Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gözler kırmızı bakışlar bilinçsiz olur. Her halinden anlaşılır zaten...
O haberi duymamışım. Hoş T.V. izlemiyoruz biz. Nette de rastlamamışım. Benzer bir şeyi ben de yaşadım. Gerçi ısırmadılar ama etrafımda tamtam dansı yaptılar. Bana da bir askercik yardım etmişti. O derece saldırganlıklarının yine de bir sebebi vardır. Kimbilir ne vardı akıllarında. Ama kız için üzüldüm. Bütün varlığı değişmiştir garibimin. Delirmesi normal. İnşallah atlatmıştır...
Kardeşine geçmiş olsun dileklerimi ilet. Hayvanlar sahiplerinin huylarını alıyor. Adamın tavrı yeterince açıklayıcı olmuş zaten. Öylelerinin hayvana selam vermesi bile yasaklanmalı.

Günaydın dava arkadaşlarım, topikdaşlarım. İşteki pc bozulmuş telden yazıyorum. Çok da yazamıyorum. Akşam için devlet hastanesinden randevu aldım, dün dürtün beni wishhduygu, gittim aldım. Haftaya kendi doktorumdaki randevu duruyor, müdahale gerekirse yine ona döneceğim çünkü. Amma velakin Çok ama çok tırsıyorum. Doktor yine anembriyonik diyecek diye ödüm kopuyor. Bana dua edip pozitif enerjinizi yollar mısınız lütfen? Cidden çok korkuyorum. Herşeyi göğüsleyebilecek ruh halim maalesef yok bugün.. Ve garip bir şekilde gebelik belirtilerim de gerilemiş gibi hissediyorum. ( Günlerden sonra ilk kez çay içiyorum şu an mesela) nolcek bilmiyorum. Umarım bebişimiz benimle birliktedir.

Canımmm bütün enerjim senin olsun yeter ki güzel haberler duyy:) Cumanın hürmetine rabbim acısında artık kurtarsın senii bu korkulardannn

Saldırgan bir köpeğimiz olmadı hiç. Ama boğaz kısmına öldürmek için saldırıyorlar. Hayvanların yavrularına ilk öğrettiği şey, boynunu korumak. Aç-tok farketmez, en iyi besin kaynağı karın bölgesidir. Özellikle bağırsak kısmı. Çünkü sindirilmiş yiyecek her zaman vardır. Bağırsağın kendisi de besleyicidir hayvanlar için. O yüzden boğazını sıkıp öldürür ve karnından yemeye başlarlar. (Belgesel alıntıları )
O kızla ne yaşadılar, ne düşündüler bilemem. Ama belki kızın kokusunu sevmemişlerdir. Çevremizde Roman asıllı vatandaşlar da var mesela. Bildiğim tüm köpekler onlara havlar ve kovalamaya çalışır. En sakin dediklerim ve hatta yavrular bile. Ne algılıyorlar bilmiyorum ama öyle bir tavırları var. Belki o kızdan da benzer bir şey algıladılar...

Günaydın günaydııınnnn Cuma'yı seviyorum :)))))))
Kahve keyfim bitsin çıkıyorum, uzun süredir tüp bebek doktorumla münasebetim nedeniyle ayrı düştüğüm jinekoloğumla istişare edelim bakalım, hasret gidersin! :)))))))) Nolmuş ne bitmiş bir baksın
Ardından da gözlerime de bir baksın birileri.

Dönünce detaylı okurum artık :) 3122. sayfada kalmıştım. Daha şimdiden sayfalar birikmiş abartırsanız abartın gelince kasar okurum :)

Aaaaa yaaa :) dürter miyim ben hiç gebe kadını :)
Canım korkularının tamamını hissediyorum (empati duygum yüksek Uhuuu :) )
Haklısın sonuna kadar, diliyorum, dua ediyorum hepsi boşa çıksın... İçindeki cimcime/kerata sana en kocamanından buradayım desin. Her şey olacağına varacak onu da biliyorum... Dilerim o olacak olan senin mutluluğunun başlangıcıdır. 9 ay sürecek yeni macerandır... Tüm geçmiş tecrübelerini unutturacak haberlerindir.

9. ayında apandisiti patladı diye hastane kaldırılmış, 2 gün sonra doğum yapmış kadın biliyorum ben... (ne şoktu çocuk halimle bile bana) Ne belirtisinden bahsediyorsun bırak... Tedavilerin içine girince her şeyi belirtiye bağlar durumda oluyoruz :))) Kodlarımız algılarımız belirti peşinde dolanıyor.

