- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.221
A be bacım, sen her gün böyle kızartmalar, güzel yemekler yaparsan olmaz ki . Tam yemek yiyorum, üstüne bir resim patlatıyorsun, hooop ben yine tabak başında. Bari sabahtan koy da öğün sayısını tutturayım ayol
Ohhhh hiç yemedim ama çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1384772
karalahana çiçeği kızartması hazır kızlar hadi buyurun
Eki Görüntüle 1384772
Benim ki benimle aynı boyda atom karınca diyoruz biz ona.. Kenan Doğulu cinsinden.. Adam saç sakal beyaz ladı ama bi formda maşallahh .. Yer içer ama gram almazz uyuz olurum..
HAhaahha Tabii tabiii :)))
Ohhhh hiç yemedim ama çok güzel görünüyor
canım tam bi karadeniz gelini olmuşsun:))
bayılırım afiyet olsun.. annemde çok yapar..
Hmmm bak ama cok kaptırma kendini tatlım...kan testi garanti biliyorsun..Yarın 8.günüm canım...
Ama benimle aynı gün transfer olan arkadas dun yaptı çıktı bugunde kan testi yapmış 60 cıkmış:) Az xok bende de bellı olur dıye dusunuyorumm ammaa olmazsa da yapacak bır sey yokk:))
Ellerine sağlık şahane görünüyorrrEki Görüntüle 1384772
Boşver benımki de edemiyor hatta boy uzun olduğundan etmesin de zaten çok komik duruyorDans ta edemiyor ki
canım idrarla uğraşmaktansa acabamı diye dakikalarca düşünmektense 10. yada 11. güne kadar geldiysen git kan ver herşey anlaşılıyor zaten kandan:))
ben en fazla 11. güne kadar bekliyorum sonra kana koşarım..beklemekle hiçbirşey değişmiyor o bebek zaten o saate kadar tutundu yada tutunmadı.
tabii seninkisi tutundu canım:))
Hmmm bak ama cok kaptırma kendini tatlım...kan testi garanti biliyorsun..
Ellerine sağlık şahane görünüyorrr
Boşver benımki de edemiyor hatta boy uzun olduğundan etmesin de zaten çok komik duruyor
Yavv dostum boşver idrar testini hem de gecenin bu vaktinde ..at çöpe gitsin kan tahliline kadar hamilesin.NOKTA!tahlillede tescillenecek inşallah ....,Kizlar sabah yapmaktan korkarim diye girdim yaptim ahahahaha tabi ki negatif çıktı.. sonra aldim elime sazi basladim soylemeye amannn olmazsan olma beee diye.. napim yanii degil mi:))
Korkmuyorum artik pozitif ciksaydi korkardimm rutin degismiyor napalim :))
Operim simdilik.. dilerim güzel haberler vermekte kismet olur bir gün
Kızzzzzz inanmıyorum yaptın mı çıkmamıştım bence bozma moralini kuzumKizlar sabah yapmaktan korkarim diye girdim yaptim ahahahaha tabi ki negatif çıktı.. sonra aldim elime sazi basladim soylemeye amannn olmazsan olma beee diye.. napim yanii degil mi:))
Kızzzzzz inanmıyorum yaptın mı çıkmamıştım bence bozma moralini kuzum
Yavv dostum boşver idrar testini hem de gecenin bu vaktinde ..at çöpe gitsin kan tahliline kadar hamilesin.NOKTA!tahlillede tescillenecek inşallah ....,
Daima her zaman forever :))Evet canimm aynen oyle :))) ama destekleriniz süper hissetmemi sagliyor tesekkur ederimm
Evet canimm aynen oyle :))) ama destekleriniz süper hissetmemi sagliyor tesekkur ederimm
aaaah sakalımız yokki..ama önemli olan kan tahlili..birçok kişi eczanelerden aldıkları gebelik testiyle pozitifi göremedi..ama kan tahlilinde pozitif çıktı ..salıya kadar moralini sakın bozma...
Kendimi suçlu hissediyorum portakal ben çok söyledim. Ama sana da dediğim gibi bazı insanlarda çıkmıyorCanım yapmasaydim hep acaba diyecektim ama biraz rahatladimm yani korkmuyorum artik idrar testinden ahahahah :))) suan sali ya kadar gebisim cok sukur :))
Kendimi suçlu hissediyorum portakal ben çok söyledim. Ama sana da dediğim gibi bazı insanlarda çıkmıyor
annemde öyle diyo tam bir karadeniz gelini olmuşsun sen diye
diblede yapıyorum hem pancar (karalahanayla) hemde fasulyeyle
mıhlama, yağlaç,turşu kavurması ısırgan yağlacı neler neler............
ama laz böreğini yapmadım henüz birde hamsili pilav
hamsi demişken bu seneki hamsiler çok güzel hem büyük hem lezzetli
Kizlar sabah yapmaktan korkarim diye girdim yaptim ahahahaha tabi ki negatif çıktı.. sonra aldim elime sazi basladim soylemeye amannn olmazsan olma beee diye.. napim yanii degil mi:))
Evet bencede sen benim kadar manyak değilsin test olsa her gün yapacam vallaCanimm lütfen kendini suçlama.. Bana iyi geldi biraz da yapmak:) Hem her şey bitmiş değil ki salı ya çok var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?