- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.041
Aşercen bana yani :)
Tedavilerden kalma "ayva" göbek var, yersen! :)
günaydın kıssslarrr
Günaydın kızlarr
Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa
hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?
Günaydın nasılsın
BEnn o köpüşünn fotosunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :))))
Veriyorum tabii ki, kalsiyum blokları var, onu kullanıyoruz. Duvarı kalsiyum ihtiyacından dolayı kemirmiyor lakin, gaga çalıştırma ihtiyacı için saldırıyor. Evde dut dalı bulamadı mı, orayı kemiriyor, ya da tüneğini.
Hahaha.. Rol karmaşası yaşıyorum, manyaklığım ondan ileri gelir..Öncelikle belirtirim "usturuplu usturuplu" okuyacakken bir yerde bir mesaj hatta mesaja gerek yok bir minik kelime "hadi" gibi bir görüyorum2220 den her şeye başka manalar sokuyorum hahahahah tüm kabahat öküzdaşımın :)
Sokum sıkım hahahaha soğuk sıkım olduğunu biliyorum ama sokum sıkıma takılı kaldım :) Niye bakınız mesaj başlangıcındaki mesajım :)))))
Bu da öyle... Günaydın tatlı portakal tanışalım mı? gibi geldi hahahaha yine bakınız ilk mesaj :)
Bilmez miyimmmmmmmmmmmmmmmm ah ah... Buralarda bakkal buldum mu ellerini öpesim geliyor, leblebi tozu var mı? çatpat patlayan şeker var mı? dememek için zor tutuyorum kendimi... çatpat şekerleri şu yeni moda prebiyotikli meyveli o bu şu yoğurtların üstünde bazen buluyorum...
Bir de tipitipppppppppppppp bulursam tadından yenmez. Ama kalp kalbe karşı dün sakız aldım onu da biliyorsun(uzdur) resmini yollayacağım birazdan :)
Allahım allahım o nasıl bir bakış... Ye onu benim için ye... Islak burnundan öp :) Göbeğinden kaşı patileri pıt pıt atsın :) Ödül kurabiyesi ver, benden olsun :)
Hahahahahahah "baba" kuşunun babası, eşinin karısı, bebeğinin annesi her şey yolunda mı... Ne zaman kısmetse bir doktora gidip kese pıt pıt vs baktırmak... 9 aya gidersin inşallah :))))
Hahahaha mor yazmış ya mooor :) Bu yazıya mor renk uygun görmüş, niye mor? Hahahaha eniştene mort ol mu diyorsun ay allahım. Yine diyorum manidarlık aramam ilk mesajdan dolayıdır. Kabahat2220 nin :)
Benden de kocaman Günaydın hepinize....
Az önce Güvenç bey aradı.Malesef haber iyi değil.
6 tane yumurtaya micro enjeksiyon yapılmış hiçbiri döllenmemiş.
biriside anormal döllenmiş telefonda konuşulacak şeyler değil.
yüzyüze görüşmemiz lazım yarın eşinizle gelin dedi.
başka testler isticez büyük ihtimalle dedi.
kaldım öylece
Kuzucan sen bana bu soruyu sorarken bende pireler uçuşuyorduu o yüzden şimdi cevap yazabiliyorum
Güvenç'den sonra ben Alman hast. yaptırdım ama orda yaptırınca pişman oldum.. Aynı güvenç in uyguladıgı proseduru uyguladı o yüzden sonuç aynı oldu.. Sonra arabayı sattık ben aslına Güvenç'e gidecektim. Bir arkadaş yalvardı git görüş Aydın Bey ile diye... Bizde görüştük.. Farklı bi tedavi sundu bize sperm havuzu diye ve gerçekten hoşumuza gitti.. Malum sebep bizde sperm çünkü.. Hem fiyatıda daha uygun o yüzden orda karar kıldım.. Güvenç iyi bi doktordur.. Ama ben ona gitmeyi düşündüğümde Memorial deydi gittiğimde işte Bahçeçiye yeni transfer olmuştu.. O yüzden bıraz memnun kalmadım ama severim kendisini..
sağol canım bilgilendirmen için.
çakıl olsanda seni şöyle bi sevsem bakışın bile moral oldu bana.
Öncelikle belirtirim "usturuplu usturuplu" okuyacakken bir yerde bir mesaj hatta mesaja gerek yok bir minik kelime "hadi" gibi bir görüyorum2220 den her şeye başka manalar sokuyorum hahahahah tüm kabahat öküzdaşımın :)
Sokum sıkım hahahaha soğuk sıkım olduğunu biliyorum ama sokum sıkıma takılı kaldım :) Niye bakınız mesaj başlangıcındaki mesajım :)))))
Bu da öyle... Günaydın tatlı portakal tanışalım mı? gibi geldi hahahaha yine bakınız ilk mesaj :)
Bilmez miyimmmmmmmmmmmmmmmm ah ah... Buralarda bakkal buldum mu ellerini öpesim geliyor, leblebi tozu var mı? çatpat patlayan şeker var mı? dememek için zor tutuyorum kendimi... çatpat şekerleri şu yeni moda prebiyotikli meyveli o bu şu yoğurtların üstünde bazen buluyorum...
