- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.021
Aynen, erkek yeğenim bana geldiğinde etmediği eziyet kalmıyor yavruma. Benimki kendini korur, ısırıverir de.. Çok rahatsız ediliyor erkek çocuklar tarafından. Eşim hiç istemiyor papişkomu, bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum, şimdiden gönder bunu deyip duruyor.. Yıldım, bıktım!!Hımm ya kabloyla pcye aktaracaksın.. Ya fotoyu kendıne maıl atacaksın bilemdim onu :)
Benm arkadaş çok limon yerdi erkek doğurdu bence bi bağlamı yok onun ama rabbim gönlüne göre versin balımm :)) Evde hayvan olunca en rahat bebek kız oluyor zaten...
Bizim ki erkek cocuklardan cok cekıyor tekme yıyor fılan bıde arabalara ilgisi var gördümü ağlamaya başlıyor:)
yükledim, bu sefer de yazma alanının formatı değişti, cevapla butonu kayboldu.
Aynen, erkek yeğenim bana geldiğinde etmediği eziyet kalmıyor yavruma. Benimki kendini korur, ısırıverir de.. Çok rahatsız ediliyor erkek çocuklar tarafından. Eşim hiç istemiyor papişkomu, bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum, şimdiden gönder bunu deyip duruyor.. Yıldım, bıktım!!
Evet, hayvan sevgisi bambaşka birşey, içinde olmayan anlayamıyor maalesef.. Bebek olunca astım olurmuş o çocuk tüylerinden dolay bla bla... Atar mıyım hiç ayol, evladım gibi o benim. Onun sayesinde ebeveyn oldum ben.Aaaaa olur mu öyle şeyyy! Valla üzüntüden ölürler kıyamamm yaa kötü kaka kocaa oo...
Hayvan sevgisi bambaşkaa bi duyguu rabbim herkese nasip etsinn bence... Kıyamamm atmayınn ne olurrr
Evet, hayvan sevgisi bambaşka birşey, içinde olmayan anlayamıyor maalesef.. Bebek olunca astım olurmuş o çocuk tüylerinden dolay bla bla... Atar mıyım hiç ayol, evladım gibi o benim. Onun sayesinde ebeveyn oldum ben.Baba diyor bana.
Bıcı bıcı yapıp miss olmuş halimiz...
P.S: O duvarı o yedi.
Anlamıyor tatlım, benim kocam saplantılı bir adam.. Kafaya bişeyi taktı mı tamam.. Aradan 10 yıl da geçse aynı şeyi söyler durur.. Nato kafa, nato mermer derler ya hani, o hesap. Saldım ben de artık.. vıdı vıdı ettiği zaman papişimi de alıp geçiyorum diğer odaya, açıyorum kitabımı.. Ohhhhh misssss...Hİç bilimden haberi yok onun bence açsın okusun.Evde köpek veya kedi besleyen cocukların bağışıklıkları diğer cocuklara göre daha fazla oldugundan astıma yakalanma oranları hatırladıgım %40 daha az... Yani ekstra sanslı olacaklar bizimkkilerrr...
Bıcı bıcı yapıp miss olmuş halimiz...
P.S: O duvarı o yedi.
Anlamıyor tatlım, benim kocam saplantılı bir adam.. Kafaya bişeyi taktı mı tamam.. Aradan 10 yıl da geçse aynı şeyi söyler durur.. Nato kafa, nato mermer derler ya hani, o hesap. Saldım ben de artık.. vıdı vıdı ettiği zaman papişimi de alıp geçiyorum diğer odaya, açıyorum kitabımı.. Ohhhhh misssss...
O zaman günde iki bardak ta sarı kantaron çayı yazıyorum sana. Bir bardak ta papatya çayı. Saatlerini sen ayarla. Kantaronu sabah akşam yapabilirsin mesela. Dur ya, hamile değilsin di mi? Kendime de bir reçete yazsam iyi olacak. Çok unutkan oldum... Eğer hamileysen günde iki bardak papatya yeterli. Kantaronun gebeliğe etkisinden emin olamadım şimdi.
