Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yapı olarak dar. İstese de genişlemeyecek cinsten. Çooook çalıştı garibim. Kollar kalınlaşıyor omuz yok. Göbek olmadığı zaman iyi de göbek çıkınca komik oluyor

eğer moralini bozmayacaksan yap derim, ama ben olsam yapmazdım, ben hemmen etkileniyorum ..genelde kan testi garanti diyorlar..

2220 sabah bahsi gecti, konu konuyu acti bunlar bana kaldiii :) senin o renkli 3 toplar gibi bunlarda benim guzel cocuklugumun nisanesi :) yeniden uretilmeleri harika.. Tipitip de gelirse super olur...

Love is... La la la lovinyouuu is easy cause you are beautifullll lalalala

Ay ne güzeldi bunlar, ben bir de patlayan şeker hastasıydım:)

Lulinda Bende bendeeeeeeeeeee bak sabah yazdım daha... Kalplerimiz de bir :)

Ay ne güzeldi bunlar, ben bir de patlayan şeker hastasıydım:)

Ben de yapmamasından yanayım...
Emin değilim çok erken olduğundan potansiyel tek çizgiden dolayı üzülmeyeceğinden :)
Büyük sözü dinle dedik ama zamane gençleri maluuum :))))))))))))

(Çift olsun biz de rahatlayalım bari)

Kızlarrr canolarrrr ben cıkıyorummm yolcu yolunda gerek yaa:)) Evime gideyom ama çok yazmayınn yaa şimdi okuması zor olacak
Hepinizii çokkkk öperimmmm....

eğer moralini bozmayacaksan yap derim, ama ben olsam yapmazdım, ben hemmen etkileniyorum ..genelde kan testi garanti diyorlar..

Ben test olsa yaparım valla hatta benim sonuç haftaya cuma çok yazıyonuz yetişemiyorum okumaya

Portakal ve ananas aromalı sakızımla yola revan olabilirim...
İyi akşamlar hu huu.. Yazın yine çok yazın yarın yine arap atı gibi yetişmek için dil damak kurusun :))))

Bugünün keyifsizlikleri yarına sarkmasın, yarın yeni güzellikler getirsin, getirmiyorsa da üstesinden gelebilecek şeyler olsun... Evren bu da bugünün mesajı... Arızalıyım ben hep akşamları yolluyorum iyi değerlendir :)

Bunu da biliyoooom
Tipitipin facede bir zımbırtısını gördüm dün. Tekrar gelirse şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…