Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnş geri döner. Sağduyulu karar alır, mutlu olur.....

Ayyy cok üzüldüm ben yaaa...
Gelmeyen bebekler degil kırılan umutlar sevgiler birliktelikler oluyor sonuç...
Diyecek kelime bulamiyorum aynı sehirde olsak koşacaktim yanina ama onu bile yapamadim cok üzüldüm... dilerim geri dönmesi degil mutlu olmasini çok istiyorum(

insallah... ne yalan soyleyim kalbim uzuldu ya... canim 2220 sen ve hepimiz bir suru duygu yogunlugu yasadik ve yasiyoruz tedavilerimizde. Keske ben de sana merhem olabilseydim dilerim sevdigin adamla tekrar kalbi duygulariniz yogunlasir... Evet cocuk tabi ki onemli ama es enn onemlisi adi ustunde es... bir ayakkabinin diger esi gibi. ve inaniyorum ki her sey guzel olacak cunku hepimiz sana en guzel duygularimizla dua ediyoruz. Seni seviyoruuuuuz yuvana geri dooooooon taam miiiii

mutlu olmasini ben de cooook istiyorum ayrica kedisi de donsun bi de ben zaten cizgifilmlerde bile aglayabilen bir kadinim icim cok uzgunnnn keske ben de sarilabilseydim ya kocaman... ayni zamanda cok sukur ki ne guzel seyler paylasabiliyoruz... ne kadar saf, tertemiz, hepimizi cok seviyorum ben ya

Portakal cicegim sen nasilsin

Cok uzuldum ben canim sara ya da uzuldum gercekten...
Durumumda degisiklik yok ama ara ara relg agrilari olabiliyor.. kicim aciyor oturamiyoeum ignelerden:) sali gunude test var iste.. ama hep negatife daha yakinim ister istemez...
Ama sonucta yapacak bir sey yok canim.. yani rabbimm artik herkese nasip etsin bunlar son mutsuzluklarimiz olsu canim.. eger vermeyecekse gonlumuzden bu sevgiyi alsin.. hissizlestirsin bizleri cocuk icin.
Sen nasilsin canimm

tek ağlayan ben değilmişim sevindim, hatta dr.a ı gitsem diye düşünmüştüm...Haberler beni çok etkiliyor , bazen hemen kanal değiştiriyorum..

Geçen seneden bu yana arkadaşımızlardan bazıları ayrıldı..benim burada olmamada Elifooo diye bir arkadaşımız vesile olmuştu..Bana o kadar destek verdi ki, ama o negatifi görünce bir daha ondan haber alamadım..ama o da maddi sebepler nedeniyle(yanlış hatırlamıyorsam) ayrıldı...benimde haber alamadığım, erak ettiğim arkadaşlarımdan Cmas1 vardı, bir iki arkadaşımız daha vardı unutamadığım...Ama zanork belkide hiç beklemediğimiz bir zamanda süpriz yaptı...umut olabilseydik keşke,yardımcı olabilseydik..

Evet canim ummadigim tepkiyi ummadigim bi insandan aldim.. onu cok iyi anliyorum bazen imkan yokken acı verir ama giderken cok mutsuzdu halada oyle hissediyorum(

Burada olur veya olmaz asıl kötü olan onun herşeyden pes etmesi.bilemiyoruz hayatını neler yaşadığını benim oğlum olmasına rağmen sonuç negatif olması beni üzüyor .zaman yaklaştıkça daha fazla korkuyorum.hem maddi hem manevi olarak yıpranıyoruz .inşallah bu durumu kısa sürede atlatır .hiç ummadığı bir anda yavrusuna kavuşur

Evet canim ummadigim tepkiyi ummadigim bi insandan aldim.. onu cok iyi anliyorum bazen imkan yokken acı verir ama giderken cok mutsuzdu halada oyle hissediyorum(
canım hatırladığım kadarıyla sen transfer olmuştun, yani salıya kadar lütfen kendine dikkat et... bazen insanlar çok üzülür, kimisi konuşarak ,anlatarak yas tutar kimiside yalnız kalmak ister bu sürede..

