- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.301
hııım bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol salyalıysa kuduzsa her halinden belli olur heralde dimi
bir zamanlar Van Yüzüncü Yıl Üniveristesi İngilizce Öğretmenliği bölümü son sınıfta okuyan bir kız öğrenciye yanlış hatırlamıyorsam 14 köpek saldırmıştı haberlerde duymuşsundur kızın dokunmadık yerini bırakmamışlar ve kız oruçmuş iftarını açmaya gidiyormuş kampüste saldırmışlar kız yere çömelmiş elini yüzünü kapamış ensesi,nden derisi yüzüne ladar kaldırmışlar feci bir görüntüydü kız kendine geldiğinde elimi yüzümü kapatıp ölmeyi bekledim demişti ve sonrasında delirmişti sonra ne oldu bilmiyorum kızı oradan geçen küçük bir çocuk görüyorda askerlere haber veriyor askerler gelip kurtarıyor havaya ateş ediyolar bir iki köpekde ölüyormu yaralanıyormu bilmiyorum o zaman insanlar vay efendim nasıl köpeklere ateş edilir diye ayağa kalkmıştı ya bir insan canı bu kadarda kıymetsiz değil dimi o günden sonra köpeklere karşıda antipatim oluştu ama korkmuyorum o ayrı
üstüne geçen gün kızkardeşim okuldan çıkmış eve gelirken yolda sahibinin yanında boynunda tasmasıyla duran bir köpek varmış birden koşup gelip kardeşimin ayağına saldırmış ağzına almış yaşlı bir amca taş atarak uzaklaştırmış sahibi köpeğine sahip çıkmadığı gibi özür dileyeceğine yaşlı amcaya taş attığı için kızmış böyle sorumsuz insanlarda var köpek kedi her neyse hayvan besliyorsan sahip çıkacaksın kardeşim zaten çok zayıf birisi o korkuyla kaç gün kendine gelememiş ben orda olsam taş atmakla kalmazdım inan bana yapılan herşeye katlanabilirim ama sevdiklerimin canı yandığında gözüm dünyayı görmez
Günaydın dava arkadaşlarım, topikdaşlarım.İşteki pc bozulmuş telden yazıyorum. Çok da yazamıyorum. Akşam için devlet hastanesinden randevu aldım, dün dürtün beni wishhduygu, gittim aldım. Haftaya kendi doktorumdaki randevu duruyor, müdahale gerekirse yine ona döneceğim çünkü. Amma velakin Çok ama çok tırsıyorum. Doktor yine anembriyonik diyecek diye ödüm kopuyor. Bana dua edip pozitif enerjinizi yollar mısınız lütfen? Cidden çok korkuyorum. Herşeyi göğüsleyebilecek ruh halim maalesef yok bugün.. Ve garip bir şekilde gebelik belirtilerim de gerilemiş gibi hissediyorum. ( Günlerden sonra ilk kez çay içiyorum şu an mesela) nolcek bilmiyorum. Umarım bebişimiz benimle birliktedir.
2220 canım şöyle bir bilgi duymuştum tok olduğun zaman salgılanan bir koku varmış insanlarda ve bunu köpekler duyarmış saldıracakları zaman direk boynuna saldırırlarmış ama açsan o koku olmadığından boynuna saldırmazlarmış o öğrenci kıza saldırdıklarında okumuştum kız oruç olduğu için boynunu ısırmamışlar denmişti doğrumu bilmiyorum ama sen bilirsin belki
Günaydın dava arkadaşlarım, topikdaşlarım.İşteki pc bozulmuş telden yazıyorum. Çok da yazamıyorum. Akşam için devlet hastanesinden randevu aldım, dün dürtün beni wishhduygu, gittim aldım. Haftaya kendi doktorumdaki randevu duruyor, müdahale gerekirse yine ona döneceğim çünkü. Amma velakin Çok ama çok tırsıyorum. Doktor yine anembriyonik diyecek diye ödüm kopuyor. Bana dua edip pozitif enerjinizi yollar mısınız lütfen? Cidden çok korkuyorum. Herşeyi göğüsleyebilecek ruh halim maalesef yok bugün.. Ve garip bir şekilde gebelik belirtilerim de gerilemiş gibi hissediyorum. ( Günlerden sonra ilk kez çay içiyorum şu an mesela) nolcek bilmiyorum. Umarım bebişimiz benimle birliktedir.
