Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

VAlla maşallahh canımm.. Ben 3kg mamaya 100tl veriyorum 2 ayda anca bitiyorsa oda ahahhaha
Yemiyor bi gör geri geri yürüyor ahahahah
Ama oraya yemegi ekmekle sısırıp koyuyum resmen yutuyorr.. Daha dolaptan havucu alıyorum bı bakıyorum yanıma gelmıss:)))

spora zaten gidiyorum canım haftad üç gün aerobik ve step yapıyorum iki günde yürüyüş buna rağmen kilo almışım şaka gibi dimi

Şaka değil canım bu gergin bi zihne sahip olmanın bedeli... Nasıl anlatsammm...
Beyin stres altındayken kendini koruma altına almak için şekere ihtiyaç duyar.. Kimisi kendi kendini yedigi için zayıflar ama senin zihin b sınıfı tipe girdiginden dışarıdan verdigin her şeyii yag olarak cevirıyor.. Malesef ki yaptıgın spordan da kendini koruyor.. O yüzden önce zihnini rahatlatman lazımm..
Şu dedigim kıtabı alıp okurmusun eger bulamazsan sana gönderirimm.. Çok faydasını göreceksin.. Gerçekten ince oldugu içinde bi çırpıda bitiyor..

spora zaten gidiyorum canım haftad üç gün aerobik ve step yapıyorum iki günde yürüyüş buna rağmen kilo almışım şaka gibi dimi
Vücut direniyor şekerim ama sen onu alt edeceksin ...beynine mesaj yolla ben zayıflıyorum diye asla kiloluyum demee olacak bu iş

spor hocasıylada konuşacam o benimde aklımda canım ama bilerek gönderdiğini sanmıyorum o çok iyi birisi

akşam ev gidip bir ılık duş alıp unutmak istiyorum canım bugün yaşadıklarımı

inşallah canım

Ayyy yerim onu ben yaa agzının tadını biliyor desene :)) eğer ona bi zararı yoksa ev yemeğinin yesin afiyet olsun

duygucum senin böyle sinirlenmene sebep olduğum için çok üzüldüm boş ver gülüm sende

Benimki de öyle. Eşim yüzünden kırmızı ete alıştı. Lütfedip tavuk yiyor ama başka şeye hele kuru mamaya yan gözle bile bakmıyor. Yaş mamayı deneyin bir de. Onların da var hassas bünyeler için olanı. zamanla azar azar kuru mama ekleyerek alıştırabilirsiniz belki...

kitabın adını isteyecektimki aşağıda yazmışsın alırım hemen canım kitap alma konusunda üstüme yoktur bugünde bir kitap aldım İskender Pala'nın Bülbülün Kırk Şarkısı isimli kitabı

Vücut direniyor şekerim ama sen onu alt edeceksin ...beynine mesaj yolla ben zayıflıyorum diye asla kiloluyum demee olacak bu iş

inşallah canım

sağol canım alacam bu kitabı

Ayyy yerim onu ben yaa agzının tadını biliyor desene :)) eğer ona bi zararı yoksa ev yemeğinin yesin afiyet olsun

alerji oluyor hanımefendi sonra... DOktorlar söylenip duruyorr bizede :)) Bugüne kadar hiç mamayla hayvan beslemedim ama bizimkinin yemesi gerekli...
Ahhh bi haller bi haller görsenn bayılırsın... Birde şimdi bisküvit krizi var.. Yemin ederim unutsun diye 1 aydır vermiyoruz.. Her sabah çiş sonrasi beklıyor bısı verelım diyee. Dün aldım 1 tane sabah paketı acıp o çişteyken koydum dolabın üstüne veririm diye..
Görebilecek bi boyu yok ama o nasıl bi koku alma anlamadımm bı baktım zıp zıp zıplıyorr ahahahha bi kapısı var allah yarabbimm..
Normal de hiç söz dinlemezz. Otur gel filan tınnn..
AMa elinde bişi varsa sen daha oturun o sunu demeden oturur sen mamayı yere koyarsın bekle dersın beklerr.. Yani git bulaşıkları yıka desem yıkar ahahah o kadar..

Sürekli kuru mama böbreklerini rahatsız edebilir. Her gün haşlanmış küçük bir diş sarımsak yedirebilirsin cildi için. Ezip biraz sulandırıp mamasına karıştır. O zaman normal mama da versen sorun olmaz...

Canım denedım onun için uygun olan yaş mama da cok pahalı hergün alamam yanii :)
Tavuk yasak oldugu icinn.. Sana şöyle söyliyim onun maması cok kucuk. Kucuk ırk oldugu için dişine göre. Bazen yemegın suyuyla karıstıyorum dıyelım kıyma var ıcınde. Yemegı agzına alıyor ama yemegın ozunu yıyıor mamayı gerı cıkarıyor :))) ÇOk fazla akıllı yanii

Ben sarımsak hapı var ondan veriyorum

Al canım ve ilk işin onu okumak olsun akşam.. gerçekten çok faydasını göreceksin..

Ilık duş harika bir fikir. Ama eve gidene kadar da yüreğini ferah tut. Geçti aslında hepsi. İçinde taşımayı bıraktığın an gerçekten geçecek. Gel ben sana kocaman bir sarılayım arkadaşım. İnan her şey çok güzel olacak...

Hayır hayır, olamaz bu benim köpeğim

Bilmez miyimmmm :) Benim anne tarafım Ünye'li... Yemeklerinin hepsini bilirim, ağırlıklı sebze olunca da baa yııı lııı rıııım :) Bir dayım İstanbul'u bıraktı tamamen yerleşti eşi canım tontonum en âlasını yapar tüm yöre yemeklerinin. Onun için dedim geçen gün bir de fasulye diblesi yapın tam olsun diye... Mısırlı ayranını, turşu kavurmasını da koyun yanına ohhh misss :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
bana bakk at o sıgarayıı hiç yakışıyor mu elineee...
Cık cık cık cıkkk ...
Ama olmuyorr yaniii
Çok da güzel oluyor

Nasıl bir iç benlik varsa... Uçaklarda yolculuklarda içmemek gerekiyorsa duruyorum sorun yok, 15 kusur saat Uzakdoğu'ya bile uçtum sorun etmedim. Transferden önce hastaneye girmeden önce içtim test gününe kadar ellemedim, ameliyat oldum narkoz kafası yaşadım 1 yıl içmedim, ama içmeyeceğim demedim hiç. İçmeyeceksem iç(e)miyorum kim belirliyor bilmiyorum hahahahah

duygucum senin böyle sinirlenmene sebep olduğum için çok üzüldüm boş ver gülüm sende

Hey allahım :) sen kendine rol biçme ben müsvetteyle ilgileniyorum. Ters yönden dönmeye çalışan plaka sahipleriyle burası hangi karayollarına bağlıdır diye bile uğraşıyorum ben. Yok kendine illa rol biçeceksen ben seni bir temiz dövsem, hı? hahahaha millet para verip lazerle yağ kırdırmaya gidiyor ya ben sana amme hizmeti yapmış olurum

Kızlarrrrrr ne yaptınız kaç sayfa birikmiş ayol biraz sonra arka sayfaları okuyacağım sizi biraz güldüreyim eşim bant almaya gitti eczaneye bana bir tane hamiş testi al dedim yapcan dimi dedi yok dedim haftaya o zaman haftaya alırım dedi .aslında ben pazar yapacaktım adam biliyor

sağol canım

fasulye turşumda var bol soğanla kavurması güzel oluyor ama mısırlı ayranı denemedim hiç

diyetisyenden siniri alamadın beni dövmeyemi kalktın aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…