Bir de tipitipppppppppppppp bulursam tadından yenmez. Ama kalp kalbe karşı dün sakız aldım onu da biliyorsun(uzdur) resmini yollayacağım birazdan :)
Allahım allahım o nasıl bir bakış... Ye onu benim için ye... Islak burnundan öp :) Göbeğinden kaşı patileri pıt pıt atsın :) Ödül kurabiyesi ver, benden olsun :)
Hahahahahahah "baba" kuşunun babası, eşinin karısı, bebeğinin annesi her şey yolunda mı... Ne zaman kısmetse bir doktora gidip kese pıt pıt vs baktırmak... 9 aya gidersin inşallah :))))
Hahahaha mor yazmış ya mooor :) Bu yazıya mor renk uygun görmüş, niye mor? Hahahaha eniştene mort ol mu diyorsun ay allahım. Yine diyorum manidarlık aramam ilk mesajdan dolayıdır. Kabahat2220 nin :)
Canımmm üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor biliyorumm(
Dİlerim çaresi cabuk bulunur. Dİlerim çok para harcamadan bi yol vardır da bir an önce yoluna girer her şey
Seni çok seviyoruz ve elimizden ne gelirse destekçiniz
kaldım öylece
kaldım öylece
Kuzucan sen bana bu soruyu sorarken bende pireler uçuşuyorduu o yüzden şimdi cevap yazabiliyorum
Güvenç'den sonra ben Alman hast. yaptırdım ama orda yaptırınca pişman oldum.. Aynı güvenç in uyguladıgı proseduru uyguladı o yüzden sonuç aynı oldu.. Sonra arabayı sattık ben aslına Güvenç'e gidecektim. Bir arkadaş yalvardı git görüş Aydın Bey ile diye... Bizde görüştük.. Farklı bi tedavi sundu bize sperm havuzu diye ve gerçekten hoşumuza gitti.. Malum sebep bizde sperm çünkü.. Hem fiyatıda daha uygun o yüzden orda karar kıldım.. Güvenç iyi bi doktordur.. Ama ben ona gitmeyi düşündüğümde Memorial deydi gittiğimde işte Bahçeçiye yeni transfer olmuştu.. O yüzden bıraz memnun kalmadım ama severim kendisini..
Güvenc bexden gebzedeki yere geçtın herhalde merkez degiştirne sebebin neydi Güvenc beyden memnunmuydun?
sagol canım ınsh çok tsk ederım.
Evet ya yetişebilmek icin tlf dan gırmeyi ogrendim istemesemde takip ediyorum tlf dan çok hızlı akıyor çünkü.
güldüm ya çok kötü komik.
Sağolun kızlar. Pireli ben, yatamadım tabii ki. 5 dk. arayla wc. ye kalkınca uyku mu kalır insanda? Neyse, geldim görevimin başına. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
kaldım öylece
hemen yapmayacagını soyledi doktorum dondurup yapacakmış.[/QUOTE]Canım senin transferin olmayacak mı?
Papağanlarda kemirme ihtiyacı çok fazla. Ağaçkakan mı, papağan mı bilemiyorum zaten bazen.. Cennet papağanlarım vardı eskiden, onlar da kemirgendi. Kemirgenler familyasından papişko Bey!Canım bizim Uğur'umuz vardı papağann:)) Annem bazen yanlışlıkla açık unuturdu o dakika içinde evde gazete ve kagıt olan her şeyi parçalardı.. Sonra babaannem çok istedi ona verdik onunda camları ahşaptı sağlam çerçeve kalmamış diyebilirm ahahah çok şükür ev ahşaptı komple kemirmemiş.. O yüzden babam sahibine geri verdi.. Zaten adamla birbirlerine aşıklarmış ama karısı çok kıskanıyormuş ilişkilerini ahahah bir daha ses almadık bilmiyorum akibetini:)
Bir kerede maymun besledik. Adı Güneş di.Babama aşıktı yazlıkta koca arazide sırf babamın yanında durdu diye bi kızı kovalamıştı ahahha valla deli ısırıyor.. Babam ona rakı verirdi iki ludumda sarhoş olur elinede ayna verdik mi arar dururdu zavallım :)) Sonra hayvanat bahçesine gitti tabii orda da bi süre sonra ölmüştü
kaldım öylece
2220 Hayatım unutma bu adamların hepsinde o sevimli canlıdan(öküz) bir şeyler var .Kiminin eşi bunu belli eder ben buyum der.Kimin ki ara ara bunu gösterir.Kiminin eşi ben asla o tipleri onaylamıyorum der kendine bile itiraf etmekden korkar ki en tehlikeli tipler bunlar
kaldım öylece
Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklındanGünaydın Herkese. Maşallah gerçekten çok hızlısınız, yetişmekte zorlanıyorum. Arada okudum tabii, mesela cevahirde buluşcakmıssınız. Ne güzel bende heves ettim.Orda olsaydım kesin gelirdim.Zaten bu sefer gelişim bana istabulu tam öğretti. Şimdiye kadar köprüyü hiç bu kadar kullanmamıştım.
Pazartesi Test yaptırmıştımya, 81,63 dü. Bugün 13.gün sonuç 273,38 çıkmış. Ama size bişey söylimmi? Şu anki dönem, bana transfer sonrasından daha zor geldi.Tuvalete gitmeye korkuyorum, kırmızılarla karşılaşacam diye.Memorialle Mailleşiyorum.Bide size sorayım, şu kromozom durumu ne zaman belli oluyor? Nasıl kontroller yapılıyor? Bilgilerinizi aktarırmısınız? Bu arada akupunktura devam ediyorum. Bunun büyük bir payı olduğuna daha çok inanmaya başladım.kadın bide bana özel çin karşimi caylar içirtti. Transfere kadar, bide transferden sonrasi, iki ayrı yani. Bu sefer başka kür felan yapmamıştım. Sadece akupunktur ve özel karşımlar.Son sigaramıda transferden 1saat önce içmiştim.sonra aklıma bile gelmedi bidaha. Şu an tek isteğim, kırmızıları 9 ay boyunca görmemek.Korkularım çok.Henüz hamileyim demek çok erken.Yol çok uzun ve çukurlu.Hepimizin yolu açık olsun.Mutlu sonlar olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?