- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.361
Markete gidersin, bir paket dondurulmuş ıspanak alır, pişirir yersin. Yeni hobim
Oturduğum evlerden birisinde mutfağa sıcak su gelmiyordu. İki kaşık ıspanak için ellerim morarınca benim koca alıp gelmeye başladı. Tam tembel işi. Arada alıyorum valla. Tabi ki tazesi gibi olmuyor ama nefis köreltmeye iyi geliyor. Eşim yemez zaten. Bir ben olunca her zaman uğraşmıyorum...
Budur... Bir süreliğine sadece. Sonra ara kaçamak günlerin olacak. O zamanlarda telafi edersin özlemini. Annem küçükken sebze yediremediğinde hemen yağda iki çevirir, sarımsaklı yoğurtla koyardı önüme. Yemekten önce epey laf yemiş olsam da hoşuma giderdi. Pırasayı bile öyle yerim hala. Ama iş kilo vermek olunca birazcık sabır diyorum...
Çok karışıyorum diye kızmıyorsun değil mi? Yardımcı olmak istiyorum ama dozu aşarsam söyle lütfen. Kırılmam. Bu ara frenlerim tutmuyor malesef...
Yazık ya... Ne ezikmiş. İnsan işiyle gurur duyar elbette ama bu şekilde dile getirmez. Kendini çok başarılı olduğuna inandırmaya ÇALIŞIYOR. Hala çalıştığına göre pek başarılı değil yani. Sen şimdi bu insan için mi üzdün kendini o kadar. Salla gitsin be arkadaşım.
Ispanağı tuzlu yada sirkeli suda en az 1 saat beklettiğinizde toprakları suyun dibine çöküyor. Sonrasında 2. yıkamada hiç bir şey kalmıyor. Biliyorsunuzdur ama duramadım hatırlatayım dedim.
Uçağa binip gelsemmiKızlar, gelmek isteyenler için Yarın Cumartesi 14:00 Cevahirin alt katındaki SİMİT SARAYI buluşma noktası. Omayra34 biraz gecikebilirmiş. Ama gelecek. Herkes toplandıktan sonra istenirse başka mekana geçilebilir. Şimdiiiii, alayım telefonlarınızı
Uçağa binip gelsemmi
Niye geberesin canım, sen de hamilesin:) Onu da geçtim bir evladın var. Ben çok seviniyorum aksine hamile gördüğümde. Ne güzel istemişler olmuş diye düşünüyorum. Aşk çocukları:)Kızlar oğlumun karnesini almaya gittik .pazardan beri ilk defa dışarı çıktım .oda evin 700 metre yanı.bir arkadaşı gördüm ahaaaa dedim karnı şiş hamileymiş hemde ikiz daha da can alıcısı doğal yolla gebermek istiyorum.allahım diyorum bu güzel cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize bebiş ver ne olur Rabbim mm aminnnnnnn
Geberbe kız,daha çocuk yapcazKızlar oğlumun karnesini almaya gittik .pazardan beri ilk defa dışarı çıktım .oda evin 700 metre yanı.bir arkadaşı gördüm ahaaaa dedim karnı şiş hamileymiş hemde ikiz daha da can alıcısı doğal yolla gebermek istiyorum.allahım diyorum bu güzel cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize bebiş ver ne olur Rabbim mm aminnnnnnn
Kızlar oğlumun karnesini almaya gittik .pazardan beri ilk defa dışarı çıktım .oda evin 700 metre yanı.bir arkadaşı gördüm ahaaaa dedim karnı şiş hamileymiş hemde ikiz daha da can alıcısı doğal yolla gebermek istiyorum.allahım diyorum bu güzel cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize bebiş ver ne olur Rabbim mm aminnnnnnn
Bayıldım bu yazıya:) Evlilik kısmı hakikaten çok doğru.
http://www.florence.com.tr/haber-duyuru/2278-bir-jinekologun-gozunden.html
Nasıl akıntı? Regl mi normal acık renkte mi?pek güzelmiş canım ama malesef benim hikaye gebe kalma noktasında bitiyor:) Malesef gebe değilim:)
Zaten cok fazla relg agrım var birde şimdi akıntım geldi:) Kısmet bir daha ki seferee
Nasıl akıntı? Regl mi normal acık renkte mi?
