Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gelir inşallah hiç üzülme.bi defa bizimkide kaybolmuştu yağmurda otların arasında bulduk

Çok geçmiş olsun.başka bi belaya kefaret olsun.daha büyük kazadan beladan korusun rabbim

canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..

Geçmiş olsun arkadaşım. Anlam yüklemeye çalışma. Kötü bir tesadüf sadece...

Maşallah... Allah bebek olarak kucağına almayı nasip etsin...

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış

Gözün Aydın ne güzel

canımcığım verilmiş sadakalrınız varmış cana gelmesin mala gelsin..Allah korumuş sizleri çook geçmiş olsun..

Gelir inşallah hiç üzülme.bi defa bizimkide kaybolmuştu yağmurda otların arasında bulduk

Benimki sabıkalı zaten. Arada uzaklaşıp kafayı dinleyip geliyor. Ama buraya yeni taşındık. Yola yakın bir evde oturuyoruz. Birisini kazada kaybettik, tekrar aynı şeyi yaşatmasın Rabbim. Yoksa karnını doyurur, soğuktan hoşlanmaz, saklanır...

Gözün aydın hadi hayırlısı :)

Geçmiş olsun,size bişi olmamış ya ona şükür Allah korumuş,bir süre o korkuyu yaşarsın.annenler gelmiş hoşgelmişler ve gözün Aydın.

Çok güzel transferin hayırlı olsun.

hahahaaaaa yaa ayyynı benim kardeşimi yazmışsın tatlımmmmm ayyyyyyyy ne sinnir günler yaşadık beraber çoook yıprattı beni ama şükür evlendi şimdi bebiş de oldu ama hala anne modundatım çooook müşkülpesennnnt. Ayrıca kuzum yoğun bir kanama oldu, bittişükür salı gün kontrole gideceğim, saldım çayıra ve seni özledim yaaa... yoktuuun

Olsun bakalıııım amin kzuum....

sara_28 çoook geçmiş olsun canımmm bununla geçsin insallah bol bol ayetel kürsi felak ve nas surelerini oku tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…