Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım yolun açık olsunn dilerimm süper döllenirler tontik tontik olurlar:)
Akıntı kırmızı değilse endişelenme tutunma belirtisidir. Regl kırmızı, tutunma kahverengi oluyor. Neden kahverengi, tutunma sırasında kısmen oluşan kanama, kan pıhtısı gibi düşün. Diğeri ise rahim temizleme işlemi devam ettiği için kırmızı kırmızı...inş devamında da güzel haberlerini alırız.

Ulu manitu 2220
listelediğimiz şeylerin içinde "sakinleştirici" yok ben şiddete meyilliyim bu ara :) n'apcaz?

Dün sara_28 e gel seni bir temiz döveyim demiştim şimdi değişti portakales i bir temiz pataklamak istiyorum :))))
Büyük sözü dinle yapma dedik...
Emin değilim "yapıp da etkilenmeyeceğinden" dedik
Potansiyel olarak "negatif" çıkacak dedik
Zamane genci gider yapar da dedik :)
Ne dediysek çıktı :)

Nasıl olsa dinlemiyorsun, tutunma kanaması ihtimalini göz ardı etmek istiyorsan et...
Regl başlangıcı da olabilir evet.. Sen ne düşünürsen düşün ben kan testin çıkana kadar olumlu olanı düşünmeyi tercih ediyorum. İlaçlarını lütfen ama lütfen! ihmal etme.

Olumsuz olması da olumlu olması da olası. Ya sevineceğiz ya üzüleceğiz. Dilerim kan testi sana okkalı bir cevap verir söz dinlersin :)))))

aaaah sakalımız yokki..ama önemli olan kan tahlili..birçok kişi eczanelerden aldıkları gebelik testiyle pozitifi göremedi..ama kan tahlilinde pozitif çıktı ..salıya kadar moralini sakın bozma...

Canım yapmasaydim hep acaba diyecektim ama biraz rahatladimm yani korkmuyorum artik idrar testinden ahahahah :))) suan sali ya kadar gebisim cok sukur :))

iste bu yuzden idrar testini hic sevmem.. kan daha garantili. sen simdi idrarda negatif cikti diye hepten bosverme sakinaa..
ilaclarina devam et cnm.

portakales dayanamadin yaptin kuzum , neyse streslenmede az kaldi yavrum dayan (anlasildi yastan sabirsizlik var) bebisleri uzmede

pek güzelmiş canım ama malesef benim hikaye gebe kalma noktasında bitiyor:) Malesef gebe değilim:)
Zaten cok fazla relg agrım var birde şimdi akıntım geldi:) Kısmet bir daha ki seferee

hemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)

olumsuza o kadar alışığım ki canım elimde değil napim Şimdi reçete maili bekliyorum hemen şirketteki hemşireye yaptıracağım.

menevcanın dikenleri hiç kalmıyor canım bizatihi kendim temizleyip yıkıyorum haşlayıp derin dondurucuya atıyorum

hamsi kokarsa koksun valla pişirdikten sonra bir tencerede sirkeli su kaynatıyorum yada yarım limonu ocağın en küçük gözünde kısık ateşte yakıyorum koku falan kalmıyor çok seviyom ne yapim

ısırgan çorbası hiç yapmadım canım ben ısırganı haşlayıp püre haline getirip içine accık mısır unu ekleyip biraz su muhallebi kıvamında pişiriyorum sarımsakve tuzda ekliyorum tabiki sonra kaselere koyuyorum eşim üzerine süt dökerek yiyor bazılarıda yağ biber döküp yiyormuş ama ben bunu pek sevmiyorum hani yemeyecek bişey değil ama damak tadıma uymuyor eşime yapıyorum sadece

Haahahah sırf o yüzden sabah yapmadım akşam yaptım.. Hemde hamile bile olsam o idrarla çıkmazdı zaten... BEnde en azından yapsam mı acabasından kurtuldum ağzımın payını aldım:)
Şimdi benim hissettigim relg belirtileri itiraf etmeliyim ki çok pozitif olmamı sağlamıyor ama iyiyim elbet ya olacak ya olmayacak o yüzden ben olacagına odaklanmaya çabalıyorum:)
Ama itiraf etmeliyim bunda katkınız çok:)

Merhaba A aycaozturk transferin kutlu ve mutlu olsun inşallah :)
Hazırlıkları, aşamaları, transferi başarıyla atlamışsın, en zor kısmının da sonuna gelmişsin.
Dilerim güzel sonuçlanır. Şansın bol, yolun açık olsun...
Arkadaşlar yazmış benimde görüşüm aynı yönde. Fındık ya da ceviz büyüklüğünde topaklanma gelmesi normal... Kullandıktan sonra 15-20 dk yürüme dağılımını sağlıyor, dışarıya topak veya su halinde çıkması fazlaları oluyor genelde. Düzenli kullanırsan sorun olmaz... Embriyolar o kadar kolay düşse transferden sonra kan testine kadar yatırırlardı merak etme... Sadece kolla kendini yeter.

