- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.281
Çevirir tabi, sevgine karşılık vermeyene sen de kırılırsın. Duyguları var onların da
Takılıyorum. Herkes benim gibi sevmese de olur. Yeter ki zarar vermesin ve onun da hakları olduğunu, saygı göstermek gerektiğini (hayvanın şahsına değil, yaratılışa saygıdır bu) bilsin. O zaman hayat yaşanır oluyor. Çeşitlilik olacak ki yaşam anlam kazansın. Di mi ama?
Sabah sabah yeter bu kadar felsefe. Akşama ne yiyoruz onu söyle sen
Cok isterdim canım ya kismet deyilmis...sanirim esim beni deniyo..neysem kendime guvenip bi gün insaallahCanim kesinlikle sana köpek önermem. Neden dersen;
Cok büyük bi hayvan sevgisi gerekli..
Belki bi 6 ay her yere işiyor, terlikler,coraplar,kiyafetler parcalaniyor...
Tatile cikamazsin her yere. Kimseye birakamazsin..
Yaninda yatmak isteyebilir cocuk gibi pesinde yurur.. hergun çise cikarman ve mutlaka aksam ayni saatte tekrar cikarman lazim.. uzun uzun oyun oynaman lazim... yani demem o ki büyük bi sevgi istiyor ki of demeyesin... mesela basimin dibinde durup agliyor bekliyoeum ki koca duysun belki 10 dakka hic umru degil ne olsu kizim diyoeum kosarak mutfaga gidiyor (ziplayarak) hop biskuvi ister... yemek yaparken hep yanima top birakir bi yandan golatarim..korkutmak istemiyoeum asla ama boyle bizden gorup kopek alan tanidiklar oldu sonra kopegi geri verdiler.. ve kopek tipki bi cocugun gibi baglanir sana.. seni tanrisi bilir ol desen olur oyuzden iyi dusun derim..
Ama kedi almani tavsiye ederim.. biraz daha kendi dunyasinda bi hayvandir.. cabuk uyum saglar arada gelir kucagina seversin:)
aaaa demek tam bayılmıyolar ama zaten hep denir ya bizim gözümüzde olan perde köpeklerde yoktur diye onlar melekleri görürmüş doğal olarak bizden farklılar ve evet sokakta köpek görsem korkmadığım sürece yanıma gelmezler bende onlardan korkmuyorum zaten saldırmaya kalkmadıkları sürece tabi
değil hayvanlara hiç bir canlıyı zarar vermem vereninde karşısında olurum sevsemde sevmesemde bu dünyaya gelen herkesin herşeyin yaşama hakkı vardır benim nazarımda
yemek konusunu düşünmedim canım yaaa ama etli patates yemeği şehriyeli pirinç pilavı ve salata yapabilirim akşama kadar fikrim değişmezse tabi bide arpa şehriye çorbası
Evet bende daha kucuk olsa alisirim diyorum, ama isteyimde evde olsam onada bakmak icin birsey bulurdum diyorum.ama cin gibiydi hareketli olmasindan korktum, belli oyun istiyordu birden mandalinayi coraba sarip verdim canim ya top sanim iyibi oynadi.bahceli ev sart.sen sanslisin kuzumm
Ahahahahah süpperrrsin vallahi:)
Akşama ben de yemek yok.
DÜn kahvaltı vardı ahahahha
değil hayvanlara hiç bir canlıyı zarar vermem vereninde karşısında olurum sevsemde sevmesemde bu dünyaya gelen herkesin herşeyin yaşama hakkı vardır benim nazarımda
yemek konusunu düşünmedim canım yaaa ama etli patates yemeği şehriyeli pirinç pilavı ve salata yapabilirim akşama kadar fikrim değişmezse tabi bide arpa şehriye çorbası
ensuuuuu duyguuuuu kızzlar siz merulcanı da bilirsiniz yada diğer isimleriyle menevcan dikenucu onuda bol soğanla kavurunca çok güzel oluyo akşama birazda ondanmı yapsam acaba
Kedimle köpeğimin sohbetini dinletebilmek isterdim sana. Duysan, iki insan mırıldanıyor sanırsın. Kaydetmemişim o zamanlar. Şimdi kalanlarla o sohbetleri yapmıyor. Seviyor yine, koruyor ama o yakınlık yok malesef. Neyi nasıl görüyorlar emin değilim ama bizden kesinlikle çok farklılar.
