- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.101
Canım benim ben şikayet etmicem :)))))))))))))))
ohhhhh afiyettt olsunn :)
O zaman git güzell bi akşam yemeği yap hemm rahatlarsınnn hemde karnını güzelll bi doyurursunn canımm :))
Boşverrr şu cadı için bozma moralini
Canım o sana ters tepkiyle gaza gelirsin diye bir taktir uygulamaya çalışmış aklınca ama yememiş:)
Senin vucüdünü senden iiyi kimse tanıyamaz. Paşa gönlün kimi isterse ona git ya da gitme. Sen nasılsa spor yapıyorsun. Ne yiyeceğini biliyorsun. Azıcık az hamarat olursan bu iş tamam bence:)
öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok dün ne kadar neşeliydim fazla sevinmek yaramıyor bana
merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa
işte benden haberler böyle.............................
öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok
dün ne kadar neşeliydim fazla sevinmek yaramıyor bana
Yaptım ve afiyetle yedim... Madem uscuklu yumurta yapamicam dedim, bezeleri açıp içine uscuk ve kaşar koydum... Tavada şööle bi kızarttim< yağsız>...O kadar güzel oldu ki ,fazla yapıp kızçem ve kocacıma da ayırdım... Sonra dayanamadım ....onları da yedim... Ne fenayım... Şimdide ince belli bardakta çay içiyorum...
Tabii ki de biz nereye paşa oraya ...aslında sevdalısı çok özellikle dedesi her akşam paşaya özel telefon açıo günlük rapor alıyor ne yedi ne içti ne zaman dışarı çıktı diye...Çok güzel ama buuu. Gelirken onu da getir. Kızımla oynasınlar
Golden ve Labradorların yeri kalbimizde ayrı olmakla beraber tümüne bayılan biri olarak ben yerim onun o "ben neler gördüm neler geçirdim neler biliyorum" bakışlı, bön bön bakan insanlara örnek teşkil eden "gerçek bakışlı" suratını... Şanslıymış siz çıkmışsınız karşısına, şanslısınız ki merhamet ve sevgi dolu kalplere sahipsiniz :)
Akıllı halleriyle hayatınıza güzellik katmaya devam etsinler, arada kazalar olursa olsun, yeter ki onlar olsunlar.
Siz oynaştırırken onları bize de güzel resimleri düşsün :)
Ters mers fark etmez :))) Ekranı geçtim kafamı "dönderip" baktım kaç kez :)
Ayyyyyy terss durusunuu yerimmmmmmmm
Tam yemelik boğuşmalık ve mıncırmalık ..itinayla yapıyoruz hepsini...:)))Arkadasim ekranda dönüyo. Yine de denedim mincik mincik yap ogluşu...
merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa
Offfff misss misss ellerine sağlık afiyet olsunnnYaptım ve afiyetle yedim... Madem uscuklu yumurta yapamicam dedim, bezeleri açıp içine uscuk ve kaşar koydum... Tavada şööle bi kızarttim< yağsız>...O kadar güzel oldu ki ,fazla yapıp kızçem ve kocacıma da ayırdım... Sonra dayanamadım ....onları da yedim... Ne fenayım... Şimdide ince belli bardakta çay içiyorum...
merhaba kızlar
Tabii ki de biz nereye paşa oraya ...aslında sevdalısı çok özellikle dedesi her akşam paşaya özel telefon açıo günlük rapor alıyor ne yedi ne içti ne zaman dışarı çıktı diye...
O kadar derin bakışları ve iç çekişleri var ki insan acaba neler yaşadı ne çekti diye durup düşünüyor..bundan sonra o kuyruk hep sallansın mutluluktan hiç durmasın kıyamam ben bu canlara Allah onlara sahip çıkanların yardım edenlerin ne muradı varsa versin..
Tam yemelik boğuşmalık ve mıncırmalık ..itinayla yapıyoruz hepsini...:)))
Hey yarabbim yaa nerden buluyor böyle konuşma hakkını acaba terbiyesiz canım benim takma kafana sen ..yoluna devam bugün kendine izin ver sonrada yavaş yavaş başla muhakkak spor yap (illa spor salonu şart değil cık yürü açık havada )hergün 40 dk veportakales in dediği gibi üç beyazdan uzak (en azından başlarda azaltarak ) ve bol su iç
Ve kafandan ben şişmanım düşüncesini çıkart sağlıklı olmak için kilo veriyorum u yerleştir
Offfff misss misss ellerine sağlık afiyet olsunnn
Hiçbir şeyin olan birisinin seni böyle etkilemesine izin vererek her şeyin olanlara haksızlık edersin.
Hadsiz birisi için ne keyfini kaçır, ne de neşelerine kulp bul.
Şikayetle kalmam diyorsan oralardan bir yerlerden bir psikologdan adına randevu al, telefonunu da ver randevusu için arasınlar :) Neyse sen beni de boş ver :) Madem boş ver diyorsun sende boş ver hemen.
Canın dışarda yemek istiyorsa yersin, yemek yemek istiyorsan yersin ama neşeliydim, yaramıyor vs. yok...