İnşallah tüm dileklerine kavuşacaksın canım, inanmaktan ara ara vazgeçsek de umut etmek lazım. Önce bebek sonra hayat vermek ne olursa olsun tüm dileklerin gelip seni bulsun...çok sağol canım benim şimdi daha iyi oldu..
evet ya işte bu işler o yüzden karışık.. çok iyi şeyler yaşayıp çok mutlu olanda var.. sonunda büyük hüsranlar yaşayanda var... inşallah hiç gerek kalmaz böyle şeylere.. bana kalsa ben cesaretliyimde canım böyle konularda eşimden yana cesaretim kırılıyor.. o içinden gönlünden bunu gerçekten istemedikçe sanırım tek başına olacak şeyler değil.
inşallah gerek kalmaz ama kalırsada tabi harika bir şeye vesile olmuş oluruz bir çocuğın hayatı kurtulur o açıdan düşününcede insan sabah hemen yurda koşup bir çocuk getirmek istiyor..
ayy ben sizin hızınıza hiç ulaşamıyorum.. burası 18 yaş topiği gibi kızlar nekadar hızlı akıyor sayfalar her bakıyorum 20 sayfa gerideyim:))
Bizde seni öpüyoruz 40'ların Bilge kadını
Uuuuu harikasınnnnnnnız süper lakap, süper tespitt :) Ugh... Ulu Manitu bizi korusun :)Eyyytttt, Ulu Manitu oldum ben
Aklıma alakasiz bir sey geldi... Bir arkadasim okula gidecek,sabah giyinmis.anvalop mu ne, belden dolamali etek ,içinde yanlari, agi yirtik bir çorap..duraga gitmiş araba bekliyor. Beklediği de ayni okuldan erkek hoca.bir müddet sonra duraktakiler bizim kiza garip garip bakiyor,bizimkide söylenip duruyor. Salaklar niye bakiyorlar diye. Sonra arabasiyla arkadasi geliyor.. Gözler kocaman... Bizim kiz ona da kiziyor. Bakislarindan ötürü.. Adam da <özleem eteğin nerede >diyor...saskin bir bakiyor ki etek biraz ileride yerde..gidip almis eteğini dolamis beline ve arabaya binmiş...< Etek düşmüş ona mi yanayim, çorabimin agi ,kenarları kocaman kopuklarla doluydu ona mi yanayim> dediydi.... Aklima geldi....
Adetin ikinci günü başlıyorsun. Sabah akşam aç karınla içeceksin. Çay bardağının 1/4 ü yeterli. Tadı - kokusu kötü. O yüzden tek yudumda içip birkaç kere ağızdan nefes almanı öneririm. O zaman fazla hissetmiyorsun. Sonraki adete 10 gün kala bırakman gerekiyor. Üç adet döneminden sonra tekrar ölçtürürsün değerlerini. Zaten biosteron kullanımı da o kadar sürecek ortalama olarak. Bu arada fiziksel bir sıkıntı yoksa hamile kalabilirsin. Onun için 10 gün kala bırakmak önemli. Gebelikte düşüğe neden oluyor ki istediğimiz şey bu değil. Biosteronun da öyle bir etkisi var aklında olsun. Gebelikten şüphelendiğinde kullanmayı bırak. Sonucundan emin olduktan sonra gerekiyorsa devam edersin. Merak etme, 3-5 gün aralar pek etkilemiyor.
Sen ona köpekbalığı kemiği vermiyon mu? Kalsiyum ihtiyacını giderir, duvarın da sağlam kalır
(Bi naneyi de bilme be kadın)
Ben neden bu topikteki hatunların hamile kalamadığını çözdüm.
Maşallah o kadar çenemiz düşük ki topiğin hızına yetişemiyorum ..Bu gevezelik den olmuyo bu iş diyim size kızlar .
Vay efendim yumurta yok vay efendim sperm yok, yok hareket yok ,yok morfolji bozuk demeyin...Burada geçirdiğimiz çene zamanını kocalarımıza ayırsakbelki futbol takımı kurardık ..
