- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.241
Hmmm bak ama cok kaptırma kendini tatlım...kan testi garanti biliyorsun..
Ellerine sağlık şahane görünüyorrr
Boşver benımki de edemiyor hatta boy uzun olduğundan etmesin de zaten çok komik duruyor
Kizlar sabah yapmaktan korkarim diye girdim yaptim ahahahaha tabi ki negatif çıktı.. sonra aldim elime sazi basladim soylemeye amannn olmazsan olma beee diye.. napim yanii degil mi:))
Korkmuyorum artik pozitif ciksaydi korkardimm rutin degismiyor napalim :))
Operim simdilik.. dilerim güzel haberler vermekte kismet olur bir gün
dibliyeye bayiliyorum en cokda beyaz pancarla kara pancarin karisimi olursa, cnm annem cok yapar.. hamsi coksa hamsi pilav yapsana cnm cok mesurdur tadida harika bilirsin. tursu kavurmasimi ahh hep sevdigim seyleri yapiyorsun..
afiyet olsun canim...sağol canım beğenmeniz çok hoşuma gidiyor
tızım sana yapma dedik dinlemedin bari inanma bu testin sonucuna
hamsi pilavı biraz maharet istiyo canım kendime güvenmiyorum açıkçası ama deneyecem bir gün
bugün hamsi almıştım temizledim yıkadım derin dondurucuya attım çok seviyorum hamsiyi
OKadar bahsettiniz aksama esim tatlibir köpek getirdi 6aylik ama cook hareketli kuzum siyah teriyer.ben malesef korktum fazlaca esim bana guvenemedi götürdü. Canim ya o kadar hızlki aliskinda degilim üstümede atlayinca , gozlerimi kapayip adama sarilmisim e tabi esimde
bakamayacagimi soyledi ya bu gece yalnizdim bana guvenip birakamadi....ya hem üzüldüm gitmesini istemedim ama esim yok anlaşıldı diye sinir etti beni ...ben korkunca ama kuzum ya alismak lazim daha once kuşum vardi ama o farkli birde eskiden kalma köpek fobisi var.orta ikideydim hic unutmam unutamam yaniki kurt köpeği üstüme atladı ben kactim gözümü evde actim .10 mt ucmusum yani 15 gun sert zeminde yattim omirilik egrilmisti...ya istiyorum her defasinda olmuyor
OKadar bahsettiniz aksama esim tatlibir köpek getirdi 6aylik ama cook hareketli kuzum siyah teriyer.ben malesef korktum fazlaca esim bana guvenemedi götürdü. Canim ya o kadar hızlki aliskinda degilim üstümede atlayinca , gozlerimi kapayip adama sarilmisim e tabi esimde
bakamayacagimi soyledi ya bu gece yalnizdim bana guvenip birakamadi....ya hem üzüldüm gitmesini istemedim ama esim yok anlaşıldı diye sinir etti beni ...ben korkunca ama kuzum ya alismak lazim daha once kuşum vardi ama o farkli birde eskiden kalma köpek fobisi var.orta ikideydim hic unutmam unutamam yaniki kurt köpeği üstüme atladı ben kactim gözümü evde actim .10 mt ucmusum yani 15 gun sert zeminde yattim omirilik egrilmisti...ya istiyorum her defasinda olmuyor
Köpek için üzüldüm. Yaşadıklarından sonra böyle bir tepki göstermen normal. Belki bakacağınız köpeği eve getirmeden önce birlikte seçmeniz çözüm olabilir. Dişi köpek tavsiye ederim. Daha sakin oluyorlar genellikle. 6 ay tam hareketli oldukları zaman kesinlikle. Daha küçük, mesela 3 aylık kadar olursa onun sana, senin ona alışman daha kolay olur. Sütten kesilmiş olacak. Mama ve tuvalet eğitimini tamamlamış olacak. Sadece evdeki düzene alışması gerekecek, o da kısa sürede oturur. Anne kavramı varken sana gelirse seni anne olarak görecektir. Barınaktan yetişkin de alabilirsin. Onların minnettarlığı da doyurucu bir duygu. Kendini hazır hissettikçe git gör. Birisi mutlaka kalbini çalacaktır.
