Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Heh bence de olmaz yazık di mi :)))))))))))))))
Emekli olayım yaşı evde beklerim diyorum sevgilim diyor ki "kurtların n'olcak?" ruhumu biliyor :)))))

Ahahahaj kurtlarini spor salonunda dökersin. 2'de cocuk oldu mu oooo maşallahh:))
Bak boyle yazım imla kurallarina hic dikkat edemiyorum utaniyoeum valla yazilarini gorunce ahahaha...

Çok rica ederim gebeş kadınlarla dalga geçmem ben...
Göbeğini severim :)))) Lulinda yı öpmedim bile en son görüştüğümüzde göbeğine avuç dayadım hahahah

Emeklilik mi olmaz çok çalışmak mı olmaz ortaya karışık mı olmaz diye şey ettim :))))))
Stresi top yaparım oynarım :) İşle ilgili bazı gerginliklerim, sevdiklerimin sağlıklarına dair üzüntülerim dışında çoooooooooook şükür top bile yapacak stres olmaz, olmasın şükür :)

Ayyy dalga geciyormuss bence ciddi ciddi yanlis yazdim sandim ahahahah

Şuandan itibaren bereketli günler diliyorum bol çalışmalı olsun,gelsin bebişler,smear testi de inşallah iyi gelir,
Benim rahimde zor kalınlaşıyor acaba bende de ilaçlar ters etki veriyor mu diye düşünmeye başladım.

Ben niye ofisteyim sanıyorsun :)))) Cuma hengamesi çekmektense... Çıkarım birazdan gerçi. Genelde tiyatro, sinema bişi sokuştururuz ama bugün son dakika işleriyle duman ettiler kafamı prostatlılar, eşimin de işleri varmış bugün "şöfeer o" bekleşiyorum

Potansiyel gebelerin imlasına değil göbeklerine bakılır. Bakmıyorum, bakarsam da çaktırmıyorum Biliyorsun terbiye ediyorum halen kendimi...

Kizlarr ayaklarimi uzattim cok yorulmusum. Bugun trafik acayipp fenaydi...
Koca da geldi yemek yapiyor:) cani patatesli omlet çekmiş:))

Ahahahaj kurtlarini spor salonunda dökersin. 2'de cocuk oldu mu oooo maşallahh:))
Bak boyle yazım imla kurallarina hic dikkat edemiyorum utaniyoeum valla yazilarini gorunce ahahaha...

Teşekkür ederim,
Hepimize hepimize bereketli günler :) Ne zaman ne olacağı belli olmaz :)
2 yılda smear değiştiyse değişmiştir gelsin bakalım, varsa bir değişim görelim, gereken aksiyonu alırız :)
Dereyi görmeden paça sıvamayanlardan hatta geçtim onu dere var tamam ama belki derin değildir bi görelim öyle sıvarız diyebilenlerdenim, arızalıyım :)

Rahim için vallahi yorumu o oldu. Cidden şaşırdım tekrar ölçü sağ olsun.
Baskılama ilaçlarına da tepki vermişti arızalı bedenim, yumurtlama devam etmişti...
Bundan yola çıkarak hazırlıktaki bu ostrojen ve progestron sanırım bende böyle etki ediyor.

Tedavisiz hiç ilaç kullanmadığın zamanda bir ölçtürsen? Normal de nasıl seyrediyor onu görürsün. Kaç ölçümleniyor endometrium?

Şimdi hatırladım bak, ben yine bir keresinde hiç tedavisiz dönemdeyken ölçtürmüştüm yine normale göre yüksekti onu hatırlıyorum ama kaydetmemişim..

Bizim evde günlük sayılır o olay
Bu aralar aynı şeyleri veriyorum, nasıl olsa pişiriyorum, onlar da neredeyse aynı şekilde besleniyor. Köpeğe bir tabak, kedilere bir tabak... Sonra kedilerden birisi köpeğin mamasına sulanıyor önce bir hırlama ardından şapırtılarla karışık bir homurdanma... Hooop yemek bitmiş...

"Patatesli omleti" bile isteye göz ardı ediyorum... AÇım :)
Arayayım da önce yemek ısmarla sonra evimize revan olalım diyeyim... Şu Armutlu arka yol boş mu acaba, hava güzeldi bir Baltalimanı'na inseydik, iyot soluyarak yerdik :)

Onu da biliyorum canım hatta bir de Panorama diye bir test varmış. Çok farklı değil Harmony den. Amerika da Harmony i tercih ediyorlarmış. Yarın sorarım hepsini. Ense ve burun Kontrolü var.
Senin de kontrolün iyi geçmesine ve tüpe artık gerek kalmamasına çok sevindim. Hatırlar mısın Avrupa Yakası nda dergi sahibi habire içeri gelip çalışın çalışın derdi:) Anladın sen onu:)

İşlem tamam...
Hadi bakalım gök gürültüsüne benzeyen bu sesleri durdurmaya yola koyulayım :)
Trafik varsa rotayı çevirelim yarın iş günü değil (şşşşşşşşşşş hamileler canı çekenler okumasın)

"Lehmacuuun" yiyelim. Köfte, lahmacun, karnı yarık dışında kıyma yiyemiyorum protein alayım di mi...
Çok çalışacağız :)

Öperim herkesi, kocaman sevgiler, iyi kaynatmalar :)

hıımmm şimdi anladım önceden doğum yaptığın için sanırım şansın bizlerden çok yüksek..hayırlısı olsun,şansın bol olsun..

Konyada bir arkadaşımızda tüp bebek tedavisi görüyordu, bebeğide oldu..

Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!! Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!

canımmmmmmmmmmmmmmmmm süperrr
çok sevindimm rabbime emanet olsun bit:) süper bi hamilelik ve kolay bi dogumla al kucagına ve ısır onu ahahah:)

Amin hepimizin şansı bol olsun.inanılmaz zormuş.bugün çok gerginim

Bence gerilmee canım... aşkın en güzel halini yaşıyorsun madem tadını çıkar bu tedavıde yanına çerez olsun.. çünkü stres gerginlik hormonlarını etkiler, hormonlarda tedavini etkiler.. sen bol bol kocana sarıl :)) mutlu olmaya güzel düşünmeye çalış.. yumurta sayın da iyi. hiç yumurtası olmadan hamile kalanlar var emin ol:)))

Anne olmak hepinize nasip olur inşallah.öncedende bu durumu anladığima inanırdım ama yaşamak çok başkaymış.eşimin hiç çocuğu yok ve baba olmak en büyük hayali.rabbim herkese gönlündekini versin ve gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…