- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.641
evvet bekliyoruz güzel haberlerini hadi hayırlısı@gulneva77 , Allah bebek olmalarını nasip etsin. Güzel haberlerinin devamı aynı hızla gelsin inşallah...
ben de bendeee günleri bile karıştırdım sabahBende aynınıyım bende çok unutuyorum,buraya yazarken birise mesala Alıntı yapıyorum yazıyorum gönderiyorum bi bakıyorum ki oooo yazdıklarım hep eksik,hele evede göreceksin neler unutuyorum,söylediğim bilimleri bile unutuyorum,biara gingo bilibo içiyordum iyi gelmişti ama vitaminlere başlayınca bıraktım çok gelir hepsi diye,Dr,sormaya unuttum.
Kızlaaaaarrrr herkese günaydın.sabah aradılar 4 yumurtamın 4 ü de döllenmiş yarın sabah transfere çağırdılar.2 tane en kaliteli olanları transfer edeceklermiş nolur dua edin.rabbim hepimize gönlümüzdekini versin verdiğini hayırlı eylesin inşallah
canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..
canımm güzel geçtii ama resim çektirmek aklımıza gelmedi:)))
merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
Kızlaaaaarrrr herkese günaydın.sabah aradılar 4 yumurtamın 4 ü de döllenmiş yarın sabah transfere çağırdılar.2 tane en kaliteli olanları transfer edeceklermiş nolur dua edin.rabbim hepimize gönlümüzdekini versin verdiğini hayırlı eylesin inşallah
canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..
İnşallah herşey güzel devam eder. Hayırlı , uğurlu olsun.Kızlaaaaarrrr herkese günaydın.sabah aradılar 4 yumurtamın 4 ü de döllenmiş yarın sabah transfere çağırdılar.2 tane en kaliteli olanları transfer edeceklermiş nolur dua edin.rabbim hepimize gönlümüzdekini versin verdiğini hayırlı eylesin inşallah
merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
Kızlar...
Öncelikle kedim hala gelmedi. Allah' a emanet ettim...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Kızlar...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Yazını okuyunca çok üzüldüm. Senin gibi değerli bır insanı ben veya diğer bayanlar kaybetmek istemez.normalde bende pek yazmiyorum biliyorsun goruyorsunda. Ama burda olmakta sana iyi gelmeyecek se git.ama şunu unutma ben bile seni tanidigima çok sevindim. Umudunu umudumuzu kaybetmeyelim olurmuKızlar...
Hakkınızı helal edin...
Canım benim... gözlerim doldu...yaşadığın duyguya o kadar yakınım ki... evet bazen gitmek de iyi gelir ama kalbim seni özler haberin olsun...Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
Zanork,
Bu topikte cok arkadasa yardim edip teselli ettikten sonra, nasil öyle birakp gidersin? buradaki bir cok arkadas seninle konusmak isteyecektir. Konustukcada hem sen bizler hepimiz umutlarimizi daha yesertip büyütecegiz. umarim negatifin son olur ama denemen son olmasin. tekrar denemeni ve pozitifi görmeni diliyorum. bir an evvel toparlanip mücadeleye devam etmelisin.
Zanork,
Bu topikte cok arkadasa yardim edip teselli ederken gitmek oldumu? buradaki bir cok arkadas seninle konusmak isteyecektir. Konustukcada hem sen bizler hepimiz umutlarimizi daha yesertip büyütecegiz. umarim negatifin son olur ama denemen son olmasin. tekrar denemeni ve pozitifi görmeni diliyorum. bir an evvel toparlanip mücadeleye devam etmelisin.
Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?