Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tipe bak kiyilir mi buna. Bizim kopegimiz 10 yasinda. 8 yasindayken geldi bize. Sahibi cocugu oldugu icin 2 sene kor karanlik catida bakmis. O yuzden gozleri gormuyor ve cok ciddi hastaliklarla mucadele ettik. Sukur duzeldi. Ben simdi o kadina anne diyebilir miyim cocugi var diye?
Bak teyzesi buna kıyılır mı yeni oyuncagı ile uyuyor:)) @alpcemre

Eki Görüntüle 1384212

Allah ne muradınız varsa versin. Ne büyük sevap... Ne büyük yürek...

Rakam çok güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın,içtiğin bitki çayları nelerdi.

Ne cani insanlar var, ya Rabbim

Sağol canım ama senin de benden farkın yok:) Merhamet en değer verdiğim şey. Dayanamıyorum hiç eziyet çekenlere. Zaten ağızları var, dilleri yok.
Aynen Lulinda cım yaa nası kıyabiliyorlar alıp atabiliyorlar insan olanın böyle bişey yapabileceğine inanamıyorum

Akıllıyım diyen de manyağın başka türü zaten :) Yani hepimiz manyağız ne güzel :)))
Şaka bir yana kısmına gelince, haklısın. Sonuna kadar. Ben de korkardım sanırım ama üstesinden gelecek "manyaklıkları" devreye sokup alt edebiliriz korkuları :)
Tecrübelerinden dolayı haklı endişelerin. Olmasın deyince olmayacaksa olmasın diyelim topluca :) Bence en güzelini yapıyorsun. 1 hafta hem nazlanıp hamile hamile geziniyorsun, hem de gidince zaten "tamamdır" diyemeyeceksen içten şekilde böylesi en güzeli kaçıyorsun. Kaç kaç nereye kadar :) Dilerim 1 hafta sonra korkularınla gittiğin muayenede ufaklık sana "nanik" yapar :) Dökmediğin göz yaşı korkudan değil mutluluktan akar... Güzel olsun her şey

Hoşgeldin
Pozitif haberinden sonra katlanma haberlerinle umudunu büyütmeye, umut vermeye devam...

Endişelenmek için sebebin yokken lütfen kendine sahip olmaya çalışıp endişeler yaratma. Durduk yere kanama arama, hem zaten bazen kanamalarla daha da güçlenen embriyolar var. Senin en haklı endişen yurtdışında olman. Buradaki gibi öyle canın istediğinde test, ultrasson, kontrol yaptıramıyor olman. Bu yüzden iyi düşünüp, iyi şeyler olmasını beklemek en güzeli... Evrene güzel mesajlarını yolla, güzel geri dönsün :) Kromozom ve hamileliğin devam eden günlerindeki tetkik ve tahliller için hamileler, hamilelikten anneliğe terfi edenler en sağlıklı bilgiyi verecektir. İnandığın ve iyi geldiğini bildiğin gibi yaşayacağın günlerin olsun. 9 aylık meşakkatli yolculuğunda en büyük güç sana göbeğinden gelsin. Korkularını yeneceğin, keyifle geçireceğin, aşermelerle boğuşacağın 9 aylık yolculuğunda engelin, çukurun olmasın. Yolun hep açık, şansın bol olsun :)

Evdeki bayram havası hep sürsün

Aynen Lulinda cım yaa nası kıyabiliyorlar alıp atabiliyorlar insan olanın böyle bişey yapabileceğine inanamıyorum
Ah canım ne insanlar var. Ben epey barınaklara giderdim eskiden, geçici yuvalık yapar sahiplendirirdim. Ama son zamanlarda artık biraz ara verdim çünkü çok yıpratıcı. Şu an zaten kaldıramam. Ne kadar yaparsan yap bitmiyor. Türkiye de ne de düzen ve kanun var ki bu konuda olsun. Hala petshoplarda hayvan satışı var. Hala barınaktan almaktansa çiftleştirip illa cins olsun dertleri var. Kaldı ki barınaklar en çok golden, husky ve rotlarla dolu. Tabii bir de illa bebek olsun derdi var. Aslında oradaki yaşlı ve engellileri kurtarmak çok daha önemli. Ama tabii herkes kaldıramaz, o yüzden kızamıyorum.