sara_28 Arkadaşım rahat ol boşver.Kadın sende kendini tatmin etmişim ve rahatlamış bence.Aynı durumu bende yaşamıştım ve döndüm dedim ki dr a bana laf diyeceğinize şu masanızın tozunu bir aldırın ya da alın .Hiç hijenik değil diye
ben ona sitem etmiştim ve bir dahada yanına uğramadım.
Saracım çok sıkı rejim yapma .Neden bunu diyorum tecrübeyle sabittir, ben bunu yaşamış biri olarak kilolu iken 4-5 yumurtam olurken 12 kılo verdiğim zaman anında tek yumurtalı dönemlere geçtim .Bu hep böyle kaldı ilk defa bu tedavim de 3 yumurtam oldu tek dollenmem oldu.Erbil beyde kızmıştı yeter artık diye dengenı bozdun diye (o zamanlar tabii.)Yoksa şimdi maşallah ay parçası gibiyim...Yürüyüşlerimi bile durdurmuştu deli gibi her akşma 7,5 km yol yuruyodum .Başka bir kadın doğumcu kendisi de kiloluydu gayet beni uyardı .Ne kadar göbek bölgesinde ki yağlar yumurtlamayı bozsa da. ..Aynı zamanda bunlar birer östrojen kaynağı imiş.Ben bunu yaşadım arkadaşım fazla radikal kilo vermeye çalışma boşver
Genel sağlığına dikkat et.
Saldırgan bir köpeğimiz olmadı hiç. Ama boğaz kısmına öldürmek için saldırıyorlar. Hayvanların yavrularına ilk öğrettiği şey, boynunu korumak. Aç-tok farketmez, en iyi besin kaynağı karın bölgesidir. Özellikle bağırsak kısmı. Çünkü sindirilmiş yiyecek her zaman vardır. Bağırsağın kendisi de besleyicidir hayvanlar için. O yüzden boğazını sıkıp öldürür ve karnından yemeye başlarlar. (Belgesel alıntıları)
O kızla ne yaşadılar, ne düşündüler bilemem. Ama belki kızın kokusunu sevmemişlerdir. Çevremizde Roman asıllı vatandaşlar da var mesela. Bildiğim tüm köpekler onlara havlar ve kovalamaya çalışır. En sakin dediklerim ve hatta yavrular bile. Ne algılıyorlar bilmiyorum ama öyle bir tavırları var. Belki o kızdan da benzer bir şey algıladılar...
Gözler kırmızı bakışlar bilinçsiz olur. Her halinden anlaşılır zaten...
O haberi duymamışım. Hoş T.V. izlemiyoruz biz. Nette de rastlamamışım. Benzer bir şeyi ben de yaşadım. Gerçi ısırmadılar ama etrafımda tamtam dansı yaptılar. Bana da bir askercik yardım etmişti. O derece saldırganlıklarının yine de bir sebebi vardır. Kimbilir ne vardı akıllarında. Ama kız için üzüldüm. Bütün varlığı değişmiştir garibimin. Delirmesi normal. İnşallah atlatmıştır...
Kardeşine geçmiş olsun dileklerimi ilet. Hayvanlar sahiplerinin huylarını alıyor. Adamın tavrı yeterince açıklayıcı olmuş zaten. Öylelerinin hayvana selam vermesi bile yasaklanmalı.
