- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.081
Eki Görüntüle 1384366 Tipe bak kiyilir mi buna. Bizim kopegimiz 10 yasinda. 8 yasindayken geldi bize. Sahibi cocugu oldugu icin 2 sene kor karanlik catida bakmis. O yuzden gozleri gormuyor ve cok ciddi hastaliklarla mucadele ettik. Sukur duzeldi. Ben simdi o kadina anne diyebilir miyim cocugi var diye?
Cok tesekkur ederim bilgilerinizden dolayi biestronu kulanmayi istemiyorum yan etkilerinin cok oldugunu duydum insallah bu hayit suyu işe yarar tadi beni cok etkilemedi ilac niyetine oldugu icin guzel gunler sizin olsun saglikli sihhatli evlatlariniz olsun insallah dualarimdasiniz
Ay allam ya bi yükleyebilseydim oğlumun resmini neyse ekranı çevirip bakın kızzlar
Kızlar, ben yemek yemeye çalışmaya gidiyorum:) Görüşürüz....
Benden de kocaman Günaydın hepinize....
Az önce Güvenç bey aradı.Malesef haber iyi değil.
6 tane yumurtaya micro enjeksiyon yapılmış hiçbiri döllenmemiş.
biriside anormal döllenmiş telefonda konuşulacak şeyler değil.
yüzyüze görüşmemiz lazım yarın eşinizle gelin dedi.
başka testler isticez büyük ihtimalle dedi.
kaldım öylece
Zor bir sınavdan geçiyorsun, vardır bunda da bir Hayır diyelim... Sebebi ne ise inş kısa sürede öğrenilerek çözümü sağlanır. Bunu da atlatacaksın arkadaşım.
Ahanda ben yiyemiyorum... Evde ekmek yok!!! Sucuklu yumurta yapacaadım... O da ekmeksiz olmaz..... Çay da demlediydim...... İki hamur pirtlatayim... Tavada cevireyim... Ama çooooook açıım .... :-(
Merhaba, akapunktura devam ediyor musun? Devam ediyorsan dr.dan öğrenmek istediğim bir kaç konu vardı?@Herseyguzelolcak Üzülme sakın .Yumurta döllenmeme sorununu ben 3-4 kere yaşadım üzüldüm .Ama sonraki ay her şey güzel olmuştu .Muhtemelen spermle alakalı bir durum diyecekler.Yüz yüze görüşelim dediğine göre..Mevlam neylerse güzel eyler..Biz bize verilen rolleri oynuyoruz.Sen üzülsen de gülsen de sonuç belli .Tevekkülle karşılamak bize yakışan ..
merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa
işte benden haberler böyle.............................
merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
merhaba kızlar
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa
Çok geçmiş olsun, annem görünüründen görünmezinden korusun diye dua eder. Diyetisyenler moral bozucudur zaten. Bünye kendisini bilir, hangi kiloda mutlu isen senin sağlıklı kilon odur. Portakalın dediği gibi bol su, 3 beyazdan uzak durunca ve yürüyüşle zayıflıyorsun. Sabah kahvaltısı ise en önemli öğün, asıl kahvaltıda az yiyenler kilo alıyor. Sen yeter ki moralini bozma, tekrar geçmiş olsun.
Ahhhh ahhhh bu insanlarrr hemenn sikayet etseydin baş hekime!!
Hic üzülme demorilize olma canım. Yedigine icdigine dikkat et. 3 beyazdan, stresten uzak. Bol su bol aktivite yap. Sana moral olacak, enerjini yükseltecek insanlarla takıl, kitap oku... elbettt zayiflarsın... o kadina kelimelerim var benim ama agzimi bozmak istemiyorum.. sen once sagligini dusun bosver diyetisyeni.. oyle kibrit kutusu peynirle saglikli zayiflanmaz zaten ben karsiyim.. sen stresten uzak dur gerisi gelir tatlimm
Bir iki şey okuyup sinirlerimi hafiften gerdiriyordum
"Bakara makara kukara" kişisinin ar ve hayası olan kişiler için "pişkinliğin" nişanesi resmini gördüm tam gerildim
(birisinin yazdığı gibi diliyorum ki cehennem var olsun, önlerden yer versin inşallah allahım, amin)
sen geldin koparttın sinirlerimi...
Sana bir şey demeyeceğim şimdi geçmiş olsun diliyorum uff olmuş dizlerine... Ağlaman dizlerin sebepli olsa da iyi gelmiştir. Geçsin bir şeyin kalmaz (apandisit doktorumun ünlü sözüdür!)
Ama hazır koptu ya sinirlerim diyetisyeninin mail adresini, web adresini bir şeysini versene bana... İçimi dökücem, hiç acıtmayacağıma söz vermeyeceğim...
Çok geçmiş olsun, annem görünüründen görünmezinden korusun diye dua eder. Diyetisyenler moral bozucudur zaten. Bünye kendisini bilir, hangi kiloda mutlu isen senin sağlıklı kilon odur. Portakalın dediği gibi bol su, 3 beyazdan uzak durunca ve yürüyüşle zayıflıyorsun. Sabah kahvaltısı ise en önemli öğün, asıl kahvaltıda az yiyenler kilo alıyor. Sen yeter ki moralini bozma, tekrar geçmiş olsun.
merhaba kızlar
hasta haklarına şikayet ettik canım eşime anlatınca oda delirdi ve hemen gidip şikayet etti
Allaha havale ediyorum bende
canım çok teşekkür ederim ama zaten şikayette bulunduk dur bakalım ne çıkacak
bende var bişeyler nerde böyle arızalı tipler var mıknatısla çekiyorum sanki
sağol canım annenin ellerinden öperim haklısın bildiğim gibi sağlıkla beslenecem ama bugün moralim çok kötü hem canım yanıyor hem ruhum
hasta haklarına şikayet ettik canım eşime anlatınca oda delirdi ve hemen gidip şikayet etti
Allaha havale ediyorum bende
canım çok teşekkür ederim ama zaten şikayette bulunduk dur bakalım ne çıkacak
bende var bişeyler nerde böyle arızalı tipler var mıknatısla çekiyorum sanki
sağol canım annenin ellerinden öperim haklısın bildiğim gibi sağlıkla beslenecem ama bugün moralim çok kötü hem canım yanıyor hem ruhum
sara_28 Kibir en nefret ettiğim huy. İnsanları dış görünüşleriyle sınıflandırmak...
Hele hele elitist diye bi grup var bende onlara elitisim hahahha:))
Benim kuzen 100 kg üstü karısıda öyle:) 3. cocuguna hamile canım.. İLk bebekleri düşük oldu... Sonra birde bu 3.den önce düşüğü var..
Neymişşş kilo sebep değil anne olmaya.. Sonra daha önce de bahsetmiştim bir Psikolog olan Zaza Yurtsever'in kitabından obez toplumların dogurganlık düzeyi diğerlerine göre daha yüksek...
Yaa saglıklı ve mutlu olup stresten uzak durduktan sonra ne önemi var kilonunn...
Seni çok seviyorumm ben görmedimm ama eminimm şeker gibisinn..
Hiç üzülme duyguWishhDuygu çeker onun kulaklarını şimdi: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?