- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.161
:))) bu tarzda şeyler gerçekten olabiliyor benimde başıma benzerleri geldi. iğrenççBen hiç unutmuyorum bir kere cüzdan diye orkid çıkarmıştım
Benimki de alerjik ve obeze yatkın. O yüzden özel mama yiyor ama bıraksan ev yemeğine bayılır. Salatalık ve havucu çok seviyor ama havuç dokunuyor bizimkine gözlerden dolayı.
Sana Nd ve ya Acana öneririm. İçinde tahıl olmayan, köpeğin dogada olsa yiyeceği şeyler yanı gerçek etlerden yapılan protein ağırlıklı ama. Tavuk unu, et unu değil. Parça gerçek organik etlerden yapılan, içinde pirinç, gdolu mısır falan şişirme mamalardan değil. Ben kedilerime de onlardan kullanıyorum. Hem kilo dengesini koruyor protein ağırlılık olduğu için, hem de bir nebze dogal besleniyorlar. 15 kilolukları var. Diğer mamalara göre biraz pahalı ama zaten 3 kiloya 100 tl veriyorsan çok gelmez. Nd de az tahıllısı da var daha ucuz o.
Bir de hep aynı mamayı vermemek lazım. Arada değiştiriyorum ben. Bazen etli, bazen hindili, bazen somonlu. Küt diye de deşirtirmiyorum. Sonlara doğru %50-50 karıştırıp öyle değiştiriyorum.
Biz de bir de kum sorunsalı var birsürü kedi olunca. Ona da şöyle bir alet buldum mantıklı geldi. Getirtebilirsem süper olacak.
http://www.litter-robot.com/litter-robot.aspx?id=13
2220 sana da yarar bu. Kendini temizleyen tuvalet çok kedi de olmazmış. Yıkama 7dk sürüyor ve çok gürültülü. Acaip elektrik yakıyormuş ve sürekli tıkanma oluyormuş çok kedide. Üstteki alet bana çok mantıklı geldi.
Yaa sahneyi canlandırdım koku almış zıp zıp zıplıyor ...canları istese herseyi yapıyorlar rüşvetsiz çok zor :))))alerji oluyor hanımefendi sonra... DOktorlar söylenip duruyorr bizede :)) Bugüne kadar hiç mamayla hayvan beslemedim ama bizimkinin yemesi gerekli...
Ahhh bi haller bi haller görsenn bayılırsın... Birde şimdi bisküvit krizi var.. Yemin ederim unutsun diye 1 aydır vermiyoruz.. Her sabah çiş sonrasi beklıyor bısı verelım diyee. Dün aldım 1 tane sabah paketı acıp o çişteyken koydum dolabın üstüne veririm diye..
Görebilecek bi boyu yok ama o nasıl bi koku alma anlamadımm bı baktım zıp zıp zıplıyorr ahahahha bi kapısı var allah yarabbimm..
Normal de hiç söz dinlemezz. Otur gel filan tınnn..
AMa elinde bişi varsa sen daha oturun o sunu demeden oturur sen mamayı yere koyarsın bekle dersın beklerr.. Yani git bulaşıkları yıka desem yıkar ahahah o kadar..
Not aldım tatlım hergün bir diş sarımsak :))) çok tenk yuuuSürekli kuru mama böbreklerini rahatsız edebilir. Her gün haşlanmış küçük bir diş sarımsak yedirebilirsin cildi için. Ezip biraz sulandırıp mamasına karıştır. O zaman normal mama da versen sorun olmaz...
Kızlarrrrrr ne yaptınız kaç sayfa birikmiş ayol biraz sonra arka sayfaları okuyacağım sizi biraz güldüreyim eşim bant almaya gitti eczaneye bana bir tane hamiş testi al dedim yapcan dimi dedi yok dedim haftaya o zaman haftaya alırım dedi .aslında ben pazar yapacaktım adam biliyor
Ben hiç unutmuyorum bir kere cüzdan diye orkid çıkarmıştım
Enişteye selamlar saygılar ağırlık çalışmaya devam .hoş sen benimkini de gördün o da çok farklı değil allah boy vermiş :))))Hehe. Sen kilo vermiş halini gördün onun. Yaz boyu spor yaptı, ağırlık çalıştı. Bu aralar yine alma modunda, göbik kazaklardan çıkıyor artık
Ben de bahçedeyim ama sadece evdeyken çıkarıyorum gözetim altında. 2-3 saat kalıyorlar. İçeri girince gidip kuma yapıyorlar.Bir de tabii gece evdeler. Belki bir kedi kapısı yapsam alışırlar mı acep?Aklımda olsun apartmana falan geçecek olursak lazım olacak. Şimdi bahçeye alıştılar, kum tuvalet derdimiz kalmadı. Tek dert benim onları toplayıp eve sokabilmem
Bahsettiğim mamanın 3 ve 7 kilosu da var galibaBizde veteriner maması veriyoruz.. O mamanın küçügü yok 14kg da muhafa edemeyiz ama tekrar bakıcamm dedigin gibi değisiklik istiyor:)
Bahsettiğim mamanın 3 ve 7 kilosu da var galiba
Bir yaz ayının güneşli mesai gününde tanıştık seninle...
Sen operasyon öncesi tatlı heyecanlı hazırlığında, telaşesindeydin
ben ise turuncu kadınımı bulmanın...
hahahaha ay ne oluyorsa bana.
