Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benden de kocaman Günaydın hepinize....

Az önce Güvenç bey aradı.Malesef haber iyi değil.
6 tane yumurtaya micro enjeksiyon yapılmış hiçbiri döllenmemiş.
biriside anormal döllenmiş telefonda konuşulacak şeyler değil.
yüzyüze görüşmemiz lazım yarın eşinizle gelin dedi.
başka testler isticez büyük ihtimalle dedi.
kaldım öylece

günaydın kıssslarrr

Günaydın kızlarr

Sen beni gülmekten öldüreceksin yaa sabah sabah öyle bi güldüm ki köpüşüm uykusundan uyandı ...hey allam yaa hadi diyince salaklaşan ahhhhhaaaahhaaa

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?

Kuzucan sen bana bu soruyu sorarken bende pireler uçuşuyorduu o yüzden şimdi cevap yazabiliyorum
Güvenç'den sonra ben Alman hast. yaptırdım ama orda yaptırınca pişman oldum.. Aynı güvenç in uyguladıgı proseduru uyguladı o yüzden sonuç aynı oldu.. Sonra arabayı sattık ben aslına Güvenç'e gidecektim. Bir arkadaş yalvardı git görüş Aydın Bey ile diye... Bizde görüştük.. Farklı bi tedavi sundu bize sperm havuzu diye ve gerçekten hoşumuza gitti.. Malum sebep bizde sperm çünkü.. Hem fiyatıda daha uygun o yüzden orda karar kıldım.. Güvenç iyi bi doktordur.. Ama ben ona gitmeyi düşündüğümde Memorial deydi gittiğimde işte Bahçeçiye yeni transfer olmuştu.. O yüzden bıraz memnun kalmadım ama severim kendisini..[/QUOTE]

sağol canım bilgilendirmen için.

Günaydın nasılsın

BEnn o köpüşünn fotosunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :))))

Bak teyzesi buna kıyılır mı yeni oyuncagı ile uyuyor:)) alpcemre

Eki Görüntüle 1384212

çakıl olsanda seni şöyle bi sevsem bakışın bile moral oldu bana.

Canım bizim Uğur'umuz vardı papağann:)) Annem bazen yanlışlıkla açık unuturdu o dakika içinde evde gazete ve kagıt olan her şeyi parçalardı.. Sonra babaannem çok istedi ona verdik onunda camları ahşaptı sağlam çerçeve kalmamış diyebilirm ahahah çok şükür ev ahşaptı komple kemirmemiş.. O yüzden babam sahibine geri verdi.. Zaten adamla birbirlerine aşıklarmış ama karısı çok kıskanıyormuş ilişkilerini ahahah bir daha ses almadık bilmiyorum akibetini:)
Bir kerede maymun besledik. Adı Güneş di.Babama aşıktı yazlıkta koca arazide sırf babamın yanında durdu diye bi kızı kovalamıştı ahahha valla deli ısırıyor.. Babam ona rakı verirdi iki ludumda sarhoş olur elinede ayna verdik mi arar dururdu zavallım :)) Sonra hayvanat bahçesine gitti tabii orda da bi süre sonra ölmüştü

Hahaha.. Rol karmaşası yaşıyorum, manyaklığım ondan ileri gelir..
Doktora haftaya salıya gideceğim, bir hafta daha ertelettim randevumu.. Embriyo yoksa da gene 1 hafta daha fazladan ortalarda gebeyim diye nazlanıp dolaşayım istedim.

Şaka bir yana, gittiğim anda endişeye mahal bırakacak bir durum kalmamasını,kalp atışının duyulmasını ve ya en azından embriyonun lank diye görülmesini istiyorum. Şimdi görünmedi, 1 hafta sonra tekrar bakalım durumu omursa şayet ben gün geçiremem korkudan stresten, o kimyanın üzerine de bebek zaen gider muhtemelen..
Çok korkuyorum.

çakıl olsanda seni şöyle bi sevsem bakışın bile moral oldu bana.[/QUOTE]

Canımmm üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor biliyorumm(
Dİlerim çaresi cabuk bulunur. Dİlerim çok para harcamadan bi yol vardır da bir an önce yoluna girer her şey
Seni çok seviyoruz ve elimizden ne gelirse destekçiniz

çakıl olsanda seni şöyle bi sevsem bakışın bile moral oldu bana.

Canımmm üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor biliyorumm(
Dİlerim çaresi cabuk bulunur. Dİlerim çok para harcamadan bi yol vardır da bir an önce yoluna girer her şey
Seni çok seviyoruz ve elimizden ne gelirse destekçiniz[/QUOTE]

sağol canım benim inşh.
bakalım neler olcak gene.
bende sizi seviyorum varlığınızla rahatlıyorum.

