Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok güzel canım ben bunu yazın ıspanak bulamadığımda yapıyorum

kızmak ne kelime canım hoşuma bile gidiyor çünkü bu bana değer verdiğini beni önemsediğini gösteriyor tavsiyelerinizide dikkate alıyorum insan herşeyi bilemezki bilmediklerimizi birbirmiziden öğreniyoruz motivasyonumuz düştüğünde bir sözünüzle ayağa kalkıyoruz daha ne olsun arkadaşım iyiki varsınız hepiniz

hiç sorma canım ama çocuk konusunda ağır konuşması çok zoruma gitti

Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.

haklısın canım bunu bende yapıyorum aslında yıkadığım he r sebzeyi sirkeli suda bekletiyorum hem mikropları kırılsın hemde daha hijyen olsun diye hatırlattığın için sağol canım benim

Kızlar oğlumun karnesini almaya gittik .pazardan beri ilk defa dışarı çıktım .oda evin 700 metre yanı.bir arkadaşı gördüm ahaaaa dedim karnı şiş hamileymiş hemde ikiz daha da can alıcısı doğal yolla gebermek istiyorum.allahım diyorum bu güzel cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize bebiş ver ne olur Rabbim mm aminnnnnnn

Niye geberesin canım, sen de hamilesin:) Onu da geçtim bir evladın var. Ben çok seviniyorum aksine hamile gördüğümde. Ne güzel istemişler olmuş diye düşünüyorum. Aşk çocukları:)

Son düzenleme:
Geberbe kız,daha çocuk yapcaz

ahahhaha evet planlı bi gebelikse hele insan biraz gıcık olmuyor degil tabii :)) Ama napalımm kısmet bazı şeyler:)

daha açık tabii - açık kahve ama canım belim filan buz gibi yani relg oldugumdaki aynı şeyler..
Başka bişi olabilir mi ki sanmıyorum ama..
Kanama olmadıkça ümit kesilmez canım. Git bir kan testi yaptır bence, varsa az çok çıkar artık 9. Günde.

Kanama olmadıkça ümit kesilmez canım. Git bir kan testi yaptır bence, varsa az çok çıkar artık 9. Günde.

hemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)

Doktorlarım beni çok özlemiş :)
Organlarım da onları... Hahahaha
Biriken sayfalara, mesajlara bir bakıp öyle yazayım

daha açık tabii - açık kahve ama canım belim filan buz gibi yani relg oldugumdaki aynı şeyler..
canımcığım bence hamilesin bebeiş rahime tutunuyor onun lekelenmesi kesin..kan testi yaptır mutlaka canım..

tatlım bugün senin 8.günün değilmi bu tutunma kanaması olabilir buna sevinmelisin ama kendini yormamaya özen göster ümitsizliği bir kenara bırak bebeklerine odaklan

canımcığım bence hamilesin bebeiş rahime tutunuyor onun lekelenmesi kesin..kan testi yaptır mutlaka canım..

tatlım bugün senin 8.günün değilmi bu tutunma kanaması olabilir buna sevinmelisin ama kendini yormamaya özen göster ümitsizliği bir kenara bırak bebeklerine odaklan

kızlar çok tatlısınız inşallah öyledir tabii.. Ama şu ağrı belirtileri olmasa inanırım da bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım:) Bol bol otur dedi zaten.. Dikkat etmen gerekiyor filan dedi:) umutlu ve mutlu olmaya çalışıyorum iğnemi yaptım.. Aspırını ve alttan fitili kestim artıkk gerisi rabbimden:)

Yemek konulu mesajlarrrr ilk sırayı almış, allahımm iyi ki yemek yiyip gelmişim :)
Avucum eridi sayenizde yıka, yala / yaladın yine yıka :)

sara_28 menevcennnnnnnnnnnnn dedin beni can evimden vurdun :) ben o ismiyle biliyorum. Herkesin yaptığını yemem ama. Dikenlerini çok iyi temizlemiş olmaları lazım yoksa dili dalıyor. Dible, fasülye turşusu, menevcen, havlıcan, pancar çorbası, mısır ekmekli ayran, kara börülce yemeği ve ısırgan o yöreden sevdiklerim. Hamsi veya tüm balık dışarıda yenir eve sokamıyorum koku sorunum var... Koku konusunda doğduğumdan bu yana hamileyim :))))

Isırgan otu çorbası da yapıyor musun? Valla ben bir ara Ünye'den kargoyla getirtecektim. Çok severim. Üstelik tüm hastalıklar için deva... Çok faydalı...

Sebzelerin hepsine bayılıyorum ki ben :) Alan, ayıklayan, pişiren olduğu sürece :)
Ispanak'a bayılırım tembel avrat reyonunu severim eğer evde yoksa :) Çoğunlukla tembel avrat telefonu kullanıp sipariş veriyoruz :) Hayatımda hiç ıspanak yıkamadım itiraf ediyorum

Ispanak ve bilumum sebzeleri benim canım kayınvalidem bazen yıkar poşetler hazırlar bazen hafif soğanla kavrulmuş porsiyon porsiyon atarız dolaba... Üstüne daha iyi yemek yapan kimse tanımam. Köfte, sebzeli tavuk şişlerim, kabak dolmalarım vs. hepsi sağolsun var olsun kendinden porsiyonlarıyla kendisinden dondurulup geliyor :))))) Geçenlerde değişiklik olsun diye sebze çorbası için malzemeleri de dondurmuş hazırlamış. Hiç mübalağasız soyulmuş taşköprü sarımsaklarım da geldi bir tupper dolusu. Pişirsek evde sürekli malzeme var ama hazırı bile pişirmeye zaman yok bazen :) E tembel avrat da eklenince :)

Rejim yemeklerinde en çok kabak kullanıyordu annem, yoğurtlu yoğurtlu. Ve çoğu sebzeyi patlıcandan soğana, pırasadan fasülyeye "kapama" usulü pişiriyordu üstüne bol yoğurt... Sende biliyorsundur zaten. Oh mis :)

bundan sonra akşamdan yapıp sabah koyarım canım

canım tam bi karadeniz gelini olmuşsun:))
bayılırım afiyet olsun.. annemde çok yapar..

dibliyeye bayiliyorum en cokda beyaz pancarla kara pancarin karisimi olursa, cnm annem cok yapar.. hamsi coksa hamsi pilav yapsana cnm cok mesurdur tadida harika bilirsin. tursu kavurmasimi ahh hep sevdigim seyleri yapiyorsun..

ensuuuuu duyguuuuu kızzlar siz merulcanı da bilirsiniz yada diğer isimleriyle menevcan dikenucu onuda bol soğanla kavurunca çok güzel oluyo akşama birazda ondanmı yapsam acaba

aaa valla ben bayılıyorum iglo nunkine özellikle bide bamyasını yapıyorum hihihihi :))

2220 Tembel avrat reyonundan yani ıspanaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…