- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.401
Teşekkürler moral verdiniz. Çizik, toplama, transferin etkili olduğunu biliyordum. 3. ay etkisini yarın kist görünmez ise Şubat başında test edeceğim. 3 Şubatta kontrol olacak şartlar uygun ise de transfer tarihi tespit edilecek. Benim için de geri sayım başladı...Hadi hayırlısı...
Devamm tabiikide moralide tavan yaptır haydi bakalımmmm kan testine hazırız bizzz..hemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)
Dualar seninle dolu dolu kalıteli yumoşların olsun inşallh canımcanlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar..
Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana ne güzel heyecanlar bunlar hersey gönlünce olur bu sefer inşallahTeşekkürler moral verdiniz. Çizik, toplama, transferin etkili olduğunu biliyordum. 3. ay etkisini yarın kist görünmez ise Şubat başında test edeceğim. 3 Şubatta kontrol olacak şartlar uygun ise de transfer tarihi tespit edilecek. Benim için de geri sayım başladı...Hadi hayırlısı...
Test mi yaptın...moralini bozdun dimi,sen böylesinhemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)
canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar..
Test mi yaptın...moralini bozdun dimi,sen böylesin
Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Ay ne güzel resmen 4. Baharın:) Yumurta sayın da gayet iyi. Umarım herşey gönlüne göre olur.Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Bekleyelim,inşallah hayırlı haberler duyacağız.Test yapmadım canım, yani dün akşam bi idrar yaptım ama idrarımı yaptıktan 5 dakıka sonra, ıkı damla ıdrar toplayıp yaptım:) O yüzdne çıkması pek olası değil:)
Bugün pembe akıntılar gelince hemşireyi aradım; bu dedim relgin habercisi napim, hemen iğnelere başlayalım beklemeyelim dedi.
Salı günün ki kan tahliline kadar devam edeceğim:)
Kızlar, ben çok üzgünüm. Lütfen siz de metin olun. En iyisi bir kerede söylemek sanırım. Ben yarın gelemiyorumEşimin müdürü hoşgeldin oturmasına gelecekmiş. Eşim de hayır diyememiş.
Ama sizlerden güzel resimler ve haberler bekliyorum. Belki telefonla iştirak edebilirim. Doyurucu olmaz ama...
Hoşgeldin,ne güzel 4.için hazırlık,hayırlı olsun.Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnmKardeşşş 3 çocukla yetinmedim diyorsun hee maşallah senin azmine vallahi:)
Bakabildikten sonra ikiz bile olabilir ne dersin:)) Yumurtalar gayet iyi dilerim güzel güzel döllenirler:)
Maşallah maşallah ve maşallah, her şey gönlünüzce olsun...Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Evet evet erteleyinnnE canım erteleyelim zaten 2 kişi var gibi şimdilik biri benim biri de luliş:)
Bende yatarım madem hafta sonu
o misafire de selam söylee yaniii
Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnm
Maşallah azminize ikinci baharınıza kavuşmanız dileğiyle ...Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Ne güzel, aşk çocuğu gelecek...Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnm
Aşk çocuğu olacak ne mutlu ne güzel ..Allah sürecinizi rast getirsin kucağınıza almayı nasip etsin ..Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnm
E canım erteleyelim zaten 2 kişi var gibi şimdilik biri benim biri de luliş:)
Bende yatarım madem hafta sonu
o misafire de selam söylee yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?