Umut dünyası gerçi
Günaydın hanımlar. @adigee1 , aramızda öküzlerle evli olanlar olabilir. Mesela pc başından kalkmayan, hadi deyince salaklaşan, insanda heves bırakmadığı için artık ciddiye alınmayan koca tipleri bulunabilir. Yaraları deşmeyelim istersen
Günaydın kızlarr
Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa
Sokum sıkım hahahaha soğuk sıkım olduğunu biliyorum ama sokum sıkıma takılı kaldım :) Niye bakınız mesaj başlangıcındaki mesajım :)))))Merhaba, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içmeni tavsiye ediyorum, etkili oluyor. Sokum sıkım zeytinyağı ise günde 1 kaşık ilaç niyetine çok faydalıymış.
Bu da öyle... Günaydın tatlı portakal tanışalım mı? gibi geldi hahahaha yine bakınız ilk mesaj :)Günaydın tatlı portakal..Nasılsın?
Bilmez miyimmmmmmmmmmmmmmmm ah ah... Buralarda bakkal buldum mu ellerini öpesim geliyor, leblebi tozu var mı? çatpat patlayan şeker var mı? dememek için zor tutuyorum kendimi... çatpat şekerleri şu yeni moda prebiyotikli meyveli o bu şu yoğurtların üstünde bazen buluyorum...Valla çocukluğum çağırıyor. Sabah ta bakkala gittim (burada hala var). Eskiden bir pakette 3 adet top sakız olurdu hani, renkli renkli. İşte onlardan vardı. Sakız çiğnemeyi sevmem, diş te yok zaten. Sırf nostalji olsun diye aldım. Pek te bi mutlu oldum.
O reklamı da biliyorum, değişik versiyonlarını iç baymak için kullanırdık
O zamaaaannnnnn benden de sana kocccamannnnn bir
Allahım allahım o nasıl bir bakış... Ye onu benim için ye... Islak burnundan öp :) Göbeğinden kaşı patileri pıt pıt atsın :) Ödül kurabiyesi ver, benden olsun :)Bak teyzesi buna kıyılır mı yeni oyuncagı ile uyuyor:))
Evet, hayvan sevgisi bambaşka birşey, içinde olmayan anlayamıyor maalesef.. Bebek olunca astım olurmuş o çocuk tüylerinden dolay bla bla... Atar mıyım hiç ayol, evladım gibi o benim. Onun sayesinde ebeveyn oldum ben.Baba diyor bana.
alpcemre kuzu bu benden kocana gelsinn ahahaha
Son bir hafta içinde yayınlanan iki araştırma evlerde köpek beslenmesinin astım ve solunum yolları enfeksiyonlarına karşı koruyucu etkisi olabileceğini gösterdi.
Öncelikle belirtirim "usturuplu usturuplu" okuyacakken bir yerde bir mesaj hatta mesaja gerek yok bir minik kelime "hadi" gibi bir görüyorum2220 den her şeye başka manalar sokuyorum hahahahah tüm kabahat öküzdaşımın :)
Sokum sıkım hahahaha soğuk sıkım olduğunu biliyorum ama sokum sıkıma takılı kaldım :) Niye bakınız mesaj başlangıcındaki mesajım :)))))
Bu da öyle... Günaydın tatlı portakal tanışalım mı? gibi geldi hahahaha yine bakınız ilk mesaj :)
Bilmez miyimmmmmmmmmmmmmmmm ah ah... Buralarda bakkal buldum mu ellerini öpesim geliyor, leblebi tozu var mı? çatpat patlayan şeker var mı? dememek için zor tutuyorum kendimi... çatpat şekerleri şu yeni moda prebiyotikli meyveli o bu şu yoğurtların üstünde bazen buluyorum...
Bir de tipitipppppppppppppp bulursam tadından yenmez. Ama kalp kalbe karşı dün sakız aldım onu da biliyorsun(uzdur) resmini yollayacağım birazdan :)
Veriyorum tabii ki, kalsiyum blokları var, onu kullanıyoruz. Duvarı kalsiyum ihtiyacından dolayı kemirmiyor lakin, gaga çalıştırma ihtiyacı için saldırıyor. Evde dut dalı bulamadı mı, orayı kemiriyor, ya da tüneğini.Sen ona köpekbalığı kemiği vermiyon mu? Kalsiyum ihtiyacını giderir, duvarın da sağlam kalır
(Bi naneyi de bilme be kadın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?