Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Desteğin için çok tşk ederim

Amin hepimizin şansı bol olsun.inanılmaz zormuş.bugün çok gerginim

elinden geldiğince sakin olmaya çalış arkadaşım, bu işte maalesef stres çok etken oluyor...hepimiz geliyoruz,ister istemez aldığımız ilaçlar..her dr.gidiş, birde o kontroller yokmu .ama ne yapalım, bebişlerimize kavuşalımda, gerisi yalan olsun..

Harika çok sevindim. Inşallah 8 ay daha senle olur, sonra da Ömür boyu yanında:)

Tedavim olmadığı dönemde de ben jikoloğuma gidip muayene oluyorum,burada mutlaka bi jinekoloğum olması gerekiyor tüp Dr,na da gitmiş olsan bile olması gerekiyor mecbur çünkü sana yapılan her hangi operasyonu bildirmesi gerekiyor,her gittiğimde sormuştum 6mm den 8,5 arasındaydı onlara göre ikisinde normal en son tedavimde co kültür uygulanmıştı,Parça alındığı ay 21.günü 8,5 tu transfer aşamasına gelince Dr.um şaşırmak la 12mm OLDUĞUNU söyledi tabi bende şaşırdım,gerçi burada ki Dr.lar ince OLMASINA çokta Önem vermiyorlar 6mm de onlar için olumlu kalınlık,yani bir ayağımız tüpçüde bir ayağımız da jikologlarda,gerçi üç aydır nasıl olduysa ara verdim kendime şaşırdım şimdi.

Çok güzel,Rabbim devamınıda getirsin maşallah maşallah,darısı hepimizin başına.

Âmin,hepimizin yolu gönlünden geçen aynı burada olan bu yolda olanda.

Gözünaydın, bu sefer inş kucağına da alacaksın, o bebiş gelecekkkkk.....

gulneva77 cook sevindim sahane haberlerini bekliyorummmm masallah
alpcemre sahane ya... hadi azzz kaldiiiuii muhtesem gobisini kutluyoruuuum
Minikkalbim42 dunyada aski tek gecerim diyen biri olarak cok duygulandirdin beniii... sonsuz gonlunce olsun her sey.
portakales tatli cicegim kalbimdesin ve her sey guzelll olacak bak da gor ;-)@WishhDuygu sana kuzum bayiliyoooom yazilarina doyamiyooom emme arar girebiliyooooo o yuzden toplu okuyooooo canimsin ya isigin hiiic sonmesin kuzum
@Luinda tatlim her seyin yolunda gitmesi ne guzelll

kizcelerim hepinizin adini tek tek yazmak istiyorum ama bu man nkafali tablet delirtti beni yarim saattir yazdigim mes ajlar gitmiyoooo, sonra sil bastan ama evde yatili misafir var ve kahvalti bekliyooo ama heppinizi ozledim benim ÖZEL ve guzel arkadaslarim, herkese gunaydinnnnn herkese booool mutluluk diliyor ve kahvalti hazirlamayaamaya gidiyorummm. amaaa gelecegim

gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin

tatlım misafirlerine neler hazırladın bizimle paylaşda gözümüz gönlümüz açılsın

bide dün spor hocasıyla konuştum beni o diyetisyene sen yönlendirdin diye şok oldu ben böyle biri olduğunu bilmiyordum dedi çok üzüldü özür diledi

2220 Arkadaşım ne yapcan misafirlere ikramlık ..Bende kısır kek bide kereviz salatası mı yapsam diyorum

Çok fazla bir şey yapamayacağım açıkçası. Dün gece kedilerimden birisi eve gelmedi. Aklım onda. Fazla bir şey de bilmem zaten. Islak kek, patates köftesi, ve kıymalı börek yapmaya hazırlanıyorum. Mayonezli makarna salatası yapabilirim belki. Vakit kalır, canım isterse... Bir de kuru meyvelerden toplar yaparım sanırım. Oyalıyor biraz ama tabak dengeli olsun di mi?
Aslında hiç bir şey yapmayıp bisküvi çayla sepetlemek istiyorum
sara_28 , ben o günkü sinirle söylemiştim onu ama hiç değilse spor hocanın iyi niyetini görmüş oldun. Sanırım tavsiyede bulunurken bir daha düşünür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…