- 13 Ocak 2015
- 192
- 283
- 133
- 55
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.501
Desteğin için çok tşk ederimBence gerilmee canım... aşkın en güzel halini yaşıyorsun madem tadını çıkar bu tedavıde yanına çerez olsun.. çünkü stres gerginlik hormonlarını etkiler, hormonlarda tedavini etkiler.. sen bol bol kocana sarıl :)) mutlu olmaya güzel düşünmeye çalış.. yumurta sayın da iyi. hiç yumurtası olmadan hamile kalanlar var emin ol:)))
Desteğin için çok tşk ederim
Amin hepimizin şansı bol olsun.inanılmaz zormuş.bugün çok gerginim
Harika çok sevindim. Inşallah 8 ay daha senle olur, sonra da Ömür boyu yanında:)Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
Tedavim olmadığı dönemde de ben jikoloğuma gidip muayene oluyorum,burada mutlaka bi jinekoloğum olması gerekiyor tüp Dr,na da gitmiş olsan bile olması gerekiyor mecbur çünkü sana yapılan her hangi operasyonu bildirmesi gerekiyor,her gittiğimde sormuştum 6mm den 8,5 arasındaydı onlara göre ikisinde normal en son tedavimde co kültür uygulanmıştı,Parça alındığı ay 21.günü 8,5 tu transfer aşamasına gelince Dr.um şaşırmak la 12mm OLDUĞUNU söyledi tabi bende şaşırdım,gerçi burada ki Dr.lar ince OLMASINA çokta Önem vermiyorlar 6mm de onlar için olumlu kalınlık,yani bir ayağımız tüpçüde bir ayağımız da jikologlarda,gerçi üç aydır nasıl olduysa ara verdim kendime şaşırdım şimdi.Teşekkür ederim,
Hepimize hepimize bereketli günler :) Ne zaman ne olacağı belli olmaz :)
2 yılda smear değiştiyse değişmiştir gelsin bakalım, varsa bir değişim görelim, gereken aksiyonu alırız :)
Dereyi görmeden paça sıvamayanlardan hatta geçtim onu dere var tamam ama belki derin değildir bi görelim öyle sıvarız diyebilenlerdenim, arızalıyım :)
Rahim için vallahi yorumu o oldu. Cidden şaşırdım tekrar ölçü sağ olsun.
Baskılama ilaçlarına da tepki vermişti arızalı bedenim, yumurtlama devam etmişti...
Bundan yola çıkarak hazırlıktaki bu ostrojen ve progestron sanırım bende böyle etki ediyor.
Tedavisiz hiç ilaç kullanmadığın zamanda bir ölçtürsen? Normal de nasıl seyrediyor onu görürsün. Kaç ölçümleniyor endometrium?
Şimdi hatırladım bak, ben yine bir keresinde hiç tedavisiz dönemdeyken ölçtürmüştüm yine normale göre yüksekti onu hatırlıyorum ama kaydetmemişim..
Çok güzel,Rabbim devamınıda getirsin maşallah maşallah,darısı hepimizin başına.Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
Âmin,hepimizin yolu gönlünden geçen aynı burada olan bu yolda olanda.Anne olmak hepinize nasip olur inşallah.öncedende bu durumu anladığima inanırdım ama yaşamak çok başkaymış.eşimin hiç çocuğu yok ve baba olmak en büyük hayali.rabbim herkese gönlündekini versin ve gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah
Gözünaydın, bu sefer inş kucağına da alacaksın, o bebiş gelecekkkkk.....Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
Bizim evde günlük sayılır o olay
Bu aralar aynı şeyleri veriyorum, nasıl olsa pişiriyorum, onlar da neredeyse aynı şekilde besleniyor. Köpeğe bir tabak, kedilere bir tabak... Sonra kedilerden birisi köpeğin mamasına sulanıyor önce bir hırlama ardından şapırtılarla karışık bir homurdanma... Hooop yemek bitmiş...
Hadi hayırlısı, döllenip bebiş olarak sana dönsünler....Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
2220 Arkadaşım ne yapcan misafirlere ikramlık ..Bende kısır kek bide kereviz salatası mı yapsam diyorum
tatlım misafirlerine neler hazırladın bizimle paylaşda gözümüz gönlümüz açılsın
bide dün spor hocasıyla konuştum beni o diyetisyene sen yönlendirdin diye şok oldu ben böyle biri olduğunu bilmiyordum dedi çok üzüldü özür diledi
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?