- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.541
Tarlusalı bir kez kullanmıştım, adet geciktiği için vermişti hatırladığım kadarıyla. Soğan kürünü de denedim bende sonuç vermemişti, bir kerede kistin içini boşalttılar ay sonunda daha iricesi oluşmuştu. Tek çözümü kendiliğinden gitmesi. Benim bünye de müdahale istemiyor, kendi kafasında ben işimi bilirim diyor, inatçı, kime çektiyse. Krizi fırsata çevirip 2 folükülü değerlendirmeye karar verdim. Hadi hayırlısı ezan vakti....
"Patatesli omleti" bile isteye göz ardı ediyorum... AÇım :)
Arayayım da önce yemek ısmarla sonra evimize revan olalım diyeyim... Şu Armutlu arka yol boş mu acaba, hava güzeldi bir Baltalimanı'na inseydik, iyot soluyarak yerdik :)
Kizlar kocaya yardimdayim doncem az sonra ahahah
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Merhaba arkadaslar
Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
İyi haftasonları, bu kistlerden nasıl kurtulacağım? Sağlı sollu birer kist birer folükül.
simaycim okuduklarima inanamiyorum tuylerim diken diken okudum yazini. nasil bi mutluluk yasadigimi anlatamam. yaninda olup sarilmak istedim sanki en yakinim verdi bu haberi bana.
belki inanmiycaksin ama gecen hafta aklimdaydin napti acaba diye. Allahim nazarlardan korusun sizi kucagina almayida nasip etsin. sen bana hep yakin gelmissindir cogu seyimiz ortak oldugu icin.
simdi sana senin bebeginin olmasi zor diyen doktorlara nannik yapmak lazim. o olmaz diyen doktorlara karsilik rabbim iki tane birden verdi masallah subhanallah. senin amh cok dusuktu hatirladigim kadariyla.
topik arkadaslarima sesleniyorum simay en guzel ornek tup bebek tahliller amh testler hepsi bos. veren Allah veriyo.
sizde lutfen inancinizi kaybetmeyin. Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.
sende benim gibi agustos annesi olacaksin. umarim bu yazimi gorursun canim. noel tatiline girdim kizimla ugrasmaktan firsat bulamiyorum hic birseye. ne yalan soyleyim senin yazini tlfonda gorunce girdim hemen.
bize gelismeleri mutlaka yaz olurmu. kendine ve minnaklarimiza dikkat et. kocaman sariliyorum sana.
Merhaba arkadaslar
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Maşallah,gönlünden geçenler olsun.Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Sara'm, yemek Bloğu yazsan sanırım en iyi takipçin Olacağım.. Inşallah bebeklerin olduğunda onları süper beslersin, ama dikkat et de senin güzel yemeklerinden fazla kilo almasınlar:) biz de bebeklere neler yapılır sana sorarız..benim bildiğim canım transfer olmadan çizik atılması ve devamındaki ayda transfer yapılması ama etkisi iki üç ay devam ediyor benim doktorum öyle demişti
Tatlım tatlım ne olur sakin ol..inşallah canımm.Rabbim hepimizin muradını versin artık.
İnşallah yarın selfiş çekeriz bir güzel paylaşırız
Canım bu tedavi Sürecin; bebeklerine kavuşacağın son tedavi olsun ve su gibi gelsin rahat ve verimli:)Teşekkürler moral verdiniz. Çizik, toplama, transferin etkili olduğunu biliyordum. 3. ay etkisini yarın kist görünmez ise Şubat başında test edeceğim. 3 Şubatta kontrol olacak şartlar uygun ise de transfer tarihi tespit edilecek. Benim için de geri sayım başladı...Hadi hayırlısı...
