Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah sende bu tedavinden bebeğinle döneceksin canım

hemşireyi aradım canım şimdi.. İlaçlarımızı kesip igneye başlayalım dedi.. Test gününe kadar şimdi öyle yapacagımm ..
Ben ümidi kestim onlar kesmedi hahah:)
Devamm tabiikide moralide tavan yaptır haydi bakalımmmm kan testine hazırız bizzz..

canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar..
Dualar seninle dolu dolu kalıteli yumoşların olsun inşallh canım

Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana ne güzel heyecanlar bunlar hersey gönlünce olur bu sefer inşallah

Test mi yaptın...moralini bozdun dimi,sen böylesin

Test yapmadım canım, yani dün akşam bi idrar yaptım ama idrarımı yaptıktan 5 dakıka sonra, ıkı damla ıdrar toplayıp yaptım:) O yüzdne çıkması pek olası değil:)
Bugün pembe akıntılar gelince hemşireyi aradım; bu dedim relgin habercisi napim, hemen iğnelere başlayalım beklemeyelim dedi.
Salı günün ki kan tahliline kadar devam edeceğim:)

Kardeşşş 3 çocukla yetinmedim diyorsun hee maşallah senin azmine vallahi:)
Bakabildikten sonra ikiz bile olabilir ne dersin:)) Yumurtalar gayet iyi dilerim güzel güzel döllenirler:)

Ay ne güzel resmen 4. Baharın:) Yumurta sayın da gayet iyi. Umarım herşey gönlüne göre olur.

Kızlar, ben çok üzgünüm. Lütfen siz de metin olun. En iyisi bir kerede söylemek sanırım. Ben yarın gelemiyorum Eşimin müdürü hoşgeldin oturmasına gelecekmiş. Eşim de hayır diyememiş.
Ama sizlerden güzel resimler ve haberler bekliyorum. Belki telefonla iştirak edebilirim. Doyurucu olmaz ama...

Bekleyelim,inşallah hayırlı haberler duyacağız.

E canım erteleyelim zaten 2 kişi var gibi şimdilik biri benim biri de luliş:)
Bende yatarım madem hafta sonu
o misafire de selam söylee yaniii

Hoşgeldin,ne güzel 4.için hazırlık,hayırlı olsun.

Kardeşşş 3 çocukla yetinmedim diyorsun hee maşallah senin azmine vallahi:)
Bakabildikten sonra ikiz bile olabilir ne dersin:)) Yumurtalar gayet iyi dilerim güzel güzel döllenirler:)
Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnm

Maşallah maşallah ve maşallah, her şey gönlünüzce olsun...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy aşk varsa işin sonundaaa burasııı son durak arkadaşşş:)))
İnşallahhhh aşkınız meyvesini verirr:))
Sen bize baştan desene aşık oldum diyeee ahahahah bak şimdi daha mutlu oldumm

Maşallah azminize ikinci baharınıza kavuşmanız dileğiyle ...

Aşk çocuğu olacak ne mutlu ne güzel ..Allah sürecinizi rast getirsin kucağınıza almayı nasip etsin ..

E canım erteleyelim zaten 2 kişi var gibi şimdilik biri benim biri de luliş:)
Bende yatarım madem hafta sonu
o misafire de selam söylee yaniii

Normalde 5 kişi olacaktık. Geriye 4 kalıyor.
Misafire tümmmm iyi olmayan dileklerimi ilettim içimden ama eşim burada yeni. O yüzden hayır diyememiş. Eski müdürü liseden okul arkadaşıydı, sorun olmuyordu. Bu biraz resmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…