Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaaa hiç duymamiştimm yan etkisi varmidir canim? Biz kisirlastirmaya kiyamadik cok kucuk yaa ne bilim cok duskunuz ona ahahah. Bize geldiginde 1 avuctu ve o kadar hasta oldu ki oksurmekten nefes alamiyordu zavallimm... o yuzden simdi cok simarik

Dışarıdaki kedilere benimki de tolerans göstermez pek. Ama ben seviyorum diye kabullendi geleni. Komik tarafı dışarıda baktığım köpekler vardı, onlar da dokunmuyordu kedime. Kedileri dışarı salardım oynasınlar diye, köpeklerle birlikte gidip toplardık. Ortalıkta yabancı köpek yoksa çekinmezdim. Merak etme, kısmette ikinci bir hayvan varsa o gelir, ikisi de anlaşırlar. Bebeklere karşı hepsinin zaafı var. Biliyorlar ne olduğunu. Kesinlikle çok merhametli olacak. Başlangıçta kıskanabilir. Ama geçecek. Çok tatlı olacaklar bir aradayken...

Yan etkisi yok. Ameliyat gibi canı yanmıyor. Gerçi iğne yakıyor sanırım biraz ama ameliyat psikolojisinden iyidir. Yalnız zamanını geçirmeyin. Etkisi geçtiğinde hamile kalıyor. Son aşısında geç kalmışız biz. Kız da işi pişirmiş, hamileymiş. Bilemedik, düşürdü bebeklerini ve bir süre küstü bize. Tam da kedilerin doğum yaptığı zamandı. Üzüldüm haline...

aaaa ne güzel hayvan bakmanın püf noktalarını bilmek lazım o zaman herkes rahat ediyor işte

Kedilerde değil ama köpekler ve atlarda oluyor.

hııııı bu bilgiyide bilgi dağarcığıma ekledim teşekkür ederim

Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrr

günaydın canım

yazık hayvanlar bile bazen insanlardan daha insancıl duygulara sahipler bunu bilir bunu söylerim

aaaa ne güzel hayvan bakmanın püf noktalarını bilmek lazım o zaman herkes rahat ediyor işte

hııııı bu bilgiyide bilgi dağarcığıma ekledim teşekkür ederim

günaydın canım

Günaydın. Hayvan bakmak ta çocuk bakmak gibi. Uzun süre seninle kalınca dertlerini anlatmayı öğreniyorlar Benimkini sokağa salmadan önce konuşmasını bekliyorduk. O kadar insani davranışları vardı. Hala arada gelir, başını göğsüme yaslar, arada belime sarılır, yerde yatamaz illa yüksek olacak. Üşür mesela, üstünü örtmek gerekir. Yastıkta yatınca çok mutlu olur. Dışarı çıkması gerekiyorsa ön patilerini kolumuza koyup çeker. Sıkıysa kalkma.
Sen de zaman içinde onun davranışlarını okumayı, bedenini görmeyi öğreniyorsun ister istemez. Hastalıkları baştan yakalamak, sevdiğin canı korumak için... Kaybolursa diye belli özelliklerini öğrenmeye çalışıyorsun. Hani resim de yoksa tarif edebilmek gerek.
Böyle işte... Güzel oluyor hayvanlar. Sevin ulen onları

Allahım sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere...
AMIN! Yâ Rabbî! Çoçuklarimizi Dînini bilen, seven kimselerle karşılaştır. Razı olduğun yolda bulundur. Dînine hadim [hizmetçi] eyle.
Evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar nasip eyle. " Allah'ım ,
Bir bekleyiş içinde olanlara, beklediklerini nasip et.."
- Hz. Yakup (as) -
____________Cumanız Mübarek Olsun . .

yazık hayvanlar bile bazen insanlardan daha insancıl duygulara sahipler bunu bilir bunu söylerim

Ameliyat için bayıltılıyorlar evet ama bilinçleri kapanmıyor malesef. Sadece hareket edemiyor, tepki veremiyorlar. Bizde kullanılan anesteziler ve uyarıcılar, kısa süreli hafızayı siliyor. O yüzden hatırlamıyoruz o acıyı. Ama hayvanlar hatırlıyor. Bu yüzden mecbur kalmadıkça ameliyat fikri uzak bana.
Ve kesinlikle insanım diyen bir çok canlıdan daha anlayışlı, merhametli ve sevgi dolu bir yürekleri var. Saldırganlıkları bile zevkten değil korkudan ve yanlış muamele görmekten. (Kuduz hariç)
Keşke onlar kadar hayatın sırrını çözüp kendimize ait olabilsek...

seviyoruz canım kızma hemen

ama beslemek fikri bana uzak geliyor korkuyorum çünkü ama seninle konuşmaya daha doğrusu yaışmaya başladıktan sonra kedilere karşı korkum biraz hafifledi sanki eskisi gibi tepki vermiyorum geçen balkona çıktım beni görünce koşup gelen bir kedi vardı ama baktı sonra yüzünü çevirdi üzüldüm mü hayır ama görünce artık eskidi gibi korkmuyorum

Bizim kinin gebe kalma gibi bi şansı yok canım.. Bizim kontrolumuz dısında sokakda gezemıyor.. Anca sahile ındırırsek cımenlerde kosar.. Baska kopek yaklasırsa ısırır hahaha AMa gene de yaptırabılırız :) TEşekkür ederim valla iyi oldu bu

aaaa demek tam bayılmıyolar ama zaten hep denir ya bizim gözümüzde olan perde köpeklerde yoktur diye onlar melekleri görürmüş doğal olarak bizden farklılar ve evet sokakta köpek görsem korkmadığım sürece yanıma gelmezler bende onlardan korkmuyorum zaten saldırmaya kalkmadıkları sürece tabi

Amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin.

Evet bende daha kucuk olsa alisirim diyorum, ama isteyimde evde olsam onada bakmak icin birsey bulurdum diyorum.ama cin gibiydi hareketli olmasindan korktum, belli oyun istiyordu birden mandalinayi coraba sarip verdim canim ya top sanim iyibi oynadi.bahceli ev sart.sen sanslisin kuzumm

Çevirir tabi, sevgine karşılık vermeyene sen de kırılırsın. Duyguları var onların da
Takılıyorum. Herkes benim gibi sevmese de olur. Yeter ki zarar vermesin ve onun da hakları olduğunu, saygı göstermek gerektiğini (hayvanın şahsına değil, yaratılışa saygıdır bu) bilsin. O zaman hayat yaşanır oluyor. Çeşitlilik olacak ki yaşam anlam kazansın. Di mi ama?
Sabah sabah yeter bu kadar felsefe. Akşama ne yiyoruz onu söyle sen

Ahahahahah süpperrrsin vallahi:)
Akşama ben de yemek yok.
DÜn kahvaltı vardı ahahahha

Korku var ama ben dokunuyorum ustume atlayica sadece ohhh

Ben de ilk kanamasında öyle idare etmiştim ama yanımdayken bile kuyruk sallıyordu zilli. O ayrı bir içgüdü. Her ihtimale karşı doğum kontrol iyidir. Hem sen temizlikle uğraşmazsın, hem onun canı yanmaz, herkes mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…