Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

değil hayvanlara hiç bir canlıyı zarar vermem vereninde karşısında olurum sevsemde sevmesemde bu dünyaya gelen herkesin herşeyin yaşama hakkı vardır benim nazarımda

yemek konusunu düşünmedim canım yaaa ama etli patates yemeği şehriyeli pirinç pilavı ve salata yapabilirim akşama kadar fikrim değişmezse tabi bide arpa şehriye çorbası

Cok isterdim canım ya kismet deyilmis...sanirim esim beni deniyo..neysem kendime guvenip bi gün insaallah

ensuuuuu duyguuuuu kızzlar siz merulcanı da bilirsiniz yada diğer isimleriyle menevcan dikenucu onuda bol soğanla kavurunca çok güzel oluyo akşama birazda ondanmı yapsam acaba

Kedimle köpeğimin sohbetini dinletebilmek isterdim sana. Duysan, iki insan mırıldanıyor sanırsın. Kaydetmemişim o zamanlar. Şimdi kalanlarla o sohbetleri yapmıyor. Seviyor yine, koruyor ama o yakınlık yok malesef. Neyi nasıl görüyorlar emin değilim ama bizden kesinlikle çok farklılar.
Aklında olsun koşarak gelen bir köpek görürsen koşma. Bazıları oyun, bazıları tehdit gibi algılıyor. Yere çömelip beklersen yakınında havlar ama saldırmaz. Salya yoksa sorun yok

Bunlarıı yeme canım sen şekere iyi gelmez.. Pirinç, patates fılan:)) Karısmak gibi olmasın ama Hepsi karbonhıdrat olmuş.. Mönüyü değiştir. MEsela ıspanak yap üstüne yogurtla yee.. Öncesi sonrası olmasın

Yerim ben o oyuncuyu
Bahçeli ev avantaj, hayvanların doğal yaşamına daha uygun ama şart değil. Kolay adapte oluyorlar. Yine de gün içinde yalnız kalınca sıkılacak ve özleyecek. Telafi etmek için akşam daha fazla enerji harcaman gerekecek. Senin için yorucu olacak.

Pirinç cısss. Bulgur ya da makarna olur. Pirinç insülin direncini artırıyor ve yağ tutuyor vücutta. Bir süre vedalaş. Gerçi limonlu yapıyorsun sen de ama olsun. Bu ara bedenine destek olmak lazım azıcık.

ensuuuuu duyguuuuu kızzlar siz merulcanı da bilirsiniz yada diğer isimleriyle menevcan dikenucu onuda bol soğanla kavurunca çok güzel oluyo akşama birazda ondanmı yapsam acaba

Ama ne yaptın sen yaw? Kızartmalar, kavurmalar... Çok lezzetli eminim ama sürekli bu şekilde beslenirsen kendi işini zorlaştırırsın. Bir süre az yağlı fırın yemekleri, haşlama, ızgara türüne yönelmen gerek. Evde birileri varken çok zor oluyor biliyorum. Onların sana uyması haksızlık gibi geliyor. Sen onlara uyunca da olmuyor. Ama bir şekilde senin mutfağın ayrı olmalı. Bir süreliğine. Sonra yine (içinden gelirse) bildiğin mutfak düzenine dönersin...

hııım bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol salyalıysa kuduzsa her halinden belli olur heralde dimi

bir zamanlar Van Yüzüncü Yıl Üniveristesi İngilizce Öğretmenliği bölümü son sınıfta okuyan bir kız öğrenciye yanlış hatırlamıyorsam 14 köpek saldırmıştı haberlerde duymuşsundur kızın dokunmadık yerini bırakmamışlar ve kız oruçmuş iftarını açmaya gidiyormuş kampüste saldırmışlar kız yere çömelmiş elini yüzünü kapamış ensesi,nden derisi yüzüne ladar kaldırmışlar feci bir görüntüydü kız kendine geldiğinde elimi yüzümü kapatıp ölmeyi bekledim demişti ve sonrasında delirmişti sonra ne oldu bilmiyorum kızı oradan geçen küçük bir çocuk görüyorda askerlere haber veriyor askerler gelip kurtarıyor havaya ateş ediyolar bir iki köpekde ölüyormu yaralanıyormu bilmiyorum o zaman insanlar vay efendim nasıl köpeklere ateş edilir diye ayağa kalkmıştı ya bir insan canı bu kadarda kıymetsiz değil dimi o günden sonra köpeklere karşıda antipatim oluştu ama korkmuyorum o ayrı

üstüne geçen gün kızkardeşim okuldan çıkmış eve gelirken yolda sahibinin yanında boynunda tasmasıyla duran bir köpek varmış birden koşup gelip kardeşimin ayağına saldırmış ağzına almış yaşlı bir amca taş atarak uzaklaştırmış sahibi köpeğine sahip çıkmadığı gibi özür dileyeceğine yaşlı amcaya taş attığı için kızmış böyle sorumsuz insanlarda var köpek kedi her neyse hayvan besliyorsan sahip çıkacaksın kardeşim zaten çok zayıf birisi o korkuyla kaç gün kendine gelememiş ben orda olsam taş atmakla kalmazdım inan bana yapılan herşeye katlanabilirim ama sevdiklerimin canı yandığında gözüm dünyayı görmez