Kanama olmadıkça ümit kesilmez canım. Git bir kan testi yaptır bence, varsa az çok çıkar artık 9. Günde.daha açık tabii - açık kahve ama canım belim filan buz gibi yani relg oldugumdaki aynı şeyler..
Başka bişi olabilir mi ki sanmıyorum ama..
Kanama olmadıkça ümit kesilmez canım. Git bir kan testi yaptır bence, varsa az çok çıkar artık 9. Günde.
Aaa çok ayıp sen de kesme bakayım:)hemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)
Aaa çok ayıp sen de kesme bakayım:)
canımcığım bence hamilesin bebeiş rahime tutunuyor onun lekelenmesi kesin..kan testi yaptır mutlaka canım..daha açık tabii - açık kahve ama canım belim filan buz gibi yani relg oldugumdaki aynı şeyler..
daha açık tabii - açık kahve ama canım belim filan buz gibi yani relg oldugumdaki aynı şeyler..
canımcığım bence hamilesin bebeiş rahime tutunuyor onun lekelenmesi kesin..kan testi yaptır mutlaka canım..
tatlım bugün senin 8.günün değilmi bu tutunma kanaması olabilir buna sevinmelisin ama kendini yormamaya özen göster ümitsizliği bir kenara bırak bebeklerine odaklan
A be bacım, sen her gün böyle kızartmalar, güzel yemekler yaparsan olmaz ki . Tam yemek yiyorum, üstüne bir resim patlatıyorsun, hooop ben yine tabak başında. Bari sabahtan koy da öğün sayısını tutturayım ayol
bundan sonra akşamdan yapıp sabah koyarım canım
canım tam bi karadeniz gelini olmuşsun:))
bayılırım afiyet olsun.. annemde çok yapar..
annemde öyle diyo tam bir karadeniz gelini olmuşsun sen diye
diblede yapıyorum hem pancar (karalahanayla) hemde fasulyeyle
mıhlama, yağlaç,turşu kavurması ısırgan yağlacı neler neler............
ama laz böreğini yapmadım henüz birde hamsili pilav
hamsi demişken bu seneki hamsiler çok güzel hem büyük hem lezzetli
dibliyeye bayiliyorum en cokda beyaz pancarla kara pancarin karisimi olursa, cnm annem cok yapar.. hamsi coksa hamsi pilav yapsana cnm cok mesurdur tadida harika bilirsin. tursu kavurmasimi ahh hep sevdigim seyleri yapiyorsun..
ensuuuuu duyguuuuu kızzlar siz merulcanı da bilirsiniz yada diğer isimleriyle menevcan dikenucu onuda bol soğanla kavurunca çok güzel oluyo akşama birazda ondanmı yapsam acaba
waaaw bu yemekde güzelmiş ellerine sağlık canım
ıspanağı pişirmenin kolay yolu var canım şöyleki
ıspanağı alır eve gelirsin hemen yıkar doğrar suyunu süzdürürsün sonra poşetler derin dondurucuya kaldırırsın akşam işten geldinmi istediğin ıspanak yemeği 15 dakikada hazır
Markete gidersin, bir paket dondurulmuş ıspanak alır, pişirir yersin. Yeni hobim
Oturduğum evlerden birisinde mutfağa sıcak su gelmiyordu. İki kaşık ıspanak için ellerim morarınca benim koca alıp gelmeye başladı. Tam tembel işi. Arada alıyorum valla. Tabi ki tazesi gibi olmuyor ama nefis köreltmeye iyi geliyor. Eşim yemez zaten. Bir ben olunca her zaman uğraşmıyorum...
aaa valla ben bayılıyorum iglo nunkine özellikle bide bamyasını yapıyorum hihihihi :))
2220 Tembel avrat reyonundan yani ıspanaklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?