Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ohhhhh afiyettt olsunn :)

Yaptım ve afiyetle yedim... Madem uscuklu yumurta yapamicam dedim, bezeleri açıp içine uscuk ve kaşar koydum... Tavada şööle bi kızarttim< yağsız>...O kadar güzel oldu ki ,fazla yapıp kızçem ve kocacıma da ayırdım... Sonra dayanamadım ....onları da yedim... Ne fenayım... Şimdide ince belli bardakta çay içiyorum...

O zaman git güzell bi akşam yemeği yap hemm rahatlarsınnn hemde karnını güzelll bi doyurursunn canımm :))
Boşverrr şu cadı için bozma moralini

öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok

dün ne kadar neşeliydim fazla sevinmek yaramıyor bana

aynen canım ama insanın karşındakinin ruh halini düşünmesi gerekir dimi

Hiçbir şeyin olan birisinin seni böyle etkilemesine izin vererek her şeyin olanlara haksızlık edersin.
Hadsiz birisi için ne keyfini kaçır, ne de neşelerine kulp bul.
Şikayetle kalmam diyorsan oralardan bir yerlerden bir psikologdan adına randevu al, telefonunu da ver randevusu için arasınlar :) Neyse sen beni de boş ver :) Madem boş ver diyorsun sende boş ver hemen.

Canın dışarda yemek istiyorsa yersin, yemek yemek istiyorsan yersin ama neşeliydim, yaramıyor vs. yok...
Bağlama hemen birbirine. Ne yiyeceksin bilmiyorum ama senin sebzeli menülerin benim ağzımın suyunu akıtıyor ya o kadar leziz şeyler ye :) Benim için de ye :) yarın suya talim edersin :)

öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok dün ne kadar neşeliydim fazla sevinmek yaramıyor bana

Öncelikle geçmiş olsun... Diyetisyen kötü polisi oynayıp seni olumlu etkilemek istemiş.. Yazık...gerçekten kötü olduğunun farkında değil.... Annelik hakkinda söyledikleri kabul edilebilir gibi değil.... Tabi ki kiloları vücuttan sıpıt gitsin ki bebiş rahat etsin.... Moralini hiç bozma böyle denizler hep çıkiyor karşımiza.... Kulağı çekile ,saçı döküle, tutuşu kaşım kaşım kaşına ... Biz yanındayız....

öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok

AAAAA şartlama kendini öyle aşk olsunn.. Bunun seninle ne alakası var... Başkalarının sözleri üzerine değil senin mutlulugun boşversene canım... Sen seni bildikten ve sevdikten sonra gerisi vızz gelirr... Güzelsin arkadaşım ve bunu kimsenin tastiklemesine ihtiyacın olmayacak kadar...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
afiyett bal olsunnn canımm benim:)) Bana da yapsaydın bi tane onuda yerdin hiç aklına gelmedi tabii dimi:) ahahha

Çok güzel ama buuu. Gelirken onu da getir. Kızımla oynasınlar
Tabii ki de biz nereye paşa oraya ...aslında sevdalısı çok özellikle dedesi her akşam paşaya özel telefon açıo günlük rapor alıyor ne yedi ne içti ne zaman dışarı çıktı diye...

O kadar derin bakışları ve iç çekişleri var ki insan acaba neler yaşadı ne çekti diye durup düşünüyor..bundan sonra o kuyruk hep sallansın mutluluktan hiç durmasın kıyamam ben bu canlara Allah onlara sahip çıkanların yardım edenlerin ne muradı varsa versin..

Ayyyyyy terss durusunuu yerimmmmmmmm

Arkadasim ekranda dönüyo . Yine de denedim mincik mincik yap ogluşu...
Tam yemelik boğuşmalık ve mıncırmalık ..itinayla yapıyoruz hepsini...:)))

Hey yarabbim yaa nerden buluyor böyle konuşma hakkını acaba terbiyesiz canım benim takma kafana sen ..yoluna devam bugün kendine izin ver sonrada yavaş yavaş başla muhakkak spor yap (illa spor salonu şart değil cık yürü açık havada )hergün 40 dk ve portakales in dediği gibi üç beyazdan uzak (en azından başlarda azaltarak ) ve bol su iç
Ve kafandan ben şişmanım düşüncesini çıkart sağlıklı olmak için kilo veriyorum u yerleştir
Offfff misss misss ellerine sağlık afiyet olsunnn

gözlüklerinizi seveyim sizin :) biri gebeş, biri sucuk kaşar orgazmında taze anne :)