2220 canım şöyle bir bilgi duymuştum tok olduğun zaman salgılanan bir koku varmış insanlarda ve bunu köpekler duyarmış saldıracakları zaman direk boynuna saldırırlarmış ama açsan o koku olmadığından boynuna saldırmazlarmış o öğrenci kıza saldırdıklarında okumuştum kız oruç olduğu için boynunu ısırmamışlar denmişti doğrumu bilmiyorum ama sen bilirsin belki

Napim akşamın 7 sinde ıspanak yapamam:) Zaten çok keyfim de yok o bakımdan:)

Ispanağı ben demedim ki yaw
Çok severim ama çalışırken hafta içi zor olur. Fırında sebze yapabilirsin. patlıcan, kabak, patates, biber halka halka doğra mesela. Bir kapta sıvıyağ, tuz, kırmızıbiber ve az karabiber karıştırıp sebzelerle iyice karıştır. Tepsiye diz. Bir kaç diş sarımsak, kabuklarıyla birlikte koy tepsiye, ver fırına, 180 derecede pişir. Cacıkla, salatayla, güzel gidiyor. Yanına da arzuna göre domatesli bulgur pilavı ya da makarna. Mesela

Pirinç cısss. Bulgur ya da makarna olur. Pirinç insülin direncini artırıyor ve yağ tutuyor vücutta. Bir süre vedalaş. Gerçi limonlu yapıyorsun sen de ama olsun. Bu ara bedenine destek olmak lazım azıcık.

tamam tamam vazcaydım bu menüden kavurma dediysem az yağda bol soğanı kısık ateşte karamelize olana kadar kavuruyosun merulacanı haşlayıp sıkıp içine katıyosun bir iki çeviriyosun o kadar ama bunuda şöyle yapabilirim merulcanı haşlar üzerine sarımsaklı yoğurt dökerim olur biter zaten haşlanmış olarak derin dondurucuda bekliyo iş sarımsaklı yoğurt yapmaya kalıyo ki oda basit

waaaw bu yemekde güzelmiş ellerine sağlık canım

ıspanağı pişirmenin kolay yolu var canım şöyleki

ıspanağı alır eve gelirsin hemen yıkar doğrar suyunu süzdürürsün sonra poşetler derin dondurucuya kaldırırsın akşam işten geldinmi istediğin ıspanak yemeği 15 dakikada hazır

sara_28 Arkadaşım rahat ol boşver.Kadın sende kendini tatmin etmişim ve rahatlamış bence.Aynı durumu bende yaşamıştım ve döndüm dedim ki dr a bana laf diyeceğinize şu masanızın tozunu bir aldırın ya da alın .Hiç hijenik değil diye
ben ona sitem etmiştim ve bir dahada yanına uğramadım.
Saracım çok sıkı rejim yapma .Neden bunu diyorum tecrübeyle sabittir, ben bunu yaşamış biri olarak kilolu iken 4-5 yumurtam olurken 12 kılo verdiğim zaman anında tek yumurtalı dönemlere geçtim .Bu hep böyle kaldı ilk defa bu tedavim de 3 yumurtam oldu tek dollenmem oldu.Erbil beyde kızmıştı yeter artık diye dengenı bozdun diye (o zamanlar tabii.)Yoksa şimdi maşallah ay parçası gibiyim...Yürüyüşlerimi bile durdurmuştu deli gibi her akşma 7,5 km yol yuruyodum .Başka bir kadın doğumcu kendisi de kiloluydu gayet beni uyardı .Ne kadar göbek bölgesinde ki yağlar yumurtlamayı bozsa da. ..Aynı zamanda bunlar birer östrojen kaynağı imiş.Ben bunu yaşadım arkadaşım fazla radikal kilo vermeye çalışma boşver
Genel sağlığına dikkat et.

ıspanagı sen demedın ben dedım misal olarak canım:)
Yemek yapmak benim için kolay ama iimden gelmiyor bu aralar muhtemel ondan :) Yoksaa pek güzel tarifler verdin bakk :)) Bide benim koca her şeyi yemez o yüzden kolay olmuyor...
Bakalım akşam ola hayrola ahaha

Bu arada problem pişen ıspanakta degil ıspanagı yıkamakta ahaahha :)

D dnzdry Arkadaşım genel anlamda gidiyorum.Bu hafta gidemedim hafta kısmetse 3 kere falan giderim inşallah..Ya da en az 2...Şimdiik memnunum .Sen fulya da klinikde alıyosun di mi arkadaşım seansları.Transfer önceside yaptırırım hatta tarnsfere gitmeden once oraya gider seansımı alır ordan transfere giderim diye plan yapıyorum kısmet olursa.Çünkü klinikde hep transferler öğleden sonra 4 e doğru başlıyor ya da bana hep öyle denk geldi..Sabah akupunktur sonra transfer inşllah..Senin nasıl gidiyor akupunktur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…