- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.341
2220 Tembel avrat reyonundan yani ıspanaklar :)
Iyi fikir Sağol ben bilmiyordum gerçekten.Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.
Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.
Günaydınnnn, gününüz aydın olsun:)
Sabahtan yemek muhabbetleri başlamış maaşallah. Bu aralar bana uzak bir konu. Küçük tüp aldık. Eşim bahçede yemek yapıyor kendine kokudan, garibim. Ya da dışardan söylüyoruz. Ama artık doya doya yemek istiyorum ben.
Yarın ben gelebilirim bu arada2220 portakales ama yemek katında değil de alttaki kafelerde oturursak çok sevinirim.
Kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum. Tedavide bırakmıştı. Hamile olduğumu öğrenince başladı. Çok üzülüyorum ve kokusuna da tahammül edemiyorum ayrıca.
Sigara içmeyi çok seviyor. Canım istiyor diyor. Aslında isteyince bıraktığını gördüm ama çok sevdiği için bırakmak istemiyor. Canının istememesini nasıl sağlarız ya? Akupunktur falan işe yarar mı acaba? Bu arada 15 Yaşından beri içiyor. 43 yaşında ve en az 1 paket. Tam bir Bağımlı yani.
Evet, anlaşıldı, önemli olan hangi noktaların uyarılacağı, uzmanı olan da bilir zaten. Kasıkları uyararak rahim bölgesine kan akışının hızlanmasını sağlıyorlar. İnş. şifa buluruz..D dnzdry Ben dr değiştirme konusunu sormuştum şu anki akupunktur druma .Önemli olan noktaları yakalamak ve oraya uygulamak demişti.Ben hatta kasıklara takmasak çok canım yanıyor dediğimde benim en önemli noktam sabır göster diye telkinde bulundu. Hatta ilk seans da ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen canım yanınca bir çığlık attım utandım .
Burası çok önemli dedi .Rahme kan akışın artacak dediği için sabrettim.
Bende ona bakarsan klinikde gitmedim .Kendi dr um çalışacağı bölgelerin kasıklar olduğunu söyledi .
Sana nasıl uyguluyo ??
Zanork yazdım görmedin sanırım,tel numaramı yazayımmı sana özelden.Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrr
Hemen araştırayım. Tabii bir de onu oraya oturtmaya ihtiyaç var ama duygu sömürüsüyle hallederim sanırım. Arkasından da babamı oturturum hatta.Kadıköy Bahariye' de Mora Terapi. 45 dakikada Yeşilaycı. Oturmaktan başka bir şey yapmayacak. İhtiyaç duyarsa bir ay içinde ücretsiz bir seans daha alabiliyor. Geçen yıl 400 TL. idi. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama ona yakındır. Sen de içmediğin için tekrar başlamayabilir bile
Zanork yazdım görmedin sanırım,tel numaramı yazayımmı sana özelden.
Buluşma için.Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrr
Izinsiz Olmasın dedim.ahahah yaz tabiii kızçe ne soruyorsunn :))
Hemen araştırayım. Tabii bir de onu oraya oturtmaya ihtiyaç var ama duygu sömürüsüyle hallederim sanırım. Arkasından da babamı oturturum hatta.
Bunun da izleteyim, 4 koldan saldırayım.Benim bu dedigim filmı yapan adam aslında terapı yapıyor.. Bende Bu adamla 1 günde sigarayı bırakanlar gördüm:) Müthişş güzel tavsiye ederim.. Fİlmi internetten izleyebilirsiniz.. Adam para veremyenler için yapmış bunu
Bunun da izleteyim, 4 koldan saldırayım.
Hemen araştırayım. Tabii bir de onu oraya oturtmaya ihtiyaç var ama duygu sömürüsüyle hallederim sanırım. Arkasından da babamı oturturum hatta.
Izinsiz Olmasın dedim.
YazdımYaz arkadaşım
Ben de yazdım ve fotoğrafımı attım:)Kızlar, gelmek isteyenler için Yarın Cumartesi 14:00 Cevahirin alt katındaki SİMİT SARAYI buluşma noktası. Omayra34 biraz gecikebilirmiş. Ama gelecek. Herkes toplandıktan sonra istenirse başka mekana geçilebilir. Şimdiiiii, alayım telefonlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?