Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bundan sonra akşamdan yapıp sabah koyarım canım

Benim ki benimle aynı boyda atom karınca diyoruz biz ona.. Kenan Doğulu cinsinden.. Adam saç sakal beyaz ladı ama bi formda maşallahh .. Yer içer ama gram almazz uyuz olurum..

HAhaahha Tabii tabiii :)))

canım idrarla uğraşmaktansa acabamı diye dakikalarca düşünmektense 10. yada 11. güne kadar geldiysen git kan ver herşey anlaşılıyor zaten kandan:))
ben en fazla 11. güne kadar bekliyorum sonra kana koşarım..beklemekle hiçbirşey değişmiyor o bebek zaten o saate kadar tutundu yada tutunmadı.
tabii seninkisi tutundu canım:))

canım tam bi karadeniz gelini olmuşsun:))
bayılırım afiyet olsun.. annemde çok yapar..

annemde öyle diyo tam bir karadeniz gelini olmuşsun sen diye

diblede yapıyorum hem pancar (karalahanayla) hemde fasulyeyle

mıhlama, yağlaç,turşu kavurması ısırgan yağlacı neler neler............

ama laz böreğini yapmadım henüz birde hamsili pilav

hamsi demişken bu seneki hamsiler çok güzel hem büyük hem lezzetli

Hmmm bak ama cok kaptırma kendini tatlım...kan testi garanti biliyorsun..

Eki Görüntüle 1384772
karalahana çiçeği kızartması hazır kızlar hadi buyurun
Ellerine sağlık şahane görünüyorrr
Dans ta edemiyor ki
Boşver benımki de edemiyor hatta boy uzun olduğundan etmesin de zaten çok komik duruyor

Hmmm bak ama cok kaptırma kendini tatlım...kan testi garanti biliyorsun..

Ellerine sağlık şahane görünüyorrr

Boşver benımki de edemiyor hatta boy uzun olduğundan etmesin de zaten çok komik duruyor

Kizlar sabah yapmaktan korkarim diye girdim yaptim ahahahaha tabi ki negatif çıktı.. sonra aldim elime sazi basladim soylemeye amannn olmazsan olma beee diye.. napim yanii degil mi:))

Korkmuyorum artik pozitif ciksaydi korkardimm rutin degismiyor napalim :))
Operim simdilik.. dilerim güzel haberler vermekte kismet olur bir gün

Yavv dostum boşver idrar testini hem de gecenin bu vaktinde ..at çöpe gitsin kan tahliline kadar hamilesin.NOKTA!tahlillede tescillenecek inşallah ....,

Kızzzzzz inanmıyorum yaptın mı çıkmamıştım bence bozma moralini kuzum

Evet canimm aynen oyle :))) ama destekleriniz süper hissetmemi sagliyor tesekkur ederimm
aaaah sakalımız yokki..ama önemli olan kan tahlili..birçok kişi eczanelerden aldıkları gebelik testiyle pozitifi göremedi..ama kan tahlilinde pozitif çıktı ..salıya kadar moralini sakın bozma...

aaaah sakalımız yokki..ama önemli olan kan tahlili..birçok kişi eczanelerden aldıkları gebelik testiyle pozitifi göremedi..ama kan tahlilinde pozitif çıktı ..salıya kadar moralini sakın bozma...

Canım yapmasaydim hep acaba diyecektim ama biraz rahatladimm yani korkmuyorum artik idrar testinden ahahahah :))) suan sali ya kadar gebisim cok sukur :))

Canım yapmasaydim hep acaba diyecektim ama biraz rahatladimm yani korkmuyorum artik idrar testinden ahahahah :))) suan sali ya kadar gebisim cok sukur :))
Kendimi suçlu hissediyorum portakal ben çok söyledim. Ama sana da dediğim gibi bazı insanlarda çıkmıyor

dibliyeye bayiliyorum en cokda beyaz pancarla kara pancarin karisimi olursa, cnm annem cok yapar.. hamsi coksa hamsi pilav yapsana cnm cok mesurdur tadida harika bilirsin. tursu kavurmasimi ahh hep sevdigim seyleri yapiyorsun..

Son düzenleme:

iste bu yuzden idrar testini hic sevmem.. kan daha garantili. sen simdi idrarda negatif cikti diye hepten bosverme sakinaa..
ilaclarina devam et cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…