- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.581
Aaaaaa unuttunuzmu...bende süslendim hazırlandım resim çekip size yollayacaktım Öylece kaldım bekledim inanki,zanork tel numaramı verecekti sana,olsun tatlım kısmet değilmiş.canımm güzel geçtii ama resim çektirmek aklımıza gelmedi:)))
Ne güzel ne kadar şanslısın.. Benim hiç kanımdan Canımdan bir kadın yok hayatımda.. Ne çok isterdim.. Belki de o Yüzden çok arkadaşım vardır ama hepsiyle paylaşımım farklıdır.. Çok yakın arkadaşım var ama herşeyimi paylaştığım bir kişi yok..evet canım iki tane ablam var biz beş kardeşiz..
ablalarım hayattaki en iyi arkadaşlarım. o yüzden hep kız çocuk istiyorumya zaten..
seninde inşallah kızın olur canım onunla çok güzel paylaşımların olur..
evet aynen öyle aranız dört dörtlük olsada kardeş ve eş olarak aynı erkeği farklı gözle ama aynı büyük sevgiyle sevdiğiniz için bir noktadan sonra bi yerde samimiyetsizlik yaşanabiliyor:))
Inşallah geri gelirler,Allah korusun.
Inşallah iyilerdirSağol arkadaşım. İnşallah sizin için de yapmak kısmet olur birgün.
Kedicik nerelerde bilmiyorum, bu sabah ta diğeri gitti ikisi de hala ortada yok. Bu kadar uzun kalmazlardı dışarıda. Bana duyuramasalar da pencerenin önünde yatıp beklerlerdi. Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Allah' ım korusun ikisini de...
Aaaaaa unuttunuzmu...bende süslendim hazırlandım resim çekip size yollayacaktım Öylece kaldım bekledim inanki,zanork tel numaramı verecekti sana,olsun tatlım kısmet değilmiş.
Ooy kıyamam,yol gözlemek zordur.İnşallah arkadaşım... Boynum tutuldu geldiler mi diye dönüp durmaktan...
Tatlım senin numaran bende yok ki,ben kendi Numaramı verdim.canımm evet verdiii ama sen whatshapdan yazmadınya bende inan seni rahatsız etmek istemedimm..
acaba meşgulmü dedim, meşgul olmasa kesin yazardı diye düşündüm çekindim birazda aslında:))
Inşallah iyilerdir
canımm evet verdiii ama sen whatshapdan yazmadınya bende inan seni rahatsız etmek istemedimm..
acaba meşgulmü dedim, meşgul olmasa kesin yazardı diye düşündüm çekindim birazda aslında:))
İnşallah arkadaşım... Hiç neşem yok dün geceden beri...
Tatlım senin numaran bende yok ki,ben kendi Numaramı verdim.
Ooy kıyamam,yol gözlemek zordur.
Tatlım senin numaran bende yok ki,ben kendi Numaramı verdim.
Iyi düşün,gelirler inşallah sen kalbini bozma.Hem de nasıl. Ben birisine üzülürken öteki de gitti. Dışarıda kalmaya alışıklar ikisi de ama burası yabancı sayılır daha... Ne düşüneceğimi şaşırdım...
Tamam tatlım sıkıntı yok,bir dahaki sefere yaparız,kalplerimiz bir olsun.2220 sana verdi zannediyordunm:)) diğer kızlara vermişyaa.:)) orada kopuykluk oldu sanırım..
olsun bir dahaki sefere hayatım:))
Sabaha gelir onlar, iyi Düşünelim ...
2220 sana verdi zannediyordunm:)) diğer kızlara vermişyaa.:)) orada kopuykluk oldu sanırım..
olsun bir dahaki sefere hayatım:))
Iyi düşün,gelirler inşallah sen kalbini bozma.
Özür dilerim arkadaşım, o ara bütün mesajlara birden bakmaya çalışırken kaçmış arada. Şimdi konu açılınca farkettim.
Olsun arkadaşım özür dilemene gerek yok,hepimizin yapabilecegi Şeyler,dalgınlık lar hep Başımıza gelen durumlar,rahat ol sen.Ben sana Ensu' nun telini vermedim mi? Herkese kopyala yapıştır yaptım... Hay Allah ya... Özür dilerim kızlar, benim hatam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?