Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende çoğu zaman telefondan bakıyorum canım:) yoksa kaçırıyorum kızların yazışmalarını.

Benimki de alerjik ve obeze yatkın. O yüzden özel mama yiyor ama bıraksan ev yemeğine bayılır. Salatalık ve havucu çok seviyor ama havuç dokunuyor bizimkine gözlerden dolayı.
Sana Nd ve ya Acana öneririm. İçinde tahıl olmayan, köpeğin dogada olsa yiyeceği şeyler yanı gerçek etlerden yapılan protein ağırlıklı ama. Tavuk unu, et unu değil. Parça gerçek organik etlerden yapılan, içinde pirinç, gdolu mısır falan şişirme mamalardan değil. Ben kedilerime de onlardan kullanıyorum. Hem kilo dengesini koruyor protein ağırlılık olduğu için, hem de bir nebze dogal besleniyorlar. 15 kilolukları var. Diğer mamalara göre biraz pahalı ama zaten 3 kiloya 100 tl veriyorsan çok gelmez. Nd de az tahıllısı da var daha ucuz o.
Bir de hep aynı mamayı vermemek lazım. Arada değiştiriyorum ben. Bazen etli, bazen hindili, bazen somonlu. Küt diye de deşirtirmiyorum. Sonlara doğru %50-50 karıştırıp öyle değiştiriyorum.
Biz de bir de kum sorunsalı var birsürü kedi olunca. Ona da şöyle bir alet buldum mantıklı geldi. Getirtebilirsem süper olacak.
http://www.litter-robot.com/litter-robot.aspx?id=13

2220 sana da yarar bu. Kendini temizleyen tuvalet çok kedi de olmazmış. Yıkama 7dk sürüyor ve çok gürültülü. Acaip elektrik yakıyormuş ve sürekli tıkanma oluyormuş çok kedide. Üstteki alet bana çok mantıklı geldi.

:)))))))))))))) Aşk olsun evet evet aşk olsun, aç koynunu kuş konsun hatta :)

Mısır ekmeği doğranan ayran... Bizimkiler mısırlı ayran dediğinden bende öyle alışığım :)

Mısırlı ayran soğuk çorba aslında... O da güzel :) Gerçi artık canım memlekette tarla, saban işleri mi kaldı mısırı da ithal ediyoruz. Bir de millete sevdirmek için envai çeşit güzel aroma kokularıyla her AVM'de zorla kaşıkla yenen mısır sattırıyorlar... Hangi yeğen, kuzen cemil akraba ihtal ediyorsa artık. Neyse bak gevşemiştim gerilmeyeyim :))))

Gardropçu :) esnacan gelmiş o sağolsun bu aralar çok güldürüyor beni "pammık" olurum :) Yırttın dayaktan

fasulye turşumda var bol soğanla kavurması güzel oluyor ama mısırlı ayranı denemedim hiç

diyetisyenden siniri alamadın beni dövmeyemi kalktın aşk olsun

benim eşimde asla almıyor canım çok kızıyor ve isteyemem diyor utanıyormuş..
eczacı çocuk zaten artık tüm özel hayatımızı tedavi süreçlerimizi, nezaman gebe kaldığımı, nezaman kürtaj olduğumu ve hangi günler test yaptığımı, tedavinin gün gün süreçlerini bu ilaçlardan dolayı biliyor. acıyor galiba bana her seferinde sen yorulma abla ben eve getiririm havada alırım diyor. .
bende onu arıyorum direk eve test istemek ayıp oluyor ağrı kesici istiyorum yanınada poşete bir gebelik testi atarmısın diyorum sanki hiç önemsemiyormuş gibi.. ama asıl amacımm tabikii teste ulaşmak..

mısır ekmeğiyle yoğurt çok güzel oluyor gerçi yoğurt ayrana yakın bir kıvamda oluyor mısırlı ayran deyince bende ayranın içine mısır katılıyor sandım hahahahah :)))))))))))

mısırı salatada da seviyorum kilo yaparmı acep :)))))))))))))))

ensu hahahahahah süpersin biz hepimiz bir birimize benziyeceğiz bu gidişle birlikte kör şaşı yatak durumu mu olacak bilmem :))))))))))))))))))