Domestosun reklamını hatırlıyor musun? "Kööötüüüyüm ben kööötüüüyüm, kööötüyümmm..."
Benim o

sağol canım benim inşh.
bakalım neler olcak gene.
bende sizi seviyorum varlığınızla rahatlıyorum.[/QUOTE]

Gelişmelerden haberdar edersin canım... Her şeyi sor aklına gelen... Ne yapılabilir öğren... Rabbim yolunu açık etsin öperim

Günaydınların hep kocaman olsun canım...
Ama gündeme bomba gibi haber oldu haberin
Tatsız, sinir bozucu, keyif kaçırıcı, off dedirtici, niye niye dedirten gelişmen için ne desek ki şimdi. Baştan anladığınız için sevinsek mi Bir iki güne geçecek şu an ki hislerin hazırlanıp, kuşanıp ne niye nasıl öğreneceksin ama bugün haberin etkisi üzerinde olacak. Paylaşmaktan ve moralini yüksek tut demekten başka bir şey elimizden gelmiyor kahretsin ki!

"Mikro enjeksiyon" da varmış her şey çok profesyonel ilerletilmiş. Güvenç Bey'den ne bilgi gelecek gerçekten merakla bekliyorum bende... Şimdiyi telafi edemese de ileride gerekli şeyler yapılacak bilgiler olsun.

Kromozom ve trombofili paneli testlerini yaptırmışsındır sanırım. Yaptırmadıysan bunlar yapılacaktır. Rezervin iyi endişe etme, en azından bu sorunun yok. Kaliteli yumurta, kaliteli sprem işleyişi başlatılacaktır inşallah sonrası için pgt ile ilerlersiniz...

Heyecanını etkilemesine izin vermeden, üzülerek dinlesen de ilerisi için gerekli önlemleri alacağın bir konuşma olsun... Sonrası çok güzel ilerlesin.

Günaydın Herkese. Maşallah gerçekten çok hızlısınız, yetişmekte zorlanıyorum. Arada okudum tabii, mesela cevahirde buluşcakmıssınız. Ne güzel bende heves ettim.Orda olsaydım kesin gelirdim.Zaten bu sefer gelişim bana istabulu tam öğretti. Şimdiye kadar köprüyü hiç bu kadar kullanmamıştım.

Pazartesi Test yaptırmıştımya, 81,63 dü. Bugün 13.gün sonuç 273,38 çıkmış. Ama size bişey söylimmi? Şu anki dönem, bana transfer sonrasından daha zor geldi.Tuvalete gitmeye korkuyorum, kırmızılarla karşılaşacam diye.Memorialle Mailleşiyorum.Bide size sorayım, şu kromozom durumu ne zaman belli oluyor? Nasıl kontroller yapılıyor? Bilgilerinizi aktarırmısınız? Bu arada akupunktura devam ediyorum. Bunun büyük bir payı olduğuna daha çok inanmaya başladım.kadın bide bana özel çin karşimi caylar içirtti. Transfere kadar, bide transferden sonrasi, iki ayrı yani. Bu sefer başka kür felan yapmamıştım. Sadece akupunktur ve özel karşımlar.Son sigaramıda transferden 1saat önce içmiştim.sonra aklıma bile gelmedi bidaha. Şu an tek isteğim, kırmızıları 9 ay boyunca görmemek.Korkularım çok.Henüz hamileyim demek çok erken.Yol çok uzun ve çukurlu.Hepimizin yolu açık olsun.Mutlu sonlar olsun inşallah.

Allah Allahhhhh.. Kromozom bozukluğu tarzı bişiiler mi acaba yaa? Umarım çaresi olan ve çabucak tedavi edileb,len birşeydir canım.

hoşgeldin geçmiş olsun.
Opudan ne kadar zaman sonra adet olurum soru geldi ?[/QUOTE]
Ayıldınmı?

Herseyguzelolcak Üzülme sakın .Yumurta döllenmeme sorununu ben 3-4 kere yaşadım üzüldüm .Ama sonraki ay her şey güzel olmuştu .Muhtemelen spermle alakalı bir durum diyecekler.Yüz yüze görüşelim dediğine göre..Mevlam neylerse güzel eyler..Biz bize verilen rolleri oynuyoruz.Sen üzülsen de gülsen de sonuç belli .Tevekkülle karşılamak bize yakışan ..

Üzmemeye çalış kendini. Bebek olacak olan diye dua etmiştik. Bugünlerini unutturacak güzel gelişmelerin olsun inşallah

Papağanlarda kemirme ihtiyacı çok fazla. Ağaçkakan mı, papağan mı bilemiyorum zaten bazen.. Cennet papağanlarım vardı eskiden, onlar da kemirgendi. Kemirgenler familyasından papişko Bey!

Canım sperm Kaynaklı olabilir,benimde son tedavimde öyle olmuştu geçmiş olsun.

2220 Hayatım unutma bu adamların hepsinde o sevimli canlıdan(öküz) bir şeyler var .Kiminin eşi bunu belli eder ben buyum der.Kimin ki ara ara bunu gösterir.Kiminin eşi ben asla o tipleri onaylamıyorum der kendine bile itiraf etmekden korkar ki en tehlikeli tipler bunlar

Belli etmekle kalmayıp bir de gurur duyuyoruz biz. Kesmez öyle belli etmek falan...

Canım ne desek can sıkıcı bir durum yüzyüze görüşünce dr un diyecekleri önemli

Sonuç ne güzel katlamış umarım kese ve kalp atışıyla tescilleriz hamileliğini ..kırmızıları düşünme kov gitsinnn aklından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…