Bağlama hemen birbirine. Ne yiyeceksin bilmiyorum ama senin sebzeli menülerin benim ağzımın suyunu akıtıyor ya o kadar leziz şeyler ye :) Benim için de ye :) yarın suya talim edersin :)
öğlen yemeğini dışarda yedik zaten akşama ne yapacağıma karar vermedim bugün diyet rejim yok
dün ne kadar neşeliydim fazla sevinmek yaramıyor bana
Öncelikle geçmiş olsun... Diyetisyen kötü polisi oynayıp seni olumlu etkilemek istemiş.. Yazık...gerçekten kötü olduğunun farkında değil.... Annelik hakkinda söyledikleri kabul edilebilir gibi değil.... Tabi ki kiloları vücuttan sıpıt gitsin ki bebiş rahat etsin.... Moralini hiç bozma böyle denizler hep çıkiyor karşımiza.... Kulağı çekile ,saçı döküle, tutuşu kaşım kaşım kaşına ... Biz yanındayız....
AAAAA şartlama kendini öyle aşk olsunn.. Bunun seninle ne alakası var... Başkalarının sözleri üzerine değil senin mutlulugun boşversene canım... Sen seni bildikten ve sevdikten sonra gerisi vızz gelirr... Güzelsin arkadaşım ve bunu kimsenin tastiklemesine ihtiyacın olmayacak kadar...
çok haklısın canım insanın kafası karışık olunca bazen sağlıklı düşünemiyor ama psikologdan randevu almak fikri güzelmiş :)))))))) sizlerin hakkını ödeyemem sıkıntılı anımdada mutlu anınmdada eşimden ailemden sonra bana en büyük destek sizlersiniz hepinizi çok seviyorum
sebze yemeği yaparım karalahana çiçeği kızartayım bilirmisin bilmem ama yersen çok seveceğine eminim akşam resmini koyarım buraya çok lezzetli oluyor
Aslında ne bulsa yiyecek bir tip ama kuru maması var özel bilmemneli ondan aldık goldenlarda cilt hastalığı problemleri cok fazla o yüzden ekstra bişey veremiyoruz ondan kuru mamaya talim onuda on saniyede yalayıp yutuyor maşallah..Bizim ki asla mamayı sevemiyorr sizin ki ne yiyor canımm..
Ev yemegine acayip meraklı kırmızı biberden kurufasulye ye mandalinadan çekirdege oooo havada yutuyorr.Ama o mama tabagında gunlerce duruyor.. Alerjik de hasssas mama vermekten baska caremız yokk..Bilmiyorum 4.5 yıl oldu hala alışacak..
Tabii ki de biz nereye paşa oraya ...aslında sevdalısı çok özellikle dedesi her akşam paşaya özel telefon açıo günlük rapor alıyor ne yedi ne içti ne zaman dışarı çıktı diye...
O kadar derin bakışları ve iç çekişleri var ki insan acaba neler yaşadı ne çekti diye durup düşünüyor..bundan sonra o kuyruk hep sallansın mutluluktan hiç durmasın kıyamam ben bu canlara Allah onlara sahip çıkanların yardım edenlerin ne muradı varsa versin..
Tam yemelik boğuşmalık ve mıncırmalık ..itinayla yapıyoruz hepsini...:)))
Hey yarabbim yaa nerden buluyor böyle konuşma hakkını acaba terbiyesiz canım benim takma kafana sen ..yoluna devam bugün kendine izin ver sonrada yavaş yavaş başla muhakkak spor yap (illa spor salonu şart değil cık yürü açık havada )hergün 40 dk veportakales in dediği gibi üç beyazdan uzak (en azından başlarda azaltarak ) ve bol su iç
Ve kafandan ben şişmanım düşüncesini çıkart sağlıklı olmak için kilo veriyorum u yerleştir
Offfff misss misss ellerine sağlık afiyet olsunnn
gözlüklerinizi seveyim sizin :) biri gebeş, biri sucuk kaşar orgazmında taze anne :)
Yapmayın allah aşkına kötü polis, gaza getirme falan.Yedikleri ve içtikleriyle ilgili olsa amenna ki o bile hasta-doktor mesafesiyle karşındakini tartarak had sınırını bilerek uygun zamandaysa samimiyet varsa bir nebze olur.
bel altı falan değil düpe düz etik olmayan bir davranış... Özür dilemesi kafi değil.
"Mahalle karısı" ağzıyla konuşması sicil sorunu oluşturur! Haddinin mutlaka bildirilmesi lazım ki bir sonraki kişiye kabul edilemez aynı densizliği yapmasın...
Ben gidip şu food court da bir kahve bir sigara molası yapayım hava değişsin. Off ilan edip geçmiş yılın gereksiz şeylerini imha ediyordum, yeni yıla özgü objeleri vs koliletiyordum sakin sakin ne güzel. Yoksa kendime yapılmış gibi sinirlendiğimden korkuyorum Giresun özel devlet ne kadar hastane varsa bugün muayenesi olan diyetisyen kadından bozma, insandan müsvette birini arayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?