- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.121
Aslında ne bulsa yiyecek bir tip ama kuru maması var özel bilmemneli ondan aldık goldenlarda cilt hastalığı problemleri cok fazla o yüzden ekstra bişey veremiyoruz ondan kuru mamaya talim onuda on saniyede yalayıp yutuyor maşallah..
spora zaten gidiyorum canım haftad üç gün aerobik ve step yapıyorum iki günde yürüyüş buna rağmen kilo almışım şaka gibi dimi
Vücut direniyor şekerim ama sen onu alt edeceksin ...beynine mesaj yolla ben zayıflıyorum diye asla kiloluyum demee olacak bu işspora zaten gidiyorum canım haftad üç gün aerobik ve step yapıyorum iki günde yürüyüş buna rağmen kilo almışım şaka gibi dimi
Geçmiş olsun arkadaşım. Kazaların için verilmiş sadakanız varmış diyelim. Diyetisyeni takma kafana. Sen tiroidden dolayı kilo alıyorsun, keyfinden değil. Şu anda da dengeler karışmış vaziyette. Birkaç güne kadar tekrar kilo vermeye başlarsın. 400 gr. büyütülecek bir şey de değil. İnsan sabahtan akşama o kadar kilo alıp veriyor. Üzme kendini. Şikayetinizi de yapmışsınız nasıl olsa, at üstünden. Ama ben olsam gider seni o diyetisyene yönlendiren kişiye bir güzel patlardım. Spor hocandı sanırım. Nasıl bir densiz olduğunu bile bile gönderdiyse o da alsın payını. Ya da yapma, çok hırslandım ben
Şimdi limonlu bir su iç. Elini yüzünü yıka. Derin bir nefes al, hepsini rafa koy, güne yeni başladığını farzet. Canının acısı, stres, korku üstüste gelmiş. Hepimizin böyle zor günleri oluyor. Topla kendini. Önemli bir görevin var senin. Önce sağlığını kazanacak sonra da bebeğine kavuşacaksın.
Sakın öyle düşünme. Kendi sevinçlerinin önünü kesersin. Akşam bir abdest al, iki rekat namaz kıl. İçin ferahlasın. Hayatında zorluklar varsa, Rabbim seni çağırıyordur. Öyle düşün. Her şey yoluna girecek Allah' ın izniyle...
Ayyy yerim onu ben yaa agzının tadını biliyor desene :)) eğer ona bi zararı yoksa ev yemeğinin yesin afiyet olsunVAlla maşallahh canımm.. Ben 3kg mamaya 100tl veriyorum 2 ayda anca bitiyorsa oda ahahhaha
Yemiyor bi gör geri geri yürüyor ahahahah
Ama oraya yemegi ekmekle sısırıp koyuyum resmen yutuyorr.. Daha dolaptan havucu alıyorum bı bakıyorum yanıma gelmıss:)))
gözlüklerinizi seveyim sizin :) biri gebeş, biri sucuk kaşar orgazmında taze anne :)
Yapmayın allah aşkına kötü polis, gaza getirme falan.Yedikleri ve içtikleriyle ilgili olsa amenna ki o bile hasta-doktor mesafesiyle karşındakini tartarak had sınırını bilerek uygun zamandaysa samimiyet varsa bir nebze olur.
bel altı falan değil düpe düz etik olmayan bir davranış... Özür dilemesi kafi değil.
"Mahalle karısı" ağzıyla konuşması sicil sorunu oluşturur! Haddinin mutlaka bildirilmesi lazım ki bir sonraki kişiye kabul edilemez aynı densizliği yapmasın...
Ben gidip şu food court da bir kahve bir sigara molası yapayım hava değişsin. Off ilan edip geçmiş yılın gereksiz şeylerini imha ediyordum, yeni yıla özgü objeleri vs koliletiyordum sakin sakin ne güzel. Yoksa kendime yapılmış gibi sinirlendiğimden korkuyorum Giresun özel devlet ne kadar hastane varsa bugün muayenesi olan diyetisyen kadından bozma, insandan müsvette birini arayacağım :)
Bizim ki asla mamayı sevemiyorr sizin ki ne yiyor canımm..
Ev yemegine acayip meraklı kırmızı biberden kurufasulye ye mandalinadan çekirdege oooo havada yutuyorr.Ama o mama tabagında gunlerce duruyor.. Alerjik de hasssas mama vermekten baska caremız yokk..Bilmiyorum 4.5 yıl oldu hala alışacak..
Şaka değil canım bu gergin bi zihne sahip olmanın bedeli... Nasıl anlatsammm...
Beyin stres altındayken kendini koruma altına almak için şekere ihtiyaç duyar.. Kimisi kendi kendini yedigi için zayıflar ama senin zihin b sınıfı tipe girdiginden dışarıdan verdigin her şeyii yag olarak cevirıyor.. Malesef ki yaptıgın spordan da kendini koruyor.. O yüzden önce zihnini rahatlatman lazımm..
