Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tarlusalı bir kez kullanmıştım, adet geciktiği için vermişti hatırladığım kadarıyla. Soğan kürünü de denedim bende sonuç vermemişti, bir kerede kistin içini boşalttılar ay sonunda daha iricesi oluşmuştu. Tek çözümü kendiliğinden gitmesi. Benim bünye de müdahale istemiyor, kendi kafasında ben işimi bilirim diyor, inatçı, kime çektiyse. Krizi fırsata çevirip 2 folükülü değerlendirmeye karar verdim. Hadi hayırlısı ezan vakti....

Açın halinden anlarım
Yanan şöminenin kalan közler beni cezbetti de iki uscuk fıydırdım içine.. Sonra ekmegi de üstüne bastırdım, arasına uscukları döşedim, ince belli bardakta çay ilen götürdüm.... Üstüne <katil doğanlar> ı izledim.... Ne güzel filmdir arkadaş!!!!

alpcemre Allah tamamına erdirsin öncelikle pıtpıtlarını duy... Sonra kıpırtılarını... Kucağına sağlikla gelsin, memişlerden lıklık süt içsin. AMİİİN

Merhaba arkadaslar

Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba

Her şerde bir hayır vardır.. Öncelikle geçmiş olsun... Vakti geldiginde o da gelecektir..tecrübeyle sabit.. Saglikla gelsinler inşallah...

Canım selcankerem:)

Çok geç cevap yazdım biliyorum ama beni anlayacaksın. 6. Haftada Başlayan ve 10 gün Süren lekelenmeler nedeniyle sıkıntılı günler yaşadım, neyse geçti bitti.
10 Uncu haftayı geride Bıraktım:) çok şükür bebekde bende iyiyiz. Ilk önce Görülen 2 kese ve yüksek betahcg ye rağmen biricik bebebeğimle hamileliğe devam:)

Hergün Allah'ıma şükrediyor, isteyen herkese bu Mutluluğu Yaşatması için dua ediyorum.

Şimdi 12. Haftada yapılacak 2 li test ve amiyosentez yerine geçen bir kan testi( prenatest) yapılacak, bu testleride Hayırlısı ile atlatırsak daha da rahatlayacağım herhalde.

Diğer arkadaşlara da selam, ümmüseleme, belki, daha ismi aklıma gelmeyen burada dayanışmanın en güzel örneklerini Gösteren Savaşçı dostlar hepinize sevgiler....

Selcan kızını çok öpüyorum:)

Sevgiler...

Merhaba arkadaslar

Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba

geçmiş olsun cnm
ben orada denemedim ama rapor almak için başvurdum o raporla dışarda özelde denedim.. çok rahat 1 ayda 4 defa giderek raporunu hemen alıyorsun ama tedavi süreci anlamında giden kişilerden duyduğum sonuçtan çok memnun kalmadıklarıydı cnm...
devlet hastanesi mantığında tedaviyi kaldırabilirim dersen gerçekten zorlamadan her konuda yardımcı olacakları nadir hastanelerden biri.. rapor aşamasında çok çok yardımcı oldular bana.. tüp bebek sistemini çok güzel oturtmuş oyalama yok.

benim bildiğim canım transfer olmadan çizik atılması ve devamındaki ayda transfer yapılması ama etkisi iki üç ay devam ediyor benim doktorum öyle demişti
Sara'm, yemek Bloğu yazsan sanırım en iyi takipçin Olacağım.. Inşallah bebeklerin olduğunda onları süper beslersin, ama dikkat et de senin güzel yemeklerinden fazla kilo almasınlar:) biz de bebeklere neler yapılır sana sorarız..
inşallah canımm. Rabbim hepimizin muradını versin artık.
İnşallah yarın selfiş çekeriz bir güzel paylaşırız
Tatlım tatlım ne olur sakin ol..
Canım bu tedavi Sürecin; bebeklerine kavuşacağın son tedavi olsun ve su gibi gelsin rahat ve verimli:)

Test mi yaptın...moralini bozdun dimi,sen böylesin
Inşallah herşey yolundadır canım.. Tedaviye başlamadın diye biliyorum ben..
opun hayırlı olsun canım benim. güzel haberlerini bekliyoruz.. çok öptümm
Sana iyi kalpli ensu ahh canım ensu demek geldi içimden.. Güzel yüreğin birarada yansıyor .. Inşallah moralin iyidir.. Herşey yolundadır..
Aşka saygı duymuşumdur hep.. Dediğin gibi hayat bizim için nelere gebe,kimbilir?
Tedavin inşallah olumlu olur ve aşık olduğun adamla bir bebeğiniz olur..

