Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel ne kadar şanslısın.. Benim hiç kanımdan Canımdan bir kadın yok hayatımda.. Ne çok isterdim.. Belki de o Yüzden çok arkadaşım vardır ama hepsiyle paylaşımım farklıdır.. Çok yakın arkadaşım var ama herşeyimi paylaştığım bir kişi yok..
Annemin ilk çocuğu karnında ölmüş ve kız çocuğuymuş.. Küçükken (artık bu durumu ne zaman öğrendim, bilmiyorum) ablam nasıl biri olurdu acaba yasasaydı, keşke ablam yasasaydı derdim..:) çocuk aklı işte, hiç Dünya'ya gelmemiş bebeği abla yapmıştım.. Gerçi haksızda sayılmazdım, 9 aylıkken ölmüş nerdeyse annem zehirleniyormuş falan.. Baya büyükmüş yani.. Aman ..
Ablalarına da sana sa Allah uzun Ömür versin sana da hayırlı kız evlat nasip etsin canım.

Inşallah iyilerdir

Aaaaaa unuttunuzmu...bende süslendim hazırlandım resim çekip size yollayacaktım Öylece kaldım bekledim inanki,zanork tel numaramı verecekti sana,olsun tatlım kısmet değilmiş.

canımm evet verdiii ama sen whatshapdan yazmadınya bende inan seni rahatsız etmek istemedimm..
acaba meşgulmü dedim, meşgul olmasa kesin yazardı diye düşündüm çekindim birazda aslında:))

canımm evet verdiii ama sen whatshapdan yazmadınya bende inan seni rahatsız etmek istemedimm..
acaba meşgulmü dedim, meşgul olmasa kesin yazardı diye düşündüm çekindim birazda aslında:))

Hem meşgul olsam bile hiç önemli değil,olurmu tatlım ne Rahatsızlığı vericen ki,sen rahat ol ben öyle Düşünen birisi Değilim emin ol.

2220 sana verdi zannediyordunm:)) diğer kızlara vermişyaa.:)) orada kopuykluk oldu sanırım..
olsun bir dahaki sefere hayatım:))

Özür dilerim arkadaşım, o ara bütün mesajlara birden bakmaya çalışırken kaçmış arada. Şimdi konu açılınca farkettim.

Özür dilerim arkadaşım, o ara bütün mesajlara birden bakmaya çalışırken kaçmış arada. Şimdi konu açılınca farkettim.

yok canım zaten çok hızlı yazışmıştık seninle bende ayrıntılı sormadım..
hatta inan bizdede misafir vardı numaraları bile kaydedemedim sen yazarken hepsinin resmini çekmiştim:))

Ben sana Ensu' nun telini vermedim mi? Herkese kopyala yapıştır yaptım... Hay Allah ya... Özür dilerim kızlar, benim hatam...
Olsun arkadaşım özür dilemene gerek yok,hepimizin yapabilecegi Şeyler,dalgınlık lar hep Başımıza gelen durumlar,rahat ol sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…