- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.461
Ayh son dakika gelişmelerini, programsız işleri hiç sevmiyorum... Andropozlulardı prostat da vardı uzadı da uzadııııııı... Dünyayı kurtarıyoruz sanki! 1-2 kadeh şarap da etkiledi tabii... Arabayı kullanmayacağım diyerek ben içmeseydim iyiydi... Kafamı toparlamam lazım :)
Yeni gelişmeler olmuş... Ben gelemiyorum diye üzülüyordummm yeni üzülenler de çıkmış.
Bilahare hafta içi olursa @celina1 ve benim de dahil olma ihtimalim çok yükselse yenisinde güzel olur :)
Yarım kalmış mesajlar vardı çok geriye gidemeyeceğim
Yakınlara bakayım... Bugün Cuma her yer ana baba günü biraz daha ofiste kalayım. Toplantıdan zor döndüm ofise :)
canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar..
Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Teşekkürler moral verdiniz. Çizik, toplama, transferin etkili olduğunu biliyordum. 3. ay etkisini yarın kist görünmez ise Şubat başında test edeceğim. 3 Şubatta kontrol olacak şartlar uygun ise de transfer tarihi tespit edilecek. Benim için de geri sayım başladı...Hadi hayırlısı...
gulneva77 canım kalbimiz seninle... İnşallah küçük müçük önemsiz olsun dolu dolu çok kaliteli olsun... Daha önce yaşadıklarını aklına getirmeden gir, (kalbin pır pır etse de oyala kendini) çok güzel haberlerin olsun inşallah çok yürekten diliyorum bunu... Maddi manevi tüm emeklerinin karşılığını alacağın günler gelmiş olsun. Şans yarın senden yana olsun, iyi geçsin dileklerimle kocaman sevgiler...
Minikkalbim42 yarın için en içten iyi dileklerimizle hoşgeldin. Dilerim 3 güzel anıyı canlandıracak yeni bir bebek hayatınızın tam orta yerine kurulur. Diğer mesajlardan gördüğüm kadarıyla aşk çocuğu olacak... Dilerim eşinizle seni aile yapacak, evlatlarını da kardeşe kavuşturacak sonuçların olsun. Bol şans diliyorum, yolun açık olsun... AŞamalarından çekinme, geri durma, yaşa ise hiç takılma bizim medarı iftaharlarımız var burada anne olan, deneyen... En yeni deneyen pozitif alan inşallah yeni tedavisinde 9. ayda bebeğini kucağına alacak B bebeklerve akranın... Biz de akranınız yeri gelir 18 oluruz, yeri gelir 50... (Bazen 7 yaşa inen, 100 e çıkan hallerimiz de var hani)
Tekrar hoş geldin. Yarın için şimdiden geçmiş olsun.
Ne güzel haber olumsuzlukları yok ettiğin bir başlangıç olur 3 Şubat... Duraklama devri bitsin yeni tedavi müjdesiyle gelsin. Transfer harika geçsin... Daha kolay ilerleyecektir. Çizik önemli, tutunmaya etkisi direkt etkisi bilinmese de rahimin canlılığı için etkisi büyük... E canlı rahim tutunma için +1 :) Çok sevgiler ve bol şanslar şimdiden
Meraklandım şimdi:)
Ben de Melihciğime uğradım geçen haftalarda. Bir de o baktı düdüğüme. Ben içerde hazırlanırken eşimle sohbet etmişler. Laporoskopi ve histeroskopiyi o yapıp, rahim duvarına çizik atmıştı ya tüp bebek doktorundan habersiz, kendine de pay çıkartıp pek bir sevinmiş. Demek ki bu operasyonlar etkiliymiş, bir kez daha gördüm demiş.
Senin ki demedi mi bu sefer git Melih e bebek yapsın diye:)
inşallah sende bu tedavinden bebeğinle döneceksin canım
İyi dilekleriniz-dileklerimiz evrende yansımasını bularak bize bebiş ve aşk olarak geri dönsün, teşekkürler....
WishhDuygu bence de senin cocuk olmuyorsa o is yogunlugundan tempondan diyimm... acik mola ver koca üstunde çalış:)) ama üst sen olma biliyosun iste ahahaah
Olur mu zahmet. Aşkolsun. Üzüldüm gelemediğime. Çok heveslenmiştim...
Aaaa kuzu yaaa olmaz ki amaa... benim grumce de ayni sebepden hamile kalamamisti.. ne zaman is degistirdi sakinledi hoppp :))) sıkmaaa caninı olur elbett rahat ol stres yapma yeter:))alt üst fark etmeksizin ortaya karışık :) Ajandama randevu olarak mı eklesem... Daha ofisteyim düşün artık durumu... Emekli mi olsam ki :)
Aaaa kuzu yaaa olmaz ki amaa... benim grumce de ayni sebepden hamile kalamamisti.. ne zaman is degistirdi sakinledi hoppp :))) sıkmaaa caninı olur elbett rahat ol stres yapma yeter:))
Niye olmaz yaa :) Ne olmaz? bilemedim ben onu hahahah
Niye olmaz yaa :) Ne olmaz? bilemedim ben onu hahahah
Canim telefondan yaziyoeum sapitiyor bazen. Samsung farki ahahah
Hani cok calisiyorum yazmissin ya onu cevaplamistim aslinda ama olmamis ahahab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?