Canım "fön de fön" halimle idim tabii... Orijinalim kivircik... Hele es kaza vigoyla kurutursam bildiğin bonus :) Yataktan yeni kalkmış gibi durmasın, iş kadını saçı olsun diye kuaför zengin ediyorum! Kurutmayınca sinüzitim azıyor, o yüzden zengin olsun varsın. Yakınlarda oldukça kısa kestirdim iyi oldu :)
Kola temizlik malzemesi oluyor çoğunlukla... Yazın gübreye çevireyim :) Mutfak lavabosunda mucizeler yarattığına şahidim :) Cif favorim kola yardımcısı :) Abur cubur için eşim bu aralar stok tüketim personeli olma yolunda, cv si güzel işe alayım... Mobbing uygularım :))))))))))))
Birayı saçlarını kıvırcıklaştırmak istediğinde kullanabilirsin. Makineyle kurutunca koku da kalmıyor. Cola da gübre. Çiçeklerin bitkilerin dibine birer bardak dökmen yeterli. Abur cuburu ne yaparsın bilemedim. Almam fazla. Aklıma bir şey gelirse yazarım.
:))) bu tarzda şeyler gerçekten olabiliyor benimde başıma benzerleri geldi. iğrençç
Hahahahahah ay allahım gülüyorum ama lütfen dikkat edin beterin beteri var...
Hadi bir daha görmeyeceğiniz insanlar yanında olmuş ya sürekli bir arada olduklarınızla olunca... Unutulası anı!
Malum kenarı azıcık sıyrılınca yapışan hale geliyor. Çantanın içinde haşır neşir olduğu ajandanın arkasına yapışmış orkid ile girdiğim o ciddi toplantıyı hiç unutmuyorum! Onlar unutmuştur inşallah, halen sürüyor toplantılarımız :) turuncu turuncu arkada kalmış... O gün bugündür orkid cüzdanım-çantam var benim. İçinde duruyorlar...!
40 yaş topiğimize kocamı davet etmeyi düşünüyorum kızlar:) Ya da ona hayıflanan tüp bebek babaları diye mi açsam:)
43 yaşında, doktor yakın gözlüğü vermiş. Bunalıma girdi. Gözlükli de oldum, yaşlandım ben daha yeni çocuğum olacak, ne yapacağım ben şeklinde dolanıyor evde. Ben de diyorum daha dur bakalım bu işin 2. çocuğu var, yazık ya çok korktu
Hadi bir daha görmeyeceğiniz insanlar yanında olmuş ya sürekli bir arada olduklarınızla olunca... Unutulası anı!
Malum kenarı azıcık sıyrılınca yapışan hale geliyor. Çantanın içinde haşır neşir olduğu ajandanın arkasına yapışmış orkid ile girdiğim o ciddi toplantıyı hiç unutmuyorum! Onlar unutmuştur inşallah, halen sürüyor toplantılarımız :) turuncu turuncu arkada kalmış... O gün bugündür orkid cüzdanım-çantam var benim. İçinde duruyorlar...!
ayy dahada iğrenççç kabus gibi:)))
canım bu çoklu alıntıları nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum. yandaki çoklu alıntılara tıklıyorum cevap vere tıklıyorum tek bi tane çıkıyor.. başka birşeymi var.
Ben şimdiden alıştırayım da...:) Aslında çocukken 3 çocuğum olsun isterdim. Çünkü ben tekim. Sonra büyüyünce ıyyy hiç çocuk istemem dediğim bir dönem oldu. Son yıllarda da isteyince hemen olur nasılsa diye düşündük, bu günlere geldik. Artık 3 zor tabii de 2. nin yolunu yapayım ben ne olur ne olmaz:)Hahahah bide 2.diye daha çok korkutmuşşsun adam uçuklayacak iyi mii:)))
Benim ki de daha baba olmadan sakal saç bembeyaz oldu... Diyorum artık olaya direk girersin sana dede der:))
bugüne kadar duyduğum sol kasıkda genelde ağrı oluyor, eğer tutunma olursa..Yok be belim ve kasıklarım arasında gidip geliyor ama panik değilim bebek tutunca da ağrı oluyormuş ya ama evde sıkıldım arkadaşlar arıyor bebekleri sıkı tut haaaa diyorlar işe gitmeyi özledim
AHahahahah eşşek şakası gibiii :)))
Sorma feciydi...
Çoklu alıntıyla seç mesajlarını hep sonra mesaj yazdığın yerde boş ken sol tarafta "Alıntıları Ekle" var onu tıkla. Pencere açacak tamam de mesaj yazdığın yere gelecek hepsi :)
Ben şimdiden alıştırayım da...:) Aslında çocukken 3 çocuğum olsun isterdim. Çünkü ben tekim. Sonra büyüyünce ıyyy hiç çocuk istemem dediğim bir dönem oldu. Son yıllarda da isteyince hemen olur nasılsa diye düşündük, bu günlere geldik. Artık 3 zor tabii de 2. nin yolunu yapayım ben ne olur ne olmaz:)
Hadi ne güzel benim sol kasığım çok ağırıyor hatta sanki bacağım tutuluyorbugüne kadar duyduğum sol kasıkda genelde ağrı oluyor, eğer tutunma olursa..
Bizde veteriner maması veriyoruz.. O mamanın küçügü yok 14kg da muhafa edemeyiz ama tekrar bakıcamm dedigin gibi değisiklik istiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?