- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.561
Evet istanbul'dayım canım.. Çok gelmek istedim am bugün birkaç program vardı..
Kayınvalidemle eşimin yeğenine gitme (onu iptal ettim)
Ve kardeşim içim ev bakma.. Yarın da çalışıyorum o Yüzden Kardeşimi ekemeyecektim.. Ondan dolayı hiç yeltenmedim gelmeye.. Ama Aklım hep sizdeydi.. Nasıl geçti ne kaynatmışsınızdır:)
Kızkardeşim yok canım.. Bir abim var (evli) ve bir erkek kardeşim..bir dahaki sefere canım benim..güzell geçtii hayatım:)
kız kardeşin bekardı dimi cnm, erkek kardeşin evleniyordu dimi.
Inşallah bir dahakini kaçırmam .. Kaç kişiydiniz kimler geldi ?bir dahaki sefere canım benim..güzell geçtii hayatım:)
kız kardeşin bekardı dimi cnm, erkek kardeşin evleniyordu dimi.
Gelinimiz Bursa da canım.. Eşya alma kısmı nasıl olacak bilmiyorum.. Görümcelik de ayrı dert.. Karışmam gerekiyor bu durumda ama çok karışmak istemiyorum bir yandan.. Böyle nasıl olacak artık emin Değilim..
Kızkardeşim yok canım.. Bir abim var (evli) ve bir erkek kardeşim..
Benim erkek kardeşimde hep benimle kaldığından şimdiye kadar ev tutma ev Eşyası alma ev kurma gibi deneyimi yok.. Ve kararsız ve mükemmelliyetçi.. Ben gibi değil..
Çok zorlanıyorum.. Sinir oluyor belli etmemeye çalışıyorum.. Ben 21 yaşındaydım istanbul'a gelip ev bulup tek Başıma yaşamaya başladığımda.. 6 sene sonrada kardeşim Yanıma geldi.. Ama kardeşim 34 yaşına geldi olmuyor.. Çünkü Herşey ben Yaptım onun için şimdiye kadar.. Aman neyse bir dokun bin ahh işit oldu benimkisi :))
Ben portakal arkaşım için yazmıştım onu tatlım.Sara'm, yemek Bloğu yazsan sanırım en iyi takipçin Olacağım.. Inşallah bebeklerin olduğunda onları süper beslersin, ama dikkat et de senin güzel yemeklerinden fazla kilo almasınlar:) biz de bebeklere neler yapılır sana sorarız..
Tatlım tatlım ne olur sakin ol..
Canım bu tedavi Sürecin; bebeklerine kavuşacağın son tedavi olsun ve su gibi gelsin rahat ve verimli:)
Inşallah herşey yolundadır canım.. Tedaviye başlamadın diye biliyorum ben..
Sana iyi kalpli ensu ahh canım ensu demek geldi içimden.. Güzel yüreğin birarada yansıyor .. Inşallah moralin iyidir.. Herşey yolundadır..
Aşka saygı duymuşumdur hep.. Dediğin gibi hayat bizim için nelere gebe,kimbilir?
Tedavin inşallah olumlu olur ve aşık olduğun adamla bir bebeğiniz olur..
Sevgili güzel gebemiz, hamile kelimesi mi yoksa gebe mi diye düşündüm ama gebe bana daha dolu dolu geliyor.. Yeğenimize iyi bakasın.. Göbişini okşuyorum desem
Sevgili ulu manitu ya da 40'ların Bilge kadını, nasıl geçti misafir ağırlama.. ?
Sana sorularım var bi ara.
Güzel kadınlar hepinize en iyi dileklerimi yolluyorum..
Hayırlı güzel haberler bekliyorum
Ya inanılmaz güzel bir enerjin var.. Hep böyle ol
Sevgiler
Ya çok güzel bişey bu, maşallah.. İnşallah şöyle gümbür gümbür kalp atışını da duy ve telefona kaydet.. Hatta mesaj sesi yap
Canım kanlansınlar, sana gelip can bulsunlar :)
Transfer arkadaşım nasılsın? Ben geçen ctesi adet oldum ama doktorun dediğinin tersine az oldu.. Hatta hala devam ediyor leke şeklinde.. Ve azalarak giden bir ağrım var.. Sende durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım.. Inşallah vakti tez zamanda gelir ve gebe kalırsın..
Gebeliğin güzel geçsin ve sana sağlıklı hayırlı Bebeğini getirsin.. Allah tamamına erdirsin..
Güzel kızını benim yerime de öp lütfen.. Kokla benim için
Benim de Aklım kızlardaydı.Evet istanbul'dayım canım.. Çok gelmek istedim ama bugün birkaç program vardı..
