- 13 Ocak 2015
- 192
- 283
- 133
- 55
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.421
İnşallah gelir.çok heycanlıyım ve korkuyorumNe güzel, aşk çocuğu gelecek...
Aşk çocuğu olacak ne mutlu ne güzel ..Allah sürecinizi rast getirsin kucağınıza almayı nasip etsin ..
Maşallah azminize ikinci baharınıza kavuşmanız dileğiyle ...
Nerde tedavi görüyorsun?Amin.çok tşk ederim.rabbim isteyen
Yeni gelene bakacaklar da var desene:)Amin çok tşk ederim.24-21-18 yaşlarında çocuklarım.eşim baba olmayı çok istiyo ben de eşimi baba olarak görmeyi tabi rabbim inşallah kısmet eder
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy aşk varsa işin sonundaaa burasııı son durak arkadaşşş:)))
İnşallahhhh aşkınız meyvesini verirr:))
Sen bize baştan desene aşık oldum diyeee ahahahah bak şimdi daha mutlu oldumm
Yetinmiştim cnm ama yıllar önce ayrıldık ve ben bikaç ay önce büyük bi aşkla evlendim ve eşimin çocuğu yok ikimizin bi çocuğu olsun diye çok istiyoruz.hayatta insan ne yaşayacağını hiç bilemiyor cnm
Evet evet erteleyinnnAklım sizde kalacaktı artık benim işlediğim dersten de hayır gelmezdi :))
Diğer iki kişi kim canım?Üzgünüm, sadece ben gelemiyorum. Programda değişiklik yok...
Yeni gelene bakacaklar da var desene:)
Diğer iki kişi kim canım?
Sen bana telefonlarını atar mısın? Ben Whatsapp grup yapayım olmadı.Omayra34 fikir anası, bir de Ensu gelmek istiyordu...
Konya medicana hastanesinde dr necati gürbüz de.daha önce baska bi dr a gittim ama muayene bile etmeden hić şansın yok dedi ve inanılmaz moralim bozulmuştu.necati bey denemelisin dedi ve tedaviye başladık olumlu olduğunu soylüyo şu ana kadar herşey yolunda ama tabiki yaş çok negatif bi etkenNerde tedavi görüyorsun?
Bereketli hayırlı olsun,dualarımız seninle olsun.canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar..
Tamam canım sanada zahmet verdik.Kızlar, Organizasyonu Ensu' ya devrettim. Tel nolarınızı veriyorum.portakales , iletişim bilgilerini Ensu' ya gönderir misin? Ben de bir ara telefonla katılacağım artık...
Bakmaya en meraklı kayınvalidem var ikiz olsun diye sürekli dua ediyor ama ben bir tane ve sağlıklı bi evlat diliyorum :)
Omayra34 fikir anası, bir de Ensu gelmek istiyordu... Herşeygüzel olacak ta gelmek istiyordu, bu durumda 5 oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?