Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bir dahaki sefere canım benim..güzell geçtii hayatım:)
kız kardeşin bekardı dimi cnm, erkek kardeşin evleniyordu dimi.

bir dahaki sefere canım benim..güzell geçtii hayatım:)
kız kardeşin bekardı dimi cnm, erkek kardeşin evleniyordu dimi.
Kızkardeşim yok canım.. Bir abim var (evli) ve bir erkek kardeşim..
Benim erkek kardeşimde hep benimle kaldığından şimdiye kadar ev tutma ev Eşyası alma ev kurma gibi deneyimi yok.. Ve kararsız ve mükemmelliyetçi.. Ben gibi değil..
Çok zorlanıyorum.. Sinir oluyor belli etmemeye çalışıyorum.. Ben 21 yaşındaydım istanbul'a gelip ev bulup tek Başıma yaşamaya başladığımda.. 6 sene sonrada kardeşim Yanıma geldi.. Ama kardeşim 34 yaşına geldi olmuyor.. Çünkü Herşey ben Yaptım onun için şimdiye kadar.. Aman neyse bir dokun bin ahh işit oldu benimkisi :))

hımm o tarzda farklı şehirde olupda evlenenler canım artık ya eşya için gelin bir iki hafta sonu buraya gelecek..
yada gelemiyorsa büyük eşyaların resimlerini atacaksınız kız okeyleyecek:))

benim bi arkadaşım istikbalden, bellonadan bakıp beğenip kodlarını bildirmişti nişanlısına oda koda göre hepsini almıştı.. bunlar her şehirde varya:)))
evet cnm görümcelik çok zor bir konu bilirim.. dengelerini çok temkinli, 10 adım geriden atarak kurman gerekli, ne derlersede eyvallah haklısın tabiki, sen iyisin, hoşsun demek gerekli.. hep kardeşinin hatırını kırmamak adına çoğu konuyu görmezden gelmek gerekli... ben erkek kardeşimin ve ağbeyimin eşlerini çok seviyorum hiçbir sorunum bir gün bile asla olmadı düzenlide görüşürüzz ama bence onlar beni görümce olarak görüp benim onları sevdiğim kadar sevmiyor o enerjiyi insan hissediyor.. arkadaş gibi olsakta özünde adımız görümce..

Reactions: Eua
Canlarrr hepinizi herkes iyi baksin kendine güzel ve atesli bir pazar olsun hepiniz icin Güneslerinize sarilin onlarada cokk iyi bakin benim günesim burazdan gelecek sizi seviyorum yarin daha uzun yazarim sayfalar birikmis bu arada Mee7 le birlikte resim bekliyoruz bakalim neler neler yaptiniz bizsizneyse birdahakine bizlerde oluruz insallah eeee ne demisler havalar nasil olursa olsun sizlerin havasi hep bomba olsun

yaa pardon ben yanında kalanın kız kardeşin olduğunu zannediyordum hep demekki aklımda hatalı kalmış canım..
neyse evleniyor şimdi yuvasınıda kuruyor Allah mutlu mesut etsin canım..
erkeklerin geneli böyle bayanlar gibi hemen olgunlaşamıyorlar.. 10 yıl geriden geliyorlar.

Ben portakal arkaşım için yazmıştım onu tatlım.
Henüz tedaviye başlayamadım canım doğru hatırlıyorsun ama yakın aylarda başlayabilirim belki.

Benim de Aklım kızlardaydı.

Amin inşallah mutlu olsunlar..
Görümce adı kötü gerçekten.. Ben de Abi'min eşi ile çok iyi anlaşırım.. Başta bir problem yaşamıştık geçti.. O da benim fazla yardımcı olmaya çalışmamdan kaynaklanmıştı.. Geçti gitti.. Şimdi olmayan kızkardeşim gibi ama yine de arada sanki bir mesafe var gibi.. Çok seviyorum onu o da sever beni ama Dediğin gibi işte.. Keşke kızkardeşim ya da ablam olsaydı.. Senin kızkardeşin ya da ablan var mı?

Hayırlı olsun canım,bunlar güzel telaşlar,kolay gelsin.

evet canım iki tane ablam var biz beş kardeşiz..
ablalarım hayattaki en iyi arkadaşlarım. o yüzden hep kız çocuk istiyorumya zaten..
seninde inşallah kızın olur canım onunla çok güzel paylaşımların olur..
evet aynen öyle aranız dört dörtlük olsada kardeş ve eş olarak aynı erkeği farklı gözle ama aynı büyük sevgiyle sevdiğiniz için bir noktadan sonra bi yerde samimiyetsizlik yaşanabiliyor:))

daha ne olsun kuzuuumm ohhhh misss eller dert görmesin... kedicik nerde acaba ya.. benimki de huzursuz sanırım ağrısı var...

Sağol arkadaşım. İnşallah sizin için de yapmak kısmet olur birgün.
Kedicik nerelerde bilmiyorum, bu sabah ta diğeri gitti ikisi de hala ortada yok. Bu kadar uzun kalmazlardı dışarıda. Bana duyuramasalar da pencerenin önünde yatıp beklerlerdi. Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Allah' ım korusun ikisini de...

Tatlım nasılsın,buluşma nasıldı,Aklım sizdeydi,resim bekledim bugün

Sevgili ulu manitu ya da 40'ların Bilge kadını, nasıl geçti misafir ağırlama.. ?
Sana sorularım var bi ara.

Berbattı bana göre. Aklım kedilerde kaldı, planlarım değiştiği için zaten sevimsizdim. Sıkıldım açıkçası. Böyle resmi ev gezmelerini sevemedim hala. Aklına esince çal kapımı, Allah ne verdiyse paylaşalım, aç dolabı, ne istiyorsan al ye, pijamalı da yakalansam gözlerinde o eleştirel bakışı görmeyeyim, samimi ol, canımı ye...
Böyle geçti işte...
Alayım soruları... Aklım yettiğince yardımcı olurum her zaman...

Inşallah geri gelirler,Allah korusun.

Evet kızlar yaaa, aramaya da fırsat bulamadım bugün. Yok mu foto? Çok mu yoruldu bugün çeneler, parmaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…