Barınaklara ara ara ben de gidiyorum ama çok fena oluyorum görünce o can ları ..benim oğlumda kurtarılmış can..öyle masum öyle akıllı ki .atan acaba nasıl bir vicdana sahip neyin kafasındaydı.kesinlikle petshoplarda satış yasaklanmalı ya da sıkı denetime tabii tutulmalı ..alan da bunun bi heves değil ömürlük olduğunu bilmeli

Cok tesekkur ederim bilgilerinizden dolayi biestronu kulanmayi istemiyorum yan etkilerinin cok oldugunu duydum insallah bu hayit suyu işe yarar tadi beni cok etkilemedi ilac niyetine oldugu icin guzel gunler sizin olsun saglikli sihhatli evlatlariniz olsun insallah dualarimdasiniz

Sağol canım ama senin de benden farkın yok:) Merhamet en değer verdiğim şey. Dayanamıyorum hiç eziyet çekenlere. Zaten ağızları var, dilleri yok.

Elimden geleni yaparım onlar için. Başka türlü uykularım kaçıyor. Anlamıyorum hayvanlara eziyet edebilen insanları...

CapsLocked e hamileler ve hamilelikten anneliğe terfi edenler yazarken aklıma geldi... Hamilelik arifesindekiler de dahil olmak üzere bu aralar ne zamandır haber alamadığımız herkesi merak ediyorum.
İlk aklıma gelenlerle sorayım
cedrus prenses büyüdü abisiyle oynaşıyor, işe başlayacaktı ne zamandır görmedim :)
ummuseleme ve ALISALIS transfere hazırlanıyordu transfer gerçekleşti mi
F Fatos4345 NURCANOZ NukteK aşermelerle mi boğuşuyor, ne durumdalar
tedavisi süren, beklemeye alınan, sesi soluğu ne zamandır çıkmayan ya da benim denk gelmediğim
A Alara14 @yadigaryadi G guzbahar @duova T TUTKU34 nisanduru ismihan_sultan Medusa23 C cmas1

ve pembe_umut seni de tedavilerinle ne aşamalar kaydettiğinizi de çok merak ediyorum... Biliyorum şu anda hayatının öncelikleri öylesine değişti ki, zaman denilen şeyi bu önceliklere göre düzenliyorsun. Sen de biliyorsun sürekli dile getirmesek de kalbimizde senin için hep iyi ol dilekleri var. Evreleri yok edecek, sıfırlayacak, seni çok üzüp etkilemeyecek tedavilerin su gibi geçsin. Can'ın iyileşsin. Sonra... sonrasını sen "kurtuldum, yendim" haberinle geldiğinde karşılıklı yazışırız inşallah. Yediğin, içtiğin, sürdürdüğün tedavilerin "şifa olsun" çok sevgiler

Ay allam ya bi yükleyebilseydim oğlumun resmini neyse ekranı çevirip bakın kızzlar

Çok güzel ama buuu. Gelirken onu da getir. Kızımla oynasınlar

Golden ve Labradorların yeri kalbimizde ayrı olmakla beraber tümüne bayılan biri olarak ben yerim onun o "ben neler gördüm neler geçirdim neler biliyorum" bakışlı, bön bön bakan insanlara örnek teşkil eden "gerçek bakışlı" suratını... Şanslıymış siz çıkmışsınız karşısına, şanslısınız ki merhamet ve sevgi dolu kalplere sahipsiniz :)

Akıllı halleriyle hayatınıza güzellik katmaya devam etsinler, arada kazalar olursa olsun, yeter ki onlar olsunlar.

Siz oynaştırırken onları bize de güzel resimleri düşsün :)
Ters mers fark etmez :))) Ekranı geçtim kafamı "dönderip" baktım kaç kez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…