- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.181
40 yaş topiğimize kocamı davet etmeyi düşünüyorum kızlar:) Ya da ona hayıflanan tüp bebek babaları diye mi açsam:)
43 yaşında, doktor yakın gözlüğü vermiş. Bunalıma girdi. Gözlükli de oldum, yaşlandım ben daha yeni çocuğum olacak, ne yapacağım ben şeklinde dolanıyor evde. Ben de diyorum daha dur bakalım bu işin 2. çocuğu var, yazık ya çok korktu
Sorma feciydi...
Çoklu alıntıyla seç mesajlarını hep sonra mesaj yazdığın yerde boş ken sol tarafta "Alıntıları Ekle" var onu tıkla. Pencere açacak tamam de mesaj yazdığın yere gelecek hepsi :)
Yaa sahneyi canlandırdım koku almış zıp zıp zıplıyor ...canları istese herseyi yapıyorlar rüşvetsiz çok zor :))))
Not aldım tatlım hergün bir diş sarımsak :))) çok tenk yuuu
Amaninnn kabussss :)))
Enişteye selamlar saygılar ağırlık çalışmaya devam .hoş sen benimkini de gördün o da çok farklı değil allah boy vermiş :))))
Ben şimdiden alıştırayım da...:) Aslında çocukken 3 çocuğum olsun isterdim. Çünkü ben tekim. Sonra büyüyünce ıyyy hiç çocuk istemem dediğim bir dönem oldu. Son yıllarda da isteyince hemen olur nasılsa diye düşündük, bu günlere geldik. Artık 3 zor tabii de 2. nin yolunu yapayım ben ne olur ne olmaz:)
Ben de bahçedeyim ama sadece evdeyken çıkarıyorum gözetim altında. 2-3 saat kalıyorlar. İçeri girince gidip kuma yapıyorlar.Bir de tabii gece evdeler. Belki bir kedi kapısı yapsam alışırlar mı acep?
Olmuş olmuşşçoklu alıntı içinn denemee ve oldu galiba:)) sağoll canımm
Hahahahahahahaahaha süpermiş bu da.sağol canım oldu:) bende üniversiteye giderken sigarayı bırakmıştım ama daha 3-4 gün olmuştu.. tabi aklım fikrim hep sigarada sanırım.. okula gideceğim duraktaki otobüsü kaçıracaktım koşarak halk otobüsüne yetiştim binince kapı yanında paraları alan adama parayı uzatmışım ve bir paket kısa marlbora lıght alabilirmiyim dedim... öndeki ilk dört koltuk ve muavin bunu duyunca kopmuştu gülmekten bende tabi yerin dibine..
14 kiloyu alıp birer kiloluk paketler yapabilirsiniz. Uğraşmam dersen açık paketin ağzını mandalla ya da dosya klipsiyle kapatabilirsin. Hava almadığı sürece sorun olmuyor...
Hahahahah kızımm beni öldürüyorsun gülmektenn çok yaşa emiii
Allahımmm bilmediğinn yokkk maşallahhh sanaa yawww :))
Portakalllllll. Durumlar nasıl kardeş kaldı 4 gün
40 yaş topiğimize kocamı davet etmeyi düşünüyorum kızlar:) Ya da ona hayıflanan tüp bebek babaları diye mi açsam:)
43 yaşında, doktor yakın gözlüğü vermiş. Bunalıma girdi. Gözlükli de oldum, yaşlandım ben daha yeni çocuğum olacak, ne yapacağım ben şeklinde dolanıyor evde. Ben de diyorum daha dur bakalım bu işin 2. çocuğu var, yazık ya çok korktu
Oyyy oyyy kabus kabus şu gün gülüyoruz ama o an hissettimlerini tahmin edebiliyorumHahahahahah ay allahım gülüyorum ama lütfen dikkat edin beterin beteri var...
Hadi bir daha görmeyeceğiniz insanlar yanında olmuş ya sürekli bir arada olduklarınızla olunca... Unutulası anı!
Malum kenarı azıcık sıyrılınca yapışan hale geliyor. Çantanın içinde haşır neşir olduğu ajandanın arkasına yapışmış orkid ile girdiğim o ciddi toplantıyı hiç unutmuyorum! Onlar unutmuştur inşallah, halen sürüyor toplantılarımız :) turuncu turuncu arkada kalmış... O gün bugündür orkid cüzdanım-çantam var benim. İçinde duruyorlar...!