2220 bizim ki 6 ayda bi 20 gün relg oluyor. Her yer carsafla.ortulur bizde :)) kicimiza bisi asla baglatmadigimiz icin cok zor oluyor....
Tasma bile gorunce geri geri gidiyor hanimaga:))
Canim kesinlikle sana köpek önermem. Neden dersen;
Cok büyük bi hayvan sevgisi gerekli..
Belki bi 6 ay her yere işiyor, terlikler,coraplar,kiyafetler parcalaniyor...
Tatile cikamazsin her yere. Kimseye birakamazsin..
Yaninda yatmak isteyebilir cocuk gibi pesinde yurur.. hergun çise cikarman ve mutlaka aksam ayni saatte tekrar cikarman lazim.. uzun uzun oyun oynaman lazim... yani demem o ki büyük bi sevgi istiyor ki of demeyesin... mesela basimin dibinde durup agliyor bekliyoeum ki koca duysun belki 10 dakka hic umru degil ne olsu kizim diyoeum kosarak mutfaga gidiyor (ziplayarak) hop biskuvi ister... yemek yaparken hep yanima top birakir bi yandan golatarim..korkutmak istemiyoeum asla ama boyle bizden gorup kopek alan tanidiklar oldu sonra kopegi geri verdiler.. ve kopek tipki bi cocugun gibi baglanir sana.. seni tanrisi bilir ol desen olur oyuzden iyi dusun derim..
Ama kedi almani tavsiye ederim.. biraz daha kendi dunyasinda bi hayvandir.. cabuk uyum saglar arada gelir kucagina seversin:)
Benden de kocaman Günaydın hepinize....
Az önce Güvenç bey aradı.Malesef haber iyi değil.
6 tane yumurtaya micro enjeksiyon yapılmış hiçbiri döllenmemiş.
biriside anormal döllenmiş telefonda konuşulacak şeyler değil.
yüzyüze görüşmemiz lazım yarın eşinizle gelin dedi.
başka testler isticez büyük ihtimalle dedi.
kaldım öylece
Kuzucan sen bana bu soruyu sorarken bende pireler uçuşuyorduu o yüzden şimdi cevap yazabiliyorum
Güvenç'den sonra ben Alman hast. yaptırdım ama orda yaptırınca pişman oldum.. Aynı güvenç in uyguladıgı proseduru uyguladı o yüzden sonuç aynı oldu.. Sonra arabayı sattık ben aslına Güvenç'e gidecektim. Bir arkadaş yalvardı git görüş Aydın Bey ile diye... Bizde görüştük.. Farklı bi tedavi sundu bize sperm havuzu diye ve gerçekten hoşumuza gitti.. Malum sebep bizde sperm çünkü.. Hem fiyatıda daha uygun o yüzden orda karar kıldım.. Güvenç iyi bi doktordur.. Ama ben ona gitmeyi düşündüğümde Memorial deydi gittiğimde işte Bahçeçiye yeni transfer olmuştu.. O yüzden bıraz memnun kalmadım ama severim kendisini..
2220 bizim ki 6 ayda bi 20 gün relg oluyor. Her yer carsafla.ortulur bizde :)) kicimiza bisi asla baglatmadigimiz icin cok zor oluyor....
