da şu an, fotoları telde..hhahaha eğer pc den yazıyorsan fotoyu mausela tut alttaki yazma yerine gelip üstüne bırak o kendiliğinden yükler canım.
PC den yazıyorum da şu an, fotoları telde..
yükledim, bu sefer de yazma alanının formatı değişti, cevapla butonu kayboldu.hhahaha eğer pc den yazıyorsan fotoyu mausela tut alttaki yazma yerine gelip üstüne bırak o kendiliğinden yükler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?