- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.061
Eki Görüntüle 1384366 Tipe bak kiyilir mi buna. Bizim kopegimiz 10 yasinda. 8 yasindayken geldi bize. Sahibi cocugu oldugu icin 2 sene kor karanlik catida bakmis. O yuzden gozleri gormuyor ve cok ciddi hastaliklarla mucadele ettik. Sukur duzeldi. Ben simdi o kadina anne diyebilir miyim cocugi var diye?
Rakam çok güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın,içtiğin bitki çayları nelerdi.Günaydın Herkese. Maşallah gerçekten çok hızlısınız, yetişmekte zorlanıyorum. Arada okudum tabii, mesela cevahirde buluşcakmıssınız. Ne güzel bende heves ettim.Orda olsaydım kesin gelirdim.Zaten bu sefer gelişim bana istabulu tam öğretti. Şimdiye kadar köprüyü hiç bu kadar kullanmamıştım.
Pazartesi Test yaptırmıştımya, 81,63 dü. Bugün 13.gün sonuç 273,38 çıkmış. Ama size bişey söylimmi? Şu anki dönem, bana transfer sonrasından daha zor geldi.Tuvalete gitmeye korkuyorum, kırmızılarla karşılaşacam diye.Memorialle Mailleşiyorum.Bide size sorayım, şu kromozom durumu ne zaman belli oluyor? Nasıl kontroller yapılıyor? Bilgilerinizi aktarırmısınız? Bu arada akupunktura devam ediyorum. Bunun büyük bir payı olduğuna daha çok inanmaya başladım.kadın bide bana özel çin karşimi caylar içirtti. Transfere kadar, bide transferden sonrasi, iki ayrı yani. Bu sefer başka kür felan yapmamıştım. Sadece akupunktur ve özel karşımlar.Son sigaramıda transferden 1saat önce içmiştim.sonra aklıma bile gelmedi bidaha. Şu an tek isteğim, kırmızıları 9 ay boyunca görmemek.Korkularım çok.Henüz hamileyim demek çok erken.Yol çok uzun ve çukurlu.Hepimizin yolu açık olsun.Mutlu sonlar olsun inşallah.
Ne cani insanlar var, ya RabbimEki Görüntüle 1384366 Tipe bak kiyilir mi buna. Bizim kopegimiz 10 yasinda. 8 yasindayken geldi bize. Sahibi cocugu oldugu icin 2 sene kor karanlik catida bakmis. O yuzden gozleri gormuyor ve cok ciddi hastaliklarla mucadele ettik. Sukur duzeldi. Ben simdi o kadina anne diyebilir miyim cocugi var diye?
Sağol canım ama senin de benden farkın yok:) Merhamet en değer verdiğim şey. Dayanamıyorum hiç eziyet çekenlere. Zaten ağızları var, dilleri yok.Allah ne muradınız varsa versin. Ne büyük sevap... Ne büyük yürek...
Aynen Lulinda cım yaa nası kıyabiliyorlar alıp atabiliyorlar insan olanın böyle bişey yapabileceğine inanamıyorumSağol canım ama senin de benden farkın yok:) Merhamet en değer verdiğim şey. Dayanamıyorum hiç eziyet çekenlere. Zaten ağızları var, dilleri yok.
Akıllıyım diyen de manyağın başka türü zaten :) Yani hepimiz manyağız ne güzel :)))Hahaha.. Rol karmaşası yaşıyorum, manyaklığım ondan ileri gelir..Doktora haftaya salıya gideceğim, bir hafta daha ertelettim randevumu.. Embriyo yoksa da gene 1 hafta daha fazladan ortalarda gebeyim diye nazlanıp dolaşayım istedim.
Şaka bir yana, gittiğim anda endişeye mahal bırakacak bir durum kalmamasını,kalp atışının duyulmasını ve ya en azından embriyonun lank diye görülmesini istiyorum. Şimdi görünmedi, 1 hafta sonra tekrar bakalım durumu omursa şayet ben gün geçiremem korkudan stresten, o kimyanın üzerine de bebek zaen gider muhtemelen..
Çok korkuyorum.
HoşgeldinGünaydın Herkese. Maşallah gerçekten çok hızlısınız, yetişmekte zorlanıyorum. Arada okudum tabii, mesela cevahirde buluşcakmıssınız. Ne güzel bende heves ettim.Orda olsaydım kesin gelirdim.Zaten bu sefer gelişim bana istabulu tam öğretti. Şimdiye kadar köprüyü hiç bu kadar kullanmamıştım.