Şu dedigim kıtabı alıp okurmusun eger bulamazsan sana gönderirimm.. Çok faydasını göreceksin.. Gerçekten ince oldugu içinde bi çırpıda bitiyor..
Vücut direniyor şekerim ama sen onu alt edeceksin ...beynine mesaj yolla ben zayıflıyorum diye asla kiloluyum demee olacak bu iş
Ayyy yerim onu ben yaa agzının tadını biliyor desene :)) eğer ona bi zararı yoksa ev yemeğinin yesin afiyet olsun
Aslında ne bulsa yiyecek bir tip ama kuru maması var özel bilmemneli ondan aldık goldenlarda cilt hastalığı problemleri cok fazla o yüzden ekstra bişey veremiyoruz ondan kuru mamaya talim onuda on saniyede yalayıp yutuyor maşallah..
Benimki de öyle. Eşim yüzünden kırmızı ete alıştı. Lütfedip tavuk yiyor ama başka şeye hele kuru mamaya yan gözle bile bakmıyor. Yaş mamayı deneyin bir de. Onların da var hassas bünyeler için olanı. zamanla azar azar kuru mama ekleyerek alıştırabilirsiniz belki...
Sürekli kuru mama böbreklerini rahatsız edebilir. Her gün haşlanmış küçük bir diş sarımsak yedirebilirsin cildi için. Ezip biraz sulandırıp mamasına karıştır. O zaman normal mama da versen sorun olmaz...
kitabın adını isteyecektimki aşağıda yazmışsın alırım hemen canım kitap alma konusunda üstüme yoktur bugünde bir kitap aldım İskender Pala'nın Bülbülün Kırk Şarkısı isimli kitabı
inşallah canım
sağol canım alacam bu kitabı
spor hocasıylada konuşacam o benimde aklımda canım ama bilerek gönderdiğini sanmıyorum o çok iyi birisi
akşam ev gidip bir ılık duş alıp unutmak istiyorum canım bugün yaşadıklarımı
inşallah canım
Canım denedım onun için uygun olan yaş mama da cok pahalı hergün alamam yanii :)
Tavuk yasak oldugu icinn.. Sana şöyle söyliyim onun maması cok kucuk. Kucuk ırk oldugu için dişine göre. Bazen yemegın suyuyla karıstıyorum dıyelım kıyma var ıcınde. Yemegı agzına alıyor ama yemegın ozunu yıyıor mamayı gerı cıkarıyor :))) ÇOk fazla akıllı yanii
çok haklısın canım insanın kafası karışık olunca bazen sağlıklı düşünemiyor ama psikologdan randevu almak fikri güzelmiş :)))))))) sizlerin hakkını ödeyemem sıkıntılı anımdada mutlu anınmdada eşimden ailemden sonra bana en büyük destek sizlersiniz hepinizi çok seviyorum
sebze yemeği yaparım karalahana çiçeği kızartayım bilirmisin bilmem ama yersen çok seveceğine eminim akşam resmini koyarım buraya çok lezzetli oluyor
Çok da güzel oluyorAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
bana bakk at o sıgarayıı hiç yakışıyor mu elineee...
Cık cık cık cıkkk ...
Ama olmuyorr yaniii
duygucum senin böyle sinirlenmene sebep olduğum için çok üzüldüm boş ver gülüm sende
Ilık duş harika bir fikir. Ama eve gidene kadar da yüreğini ferah tut. Geçti aslında hepsi. İçinde taşımayı bıraktığın an gerçekten geçecek. Gel ben sana kocaman bir sarılayım arkadaşım. İnan her şey çok güzel olacak...
Bilmez miyimmmm :) Benim anne tarafım Ünye'li... Yemeklerinin hepsini bilirim, ağırlıklı sebze olunca da baa yııı lııı rıııım :) Bir dayım İstanbul'u bıraktı tamamen yerleşti eşi canım tontonum en âlasını yapar tüm yöre yemeklerinin. Onun için dedim geçen gün bir de fasulye diblesi yapın tam olsun diye... Mısırlı ayranını, turşu kavurmasını da koyun yanına ohhh misss :)
Çok da güzel oluyor
Nasıl bir iç benlik varsa... Uçaklarda yolculuklarda içmemek gerekiyorsa duruyorum sorun yok, 15 kusur saat Uzakdoğu'ya bile uçtum sorun etmedim. Transferden önce hastaneye girmeden önce içtim test gününe kadar ellemedim, ameliyat oldum narkoz kafası yaşadım 1 yıl içmedim, ama içmeyeceğim demedim hiç. İçmeyeceksem iç(e)miyorum kim belirliyor bilmiyorum hahahahah
Hey allahım :) sen kendine rol biçme ben müsvetteyle ilgileniyorum. Ters yönden dönmeye çalışan plaka sahipleriyle burası hangi karayollarına bağlıdır diye bile uğraşıyorum ben. Yok kendine illa rol biçeceksen ben seni bir temiz dövsem, hı? hahahaha millet para verip lazerle yağ kırdırmaya gidiyor ya ben sana amme hizmeti yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?