Inşallah herşey yolundadır canım.. Tedaviye başlamadın diye biliyorum ben..Test mi yaptın...moralini bozdun dimi,sen böylesin
Sana iyi kalpli ensu ahh canım ensu demek geldi içimden.. Güzel yüreğin birarada yansıyor .. Inşallah moralin iyidir.. Herşey yolundadır..opun hayırlı olsun canım benim. güzel haberlerini bekliyoruz.. çok öptümm
Aşka saygı duymuşumdur hep.. Dediğin gibi hayat bizim için nelere gebe,kimbilir?Mrb arkadaşlar.45 yaşındayım 3 çocuğum var hepside yetişkin şükürler olsun.18.yıl önce tüpligasyon yaptırdıgım için tüp bebek tedavisine başladım.toplamda 18-16-15-15 olmak üzere 4 yumurtam oldu.e2 575 ve dün çatlatma iğnesi yapıldı.yarın toplanacak ve çok heycanlıyım
Sevgili güzel gebemiz, hamile kelimesi mi yoksa gebe mi diye düşündüm ama gebe bana daha dolu dolu geliyor.. Yeğenimize iyi bakasın.. Göbişini okşuyorum desemAy ne güzel resmen 4. Baharın:) Yumurta sayın da gayet iyi. Umarım herşey gönlüne göre olur.
Kızlar, ben çok üzgünüm. Lütfen siz de metin olun. En iyisi bir kerede söylemek sanırım. Ben yarın gelemiyorumEşimin müdürü hoşgeldin oturmasına gelecekmiş. Eşim de hayır diyememiş.
Ama sizlerden güzel resimler ve haberler bekliyorum. Belki telefonla iştirak edebilirim. Doyurucu olmaz ama...
Evet evet erteleyinnnAklım sizde kalacaktı artık benim işlediğim dersten de hayır gelmezdi :))
@gulneva77 Yarın güzelce gelsin yumurtaların Pazar günü arasınlar seni güzelcene döllenmiş ve ilerleyen yumurtaların için ..
@sabanur42 aramiza hoşgeldin hayırlı olsun tedavin umutla seninle bizde bekliyecegiz .umarım aşk yuvana bi bebis gelir
Hayırlı güzel haberler bekliyorumPortakal o tutunma kanaması olmasın ya hep öyle derler ya
Ya inanılmaz güzel bir enerjin var.. Hep böyle olAyh son dakika gelişmelerini, programsız işleri hiç sevmiyorum... Andropozlulardı prostat da vardı uzadı da uzadııııııı... Dünyayı kurtarıyoruz sanki! 1-2 kadeh şarap da etkiledi tabii... Arabayı kullanmayacağım diyerek ben içmeseydim iyiydi... Kafamı toparlamam lazım :)
Yeni gelişmeler olmuş... Ben gelemiyorum diye üzülüyordummm yeni üzülenler de çıkmış.
Bilahare hafta içi olursa @celina1 ve benim de dahil olma ihtimalim çok yükselse yenisinde güzel olur :)
Yarım kalmış mesajlar vardı çok geriye gidemeyeceğim
Yakınlara bakayım... Bugün Cuma her yer ana baba günü biraz daha ofiste kalayım. Toplantıdan zor döndüm ofise :)
Ya çok güzel bişey bu, maşallah.. İnşallah şöyle gümbür gümbür kalp atışını da duy ve telefona kaydet.. Hatta mesaj sesi yapBen geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
Canım kanlansınlar, sana gelip can bulsunlar :)Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
@gulneva77 cook sevindim sahane haberlerini bekliyorummmm masallah
alpcemre sahane ya... hadi azzz kaldiiiuii muhtesem gobisini kutluyoruuuum
@sabanur42 dunyada aski tek gecerim diyen biri olarak cok duygulandirdin beniii... sonsuz gonlunce olsun her sey.
portakales tatli cicegim kalbimdesin ve her sey guzelll olacak bak da gor ;-)@WishhDuygu sana kuzum bayiliyoooom yazilarina doyamiyooom emme arar girebiliyooooo o yuzden toplu okuyooooo canimsin ya isigin hiiic sonmesin kuzum
@Luinda tatlim her seyin yolunda gitmesi ne guzelll
Geçmiş olsun canım.. Inşallah vakti tez zamanda gelir ve gebe kalırsın..Merhaba arkadaslar
Gebeliğin güzel geçsin ve sana sağlıklı hayırlı Bebeğini getirsin.. Allah tamamına erdirsin..Evet, Eylül den beri gidiyorum, bi üç ay daha devam edecem. Faydası olduğunun kanatındeyim. Sadece çocuk isteği için olan yöntem uygulandı, rahim etrafında bir kaç iğne, başa bir iğne, baş parmağına bir tane, ve bir tanede ayak ucuna. Positiv testten sonra yine gittim, bu sefer sırtıma bir kaç iğne. Maksat kan dolaşımını yönlendirmek.