Kayınvalidemle eşimin yeğenine gitme (onu iptal ettim)
Ve kardeşim içim ev bakma.. Yarın da çalışıyorum o Yüzden Kardeşimi ekemeyecektim.. Ondan dolayı hiç yeltenmedim gelmeye.. Ama Aklım hep sizdeydi.. Nasıl geçti ne kaynatmışsınızdır:)
Amin inşallah mutlu olsunlar..hımm o tarzda farklı şehirde olupda evlenenler canım artık ya eşya için gelin bir iki hafta sonu buraya gelecek..
yada gelemiyorsa büyük eşyaların resimlerini atacaksınız kız okeyleyecek:))
benim bi arkadaşım istikbalden, bellonadan bakıp beğenip kodlarını bildirmişti nişanlısına oda koda göre hepsini almıştı.. bunlar her şehirde varya:)))
evet cnm görümcelik çok zor bir konu bilirim.. dengelerini çok temkinli, 10 adım geriden atarak kurman gerekli, ne derlersede eyvallah haklısın tabiki, sen iyisin, hoşsun demek gerekli.. hep kardeşinin hatırını kırmamak adına çoğu konuyu görmezden gelmek gerekli... ben erkek kardeşimin ve ağbeyimin eşlerini çok seviyorum hiçbir sorunum bir gün bile asla olmadı düzenlide görüşürüzz ama bence onlar beni görümce olarak görüp benim onları sevdiğim kadar sevmiyor o enerjiyi insan hissediyor.. arkadaş gibi olsakta özünde adımız görümce..
Allah'ım hep mutlu etsin seni. Dileklerini senin bile inanamayacağım kadar güzel yapıp öyle gerçekleştirsin inşallah..
Ben iyiyim canım napayım aynı Şeyler.. Kardeşime ev arıyoruz bu aralar gündemim o..
Yaza evlenecek ve döşeyip yerleştireceğimiz bir ev bulmaya çalışıyoruz, sonra da eşya..
Gelin de burada değil nasıl olacak bilmiyorum..
Sağol canım evet güzel telaşlar .. Allah böyle telaşeler, yorgunluklar versin hepimize..:)Hayırlı olsun canım,bunlar güzel telaşlar,kolay gelsin.
Amin inşallah mutlu olsunlar..
Görümce adı kötü gerçekten.. Ben de Abi'min eşi ile çok iyi anlaşırım.. Başta bir problem yaşamıştık geçti.. O da benim fazla yardımcı olmaya çalışmamdan kaynaklanmıştı.. Geçti gitti.. Şimdi olmayan kızkardeşim gibi ama yine de arada sanki bir mesafe var gibi.. Çok seviyorum onu o da sever beni ama Dediğin gibi işte.. Keşke kızkardeşim ya da ablam olsaydı.. Senin kızkardeşin ya da ablan var mı?
Iyiyim Sağol,Kızların buluşmasını merak ettim,bugün belki resim atarlar diye telefon elime yapışacaktı neredeyse.Sağol canım evet güzel telaşlar .. Allah böyle telaşeler, yorgunluklar versin hepimize..:)
Sen nasılsın canım?
daha ne olsun kuzuuumm ohhhh misss eller dert görmesin... kedicik nerde acaba ya.. benimki de huzursuz sanırım ağrısı var...
Tatlım nasılsın,buluşma nasıldı,Aklım sizdeydi,resim bekledim bugünevet canım iki tane ablam var biz beş kardeşiz..
ablalarım hayattaki en iyi arkadaşlarım. o yüzden hep kız çocuk istiyorumya zaten..
seninde inşallah kızın olur canım onunla çok güzel paylaşımların olur..
evet aynen öyle aranız dört dörtlük olsada kardeş ve eş olarak aynı erkeği farklı gözle ama aynı büyük sevgiyle sevdiğiniz için bir noktadan sonra bi yerde samimiyetsizlik yaşanabiliyor:))
Sevgili ulu manitu ya da 40'ların Bilge kadını, nasıl geçti misafir ağırlama.. ?
Sana sorularım var bi ara.
Inşallah geri gelirler,Allah korusun.Sağol arkadaşım. İnşallah sizin için de yapmak kısmet olur birgün.
Kedicik nerelerde bilmiyorum, bu sabah ta diğeri gitti ikisi de hala ortada yok. Bu kadar uzun kalmazlardı dışarıda. Bana duyuramasalar da pencerenin önünde yatıp beklerlerdi. Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Allah' ım korusun ikisini de...
Tatlım nasılsın,buluşma nasıldı,Aklım sizdeydi,resim bekledim bugün
Benimle Aklım hep onlardaydı ya :)Iyiyim Sağol,Kızların buluşmasını merak ettim,bugün belki resim atarlar diye telefon elime yapışacaktı neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?