- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.601
Ohh Şükürler olsun gelmiş,hadi inşallah diğeride yolda geliyordur üzülme olurmu.Sağol arkadaşım, sabah giden geldi şimdi. İnşallah diğeri de gelir...
Süper haberSağol arkadaşım, sabah giden geldi şimdi. İnşallah diğeri de gelir...
yok canım zaten çok hızlı yazışmıştık seninle bende ayrıntılı sormadım..
hatta inan bizdede misafir vardı numaraları bile kaydedemedim sen yazarken hepsinin resmini çekmiştim:))
Olsun arkadaşım özür dilemene gerek yok,hepimizin yapabilecegi Şeyler,dalgınlık lar hep Başımıza gelen durumlar,rahat ol sen.
Ohh Şükürler olsun gelmiş,hadi inşallah diğeride yolda geliyordur üzülme olurmu.
Süper haber
Hiçte beceriksiz değilsin,kendini ezikleme,sorun yokSağolun kızlar. Beceriksiz hissettim kendimi... Geçer yakında...
Kesin evin yolunu şaşırmıştır o.Çok şükür. Şimdi bir gözüm yolda ötekini bekliyorum. İnşallah o da döner...
Hiçte beceriksiz değilsin,kendini ezikleme,sorun yok
Kesin evin yolunu şaşırmıştır o.
Bende aynınıyım bende çok unutuyorum,buraya yazarken birise mesala Alıntı yapıyorum yazıyorum gönderiyorum bi bakıyorum ki oooo yazdıklarım hep eksik,hele evede göreceksin neler unutuyorum,söylediğim bilimleri bile unutuyorum,biara gingo bilibo içiyordum iyi gelmişti ama vitaminlere başlayınca bıraktım çok gelir hepsi diye,Dr,sormaya unuttum.Bir süredir bir haller var üstümde ama anlamadım. Arada donup kalıyorum, ne yaptığımı unutuyorum... Geçen tedaviden sonra da bir süre olmuştu böyle. Son aşamayı da atlatayım, ilaçların etkisi mi, başka bir şey mi bakarız artık...
Sıpa bil gelsin de mıncıkla benim için.Dün akşamdan beri ara ara yağmur var ve hava soğudu. Bir yere sığınmış olma ihtimali yüksek. Sevmez böyle havaları. Bir de evin halinden memnun değil. Kalabalık geliyor ev... Ona ayrı bir yer yapmam lazım ama bir türlü sıra gelmedi. Dönsün, ilk iş ona özel yatak yapacağım...
Bende yatıyorum canım iyi geceler.Bana müsade kızlar. Çok yoruldum, yatayım. İyi geceler hepinize...
Günaydın, geçmiş olsun, yol kaygan mıydı, hızlı mı gidiyordunuz? Bununla geçmiş olsun, kazalar anlık bir olay, kaskosu vardır nasıl olsa, hasar mala gelsin, araba bir şekilde yenilenir. Daha önce başınızdan geçmemiş ise etkisinden arınmanız zaman alır. Nazar duası da okumanı tavsiye ederim. Gelmiş geçmiş olsun....merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
Geçmiş olsun canım ya.. Sakin ol.. Kimseye bişey olmadıysa boşver cana gelecek mala gelsin..merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
Günaydın, geçmiş olsun, yol kaygan mıydı, hızlı mı gidiyordunuz? Bununla geçmiş olsun, kazalar anlık bir olay, kaskosu vardır nasıl olsa, hasar mala gelsin, araba bir şekilde yenilenir. Daha önce başınızdan geçmemiş ise etkisinden arınmanız zaman alır. Nazar duası da okumanı tavsiye ederim. Gelmiş geçmiş olsun....
Geçmiş olsun canım ya.. Sakin ol.. Kimseye bişey olmadıysa boşver cana gelecek mala gelsin..
Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok geçmiş olsun.merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?