Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.

hımm ben sirkeye her şeyi batırıyorum ama böcek olunca gitmiyor o yüzden tek tek yıkıyorum oda sinirimi bozuyor

Günaydın. Sorun olmaz sanırım cafede oturmak. Amaç bir arada olmak...

Kadıköy Bahariye' de Mora Terapi. 45 dakikada Yeşilaycı. Oturmaktan başka bir şey yapmayacak. İhtiyaç duyarsa bir ay içinde ücretsiz bir seans daha alabiliyor. Geçen yıl 400 TL. idi. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama ona yakındır. Sen de içmediğin için tekrar başlamayabilir bile

Evet, anlaşıldı, önemli olan hangi noktaların uyarılacağı, uzmanı olan da bilir zaten. Kasıkları uyararak rahim bölgesine kan akışının hızlanmasını sağlıyorlar. İnş. şifa buluruz..

Hemen araştırayım. Tabii bir de onu oraya oturtmaya ihtiyaç var ama duygu sömürüsüyle hallederim sanırım. Arkasından da babamı oturturum hatta.

Hemen araştırayım. Tabii bir de onu oraya oturtmaya ihtiyaç var ama duygu sömürüsüyle hallederim sanırım. Arkasından da babamı oturturum hatta.

Benim bu dedigim filmı yapan adam aslında terapı yapıyor.. Bende Bu adamla 1 günde sigarayı bırakanlar gördüm:) Müthişş güzel tavsiye ederim.. Fİlmi internetten izleyebilirsiniz.. Adam para veremyenler için yapmış bunu

Bunun da izleteyim, 4 koldan saldırayım.

Bağlıyorlar ki
Eline de iki çubuk veriyorlar, müzik te açacaklar yumuşacık, uyuyabilir bile
65 yaş üstüne ayrı indirimleri vardı. Sorarsın onu da.

Kızlar, gelmek isteyenler için Yarın Cumartesi 14:00 Cevahirin alt katındaki SİMİT SARAYI buluşma noktası. Omayra34 biraz gecikebilirmiş. Ama gelecek. Herkes toplandıktan sonra istenirse başka mekana geçilebilir. Şimdiiiii, alayım telefonlarınızı

Ben de yazdım ve fotoğrafımı attım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…