Pazartesi Test yaptırmıştımya, 81,63 dü. Bugün 13.gün sonuç 273,38 çıkmış. Ama size bişey söylimmi? Şu anki dönem, bana transfer sonrasından daha zor geldi.Tuvalete gitmeye korkuyorum, kırmızılarla karşılaşacam diye.Memorialle Mailleşiyorum.Bide size sorayım, şu kromozom durumu ne zaman belli oluyor? Nasıl kontroller yapılıyor? Bilgilerinizi aktarırmısınız? Bu arada akupunktura devam ediyorum. Bunun büyük bir payı olduğuna daha çok inanmaya başladım.kadın bide bana özel çin karşimi caylar içirtti. Transfere kadar, bide transferden sonrasi, iki ayrı yani. Bu sefer başka kür felan yapmamıştım. Sadece akupunktur ve özel karşımlar.Son sigaramıda transferden 1saat önce içmiştim.sonra aklıma bile gelmedi bidaha. Şu an tek isteğim, kırmızıları 9 ay boyunca görmemek.Korkularım çok.Henüz hamileyim demek çok erken.Yol çok uzun ve çukurlu.Hepimizin yolu açık olsun.Mutlu sonlar olsun inşallah.
Ah canım ne insanlar var. Ben epey barınaklara giderdim eskiden, geçici yuvalık yapar sahiplendirirdim. Ama son zamanlarda artık biraz ara verdim çünkü çok yıpratıcı. Şu an zaten kaldıramam. Ne kadar yaparsan yap bitmiyor. Türkiye de ne de düzen ve kanun var ki bu konuda olsun. Hala petshoplarda hayvan satışı var. Hala barınaktan almaktansa çiftleştirip illa cins olsun dertleri var. Kaldı ki barınaklar en çok golden, husky ve rotlarla dolu. Tabii bir de illa bebek olsun derdi var. Aslında oradaki yaşlı ve engellileri kurtarmak çok daha önemli. Ama tabii herkes kaldıramaz, o yüzden kızamıyorum.Aynen Lulinda cım yaa nası kıyabiliyorlar alıp atabiliyorlar insan olanın böyle bişey yapabileceğine inanamıyorum
Barınaklara ara ara ben de gidiyorum ama çok fena oluyorum görünce o can ları ..benim oğlumda kurtarılmış can..öyle masum öyle akıllı ki .atan acaba nasıl bir vicdana sahip neyin kafasındaydı.kesinlikle petshoplarda satış yasaklanmalı ya da sıkı denetime tabii tutulmalı ..alan da bunun bi heves değil ömürlük olduğunu bilmeliAh canım ne insanlar var. Ben epey barınaklara giderdim eskiden, geçici yuvalık yapar sahiplendirirdim. Ama son zamanlarda artık biraz ara verdim çünkü çok yıpratıcı. Şu an zaten kaldıramam. Ne kadar yaparsan yap bitmiyor. Türkiye de ne de düzen ve kanun var ki bu konuda olsun. Hala petshoplarda hayvan satışı var. Hala barınaktan almaktansa çiftleştirip illa cins olsun dertleri var. Kaldı ki barınaklar en çok golden, husky ve rotlarla dolu. Tabii bir de illa bebek olsun derdi var. Aslında oradaki yaşlı ve engellileri kurtarmak çok daha önemli. Ama tabii herkes kaldıramaz, o yüzden kızamıyorum.
Afiyet olsun yarasın bebişine ve sana...Kızlar, ben yemek yemeye çalışmaya gidiyorum:) Görüşürüz....
Cok tesekkur ederim bilgilerinizden dolayi biestronu kulanmayi istemiyorum yan etkilerinin cok oldugunu duydum insallah bu hayit suyu işe yarar tadi beni cok etkilemedi ilac niyetine oldugu icin guzel gunler sizin olsun saglikli sihhatli evlatlariniz olsun insallah dualarimdasinizAdetin ikinci günü başlıyorsun. Sabah akşam aç karınla içeceksin. Çay bardağının 1/4 ü yeterli. Tadı - kokusu kötü. O yüzden tek yudumda içip birkaç kere ağızdan nefes almanı öneririm. O zaman fazla hissetmiyorsun. Sonraki adete 10 gün kala bırakman gerekiyor. Üç adet döneminden sonra tekrar ölçtürürsün değerlerini. Zaten biosteron kullanımı da o kadar sürecek ortalama olarak. Bu arada fiziksel bir sıkıntı yoksa hamile kalabilirsin. Onun için 10 gün kala bırakmak önemli. Gebelikte düşüğe neden oluyor ki istediğimiz şey bu değil. Biosteronun da öyle bir etkisi var aklında olsun. Gebelikten şüphelendiğinde kullanmayı bırak. Sonucundan emin olduktan sonra gerekiyorsa devam edersin. Merak etme, 3-5 gün aralar pek etkilemiyor.
Sağol canım ama senin de benden farkın yok:) Merhamet en değer verdiğim şey. Dayanamıyorum hiç eziyet çekenlere. Zaten ağızları var, dilleri yok.
Ay allam ya bi yükleyebilseydim oğlumun resmini neyse ekranı çevirip bakın kızzlar
Çok güzel ama buuu. Gelirken onu da getir. Kızımla oynasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?