Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben de bendeee günleri bile karıştırdım sabah

Bebeklerin sana sIkIca tutunsun diliyorum.

Canim seni takip ediyordum, önceki opu iptal oldugunda cok üzülüyordun bak 2 yumurtan gelisti rahat pozitif ol bu süreci stressiz gecirdiginde, dahada toplanan yumurtan olacaktir. inan ve güven tüm güzellikler seni bulsun.

Geçmiş olsun... Allah korumuş... Derler ya, cana gelecegine,mala gelsin.. Umarım daha iyisindir..

Dualarimiz seninle ve bebişlerinle... Allah bu sevincini daim etsin.. Tamamına ersin inşallah. 

İnşallah duaların kabul olur... Transfer ne vakit düşünüyorsun??

İnşallah herşey güzel devam eder. Hayırlı , uğurlu olsun.

Ahhh canım çok geçmiş olsunnn... verilmiş sadakaniz varmiş derler ya rabbim şifa versinn... bazen oluyor boyle hep üst üste geliyorr canımm...

Kızlar...
Öncelikle kedim hala gelmedi. Allah' a emanet ettim...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...

Canımm canın sağ olsun ne diyeyim.. çok üzüldüm gerçekten. Gitmek iyi gelecekse git elbet bazen bu kadar kapilmak iyi gelmez ama sen umidini kesip canini sıkma ne olur. Gun dogmadan neler dogar.. allah buyuk canim.. biraz kafani dinle ama gene yaz arada bahsetmeyiz cocuktan gerekirse hatta farkli bi topik acariz ne olacak sen yeter ki üzulme. Kediciginde donecektir elbet canim

Canım çok üzüldüm, yazdıklarından çok etkilendim..etkilenmemek elde değil..Senin bilgilerinden ,yardımlarından benim gibi birçok arkadaşımız faydalandı..sen hakkını helal et..belkide ara verirsin, belki başka bi yerde tekrar seni görürüz,görüşürüz...sende kendine ,sevdiklerine iyi bak,kendini yıpratmamaya çalış..Allahda umut kesilmez, herşeyin hayırlısı istekmek, dilemek bizim durumumuzdaki kadınların tek tesellisi..Eğer ki görüşemeyeceksek sana sağlık dolu, mutluluk dolu,sevdiklerinin her zaman yanında olduğu güzel bi yaşam dilerim.Kendine iyi bak , bizleri unutma.

Yazını okuyunca çok üzüldüm. Senin gibi değerli bır insanı ben veya diğer bayanlar kaybetmek istemez.normalde bende pek yazmiyorum biliyorsun goruyorsunda. Ama burda olmakta sana iyi gelmeyecek se git.ama şunu unutma ben bile seni tanidigima çok sevindim. Umudunu umudumuzu kaybetmeyelim olurmu

Canım benim... gözlerim doldu...yaşadığın duyguya o kadar yakınım ki... evet bazen gitmek de iyi gelir ama kalbim seni özler haberin olsun...

Zanork,

Bu topikte cok arkadasa yardim edip teselli ederken gitmek oldumu? buradaki bir cok arkadas seninle konusmak isteyecektir. Konustukcada hem sen bizler hepimiz umutlarimizi daha yesertip büyütecegiz. umarim negatifin son olur ama denemen son olmasin. tekrar denemeni ve pozitifi görmeni diliyorum. bir an evvel toparlanip mücadeleye devam etmelisin.

Son düzenleme:

umarım yazdıklarımızı okur kısa sürede döner...bu şekilde bir arkadaşımızın ayrılması, sadece beni değil birçok çok kişiyi üzecek...

Üyeliğimi silmeye çalışırken gördüm yazını arkadaşım. Sana da tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Ama iki denemenin bana maliyeti oldukça yüksek oldu. Maddi olarak tekrar denemem imkansız. Eşim de çok istekli değil. Bu vazgeçiş gönüllü bir vazgeçiş değil. Bundan sonrası evliliğimi gözden geçirmeye gidecek. Bu saatten sonra yeniden evlenip aynı yollara düşmek te olası görünmüyor. O yüzden burada bırakmak zorundayım.
Hepinizi çok sevdiğimi bilin. Hepiniz için dua etmeye devam edeceğim. Ama buralarda olmayı yüreğim kaldırmayacak. Çok üzgünüm...

Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…