- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.201
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir. Ugh!!!
ama bozulmazmı ben ayda 1 kg bıtırsem 14 ay yapar:)
Oyyy oyyy kabus kabus şu gün gülüyoruz ama o an hissettimlerini tahmin edebiliyorum
İkinci çocuğa eveeettt hem de kocamanındann ..benim ki de tek tük olan beyaz saç tellerine takmiş yaşlandım diye ağıt yakıo her banyo sonrası halbuki benim tepeleri görse boyamadan önce kar yağmış sanabilir ammaaa çaktırmam göstermemmmWishhDuygu dediği gibi arkadaş desteği bu işi çözer .mesela beğenmediği bir kazağı var benimkinin ve ben seviyorum giydi bi gün ben tabii önden arkadaşları organize ettim .görünce iltifatlar vs şişti kabardı ..şimdi sık sık giyer o kazağı..
Cins cinsss ama idaresi kolay bi cins şekerim ufak atraksiyonlarla bkz senin örneklerin halledilebilr:))
Ahahahahhahahahhahahahahaha yaaa cok komik yaaaa ayy allam yaaaa
Omuz çalışsın enişte hem de bebek ağırlaştıkça bebek taşıma işi ve bebek arabası vs ona havale edilecek devam etsinantremanlara ha gayret
Hayırlı uğurlu olsun :)))
Albüme 2220 adiyla koydum ama numaralandırmış hahaha
Yarın 8.günüm canım...
Ama benimle aynı gün transfer olan arkadas dun yaptı çıktı bugunde kan testi yapmış 60 cıkmış:) Az xok bende de bellı olur dıye dusunuyorumm ammaa olmazsa da yapacak bır sey yokk:))
Ay ne güzeldi bunlar, ben bir de patlayan şeker hastasıydım:)2220 sabah bahsi gecti, konu konuyu acti bunlar bana kaldiii :) senin o renkli 3 toplar gibi bunlarda benim guzel cocuklugumun nisanesi :) yeniden uretilmeleri harika.. Tipitip de gelirse super olur...
Love is... La la la lovinyouuu is easy cause you are beautifullll lalalala
Eki Görüntüle 1384758
...................
Bilmez miyimmmmmmmmmmmmmmmm ah ah... Buralarda bakkal buldum mu ellerini öpesim geliyor, leblebi tozu var mı? çatpat patlayan şeker var mı? dememek için zor tutuyorum kendimi... çatpat şekerleri şu yeni moda prebiyotikli meyveli o bu şu yoğurtların üstünde bazen buluyorum...
Bir de tipitipppppppppppppp bulursam tadından yenmez. Ama kalp kalbe karşı dün sakız aldım onu da biliyorsun(uzdur) resmini yollayacağım birazdan :)
Ay ne güzeldi bunlar, ben bir de patlayan şeker hastasıydım:)
Yarın 8.günüm canım...
Ama benimle aynı gün transfer olan arkadas dun yaptı çıktı bugunde kan testi yapmış 60 cıkmış:) Az xok bende de bellı olur dıye dusunuyorumm ammaa olmazsa da yapacak bır sey yokk:))
Kızlarrr canolarrrr ben cıkıyorummm yolcu yolunda gerek yaa:)) Evime gideyom ama çok yazmayınn yaa şimdi okuması zor olacak
Hepinizii çokkkk öperimmmm....
eğer moralini bozmayacaksan yap derim, ama ben olsam yapmazdım, ben hemmen etkileniyorum ..genelde kan testi garanti diyorlar..
Ahaaaaaa çok güzellll
Ben test olsa yaparım valla hatta benim sonuç haftaya cuma çok yazıyonuz yetişemiyorum okumayaBen de yapmamasından yanayım...
Emin değilim çok erken olduğundan potansiyel tek çizgiden dolayı üzülmeyeceğinden :)
Büyük sözü dinle dedik ama zamane gençleri maluuum :))))))))))))
(Çift olsun biz de rahatlayalım bari)
Omuzlara vatka takYapı olarak dar. İstese de genişlemeyecek cinsten. Çooook çalıştı garibim. Kollar kalınlaşıyor omuz yok. Göbek olmadığı zaman iyi de göbek çıkınca komik oluyor
Çok güzel bir çözüm aldım hafızaya aynen uygulayacağım :))
Omuzlara vatka tak
Bir an gözümde canlandı:) Hahaha 80lerin saçlar aslan başı modelli müzik grupları gibi:) Bir de Türk filmlerinde diskoda esas kız ve oğlanın arkasında dans eden tipler olurdu ya:)
2220 sabah bahsi gecti, konu konuyu acti bunlar bana kaldiii :) senin o renkli 3 toplar gibi bunlarda benim guzel cocuklugumun nisanesi :) yeniden uretilmeleri harika.. Tipitip de gelirse super olur...
Love is... La la la lovinyouuu is easy cause you are beautifullll lalalala
Eki Görüntüle 1384758
Omuzlara vatka tak
Çok güzel bir çözüm aldım hafızaya aynen uygulayacağım :))
Eki Görüntüle 1384772
karalahana çiçeği kızartması hazır kızlar hadi buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?