Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bizde veteriner maması veriyoruz.. O mamanın küçügü yok 14kg da muhafa edemeyiz ama tekrar bakıcamm dedigin gibi değisiklik istiyor:)

Yaa sahneyi canlandırdım koku almış zıp zıp zıplıyor ...canları istese herseyi yapıyorlar rüşvetsiz çok zor :))))

Not aldım tatlım hergün bir diş sarımsak :))) çok tenk yuuu

Ben hiç unutmuyorum bir kere cüzdan diye orkid çıkarmıştım

Amaninnn kabussss :)))

Hehe. Sen kilo vermiş halini gördün onun. Yaz boyu spor yaptı, ağırlık çalıştı. Bu aralar yine alma modunda, göbik kazaklardan çıkıyor artık
Enişteye selamlar saygılar ağırlık çalışmaya devam .hoş sen benimkini de gördün o da çok farklı değil allah boy vermiş :))))

Aklımda olsun apartmana falan geçecek olursak lazım olacak. Şimdi bahçeye alıştılar, kum tuvalet derdimiz kalmadı. Tek dert benim onları toplayıp eve sokabilmem
Ben de bahçedeyim ama sadece evdeyken çıkarıyorum gözetim altında. 2-3 saat kalıyorlar. İçeri girince gidip kuma yapıyorlar.Bir de tabii gece evdeler. Belki bir kedi kapısı yapsam alışırlar mı acep?

Evet, söylemiştin. Ben yine unuttum.
O zaman birasever bir arkadaş bulmalı. Bir taşla iki kuş
Kolayla fırın temizliği falan da yapanlar var. Etkili diyorlar. Denemedim. Cam silmek, bazı boya lekelerini çıkarmak için de tavsiye ediliyor. Ama gübre fikri hoşuma gitti. Şişeyi iyice sallayıp püskürterek eğlence de yapılır mesela

Hahahahah kızımm beni öldürüyorsun gülmektenn çok yaşa emiii

Allahımmm bilmediğinn yokkk maşallahhh sanaa yawww :))

Hahahahahah ay allahım gülüyorum ama lütfen dikkat edin beterin beteri var...
Hadi bir daha görmeyeceğiniz insanlar yanında olmuş ya sürekli bir arada olduklarınızla olunca... Unutulası anı!
Malum kenarı azıcık sıyrılınca yapışan hale geliyor. Çantanın içinde haşır neşir olduğu ajandanın arkasına yapışmış orkid ile girdiğim o ciddi toplantıyı hiç unutmuyorum! Onlar unutmuştur inşallah, halen sürüyor toplantılarımız :) turuncu turuncu arkada kalmış... O gün bugündür orkid cüzdanım-çantam var benim. İçinde duruyorlar...!

:))) bu tarzda şeyler gerçekten olabiliyor benimde başıma benzerleri geldi. iğrençç

AHahahahah eşşek şakası gibiii :)))

40 yaş topiğimize kocamı davet etmeyi düşünüyorum kızlar:) Ya da ona hayıflanan tüp bebek babaları diye mi açsam:)

43 yaşında, doktor yakın gözlüğü vermiş. Bunalıma girdi. Gözlükli de oldum, yaşlandım ben daha yeni çocuğum olacak, ne yapacağım ben şeklinde dolanıyor evde. Ben de diyorum daha dur bakalım bu işin 2. çocuğu var, yazık ya çok korktu

Hahahah bide 2.diye daha çok korkutmuşşsun adam uçuklayacak iyi mii:)))
Benim ki de daha baba olmadan sakal saç bembeyaz oldu... Diyorum artık olaya direk girersin sana dede der:))

ayy dahada iğrenççç kabus gibi:)))
canım bu çoklu alıntıları nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum. yandaki çoklu alıntılara tıklıyorum cevap vere tıklıyorum tek bi tane çıkıyor.. başka birşeymi var.

Sorma feciydi...
Çoklu alıntıyla seç mesajlarını hep sonra mesaj yazdığın yerde boş ken sol tarafta "Alıntıları Ekle" var onu tıkla. Pencere açacak tamam de mesaj yazdığın yere gelecek hepsi :)

Hahahah bide 2.diye daha çok korkutmuşşsun adam uçuklayacak iyi mii:)))
Benim ki de daha baba olmadan sakal saç bembeyaz oldu... Diyorum artık olaya direk girersin sana dede der:))
Ben şimdiden alıştırayım da...:) Aslında çocukken 3 çocuğum olsun isterdim. Çünkü ben tekim. Sonra büyüyünce ıyyy hiç çocuk istemem dediğim bir dönem oldu. Son yıllarda da isteyince hemen olur nasılsa diye düşündük, bu günlere geldik. Artık 3 zor tabii de 2. nin yolunu yapayım ben ne olur ne olmaz:)

Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledim
bugüne kadar duyduğum sol kasıkda genelde ağrı oluyor, eğer tutunma olursa..

AHahahahah eşşek şakası gibiii :)))

Sorma feciydi...
Çoklu alıntıyla seç mesajlarını hep sonra mesaj yazdığın yerde boş ken sol tarafta "Alıntıları Ekle" var onu tıkla. Pencere açacak tamam de mesaj yazdığın yere gelecek hepsi :)

çoklu alıntı içinn denemee ve oldu galiba:)) sağoll canımm

Hahaha yap canım yapp ne güzell bende pek severim çok cocuklu evleriii :))) Çocuk olan evde dedikodu olmaz derlermiş:)) Ne alakaysa aklıma geldi şimdii:))

Bizde veteriner maması veriyoruz.. O mamanın küçügü yok 14kg da muhafa edemeyiz ama tekrar bakıcamm dedigin gibi değisiklik istiyor:)

14 kiloyu alıp birer kiloluk paketler yapabilirsiniz. Uğraşmam dersen açık paketin ağzını mandalla ya da dosya klipsiyle kapatabilirsin. Hava almadığı sürece sorun olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…