Tasma bile gorunce geri geri gidiyor hanimaga:))
hayvanlar arasında sadece tavşanların regl olduğunu biliyodum köpeklerde kedilerde regl oluyormu
Merhaba arkadaşlar
Bende bugün araniza katılmak istedim,
Bende 2.tüp bebeği denedim kismetse sonucu bu cumartesi günü netlestiricem kan verip ama 4 gun önce kullanmis olduğum krem crinone pempe pihti olarak geldi ve ogunden sonra krem devamli idrar sirasinda cikiyor acaba yumurtaları düşürmüş olabilirmiyim
Ben artık pes ettim, yetişip de hepsini okuyamadım. Ben bugün devlet hastanesindeki randevuma da gitmedim.
Biraz bu konulara ara vermek istiyorum. Biraz vücudum da zihnim de rahatlasın..
Azıcık ödem attım gibi . Kilom hala yerli yerinde. :)
2220 soğan kürüne başladım bugün..
portakales ve esnacan nasıl durumlar? Belirttiler devam mı? Ikiniz de hamilesiniz artık ben size diyim, demedi demeyin. WishhDuygu hızlı bir giriş yapmış döktürmüşsün ama telefondan hepsini okuyamadım. Süpersin :)
ensu celina1 acmila D dnzdry B belki37 nasılsınız? İnşsllah moraller umutlar Süperdir...
alpcemre gidip keseyi görmeyi ertelemişsin.. Sabrına hayran kaldım.. Harika bir gebelikle gelen harika bir çocuğun olsun.. kuddus ben transfer arkadaşım hersey yolundadır umarım.. Lulinda yeğenimiz iyidir inşallah.. Sana tatlı mı tatlı bir gebelik yaşatsın söyle o kerataya
Hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum..
Günaydın, hoşgeldin, bebişli geldin, cmrt yarın sonuç alacaksın, inş pozitif sonuç alırsın, jelden memnun değilsen iğne de kullanabilirsin. Yaş, merkez, şehir, kaçıncı denemendi?Merhaba arkadaşlar
Bende bugün araniza katılmak istedim,
Bende 2.tüp bebeği denedim kismetse sonucu bu cumartesi günü netlestiricem kan verip ama 4 gun önce kullanmis olduğum krem crinone pempe pihti olarak geldi ve ogunden sonra krem devamli idrar sirasinda cikiyor acaba yumurtaları düşürmüş olabilirmiyim
Günaydın, arada mola vermek, içinin sesini dinlemek, rahatlatır, kendine iyi bak, sağlıcakla kal....Ben artık pes ettim, yetişip de hepsini okuyamadım. Ben bugün devlet hastanesindeki randevuma da gitmedim.
Biraz bu konulara ara vermek istiyorum. Biraz vücudum da zihnim de rahatlasın..
Azıcık ödem attım gibi . Kilom hala yerli yerinde. :)
2220 soğan kürüne başladım bugün..
portakales ve esnacan nasıl durumlar? Belirttiler devam mı? Ikiniz de hamilesiniz artık ben size diyim, demedi demeyin. WishhDuygu hızlı bir giriş yapmış döktürmüşsün ama telefondan hepsini okuyamadım. Süpersin :)
ensu celina1 acmila D dnzdry B belki37 nasılsınız? İnşsllah moraller umutlar Süperdir...
alpcemre gidip keseyi görmeyi ertelemişsin.. Sabrına hayran kaldım.. Harika bir gebelikle gelen harika bir çocuğun olsun.. kuddus ben transfer arkadaşım hersey yolundadır umarım.. Lulinda yeğenimiz iyidir inşallah.. Sana tatlı mı tatlı bir gebelik yaşatsın söyle o kerataya
Hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum..
Köpeğinin arkadaşa ihtiyacı var sanırım. Kedi gelene kadar benimki de öyleydi. Yatağın içine girer, yastıksız uyumaz, evde hep peşimde, dışarı çıksam gelene kadar ağlar... Ne zaman kedi geldi, bir de anlaşıp kanka oldular, bizimki özgürleşti. Evet arkanda bırakamıyorsun, tatil planını ona göre yapıyorsun, düzenli bakım gezdirme gerekiyor ama bunlar aslında kendimiz için de iyi şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?