Ay ne güzel resmen 4. Baharın:) Yumurta sayın da gayet iyi. Umarım herşey gönlüne göre olur.
Sevgili güzel gebemiz, hamile kelimesi mi yoksa gebe mi diye düşündüm ama gebe bana daha dolu dolu geliyor.. Yeğenimize iyi bakasın.. Göbişini okşuyorum desem

Sevgili ulu manitu ya da 40'ların Bilge kadını, nasıl geçti misafir ağırlama.. ?
Sana sorularım var bi ara.

Evet evet erteleyinnnAklım sizde kalacaktı artık benim işlediğim dersten de hayır gelmezdi :))

@gulneva77 Yarın güzelce gelsin yumurtaların Pazar günü arasınlar seni güzelcene döllenmiş ve ilerleyen yumurtaların için ..

@sabanur42 aramiza hoşgeldin hayırlı olsun tedavin umutla seninle bizde bekliyecegiz .umarım aşk yuvana bi bebis gelir

Güzel kadınlar hepinize en iyi dileklerimi yolluyorum..

Portakal o tutunma kanaması olmasın ya hep öyle derler ya
Hayırlı güzel haberler bekliyorum

Ya inanılmaz güzel bir enerjin var.. Hep böyle ol

Sevgiler

Ya çok güzel bişey bu, maşallah.. İnşallah şöyle gümbür gümbür kalp atışını da duy ve telefona kaydet.. Hatta mesaj sesi yap
Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Canım kanlansınlar, sana gelip can bulsunlar :)

Transfer arkadaşım nasılsın? Ben geçen ctesi adet oldum ama doktorun dediğinin tersine az oldu.. Hatta hala devam ediyor leke şeklinde.. Ve azalarak giden bir ağrım var.. Sende durumlar nasıl?

Merhaba arkadaslar

Geçmiş olsun canım.. Inşallah vakti tez zamanda gelir ve gebe kalırsın..
Gebeliğin güzel geçsin ve sana sağlıklı hayırlı Bebeğini getirsin.. Allah tamamına erdirsin..
Yav arkadaş, nedir bu izmirlilerin çektikleri... Bulusmanizda bizde oradaymisiz gibi yapin.... Sandalye ayirin ve bana cay söyleyin mesela... Siz orada ben burada içerim ..:-(

Güzel kızını benim yerime de öp lütfen.. Kokla benim için

canımm benim o senin bakan gözlerinin iyiliği.. çok sağoll:))
okadar iyiyim okadar enerjim yerindekii
Allahım hep her konuda bizleri mutlu kılsın..
sen nasılsın canım benim..

Reactions: Eua
canımm benim o senin bakan gözlerinin iyiliği.. çok sağoll:))
okadar iyiyim okadar enerjim yerindekii
Allahım hep her konuda bizleri mutlu kılsın..
sen nasılsın canım benim..

Allah'ım hep mutlu etsin seni. Dileklerini senin bile inanamayacağım kadar güzel yapıp öyle gerçekleştirsin inşallah..
Ben iyiyim canım napayım aynı Şeyler.. Kardeşime ev arıyoruz bu aralar gündemim o..
Yaza evlenecek ve döşeyip yerleştireceğimiz bir ev bulmaya çalışıyoruz, sonra da eşya..
Gelin de burada değil nasıl olacak bilmiyorum..

yaaa gelin nerede canım.
ne güzel düğün dernek konularına bayılırım.
cnm sen istanbulda oturmuyormuydun neden gelmedin bugün.

yaaa gelin nerede canım.
Evet istanbul'dayım canım.. Çok gelmek istedim ama bugün birkaç program vardı..
Kayınvalidemle eşimin yeğenine gitme (onu iptal ettim)
Ve kardeşim içim ev bakma.. Yarın da çalışıyorum o Yüzden Kardeşimi ekemeyecektim.. Ondan dolayı hiç yeltenmedim gelmeye.. Ama Aklım hep sizdeydi.. Nasıl geçti ne kaynatmışsınızdır:)

yaaa gelin nerede canım.
Gelinimiz Bursa da canım.. Eşya alma kısmı nasıl olacak bilmiyorum.. Görümcelik de ayrı dert.. Karışmam gerekiyor bu durumda ama çok karışmak istemiyorum bir yandan.. Böyle nasıl olacak artık emin Değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…