- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.661
Neler oluyor, şaka yaptım de lütfen. Dur bakalım ya, ne bu pes etmek. Biraz zaman! Şoktasın, anlıyoruz da son deneme olur mu? Yine biraz zaman, kimbilir neler gösterecek, anne olmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorsun heralde...bencillik yapayım bizim sana ihtiyacımız var senin bize var mı bilmiyorum. Yara kaşıma değil yeni çareler bulup, eninde sonunda bebişe ulaşacağız.....Kızlar...
Öncelikle kedim hala gelmedi. Allah' a emanet ettim...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Geçmiş olsun, ne güzel yazmışsın, yeterki sağlık olsun...Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Yine karamsarlık, evliliğin için düşün, çocuğunu doğurmaya, birlikte yaşlanmaya değer mi, seni mutlu edebiliyor mu? O mutlu mu? Önce senin sağlılığın mutluluğun sonra bebiş, kendine iyi bak inş. Her şey gönlünce olur....Üyeliğimi silmeye çalışırken gördüm yazını arkadaşım. Sana da tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Ama iki denemenin bana maliyeti oldukça yüksek oldu. Maddi olarak tekrar denemem imkansız. Eşim de çok istekli değil. Bu vazgeçiş gönüllü bir vazgeçiş değil. Bundan sonrası evliliğimi gözden geçirmeye gidecek. Bu saatten sonra yeniden evlenip aynı yollara düşmek te olası görünmüyor. O yüzden burada bırakmak zorundayım.
Hepinizi çok sevdiğimi bilin. Hepiniz için dua etmeye devam edeceğim. Ama buralarda olmayı yüreğim kaldırmayacak. Çok üzgünüm...
Kızlar...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Canım geçmiş olsun demekten başka elden başka birşey gelmiyor..kendine iyi bak sevgiler..Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Canım sadece sarılıyorum sanaKızlar...
Hakkınızı helal edin...
Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..
Canım geçmiş olsun,ne güzel tevekkülle Yazmışsın tez vakitte gelsin Bebeğin.Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Umarım üzüntüyle bütün gemileri yakmıyorsundur,seviyoruz seni.Üyeliğimi silmeye çalışırken gördüm yazını arkadaşım. Sana da tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Ama iki denemenin bana maliyeti oldukça yüksek oldu. Maddi olarak tekrar denemem imkansız. Eşim de çok istekli değil. Bu vazgeçiş gönüllü bir vazgeçiş değil. Bundan sonrası evliliğimi gözden geçirmeye gidecek. Bu saatten sonra yeniden evlenip aynı yollara düşmek te olası görünmüyor. O yüzden burada bırakmak zorundayım.
Hepinizi çok sevdiğimi bilin. Hepiniz için dua etmeye devam edeceğim. Ama buralarda olmayı yüreğim kaldırmayacak. Çok üzgünüm...
Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.başka bi belaya kefaret olsun.daha büyük kazadan beladan korusun rabbim
Geçmiş olsun arkadaşım. Anlam yüklemeye çalışma. Kötü bir tesadüf sadece...
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
canımcığım verilmiş sadakalrınız varmış cana gelmesin mala gelsin..Allah korumuş sizleri çook geçmiş olsun..
Geçmiş olsun,size bişi olmamış ya ona şükür Allah korumuş,bir süre o korkuyu yaşarsın.annenler gelmiş hoşgelmişler ve gözün Aydın.
sara_28 çoook geçmiş olsun canımmm bununla geçsin insallah bol bol ayetel kürsi felak ve nas surelerini oku tamam mı
sara_28
Cok gecmis olsun arkadasim, iyi seyler olmuyor bu günlerde demissin. bunu cok öyle tekrar etme negatifi cagirma, tamamen tesadüf olarak düsün, hersey gönlünce olsun.
Geçmiş olsun... Allah korumuş... Derler ya, cana gelecegine,mala gelsin.. Umarım daha iyisindir..
Ahhh canım çok geçmiş olsunnn... verilmiş sadakaniz varmiş derler ya rabbim şifa versinn... bazen oluyor boyle hep üst üste geliyorr canımm...
çok geçmiş olsun canım benim, nazar duası okutun kendinize.. Allah korumuş.
Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
Canım sende iyiki varsınsağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok önemli benim için ve çok özel hepiniz iyiki varsınız
Ben çok üzüldüm. Burada aynı kaderi paylaşan insanların yazışması o kadar güzel ki.ben en yakınlarımla bile konuşamadıklarımı burda sizlere anlattım.şu an mutlaka zor günler geçiriyorsun .umarım bir an önce toparlanırsın.yeniden deneme gücünü maddi ve manevi olarak bulursun.tabi ki hayatta senden önemli kimse olamaz .allah yardımcın olsun .....Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?