Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sara_28 pazı kavurmaya bayılırım.. Öyle yaglı yaglı olmaz :)) haşlarsın onu sonra azcıcık tereyag bol sarımsak ıle tavada cevırırsın bak ağzım sulandı :)) Üstüne bol yogurtt:))

Ama onu beceremıyorum o yüzden sogan ve kırmızı bıber azıcık sotelıyorum sonra pazıları koyuyorum güzelce pişiyor agzı acık sulanmadan oda kavurma gıbı oluyor sonra bol yogurtla yiyiorum.. Hem hafif hem doyurucu:)

Ispanağın tek zorluğu yıkaması zaten, başka derdi yok ki
Benimki de yemez her şeyi. Sonunda ayrı beslenmeye başladık. Ben sebze yerken o kendi tercihlerini yiyor. Anlaşıyoruz...
İçinden gelmeyen zamanların kurtarıcısı kahvaltı. Eşin de idare etsin bir süre. Özel durumun var senin

Öyle şeyleri dert etmez o canım çok şükür.. Ben yaparım bişiler der .. YIllarca yalnız yaşamış oldugu için gayet titiz ve hamarattır.. ELi ağır o ayrı:))
Yarın napıyoruzz haber yok mu?

Günaydın sevgili Anne adayı. Seni kocaman karnınla mutfakta uflaya puflaya buzdolabını karışıtırırken hayal ettim. Dolabın önünde kaşık kaşık supangle yiyorsun. Sever misin bilmem ama...
Ruh haline söyle, ayakaltından çekilsin azıcık. Arkana yaslan, derin bir nefes al ve tüm olumsuz duyguları üfle gitsin. Allah' ın izniyle bu defa her şey yolunda gidecek

Günaydınnnn, gününüz aydın olsun:)
Sabahtan yemek muhabbetleri başlamış maaşallah. Bu aralar bana uzak bir konu. Küçük tüp aldık. Eşim bahçede yemek yapıyor kendine kokudan, garibim. Ya da dışardan söylüyoruz. Ama artık doya doya yemek istiyorum ben.
Yarın ben gelebilirim bu arada 2220 portakales ama yemek katında değil de alttaki kafelerde oturursak çok sevinirim.

Yazık ya... Ne ezikmiş. İnsan işiyle gurur duyar elbette ama bu şekilde dile getirmez. Kendini çok başarılı olduğuna inandırmaya ÇALIŞIYOR. Hala çalıştığına göre pek başarılı değil yani. Sen şimdi bu insan için mi üzdün kendini o kadar. Salla gitsin be arkadaşım.

Kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum. Tedavide bırakmıştı. Hamile olduğumu öğrenince başladı. Çok üzülüyorum ve kokusuna da tahammül edemiyorum ayrıca.
Sigara içmeyi çok seviyor. Canım istiyor diyor. Aslında isteyince bıraktığını gördüm ama çok sevdiği için bırakmak istemiyor. Canının istememesini nasıl sağlarız ya? Akupunktur falan işe yarar mı acaba? Bu arada 15 Yaşından beri içiyor. 43 yaşında ve en az 1 paket. Tam bir Bağımlı yani.

ahhh kuzucumm yaaa kıyamam valla zor gebelın bu kısmı gerçekten dilerim geçicidir ve bi an önce gider:)
Çok uzun zamandır gitmedim oraya bi kahve dünyası vardı hatırladıgım hanı ama siz karar verin o yüzden ben uyarım :)

D dnzdry Ben dr değiştirme konusunu sormuştum şu anki akupunktur druma .Önemli olan noktaları yakalamak ve oraya uygulamak demişti.Ben hatta kasıklara takmasak çok canım yanıyor dediğimde benim en önemli noktam sabır göster diye telkinde bulundu. Hatta ilk seans da ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen canım yanınca bir çığlık attım utandım .
Burası çok önemli dedi .Rahme kan akışın artacak dediği için sabrettim.
Bende ona bakarsan klinikde gitmedim .Kendi dr um çalışacağı bölgelerin kasıklar olduğunu söyledi .

Sana nasıl uyguluyo ??

Zanork yazayımmı tel.no.sunu

Kulaktaki küçük iğneler sabitti, ayak bileği, kasık bölgesine de iğne batırıyordu, kan dolaşımı ve akımı hissediyordum. Benim döngüm 24-26 arası değişirdi, geçen ay ve bu ay 30 oldu, acaba akpntrun etkisi mi diyorum. Fiyatı 250'nin yanında çoookkk uygun. Burada da 88 TL'ymiş. İnş. bu kez amaca ulaşılır. Bandın dışında başka alternatif yokmuş mu? Akp. toplam kaç seans olacakmış?

Valla canım bilmiyorumm ..Bİ film var ben etkili oldugunu düşüyorum.. Fİlm degılde seminer gibi ..
*Bırakmak İstiyorum adı:) Kesinlikle izlet derim..

Omayra34 facede değil şu anda. Ama bir değişiklik yok. Yakaya kırmızı çiçek, beyaz mendil yapsak daha mı kolay olur acaba?
Sen buluşacağımız şekilde ayarla kendini.

Ozaman saat 14:00 de bir kırmızı çiçekle orada olacagım ahahaha:)

Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.

Ayrıca ilgilenen insanlara bilgi vereyim .Siyami Ersek Kalp ve damar cerrahisi hastanesinde de akupunktur seansları başlamış .Ben tesadüf öğrendim.Aradım randevuyu netten mi alıcaz diye .Hayır dediler buraya gelirp konuşuyosunuz dr kendisi ayarlıyor diye .Fiyatıda 70 tl idi. Ama bana ters kaldı yol olarak ..

Bunu bende yapıyorum lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…