Aklında olsun koşarak gelen bir köpek görürsen koşma. Bazıları oyun, bazıları tehdit gibi algılıyor. Yere çömelip beklersen yakınında havlar ama saldırmaz. Salya yoksa sorun yok
Allahım ben senin nezdinde bulunan lütufundan isterim üzerime ikramlarından akıt rahmetinden üstüme yay ve üzerime bereketlerinden indir, amin HAYIRLI CUMALAR Rabbim o güzel mucizesini hepimize versin inşallah
Napim akşamın 7 sinde ıspanak yapamam:) Zaten çok keyfim de yok o bakımdan:)
Bunlarıı yeme canım sen şekere iyi gelmez.. Pirinç, patates fılan:)) Karısmak gibi olmasın ama Hepsi karbonhıdrat olmuş.. Mönüyü değiştir. MEsela ıspanak yap üstüne yogurtla yee.. Öncesi sonrası olmasın
Pirinç cısss. Bulgur ya da makarna olur. Pirinç insülin direncini artırıyor ve yağ tutuyor vücutta. Bir süre vedalaş. Gerçi limonlu yapıyorsun sen de ama olsun. Bu ara bedenine destek olmak lazım azıcık.
Ama ne yaptın sen yaw? Kızartmalar, kavurmalar... Çok lezzetli eminim ama sürekli bu şekilde beslenirsen kendi işini zorlaştırırsın. Bir süre az yağlı fırın yemekleri, haşlama, ızgara türüne yönelmen gerek. Evde birileri varken çok zor oluyor biliyorum. Onların sana uyması haksızlık gibi geliyor. Sen onlara uyunca da olmuyor. Ama bir şekilde senin mutfağın ayrı olmalı. Bir süreliğine. Sonra yine (içinden gelirse) bildiğin mutfak düzenine dönersin...
Ispanağı ben demedim ki yaw
Çok severim ama çalışırken hafta içi zor olur. Fırında sebze yapabilirsin. patlıcan, kabak, patates, biber halka halka doğra mesela. Bir kapta sıvıyağ, tuz, kırmızıbiber ve az karabiber karıştırıp sebzelerle iyice karıştır. Tepsiye diz. Bir kaç diş sarımsak, kabuklarıyla birlikte koy tepsiye, ver fırına, 180 derecede pişir. Cacıkla, salatayla, güzel gidiyor. Yanına da arzuna göre domatesli bulgur pilavı ya da makarna. Mesela
Ispanağı ben demedim ki yaw
Çok severim ama çalışırken hafta içi zor olur. Fırında sebze yapabilirsin. patlıcan, kabak, patates, biber halka halka doğra mesela. Bir kapta sıvıyağ, tuz, kırmızıbiber ve az karabiber karıştırıp sebzelerle iyice karıştır. Tepsiye diz. Bir kaç diş sarımsak, kabuklarıyla birlikte koy tepsiye, ver fırına, 180 derecede pişir. Cacıkla, salatayla, güzel gidiyor. Yanına da arzuna göre domatesli bulgur pilavı ya da makarna. Mesela
waaaw bu yemekde güzelmiş ellerine sağlık canım
ıspanağı pişirmenin kolay yolu var canım şöyleki
ıspanağı alır eve gelirsin hemen yıkar doğrar suyunu süzdürürsün sonra poşetler derin dondurucuya kaldırırsın akşam işten geldinmi istediğin ıspanak yemeği 15 dakikada hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?