Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Neler oluyor, şaka yaptım de lütfen. Dur bakalım ya, ne bu pes etmek. Biraz zaman! Şoktasın, anlıyoruz da son deneme olur mu? Yine biraz zaman, kimbilir neler gösterecek, anne olmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorsun heralde...bencillik yapayım bizim sana ihtiyacımız var senin bize var mı bilmiyorum. Yara kaşıma değil yeni çareler bulup, eninde sonunda bebişe ulaşacağız.....

Geçmiş olsun, ne güzel yazmışsın, yeterki sağlık olsun...

Yine karamsarlık, evliliğin için düşün, çocuğunu doğurmaya, birlikte yaşlanmaya değer mi, seni mutlu edebiliyor mu? O mutlu mu? Önce senin sağlılığın mutluluğun sonra bebiş, kendine iyi bak inş. Her şey gönlünce olur....

Küçükken annem, yerde ekmek görünce: yükseğe koy kuşlar yer derdi.Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk, acaba kuşlar mı yedi ?
Senden ayrılınca anımsadik Dünyanın bu kadar kalabalık olduğunu.
Belki de insan sevmeyi bilmediğinden değil, sevgisine layık biri olmadığından yalnızdır.biz seni cok sevdik HOŞÇAKAL zanork

Geldim ama çok üzgünüm 2220 geçmiş olsun diyorum ne tazacağımı bilemedim biraz sakinleş duygu yoğunluğun biraz hafiflesin sonra kararlar almaya başla canım arkadaşım..bu defteri kapamak belki tüp bebek anlamında olabilir ama normal denemekten vazgeçme lütfen..ayrıca önce sen geliyorsun bunu unutma sonra bebekti kocaydı daha yazmak istiyorum ama kafanı şişirmek istemem topikten gitsen bile ki iyi gelecekse sana git derim normal hayatta peşini bırakmam kazandığım güzel dostlarımdan birisin benim için..burda ya da dışarda farketmez ..her karanlığın sabahı vardır unutma canım

Canım geçmiş olsun demekten başka elden başka birşey gelmiyor..kendine iyi bak sevgiler..

Canım sadece sarılıyorum sanageçmiş olsun Bebeğin tez vakitte gelsin.
Gitme lütfen,için soğuduktan sonra gel.

canımm çok üzüldümm negatifii tekrar görmene(
yada daha doğrusu neye üzüleceğimi şaşırdım sakın gitme cnm vede üyeliğinide iptal etme..öyle şey olurmu.
lütfen kendine biraz zaman ver ve kendini dinle en az 1-2 hafta.. bende biliyorsun son olumsuzluktan sonra 1-2
hafta hiç girememiştim bile..
ne yapacaksın evde kendini hepten deprasyona sokacaksın, en azından burada kafamızda dağılıyor.. aradan aylar geçer bir bakarsın şartların el vermiş bir tedavi kapın daha açılmış.. hem daha kaç yaşındasınki bu defteri kapatıyorsun Allah aşkına..
canımm seni tekrardan son hızla geri bekliyoruz biraz dinlenip, kendini toparlayınca..
çok öptüm kendine iyi bak..

çok geçmiş olsun canım benim, nazar duası okutun kendinize.. Allah korumuş.

çok sevindim canım benim.. hayırlı olsun hep böyle güzell gelişsin tedavinn..
bebişini kucağına almanı dilerim.

Canım geçmiş olsun,ne güzel tevekkülle Yazmışsın tez vakitte gelsin Bebeğin.

canım benim çok çok geçmiş olsun, bu son negatifin olsun
bundan sonraki tedavinde bebişini kucağına almanı dilerim..

Geçmiş olsun,hayırlısı böyleymiş demekki...inşallah bi daha ki sefere ..

ZONAK BÖYLE GITME
Canim haklisin seni anliyorum ama böyle gitme birgün gelecegini bilelim yeter sade cocuk sevdamizi paylasmadik bu topikte biz kimseye anlatamadiklarimizi kaktik buraya yazdik canim agliyarak yaziyorum yapma böyle bari özelde numarani yaz bana bende kac gündür gel gitlerdeyim seni cok iyi anliyorum canim iyice dinler moralini düzelt bahar ne müjdeler verir kim bilir Allah sana ve bizlere yardim etsin cok üzüldüm cok bostayim simdi ben her gün sabirla seni burda beklicem elbet bulcam seni benden kacamazsin

Umarım üzüntüyle bütün gemileri yakmıyorsundur,seviyoruz seni.

Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.başka bi belaya kefaret olsun.daha büyük kazadan beladan korusun rabbim

Geçmiş olsun arkadaşım. Anlam yüklemeye çalışma. Kötü bir tesadüf sadece...

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış

canımcığım verilmiş sadakalrınız varmış cana gelmesin mala gelsin..Allah korumuş sizleri çook geçmiş olsun..

Geçmiş olsun,size bişi olmamış ya ona şükür Allah korumuş,bir süre o korkuyu yaşarsın.annenler gelmiş hoşgelmişler ve gözün Aydın.

sara_28 çoook geçmiş olsun canımmm bununla geçsin insallah bol bol ayetel kürsi felak ve nas surelerini oku tamam mı

sara_28

Cok gecmis olsun arkadasim, iyi seyler olmuyor bu günlerde demissin. bunu cok öyle tekrar etme negatifi cagirma, tamamen tesadüf olarak düsün, hersey gönlünce olsun.

Geçmiş olsun... Allah korumuş... Derler ya, cana gelecegine,mala gelsin.. Umarım daha iyisindir..

Ahhh canım çok geçmiş olsunnn... verilmiş sadakaniz varmiş derler ya rabbim şifa versinn... bazen oluyor boyle hep üst üste geliyorr canımm...

çok geçmiş olsun canım benim, nazar duası okutun kendinize.. Allah korumuş.

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok önemli benim için ve çok özel hepiniz iyiki varsınız

canım çok üzüldüm ne desek seni teselli etmez biliyorum ama burada bizim kötü zamanlarımızda sen hep bize teslli oldun güç verdin izin verde şimdide biz sana güç vererek destek olalım iyi günlerimiz gibi kötü günlerimizde de birbirimize saılmazsdak arkadaşlığımızın ne anlamı kalırki

şimdi dinlen üzüntünü yaşa ama sinirle moral bozukluğuyla yanlış kararlar verme bizi senden ve bilgilerinden mahrum bırakma seni çok seviyorum arkadaşım

Ben çok üzüldüm. Burada aynı kaderi paylaşan insanların yazışması o kadar güzel ki.ben en yakınlarımla bile konuşamadıklarımı burda sizlere anlattım.şu an mutlaka zor günler geçiriyorsun .umarım bir an önce toparlanırsın.yeniden deneme gücünü maddi ve manevi olarak bulursun.tabi ki hayatta senden önemli kimse olamaz .allah yardımcın olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…