İkinci çocuğa eveeettt hem de kocamanındann ..benim ki de tek tük olan beyaz saç tellerine takmiş yaşlandım diye ağıt yakıo her banyo sonrası halbuki benim tepeleri görse boyamadan önce kar yağmış sanabilir ammaaa çaktırmam göstermemmm40 yaş topiğimize kocamı davet etmeyi düşünüyorum kızlar:) Ya da ona hayıflanan tüp bebek babaları diye mi açsam:)
Cins cinsss ama idaresi kolay bi cins şekerim ufak atraksiyonlarla bkz senin örneklerin halledilebilr:))Hahah yarın Cevdet Bey'den sonra Etiler'de Mahbube diye bir doktor varmış... Ona randevu aldım gitmişken baksın aradan çıksın diye (migren atakarımın bazıları göz arkasından geliyor...) Lazer sonrası kontrollerimi sık yapmıştım, yıllar geçince savsakladım. Gitmişken gözlük isteyeceğim ben :) Enişteye bak korkuyor... (Benim istek sebeplerimden biri de genetik olarak torbalı göz altlarımız var akşama doğru daha belli oluyor o zamanlardaki kamuflajım da olacak aynı zamanda hahahaha)
Enişteye tekrar gelirsek ne kadar karizmatik olduğundan dem vur... Vuuuu çok seksii nidaları hahahaha Tembihli bir iki arkadaş destek verirse olur bu iş... "Kavanozu açamıyorum sevgiliiiim" diye bağırdığımda (ki yere vurup tık tık tık açmayı biliyorum) zevkle gelen, açtığında ay yaşasın temaşasından kendini süpermen zannedebilen cins onlar :) cinsine yandıklarım :) Karizma, seksi, tembihli arkadaş yarar işe :)
Ahahahahhahahahhahahahahaha yaaa cok komik yaaaa ayy allam yaaaasağol canım oldu:) bende üniversiteye giderken sigarayı bırakmıştım ama daha 3-4 gün olmuştu.. tabi aklım fikrim hep sigarada sanırım.. okula gideceğim duraktaki otobüsü kaçıracaktım koşarak halk otobüsüne yetiştim binince kapı yanında paraları alan adama parayı uzatmışım ve bir paket kısa marlbora lıght alabilirmiyim dedim... öndeki ilk dört koltuk ve muavin bunu duyunca kopmuştu gülmekten bende tabi yerin dibine..
Omuz çalışsın enişte hem de bebek ağırlaştıkça bebek taşıma işi ve bebek arabası vs ona havale edilecek devam etsinantremanlara ha gayretSenin eşin normal ebatlarda, benimkinin omuzlar dar, surat kaşık kadar, önce bir göbek hamile diye satsam satılır valla
Senin eşin normal ebatlarda, benimkinin omuzlar dar, surat kaşık kadar, önce bir göbek hamile diye satsam satılır valla
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir. Ugh!!!
Gırgırına yap testi ciddiye alma canım bu arada yarın kacıncı günün oluyorAyyy anacımmm bilemiyorummm:))) Yarın sabah test yapacagım karar verdimm hatta aldım 5tll amannnn olursa olur olmazsa salı benım hedefım elbet:))) Morali düzelttik gerisini koyverdikk...
En sinir oldugum şey yiyip içip gram almayanlat hatta sinir olmak demeyelim imrenip hatta kıskandığım tiplerdir..ben azıcık kAçırsam önden arkadan farkedilio anındaaBenim ki benimle aynı boyda atom karınca diyoruz biz ona.. Kenan Doğulu cinsinden.. Adam saç sakal beyaz ladı ama bi formda maşallahh .. Yer içer ama gram almazz uyuz olurum..
HAhaahha Tabii tabiii :)))
Zaten bence gerçekten de çok yakıştı şaka bir yana. Sadece bilgisayar başında ve okurken takacakmış. Ben dedim hatta bir tane de numarasız al da hep tak diye:)Hahah yarın Cevdet Bey'den sonra Etiler'de Mahbube diye bir doktor varmış... Ona randevu aldım gitmişken baksın aradan çıksın diye (migren atakarımın bazıları göz arkasından geliyor...) Lazer sonrası kontrollerimi sık yapmıştım, yıllar geçince savsakladım. Gitmişken gözlük isteyeceğim ben :) Enişteye bak korkuyor... (Benim istek sebeplerimden biri de genetik olarak torbalı göz altlarımız var akşama doğru daha belli oluyor o zamanlardaki kamuflajım da olacak aynı zamanda hahahaha)
Enişteye tekrar gelirsek ne kadar karizmatik olduğundan dem vur... Vuuuu çok seksii nidaları hahahaha Tembihli bir iki arkadaş destek verirse olur bu iş... "Kavanozu açamıyorum sevgiliiiim" diye bağırdığımda (ki yere vurup tık tık tık açmayı biliyorum) zevkle gelen, açtığında ay yaşasın temaşasından kendini süpermen zannedebilen cins onlar :) cinsine yandıklarım :) Karizma, seksi, tembihli arkadaş yarar işe :)
sağol canım oldu:) bende üniversiteye giderken sigarayı bırakmıştım ama daha 3-4 gün olmuştu.. tabi aklım fikrim hep sigarada sanırım.. okula gideceğim duraktaki otobüsü kaçıracaktım koşarak halk otobüsüne yetiştim binince kapı yanında paraları alan adama parayı uzatmışım ve bir paket kısa marlbora lıght alabilirmiyim dedim... öndeki ilk dört koltuk ve muavin bunu duyunca kopmuştu gülmekten bende tabi yerin dibine..
Yarın 8.günüm canım...Gırgırına yap testi ciddiye alma canım bu arada yarın kacıncı günün oluyor
iğim mamaların ağzında fermuar gibi olan bir sistem var.ama bozulmazmı ben ayda 1 kg bıtırsem 14 ay yapar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?