Yav arkadaş, nedir bu izmirlilerin çektikleri... Bulusmanizda bizde oradaymisiz gibi yapin.... Sandalye ayirin ve bana cay söyleyin mesela... Siz orada ben burada içerim ..:-(
Sara'm, yemek Bloğu yazsan sanırım en iyi takipçin Olacağım.. Inşallah bebeklerin olduğunda onları süper beslersin, ama dikkat et de senin güzel yemeklerinden fazla kilo almasınlar:) biz de bebeklere neler yapılır sana sorarız..
Tatlım tatlım ne olur sakin ol..
Canım bu tedavi Sürecin; bebeklerine kavuşacağın son tedavi olsun ve su gibi gelsin rahat ve verimli:)
Inşallah herşey yolundadır canım.. Tedaviye başlamadın diye biliyorum ben..
Sana iyi kalpli ensu ahh canım ensu demek geldi içimden.. Güzel yüreğin birarada yansıyor .. Inşallah moralin iyidir.. Herşey yolundadır..
Aşka saygı duymuşumdur hep.. Dediğin gibi hayat bizim için nelere gebe,kimbilir?
Tedavin inşallah olumlu olur ve aşık olduğun adamla bir bebeğiniz olur..
Sevgili güzel gebemiz, hamile kelimesi mi yoksa gebe mi diye düşündüm ama gebe bana daha dolu dolu geliyor.. Yeğenimize iyi bakasın.. Göbişini okşuyorum desem
Sevgili ulu manitu ya da 40'ların Bilge kadını, nasıl geçti misafir ağırlama.. ?
Sana sorularım var bi ara.
Güzel kadınlar hepinize en iyi dileklerimi yolluyorum..
Hayırlı güzel haberler bekliyorum
Ya inanılmaz güzel bir enerjin var.. Hep böyle ol
Sevgiler
Ya çok güzel bişey bu, maşallah.. İnşallah şöyle gümbür gümbür kalp atışını da duy ve telefona kaydet.. Hatta mesaj sesi yap
Canım kanlansınlar, sana gelip can bulsunlar :)
Transfer arkadaşım nasılsın? Ben geçen ctesi adet oldum ama doktorun dediğinin tersine az oldu.. Hatta hala devam ediyor leke şeklinde.. Ve azalarak giden bir ağrım var.. Sende durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım.. Inşallah vakti tez zamanda gelir ve gebe kalırsın..
Gebeliğin güzel geçsin ve sana sağlıklı hayırlı Bebeğini getirsin.. Allah tamamına erdirsin..
Güzel kızını benim yerime de öp lütfen.. Kokla benim için
canımm benim o senin bakan gözlerinin iyiliği.. çok sağoll:))
okadar iyiyim okadar enerjim yerindekii
Allahım hep her konuda bizleri mutlu kılsın..
sen nasılsın canım benim..
Allah'ım hep mutlu etsin seni. Dileklerini senin bile inanamayacağım kadar güzel yapıp öyle gerçekleştirsin inşallah..
Ben iyiyim canım napayım aynı Şeyler.. Kardeşime ev arıyoruz bu aralar gündemim o..
Yaza evlenecek ve döşeyip yerleştireceğimiz bir ev bulmaya çalışıyoruz, sonra da eşya..
Gelin de burada değil nasıl olacak bilmiyorum..
Evet istanbul'dayım canım.. Çok gelmek istedim ama bugün birkaç program vardı..yaaa gelin nerede canım.
ne güzel düğün dernek konularına bayılırım.
cnm sen istanbulda oturmuyormuydun neden gelmedin bugün.
Gelinimiz Bursa da canım.. Eşya alma kısmı nasıl olacak bilmiyorum.. Görümcelik de ayrı dert.. Karışmam gerekiyor bu durumda ama çok karışmak istemiyorum bir yandan.. Böyle nasıl olacak artık emin Değilim..yaaa gelin nerede canım.
ne güzel düğün dernek konularına bayılırım.
cnm sen istanbulda oturmuyormuydun neden gelmedin bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?