- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.521
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin ka
liteli dolensin inş..[/
Merhaba, umarim bir sonraki denemende olumlu sonuc alirsin. Bu topikteki cogu arkadasimiz devletin yas sinirina takiliyor maalesef. Oncesinde yaptiran arkadaslarimiz varsa yardimci olacaklardir mutlaka.Merhaba arkadaslar
Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
Evet, Eylül den beri gidiyorum, bi üç ay daha devam edecem. Faydası olduğunun kanatındeyim. Sadece çocuk isteği için olan yöntem uygulandı, rahim etrafında bir kaç iğne, başa bir iğne, baş parmağına bir tane, ve bir tanede ayak ucuna. Positiv testten sonra yine gittim, bu sefer sırtıma bir kaç iğne. Maksat kan dolaşımını yönlendirmek.CapsLocked Arkadaşım sen akupunktura gidiyordun eğil mi ?
@gulneva77 cook sevindim sahane haberlerini bekliyorummmm masallah
@alpcemre sahane ya... hadi azzz kaldiiiuii muhtesem gobisini kutluyoruuuum
Minikkalbim42 dunyada aski tek gecerim diyen biri olarak cok duygulandirdin beniii... sonsuz gonlunce olsun her sey.
portakales tatli cicegim kalbimdesin ve her sey guzelll olacak bak da gor ;-)@WishhDuygu sana kuzum bayiliyoooom yazilarina doyamiyooom emme arar girebiliyooooo o yuzden toplu okuyooooo canimsin ya isigin hiiic sonmesin kuzum
@Luinda tatlim her seyin yolunda gitmesi ne guzelll
Aşk bebeklerinin yolculuğu devam ediyor, kucağa alınmayı da okuruz inş.Ben de az önce 4 yumurta verip geldim hayırlı haberleri beklemek kaldı artık.o kadar emek çekip büyütüp sonrada bırakıp gelmekte bi tuhaf oluyo :)
Geçmiş olsun, neredeyi düşünüyorsan labaratuvarını da iyi araştır bence.Merhaba arkadaslar
Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
daha ne olsun kuzuuumm ohhhh misss eller dert görmesin... kedicik nerde acaba ya.. benimki de huzursuz sanırım ağrısı var...Çok fazla bir şey yapamayacağım açıkçası. Dün gece kedilerimden birisi eve gelmedi. Aklım onda. Fazla bir şey de bilmem zaten. Islak kek, patates köftesi, ve kıymalı börek yapmaya hazırlanıyorum. Mayonezli makarna salatası yapabilirim belki. Vakit kalır, canım isterse... Bir de kuru meyvelerden toplar yaparım sanırım. Oyalıyor biraz ama tabak dengeli olsun di mi?
Aslında hiç bir şey yapmayıp bisküvi çayla sepetlemek istiyorum
@sara_28, ben o günkü sinirle söylemiştim onu ama hiç değilse spor hocanın iyi niyetini görmüş oldun. Sanırım tavsiyede bulunurken bir daha düşünür...
soğan kürü arkadaşımda mucizeler yaratttı tatlım, 21 gün sabah akşam yapmıştı sanırımİyi haftasonları, bu kistlerden nasıl kurtulacağım? Sağlı sollu birer kist birer folükül.
ay inşallah en güzel haberi alırsınız.Ben de az önce 4 yumurta verip geldim hayırlı haberleri beklemek kaldı artık.o kadar emek çekip büyütüp sonrada bırakıp gelmekte bi tuhaf oluyo :)
Konya medicana hastanesinde dr necati gürbüz de.daha önce baska bi dr a gittim ama muayene bile etmeden hić şansın yok dedi ve inanılmaz moralim bozulmuştu.necati bey denemelisin dedi ve tedaviye başladık olumlu olduğunu soylüyo şu ana kadar herşey yolunda ama tabiki yaş çok negatif bi etken
En kısa zamanda telafi edeceğim. Gece buluşması yaparız olmazsa. Gelmeyeni sopalarız
Benden haberleri yazacağım demiştim araya neler neler girdi :)
Gerçi benim ki bu işlerin dışındaki doktor gezmesiydi. Rutin düzenime geri dönme muayeneleri :)
İyi haberler de var, çok minik hmmm acaba dedirten de :)
Ama günün bombası şu ki tüm transferlerimde günlerce kullandığım yeterince kalınlaşmadı diye süresini uzattığım onca estrofemine, climarasına o bu şu ilaca, nar sularına, masajlara vs. 7-7,5mm seyreden en yüksek 1 kez 8mm gördüğüm endometrium, 10.8 mm çıktı... Şok! "yok canım olamaz" dedim bir daha baksak deyince tekrar baktı, hadi canım sende diyaloğu ile "10.2 mm işte! ki tekrar ihtimam ile işaretlemedim" dedi.
15. günüm regle göre... Rahim inceliği kronik diye düşünüyorduk, demek ki değil... Bu kadar sürede hiçbir takviyesiz bu ölçü süper dedi çünkü. Bedenin kesinlikle negatif tepki veriyor, akışına bırakılmalı diye ekledi. Güzel haber bu... Ne demek istediğini anlamadım ama "rahimin 3 çizgi hali dediğimiz hali vardır hamileliğe uygun ortam sağlayan şu anda o an... yumurtan çatlamış eve gidin, ofise dönme ne yapacağınızı biliyorsunuz" dedi :)
Sonra benim baskılama için geçici menapozun, Lucrinlerin ilaçların nedeniyle yumurtalık faaliyetlerinin her hangi bir sekteye uğrayıp uğramadığı sorularımı giderdi... Yine sag ve soldaki bir çok antralleri gördü. Herhangi bir arıza yaratmamış bu da güzel.