Sonucun ne olursa olsun sevincini de üzüntünü de seninle birlikte göğüsleyecek bir sürü kişiyiz. Yalnız bırakmayız... Ancak kaçar kurtarırsın kendini :) Kafandaki o bir sürü ?????????????????? inşallah :)))))))))))))))))) olsun diye, yanındayız... Diliyoruz, istiyoruz, bekliyoruz. Öyle OL'sun, hayırlısıyla :) Kocaman öperim "göbeğinden" :)

haklısın canım sağlıklı beslenecem diyet yapmayacam diyetisyene ben hiç sormadığım halde topu topu üç klasörü var bak bu kadar insan bana geldiğine göre ben iyi bir diyetisyenim demekki dimi dedi pis pis güldü kibirli şey ama eminim benim gibi gittiğine pişman olanların evraklarıdır o klasörler her neyse çok sağol canım desteğin için iyiki hepiniz varsınız

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolundadır

bilmiyorum canım o zamanlar öyle duymuştum ama demekki öldürmek istediklerine boyun saldırdıkları doğru

sağol canım iletirim canımın içi o benim yaaaa

evet önce insan olmayı öğrenip sonra hayvan beslenmeli yada beslediği hayvandan insanlık dersi almalı

Günaydın, transfer tarihi belli oldu mu? Ben en son 20 Aralıkta seans aldım, sonraki hafta sabah treni kaçırdım, sonrasında da hava koşulları uygun değildi gidemedim. Burada üniversitede de bölüm varmış, haftaya gitmeyi düşünüyorum, bu konuda dr. değiştirmek sorun yaratır mı diye endişeliyim. Dr. değiştirme konusunu senin dr. sorabilir misin? Burada imkanı varken neden ist. gideyim ki diyorum. Maddi anlamda da epey külfetli oluyordu. Kulağımdaki iğnelerin bir kısmı düşmüştü, dün kalanını da çıkardım. Hareketsizlikten sanırım fena halde şiştim. Akpntrdan önceki halime döndüm diyebilirim.

Kuruntularını umuda döndür lütfen, senin bizim ihtiyacımız olan umut....Oh ne güzel gerçeklerle biran önce yüzleşip önüne bakacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz, güçlü, bebişli hanım...

Markete gidersin, bir paket dondurulmuş ıspanak alır, pişirir yersin. Yeni hobim
Oturduğum evlerden birisinde mutfağa sıcak su gelmiyordu. İki kaşık ıspanak için ellerim morarınca benim koca alıp gelmeye başladı. Tam tembel işi. Arada alıyorum valla. Tabi ki tazesi gibi olmuyor ama nefis köreltmeye iyi geliyor. Eşim yemez zaten. Bir ben olunca her zaman uğraşmıyorum...

D dnzdry Aslında şu anda transferimi yaptırmış ve evde dinlenme olmalıydım ama nedense gitmek istemedim .Bu mevsimlerde hep olumsuz denemelerim olduğu için korktum açıkcası .Birde reglim bu ay garipti oldum olamadım ... Gerçi korkunun ecele faydası yok gelen reglim le mecbur gidicem.Bu reglimle Erbil beye giderim ,Kol bantları falan başlarız hazırlığa ..Akupunkturunu senin nasıl yapıyo klinikde ki dr.Benım dr bayan .Kafama el bileklerime ayak bileklerime ve kasıklarıma bolca uzun iğnelerden takıyo ve bunlarada akım veriyo ve 1 saat kadar yatıyorum.Sonra işimiz bitince kulaklarıma bolca ucu batıcı olmayan topçuk gibi iğnelerden takıyo .Gün içinde sürekli bunları ovuşturuyorum ki etkili olsun .Valla ben seansının 60 tl ye gidiyorum ve bu paraya ben dr olsam bir hastaya bu kadar zaman ayırmam .Sağolsun drum da ilgili durumumu biliyor.Tüp bebeğe özel bir yer değil sonuçda burası sigara bırakmak için gelen kilo için gelen .Ama en etkili durum hormonları düzenliyor kesin çünkü kuş gibi oluyorum çıkınca ve stresim azalıyor ona eminim ..

Budur... Bir süreliğine sadece. Sonra ara kaçamak günlerin olacak. O zamanlarda telafi edersin özlemini. Annem küçükken sebze yediremediğinde hemen yağda iki çevirir, sarımsaklı yoğurtla koyardı önüme. Yemekten önce epey laf yemiş olsam da hoşuma giderdi. Pırasayı bile öyle yerim hala. Ama iş kilo vermek olunca birazcık sabır diyorum...
Çok karışıyorum diye kızmıyorsun değil mi? Yardımcı olmak istiyorum ama dozu aşarsam söyle lütfen. Kırılmam. Bu ara frenlerim tutmuyor malesef...

aaa valla ben bayılıyorum iglo nunkine özellikle bide bamyasını yapıyorum hihihihi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…