- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.321
ıspanagı sen demedın ben dedım misal olarak canım:)
Yemek yapmak benim için kolay ama iimden gelmiyor bu aralar muhtemel ondan :) Yoksaa pek güzel tarifler verdin bakk :)) Bide benim koca her şeyi yemez o yüzden kolay olmuyor...
Bakalım akşam ola hayrola ahaha
Bu arada problem pişen ıspanakta degil ıspanagı yıkamakta ahaahha :)
Ispanağın tek zorluğu yıkaması zaten, başka derdi yok ki
Benimki de yemez her şeyi. Sonunda ayrı beslenmeye başladık. Ben sebze yerken o kendi tercihlerini yiyor. Anlaşıyoruz...
İçinden gelmeyen zamanların kurtarıcısı kahvaltı. Eşin de idare etsin bir süre. Özel durumun var senin
Günaydın dava arkadaşlarım, topikdaşlarım.İşteki pc bozulmuş telden yazıyorum. Çok da yazamıyorum. Akşam için devlet hastanesinden randevu aldım, dün dürtün beni wishhduygu, gittim aldım. Haftaya kendi doktorumdaki randevu duruyor, müdahale gerekirse yine ona döneceğim çünkü. Amma velakin Çok ama çok tırsıyorum. Doktor yine anembriyonik diyecek diye ödüm kopuyor. Bana dua edip pozitif enerjinizi yollar mısınız lütfen? Cidden çok korkuyorum. Herşeyi göğüsleyebilecek ruh halim maalesef yok bugün.. Ve garip bir şekilde gebelik belirtilerim de gerilemiş gibi hissediyorum. ( Günlerden sonra ilk kez çay içiyorum şu an mesela) nolcek bilmiyorum. Umarım bebişimiz benimle birliktedir.
@WishhDuygu Günaydın @omayra34 Arkadaşım nerelerdesin nasılsın ? Yazıyorsun da ben mi kaçırıyorum ??
haklısın canım sağlıklı beslenecem diyet yapmayacam diyetisyene ben hiç sormadığım halde topu topu üç klasörü var bak bu kadar insan bana geldiğine göre ben iyi bir diyetisyenim demekki dimi dedi pis pis güldü kibirli şey ama eminim benim gibi gittiğine pişman olanların evraklarıdır o klasörler her neyse çok sağol canım desteğin için iyiki hepiniz varsınız
Günaydınnnn, gününüz aydın olsun:)
Sabahtan yemek muhabbetleri başlamış maaşallah. Bu aralar bana uzak bir konu. Küçük tüp aldık. Eşim bahçede yemek yapıyor kendine kokudan, garibim. Ya da dışardan söylüyoruz. Ama artık doya doya yemek istiyorum ben.
Yarın ben gelebilirim bu arada2220 portakales ama yemek katında değil de alttaki kafelerde oturursak çok sevinirim.
Zanork yazayımmı tel.no.sunuYazık ya... Ne ezikmiş. İnsan işiyle gurur duyar elbette ama bu şekilde dile getirmez. Kendini çok başarılı olduğuna inandırmaya ÇALIŞIYOR. Hala çalıştığına göre pek başarılı değil yani. Sen şimdi bu insan için mi üzdün kendini o kadar. Salla gitsin be arkadaşım.
Kulaktaki küçük iğneler sabitti, ayak bileği, kasık bölgesine de iğne batırıyordu, kan dolaşımı ve akımı hissediyordum. Benim döngüm 24-26 arası değişirdi, geçen ay ve bu ay 30 oldu, acaba akpntrun etkisi mi diyorum. Fiyatı 250'nin yanında çoookkk uygun. Burada da 88 TL'ymiş. İnş. bu kez amaca ulaşılır. Bandın dışında başka alternatif yokmuş mu? Akp. toplam kaç seans olacakmış?D dnzdry Aslında şu anda transferimi yaptırmış ve evde dinlenme olmalıydım ama nedense gitmek istemedim .Bu mevsimlerde hep olumsuz denemelerim olduğu için korktum açıkcası .Birde reglim bu ay garipti oldum olamadım ... Gerçi korkunun ecele faydası yok gelen reglim le mecbur gidicem.Bu reglimle Erbil beye giderim ,Kol bantları falan başlarız hazırlığa ..Akupunkturunu senin nasıl yapıyo klinikde ki dr.Benım dr bayan .Kafama el bileklerime ayak bileklerime ve kasıklarıma bolca uzun iğnelerden takıyo ve bunlarada akım veriyo ve 1 saat kadar yatıyorum.Sonra işimiz bitince kulaklarıma bolca ucu batıcı olmayan topçuk gibi iğnelerden takıyo .Gün içinde sürekli bunları ovuşturuyorum ki etkili olsun .Valla ben seansının 60 tl ye gidiyorum ve bu paraya ben dr olsam bir hastaya bu kadar zaman ayırmam .Sağolsun drum da ilgili durumumu biliyor.Tüp bebeğe özel bir yer değil sonuçda burası sigara bırakmak için gelen kilo için gelen .Ama en etkili durum hormonları düzenliyor kesin çünkü kuş gibi oluyorum çıkınca ve stresim azalıyor ona eminim ..
Kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum. Tedavide bırakmıştı. Hamile olduğumu öğrenince başladı. Çok üzülüyorum ve kokusuna da tahammül edemiyorum ayrıca.
Sigara içmeyi çok seviyor. Canım istiyor diyor. Aslında isteyince bıraktığını gördüm ama çok sevdiği için bırakmak istemiyor. Canının istememesini nasıl sağlarız ya? Akupunktur falan işe yarar mı acaba? Bu arada 15 Yaşından beri içiyor. 43 yaşında ve en az 1 paket. Tam bir Bağımlı yani.
Omayra34 facede değil şu anda. Ama bir değişiklik yok. Yakaya kırmızı çiçek, beyaz mendil yapsak daha mı kolay olur acaba?
Sen buluşacağımız şekilde ayarla kendini.
Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.Ispanağın tek zorluğu yıkaması zaten, başka derdi yok ki
Benimki de yemez her şeyi. Sonunda ayrı beslenmeye başladık. Ben sebze yerken o kendi tercihlerini yiyor. Anlaşıyoruz...
İçinden gelmeyen zamanların kurtarıcısı kahvaltı. Eşin de idare etsin bir süre. Özel durumun var senin
Bunu bende yapıyorum lezzetli oluyor.Ispanağı ben demedim ki yaw
Çok severim ama çalışırken hafta içi zor olur. Fırında sebze yapabilirsin. patlıcan, kabak, patates, biber halka halka doğra mesela. Bir kapta sıvıyağ, tuz, kırmızıbiber ve az karabiber karıştırıp sebzelerle iyice karıştır. Tepsiye diz. Bir kaç diş sarımsak, kabuklarıyla birlikte koy tepsiye, ver fırına, 180 derecede pişir. Cacıkla, salatayla, güzel gidiyor. Yanına da arzuna göre domatesli bulgur pilavı ya da makarna. Mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?