Dilerim mutlu olur yarin...
Dilerim hepimiz mutlu oluruz yarin biraz daha ve sonra biraz daha...

Ne biliyosun sonucun negatif yavvv hayretliksin.. .acık sabir et diyorum aana kuzucumm du bakalimm. Ben bild bilmiyorum

Ne biliyosun sonucun negatif yavvv hayretliksin.. .acık sabir et diyorum aana kuzucumm du bakalimm. Ben bild bilmiyorum
Yok öğrenmek bile istemiyorum . Korkuyorum.az önce ne oldu bak anlatayım oğlum cips yiyordu ben almak istedim.sen yeme dedi.bebek ölür sonra .ben çok iyiyim bugün avm ye gittim bir sürü indirim ama alamadık tabi

dileklerine tum ictenligimle amin diyorum... canim iste yuvarlanip gidiyoruz ne deyim buruk olduk bu gece... hayirlisi ve en guzeli olsun ya.. kuzum insallah gozumuz aydin olacak bekliyrum saliyi, hakkimizda enn guzelini verecek insallah guzel allahim.. hadi bakalim miss gibi uyu bebisi sev beni ozle hepimize huzur gelsinnn

Yok öğrenmek bile istemiyorum . Korkuyorum.az önce ne oldu bak anlatayım oğlum cips yiyordu ben almak istedim.sen yeme dedi.bebek ölür sonra .ben çok iyiyim bugün avm ye gittim bir sürü indirim ama alamadık tabi

Oyyy kiyamam yaaa dilerim rabbim oglunun hatrina dularimizi kabul eder canim:)))
.

Aminn canimm tatli ruyalar iyi geceler olsun insallah... rabbim gonlumuze huzur ve sabır versinn...

Canım sen hakkını helak et bize.. Senin çok emeğin, hakkın var bu topicte. Aslında bir kaç saat önce okudum yazdıklarını ve yurkundum. Çok üzüldüm kendi negatifimi öğrendiğimdeki gibi düğümlendi içimde. Ne yazsam ki dedim. Şimdi yazıyorum bişeyler ama emin değilim okuyacakmısın acaba? Yine de yazayım ben dedim. Gitme, kal demek nafile.. Sen yüreğin ne diyorsa onu yapacaksın elbette..
Sana duam kendini yıpratmaman ve bu durumun nasıl bir hayrı olduğunu çok çabuk öğrenmen ve rahatlamandır. Her şeyde bir hayır vardır. Sen öyle kolay pes edecek biri değilsin bunu hissettim ben sende.. Ve düzeltemediğin durumlar için kabullenme gücün olsun, duzeltebileceklerin için gücün olsun, devam etsin.. Sen ikisi arasındaki farkı anlarsın zaten..
Tanımadan sevdiğim, değer verdiğim bir insansın. Yolun ve bahtın açık olsun.. Ne zaman istersem buraya gel.. Biz çünkü burada sadece tüp bebek konusunu paylaşmadık. Burada yeri geldi yemek, yeri geldi emeklilikte yaşanacak yer, yeri geldi sosyal aktiviteler ve daha neler neler.. Ben buradayım diyemeyeceğim, çünkü her zaman devam edemiyorum buraya.. Keşke acıyan yerine merhem olabilsem sadece zaman sürüyorum ve doğal yoldan Rabb'im sana da sağlıklı güzel bir evlat versin diye dua ediyorum..
Tuhaf bişey bu, burada tanımadığım bütün arkadaşların üzüntüsünde üzüldüm. Ama seninki başka oldu..

Nasıl mutlu olacaksan, Allah sana öyle bir hayat nasip etsin.. Öpüyorum eğer okursan ve sevgilerimi gönderiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…