Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahhhh kizlarrr ben selfie çekmeyi unuttum yaaa çok utandım simdi..
Bugunde kuzenlerim geldi aksam anneme geldim kocayi evde biraktim burda kaliyorum:))
Kocaya yardim dedigim yemegi hazirlamasiydi hihihigi
2220 canım kedicikler eminim iyidir.. bilirsin bazilari ozgur olmayi sever ya ciftlesip gelir ya da acikinca gelirler uzme tatli canini:)
Bebisim icin guzel dileklerinize ve umudunuza minnettarim.. insallah umdunugunu gibidir:)
Simdi uykuya geciyrum hepinizi cok operimmm iyi gecelerr

yok canım zaten çok hızlı yazışmıştık seninle bende ayrıntılı sormadım..
hatta inan bizdede misafir vardı numaraları bile kaydedemedim sen yazarken hepsinin resmini çekmiştim:))

Olsun arkadaşım özür dilemene gerek yok,hepimizin yapabilecegi Şeyler,dalgınlık lar hep Başımıza gelen durumlar,rahat ol sen.

Sağolun kızlar. Beceriksiz hissettim kendimi... Geçer yakında...

Hiçte beceriksiz değilsin,kendini ezikleme,sorun yok

Bir süredir bir haller var üstümde ama anlamadım. Arada donup kalıyorum, ne yaptığımı unutuyorum... Geçen tedaviden sonra da bir süre olmuştu böyle. Son aşamayı da atlatayım, ilaçların etkisi mi, başka bir şey mi bakarız artık...

Kesin evin yolunu şaşırmıştır o.

Dün akşamdan beri ara ara yağmur var ve hava soğudu. Bir yere sığınmış olma ihtimali yüksek. Sevmez böyle havaları. Bir de evin halinden memnun değil. Kalabalık geliyor ev... Ona ayrı bir yer yapmam lazım ama bir türlü sıra gelmedi. Dönsün, ilk iş ona özel yatak yapacağım...

Bende aynınıyım bende çok unutuyorum,buraya yazarken birise mesala Alıntı yapıyorum yazıyorum gönderiyorum bi bakıyorum ki oooo yazdıklarım hep eksik,hele evede göreceksin neler unutuyorum,söylediğim bilimleri bile unutuyorum,biara gingo bilibo içiyordum iyi gelmişti ama vitaminlere başlayınca bıraktım çok gelir hepsi diye,Dr,sormaya unuttum.

Sıpa bil gelsin de mıncıkla benim için.

merhaba kızlar

sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti

Günaydın, geçmiş olsun, yol kaygan mıydı, hızlı mı gidiyordunuz? Bununla geçmiş olsun, kazalar anlık bir olay, kaskosu vardır nasıl olsa, hasar mala gelsin, araba bir şekilde yenilenir. Daha önce başınızdan geçmemiş ise etkisinden arınmanız zaman alır. Nazar duası da okumanı tavsiye ederim. Gelmiş geçmiş olsun....

Geçmiş olsun canım ya.. Sakin ol.. Kimseye bişey olmadıysa boşver cana gelecek mala gelsin..

sağol canım daha önce yaşamamıştık böyle bişey çok korktuk arabanın kaskosu var yol kaygan değildi hızlı da değildik 50 -60 la gidiyorduk nasıl oldu hiç anlamadık nazar duası okurum canım çok sağol hala titriyorum

Geçmiş olsun canım ya.. Sakin ol.. Kimseye bişey olmadıysa boşver cana gelecek mala gelsin..

sağol canım şükür bişey olmadı bize benim boynum kasıldı biraz aniden öne doğru sarsılınca ama önemli değil gelmiş geçmiş olsun gerçektende çok sağol

Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…