Günaydın, transfer tarihi belli oldu mu? Ben en son 20 Aralıkta seans aldım, sonraki hafta sabah treni kaçırdım, sonrasında da hava koşulları uygun değildi gidemedim. Burada üniversitede de bölüm varmış, haftaya gitmeyi düşünüyorum, bu konuda dr. değiştirmek sorun yaratır mı diye endişeliyim. Dr. değiştirme konusunu senin dr. sorabilir misin? Burada imkanı varken neden ist. gideyim ki diyorum. Maddi anlamda da epey külfetli oluyordu. Kulağımdaki iğnelerin bir kısmı düşmüştü, dün kalanını da çıkardım. Hareketsizlikten sanırım fena halde şiştim. Akpntrdan önceki halime döndüm diyebilirim.D dnzdry Arkadaşım genel anlamda gidiyorum.Bu hafta gidemedim hafta kısmetse 3 kere falan giderim inşallah..Ya da en az 2...Şimdiik memnunum .Sen fulya da klinikde alıyosun di mi arkadaşım seansları.Transfer önceside yaptırırım hatta tarnsfere gitmeden once oraya gider seansımı alır ordan transfere giderim diye plan yapıyorum kısmet olursa.Çünkü klinikde hep transferler öğleden sonra 4 e doğru başlıyor ya da bana hep öyle denk geldi..Sabah akupunktur sonra transfer inşllah..Senin nasıl gidiyor akupunktur ..
Kuruntularını umuda döndür lütfen, senin bizim ihtiyacımız olan umut....Oh ne güzel gerçeklerle biran önce yüzleşip önüne bakacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz, güçlü, bebişli hanım...Günaydın dava arkadaşlarım, topikdaşlarım.İşteki pc bozulmuş telden yazıyorum. Çok da yazamıyorum. Akşam için devlet hastanesinden randevu aldım, dün dürtün beni wishhduygu, gittim aldım. Haftaya kendi doktorumdaki randevu duruyor, müdahale gerekirse yine ona döneceğim çünkü. Amma velakin Çok ama çok tırsıyorum. Doktor yine anembriyonik diyecek diye ödüm kopuyor. Bana dua edip pozitif enerjinizi yollar mısınız lütfen? Cidden çok korkuyorum. Herşeyi göğüsleyebilecek ruh halim maalesef yok bugün.. Ve garip bir şekilde gebelik belirtilerim de gerilemiş gibi hissediyorum. ( Günlerden sonra ilk kez çay içiyorum şu an mesela) nolcek bilmiyorum. Umarım bebişimiz benimle birliktedir.
waaaw bu yemekde güzelmiş ellerine sağlık canım
ıspanağı pişirmenin kolay yolu var canım şöyleki
ıspanağı alır eve gelirsin hemen yıkar doğrar suyunu süzdürürsün sonra poşetler derin dondurucuya kaldırırsın akşam işten geldinmi istediğin ıspanak yemeği 15 dakikada hazır
tamam tamam vazcaydım bu menüden kavurma dediysem az yağda bol soğanı kısık ateşte karamelize olana kadar kavuruyosun merulacanı haşlayıp sıkıp içine katıyosun bir iki çeviriyosun o kadar ama bunuda şöyle yapabilirim merulcanı haşlar üzerine sarımsaklı yoğurt dökerim olur biter zaten haşlanmış olarak derin dondurucuda bekliyo iş sarımsaklı yoğurt yapmaya kalıyo ki oda basit
Markete gidersin, bir paket dondurulmuş ıspanak alır, pişirir yersin. Yeni hobim
Oturduğum evlerden birisinde mutfağa sıcak su gelmiyordu. İki kaşık ıspanak için ellerim morarınca benim koca alıp gelmeye başladı. Tam tembel işi. Arada alıyorum valla. Tabi ki tazesi gibi olmuyor ama nefis köreltmeye iyi geliyor. Eşim yemez zaten. Bir ben olunca her zaman uğraşmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?