Marketten sigara isteyeceğim az olur diyorum envai çeşit abur cubur ve kola var evde. (ikisini de hiç tüketmem)
Tekelden sigara isteyeceğim yetersiz olur diyorum binbir çeşit marka bira var evde (mideme kalabalık yapmam rakı-şarap tercihim)

Karton alıyorum her zaman çünkü içiliyor zaten evde bu meret ama nasıl bir ruh haliyse illa yanına eklenecek bir şey. Ev doldu taştı, sigara bitiyor onlar bitmiyor :)))))))))))

Ayyyyy bütün erkekler aynı valla ama ben ona proxxed alıyorum.ben oğlumdan sonra hiç korunmadım .geçen yıl yumurta takibi yaptırıyorum.devlet hastanesinde ultrason için prezarvazif getirin dediler.eşim Türkiye'de değil izne gelcek .tam izne denk geliyor.utandım almaya sonra arkadaşın dedi kız ben sana veririm.o verdi yani böyle durumlar bizi zor durumda bırakıyor.

Nasılsın Allah hepimizi güldürsün canım

Aklımda olsun apartmana falan geçecek olursak lazım olacak. Şimdi bahçeye alıştılar, kum tuvalet derdimiz kalmadı. Tek dert benim onları toplayıp eve sokabilmem

Mısır malesef kilo yapıyor bacım. Eşim kilo almak için yiyor ordan biliyorum. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyor ortalıkta
Mısır unu da ve yağı da dahil bir süre ara ver istersen.

canım aynen öyle:)) benim eşim asla orkidde almaz.. bi kez merketteyken aradım acil orkid gerekli evde bitmiş al diye.. telefonda 10 dk yalvardım almadı.. koca semt marketi, sanki mahalle bakkalı değilya.. neymiş kasadakilerden utanırmış.:)

Ben hiç unutmuyorum bir kere cüzdan diye orkid çıkarmıştım

Birayı saçlarını kıvırcıklaştırmak istediğinde kullanabilirsin. Makineyle kurutunca koku da kalmıyor. Cola da gübre. Çiçeklerin bitkilerin dibine birer bardak dökmen yeterli. Abur cuburu ne yaparsın bilemedim. Almam fazla. Aklıma bir şey gelirse yazarım.

Hürmetler :)
(Hani okuyorsa)

Sonra hahahahahahahahahahah allahımmmmmmmmm isabetin, betimlemenin bu kadarı karnımı ağrıtıyor :) Ciddi kasığım attı gibi oldu, galiba sanırım acaba yumurtam mı çatlıyor... Hmmm yarın karizmatik, insan iyisi jinekologumla randevum var yumurtalara baksın :) Ne zamandır görüşemedik. Ne var ne yok incelesin, diğer muayenelerde doktor başka odak başkaydı, tüp te tüp... Bir normal şekil olsun :)

Mısır malesef kilo yapıyor bacım. Eşim kilo almak için yiyor ordan biliyorum. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyor ortalıkta
Mısır unu da ve yağı da dahil bir süre ara ver istersen.

Hehe. Sen kilo vermiş halini gördün onun. Yaz boyu spor yaptı, ağırlık çalıştı. Bu aralar yine alma modunda, göbik kazaklardan çıkıyor artık

Bir yaz ayının güneşli mesai gününde tanıştık seninle...
Sen operasyon öncesi tatlı heyecanlı hazırlığında, telaşesindeydin
ben ise turuncu kadınımı bulmanın...

hahahaha ay ne oluyorsa bana.
Canım "fön de fön" halimle idim tabii... Orijinalim kivircik... Hele es kaza vigoyla kurutursam bildiğin bonus :) Yataktan yeni kalkmış gibi durmasın, iş kadını saçı olsun diye kuaför zengin ediyorum! Kurutmayınca sinüzitim azıyor, o yüzden zengin olsun varsın. Yakınlarda oldukça kısa kestirdim iyi oldu :)

Kola temizlik malzemesi oluyor çoğunlukla... Yazın gübreye çevireyim :) Mutfak lavabosunda mucizeler yarattığına şahidim :) Cif favorim kola yardımcısı :) Abur cubur için eşim bu aralar stok tüketim personeli olma yolunda, cv si güzel işe alayım... Mobbing uygularım :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…