Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Az müsade kızlar. Silme işini de bitireyim, mutfağa gireyim. Daha kahvaltı yapmadık

Merhaba arkadaslar

Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba

Merhaba arkadaslar

Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
Merhaba, umarim bir sonraki denemende olumlu sonuc alirsin. Bu topikteki cogu arkadasimiz devletin yas sinirina takiliyor maalesef. Oncesinde yaptiran arkadaslarimiz varsa yardimci olacaklardir mutlaka.

CapsLocked Arkadaşım sen akupunktura gidiyordun eğil mi ?
Evet, Eylül den beri gidiyorum, bi üç ay daha devam edecem. Faydası olduğunun kanatındeyim. Sadece çocuk isteği için olan yöntem uygulandı, rahim etrafında bir kaç iğne, başa bir iğne, baş parmağına bir tane, ve bir tanede ayak ucuna. Positiv testten sonra yine gittim, bu sefer sırtıma bir kaç iğne. Maksat kan dolaşımını yönlendirmek.

Kizlar ben yola ciktim. Bulusma yerine dogru...
Aman yarabbi bu ne trafik kim bilir cevahir nasildirr

Canim sende kalbimdesinn öperimm insallah guzel haberler veririm

Merhaba arkadaslar

Geçmiş olsun, neredeyi düşünüyorsan labaratuvarını da iyi araştır bence.

İyi haftasonları, bu kistlerden nasıl kurtulacağım? Sağlı sollu birer kist birer folükül.

D dnzdry Bende de oldu zaman zaman Tarlusal söküyo zaten .Gerçi bir seferinde ilaçlada gitmeyince kist boşaltımı yapmışlardı narkozsuz..Soğan kürü faydalıymış ama ben ancak 2 gün yapıyorum sonra içemiyorum ..Ama kesinlikle çok faydalı ..

daha ne olsun kuzuuumm ohhhh misss eller dert görmesin... kedicik nerde acaba ya.. benimki de huzursuz sanırım ağrısı var...

Öncelikle hoşgeldin... Biz doktorlara katilmiyoruz... Yaşın bizce hiiic onemi yok! İnanmak,istemek ve denemek.... Allah ol deyince oluyor... Hayirlidi. :

En kısa zamanda telafi edeceğim. Gece buluşması yaparız olmazsa. Gelmeyeni sopalarız

Yav arkadaş, nedir bu izmirlilerin çektikleri... Bulusmanizda bizde oradaymisiz gibi yapin.... Sandalye ayirin ve bana cay söyleyin mesela... Siz orada ben burada içerim ..:-(

Hadi bakalım bekleme sürecin olumlu sonuçlansın da... Biraz çalisma temponu işten aşka ver... Hadi hayirlisi

Bu testi ben tam yaptiracaktim ki, doktorum bebekte bir anomali cikarsa müdahale etmem amniyosentez isterim dedi....ben de bekleyip amniyosentez yaptirdiydim... Tercih tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…