Yapmayın allah aşkına kötü polis, gaza getirme falan.Yedikleri ve içtikleriyle ilgili olsa amenna ki o bile hasta-doktor mesafesiyle karşındakini tartarak had sınırını bilerek uygun zamandaysa samimiyet varsa bir nebze olur.
bel altı falan değil düpe düz etik olmayan bir davranış... Özür dilemesi kafi değil.
"Mahalle karısı" ağzıyla konuşması sicil sorunu oluşturur! Haddinin mutlaka bildirilmesi lazım ki bir sonraki kişiye kabul edilemez aynı densizliği yapmasın...

Ben gidip şu food court da bir kahve bir sigara molası yapayım hava değişsin. Off ilan edip geçmiş yılın gereksiz şeylerini imha ediyordum, yeni yıla özgü objeleri vs koliletiyordum sakin sakin ne güzel. Yoksa kendime yapılmış gibi sinirlendiğimden korkuyorum Giresun özel devlet ne kadar hastane varsa bugün muayenesi olan diyetisyen kadından bozma, insandan müsvette birini arayacağım :)

Geçmiş olsun arkadaşım. Kazaların için verilmiş sadakanız varmış diyelim. Diyetisyeni takma kafana. Sen tiroidden dolayı kilo alıyorsun, keyfinden değil. Şu anda da dengeler karışmış vaziyette. Birkaç güne kadar tekrar kilo vermeye başlarsın. 400 gr. büyütülecek bir şey de değil. İnsan sabahtan akşama o kadar kilo alıp veriyor. Üzme kendini. Şikayetinizi de yapmışsınız nasıl olsa, at üstünden. Ama ben olsam gider seni o diyetisyene yönlendiren kişiye bir güzel patlardım. Spor hocandı sanırım. Nasıl bir densiz olduğunu bile bile gönderdiyse o da alsın payını. Ya da yapma, çok hırslandım ben
Şimdi limonlu bir su iç. Elini yüzünü yıka. Derin bir nefes al, hepsini rafa koy, güne yeni başladığını farzet. Canının acısı, stres, korku üstüste gelmiş. Hepimizin böyle zor günleri oluyor. Topla kendini. Önemli bir görevin var senin. Önce sağlığını kazanacak sonra da bebeğine kavuşacaksın.

Bizim ki asla mamayı sevemiyorr sizin ki ne yiyor canımm..
Ev yemegine acayip meraklı kırmızı biberden kurufasulye ye mandalinadan çekirdege oooo havada yutuyorr.Ama o mama tabagında gunlerce duruyor.. Alerjik de hasssas mama vermekten baska caremız yokk..Bilmiyorum 4.5 yıl oldu hala alışacak..

çok haklısın canım insanın kafası karışık olunca bazen sağlıklı düşünemiyor ama psikologdan randevu almak fikri güzelmiş :)))))))) sizlerin hakkını ödeyemem sıkıntılı anımdada mutlu anınmdada eşimden ailemden sonra bana en büyük destek sizlersiniz hepinizi çok seviyorum

sebze yemeği yaparım karalahana çiçeği kızartayım bilirmisin bilmem ama yersen çok seveceğine eminim akşam resmini koyarım buraya çok lezzetli oluyor

Sakın öyle düşünme. Kendi sevinçlerinin önünü kesersin. Akşam bir abdest al, iki rekat namaz kıl. İçin ferahlasın. Hayatında zorluklar varsa, Rabbim seni çağırıyordur. Öyle düşün. Her şey yoluna girecek Allah' ın izniyle...

sağol canım yanımda olduğunuzu biliyorum sağolun

Kızımm seni de karalahana çiceginide yerimm yaaa :)))

Aslında ne bulsa yiyecek bir tip ama kuru maması var özel bilmemneli ondan aldık goldenlarda cilt hastalığı problemleri cok fazla o yüzden ekstra bişey veremiyoruz ondan kuru mamaya talim onuda on saniyede yalayıp yutuyor maşallah..

spora zaten gidiyorum canım haftad üç gün aerobik ve step yapıyorum iki günde yürüyüş buna rağmen kilo almışım şaka gibi dimi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
bana bakk at o sıgarayıı hiç yakışıyor mu elineee...
Cık cık cık cıkkk ...
Ama olmuyorr yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…