Dilerim yarın sabah mutlu haberinle seninle olduklarına emin olursun, tüm endişelerin yok olur.
Sevgiler

Günaydın, hoşgeldin, bebişli geldin, cmrt yarın sonuç alacaksın, inş pozitif sonuç alırsın, jelden memnun değilsen iğne de kullanabilirsin. Yaş, merkez, şehir, kaçıncı denemendi?

İnşallah canım zaten hiç inanmasam iğneye başlamam:)

Sizlerin yazışmalarından çok bilgi sağlıyorum ben sağ olun var olun :)))))
Akupunktur'un faydasını gören çok kişi oldu... Burada CapsLocked de düzenli gidenlerden.
Ben bir iğne fobicisi olarak uzak dursam da bilgilenmekten geri kalmıyorum... Sayenizde alıyorum :)))

Korku filmi diye bir şeyi henüz izleyememiş, en sevdiğim yazarlardan birisi Tess Gerritsen iken tüyüm kımıldamaz iken şu yazdıklarınızı okudum "annecimmm" diyecektim...
Uzun iğne...! Kısa iğne! fark etmiyor total olarak iğne...

Tüm emeklerinize, duyduğunuz duymadığınız acınıza değsin, çoooooooooook ama çok faydalı olsun.
Önünüzde saygıyla eğiliyorum, benim fobim nazarında bu yaptığınız çok büyük cesaret :)

Doktorlarım beni çok özlemiş :)
Organlarım da onları... Hahahaha
Biriken sayfalara, mesajlara bir bakıp öyle yazayım
Meraklandım şimdi:)
Ben de Melihciğime uğradım geçen haftalarda. Bir de o baktı düdüğüme. Ben içerde hazırlanırken eşimle sohbet etmişler. Laporoskopi ve histeroskopiyi o yapıp, rahim duvarına çizik atmıştı ya tüp bebek doktorundan habersiz, kendine de pay çıkartıp pek bir sevinmiş. Demek ki bu operasyonlar etkiliymiş, bir kez daha gördüm demiş.
Senin ki demedi mi bu sefer git Melih e bebek yapsın diye:)

Rahme çizik atmaların etkisi kaç ay devam ediyor ki? Benim çizik atıldıktan sonra bir toplama yapıldı, 2. ay dr.programı nedeniyle transfer ertelendi. Bu üçüncü ay etkisi devam eder mi acaba?

Rahme çizik atmaların etkisi kaç ay devam ediyor ki? Benim çizik atıldıktan sonra bir toplama yapıldı, 2. ay dr.programı nedeniyle transfer ertelendi. Bu üçüncü ay etkisi devam eder mi acaba?
benim bildiğim canım transfer olmadan çizik atılması ve devamındaki ayda transfer yapılması ama etkisi iki üç ay devam ediyor benim doktorum öyle demişti

Benim de çizikten sonra transfer olmamıştı. 10 Eylül de çizik atıldı. 21 Kasım'da transfer oldum.

alpcemre aynen ya is yerindeki bilgisayar bozuldu iki gündür resmen kendi kendime tamir edeceğim bugün açtım güvenli modda calisiyor internette giriş yok neyseki kendi ozel tabletim var.pazartesi birine baktiracam yada çözeceğiz. Gelelim sana canım cok zor biliyoruz hepimiz ama Şartlandırma kendini insallahta tamamina erecek 9 ay seninle olup kucaga gelecek .
portakales ooyyyy kuzum ya küp şekerim olur agrida olur gecer bisey olmaz sana duaciyiz
TÜM TOPİK TOPLANIN SELFİ CEKİN SİZİ GÖREK .....malum gelemicez):):

inşallah canımm. Rabbim hepimizin muradını versin artık.
İnşallah yarın selfiş çekeriz bir güzel paylaşırız

Benim de çizikten sonra transfer olmamıştı. 10 Eylül de çizik atıldı. 21 Kasım'da transfer oldum.
ELbette eder canım merak etme:)

benim bildiğim canım transfer olmadan çizik atılması ve devamındaki ayda transfer yapılması ama etkisi iki üç ay devam ediyor benim doktorum öyle demişti

Teşekkürler moral verdiniz. Çizik, toplama, transferin etkili olduğunu biliyordum. 3. ay etkisini yarın kist görünmez ise Şubat başında test edeceğim. 3 Şubatta kontrol olacak şartlar uygun ise de transfer tarihi tespit edilecek. Benim için de geri sayım başladı...Hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…