Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar hepinize iyi hafta sonu diliyorum.zira benim açıköğretim sinavim varr pazartesi görüşürüz diyeceğim diyemiyorum yani sakız gibi yapıştıniz bana sanki.. buldugum heryerden.giriyorum.

kızlar hepinize iyi hafta sonu diliyorum.zira benim açıköğretim sinavim varr pazartesi görüşürüz diyeceğim diyemiyorum yani sakız gibi yapıştıniz bana sanki.. buldugum heryerden.giriyorum.

Hehe, yapışırız biz...
Bol şans, başarılar....

Ayh son dakika gelişmelerini, programsız işleri hiç sevmiyorum... Andropozlulardı prostat da vardı uzadı da uzadııııııı... Dünyayı kurtarıyoruz sanki! 1-2 kadeh şarap da etkiledi tabii... Arabayı kullanmayacağım diyerek ben içmeseydim iyiydi... Kafamı toparlamam lazım :)

Yeni gelişmeler olmuş... Ben gelemiyorum diye üzülüyordummm yeni üzülenler de çıkmış.
Bilahare hafta içi olursa celina1 ve benim de dahil olma ihtimalim çok yükselse yenisinde güzel olur :)

Yarım kalmış mesajlar vardı çok geriye gidemeyeceğim
Yakınlara bakayım... Bugün Cuma her yer ana baba günü biraz daha ofiste kalayım. Toplantıdan zor döndüm ofise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…