Rahim içi çok iyi dedi, son transfer öncesi rahim dışında minik bir miyom kist görüyorum demişti önceki doktorum, öyle bir şey yok gitmiş yok olmuş dedi. Histeroskopi'yi ben yapmış olmasam da gayet başarılı olmuş tebrikler kim yaptıysa dedi (galiba azıcık gücendi ama transferi yapan kişinin yapması önemli dediler dedim, haklısın dedi)
HSG'leri de yanımda götürmüştüm. Buradan biliyorum kaç doktor baktı görmedi son doktorum gördü mesajlarını... Hani eski doktoruma güvenmediğimden değil ama yıllardır doktorum olana ekstra güvenim nedeniyle gösterdim. İyi dendi, tüpler de açılmış dendi teyit ediyor musunuz? görüşmesiydi. Evet kesinlikle açık diye teyit etti. Dikkat edilmiyor bazen sucuk şekli yok o şekil, hatta perde olanı bile görmüyorlarmış deyince yok öyle şey gayet net ve açık ve düzgün diye belirtti, e bu da güzel haber.
Eve giderken LH testi al, bu ayı es geçerseniz diğer ay tam gününde 12'den olsun diye ekledi... Takviye olarak hiç bir şey kullanmana gerek yok dedi...
Bunlar hep gittiğimiz tüp doktoru dışında normal bir jinekologdan teyit edilmiş oldu iyi oldu.
Smear'i ihmal ettiğimi söyledim bu tüp süreçlerinde, evet görüyorum ekrandan dedi. En son 2012'de yaptırmışım :)
Smear için örneğini aldı. İşte hmmm dedirten kısmı burası...
Muayenede minik bir siğil gördü (dışta arkalara doğru) ben göremezmişim ayna tutmazsam :))))
Smear'den gelecek sonuca göre değerlendirelim, eğer gerek olursa minik bir lazer yaparız dedi.
Tüp ilaçlarının veya lazer epilasyonun etkisi olabilir mi? diye sordum, epilasyon olmaz ilaçları bilmiyorum dedi. Bilgilerini aldı neler ne kadar ne zaman kullanıldı. Önemli olacağını düşünmüyorum önce sonucu alalım gerekirse küçük anestezi ile hallederiz merak etme dedi...
5 güne çıkar sonucu... bakalım, bekleyelim görelim :))))
Tedaviler devam etse de smear ve genel diğer tetkikler kesinlikle ihmal edilmemeli diye vurguladı. Ben de size iletmiş olayım... Düzeni şaştırmayın :)
Baş ağrılarıma etkisi var mı diye yeniden gittiğim göz için ise gayet süper cevabı aldım. Bu doktora ilk gittim, lazer yaptırdığımı söylemesem anlamazmış retinayı sorunsuz ve başarılı buldu. Tansiyonu, muayenesi, uzak yakın görüşü iyi, sorun yok. Baş ağrılarını tetikleyecek bir bulgu yok dedi. Yine de fark etmeyebileceğim muhtemel göz kuruluğu için gözyaşını her gün düzenli kullanmamı istedi. Sinüslerin doluyor olabilir doğal deniz suyunu da günlük kullanman faydalı olacaktır dedi. Gözlük seviyorum ben, uzun sürede ekranla haşır neşirim, kitap çok okuyorum deyince isterseniz alırsınız diyerek dinlendiricili gözlük yazdı. Bilahare hallederim seviyorum gözlüğü :)
İşte böyle... Ne yazdım!
Lulinda Melihciğin bugün yokmuş orada... Ondan da konuştuk. Bir arkadaşım onun hastası! :) operasyonlarını yaptı ama tüpünü yapmadı diye bahsettim. Zaten daha önce tüp konuşması yapmıştık, bizim tüp e başlamamıza sebepti doktorum. Tüpler kapalı ameliyat olmak istemiyorsan sana tüp yaptıralım demişti. Yumurtalar ziyan olmasın demişti. Bizim Melih var, çocukları da tüp ona git benden yakışıklı olmasın iyidir o da diye eklemişti... Söz dinledim ama başkasına gittim :) Anlattım ona işte serüvenimi, siz öyle diyince eve yakındı şu merkeze şu doktora gittim şu süreçler vs.. :)
Şimdi yeni gelişmelerle birlikte tüpçüye git demedi :) Çalışın dedi :))))))
Lulinda buralarda mısın? Bugün hastaneden bir broşür aldım görmüşsündür kesin dedim ama nolur nolmaz diye... Şu Harmony testini biliyoruz, ismini farklılaştırmış da olabilirler ya da yeni eklemelerle geliştirmiş de olabilirler. Adı Nifty Testi. Eğer bilgi lazım olursa broşürün resimlerini atarım :)
Trizomi 21/18/13 e bakılıyor bunda da...
Down, Edvards ve Patau Sendromlarıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?