- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.681
İnş geri döner. Sağduyulu karar alır, mutlu olur.....Bugune inanamiyorum.. çokk üzüldüm2220 gidisine ve icinde bulundugu duruma... bi merhem olamadim allah feraha cıkarsın.. kimsenin yuvasinin bu denli sarsilmasina izin vermesin... dilerim birbirlerine olan duygulari derinlesir ve bizlerede geri döner
ZONAK BÖYLE GITME
Canim haklisin seni anliyorum ama böyle gitme birgün gelecegini bilelim yeter sade cocuk sevdamizi paylasmadik bu topikte biz kimseye anlatamadiklarimizi kaktik buraya yazdik canim agliyarak yaziyorum yapma böyle bari özelde numarani yaz bana bende kac gündür gel gitlerdeyim seni cok iyi anliyorum canim iyice dinler moralini düzelt bahar ne müjdeler verir kim bilir Allah sana ve bizlere yardim etsin cok üzüldüm cok bostayim simdi ben her gün sabirla seni burda beklicem elbet bulcam seni benden kacamazsin
İnş geri döner. Sağduyulu karar alır, mutlu olur.....
insallah... ne yalan soyleyim kalbim uzuldu ya... canimBugune inanamiyorum.. çokk üzüldüm2220 gidisine ve icinde bulundugu duruma... bi merhem olamadim allah feraha cıkarsın.. kimsenin yuvasinin bu denli sarsilmasina izin vermesin... dilerim birbirlerine olan duygulari derinlesir ve bizlerede geri döner
Portakal cicegim sen nasilsinInsallah canim. Donmese de umudu yeniden yeserir ve kocasiyla kucaklasir.. mutsuz suan cok hissediyorum
mutlu olmasini ben de cooook istiyorum ayrica kedisi de donsun bi de ben zaten cizgifilmlerde bile aglayabilen bir kadinim icim cok uzgunnnn keske ben de sarilabilseydim ya kocaman... ayni zamanda cok sukur ki ne guzel seyler paylasabiliyoruz... ne kadar saf, tertemiz, hepimizi cok seviyorum ben yaAyyy cok üzüldüm ben yaaa...
Gelmeyen bebekler degil kırılan umutlar sevgiler birliktelikler oluyor sonuç...
Diyecek kelime bulamiyorum aynı sehirde olsak koşacaktim yanina ama onu bile yapamadim cok üzüldüm... dilerim geri dönmesi degil mutlu olmasini çok istiyorum(
Portakal cicegim sen nasilsin
tek ağlayan ben değilmişim sevindim, hatta dr.a ı gitsem diye düşünmüştüm...Haberler beni çok etkiliyor , bazen hemen kanal değiştiriyorum..mutlu olmasini ben de cooook istiyorum ayrica kedisi de donsun bi de ben zaten cizgifilmlerde bile aglayabilen bir kadinim icim cok uzgunnnn keske ben de sarilabilseydim ya kocaman... ayni zamanda cok sukur ki ne guzel seyler paylasabiliyoruz... ne kadar saf, tertemiz, hepimizi cok seviyorum ben ya
Geçen seneden bu yana arkadaşımızlardan bazıları ayrıldı..benim burada olmamada Elifooo diye bir arkadaşımız vesile olmuştu..Bana o kadar destek verdi ki, ama o negatifi görünce bir daha ondan haber alamadım..ama o da maddi sebepler nedeniyle(yanlış hatırlamıyorsam) ayrıldı...benimde haber alamadığım, erak ettiğim arkadaşlarımdan Cmas1 vardı, bir iki arkadaşımız daha vardı unutamadığım...Ama zanork belkide hiç beklemediğimiz bir zamanda süpriz yaptı...umut olabilseydik keşke,yardımcı olabilseydik..Cok uzuldum ben canimsara ya da uzuldum gercekten...
Durumumda degisiklik yok ama ara ara relg agrilari olabiliyor.. kicim aciyor oturamiyoeum ignelerden:) sali gunude test var iste.. ama hep negatife daha yakinim ister istemez...
Ama sonucta yapacak bir sey yok canim.. yani rabbimm artik herkese nasip etsin bunlar son mutsuzluklarimiz olsu canim.. eger vermeyecekse gonlumuzden bu sevgiyi alsin.. hissizlestirsin bizleri cocuk icin.
Sen nasilsin canimm
Geçen seneden bu yana arkadaşımızlardan bazıları ayrıldı..benim burada olmamada Elifooo diye bir arkadaşımız vesile olmuştu..Bana o kadar destek verdi ki, ama o negatifi görünce bir daha ondan haber alamadım..ama o da maddi sebepler nedeniyle(yanlış hatırlamıyorsam) ayrıldı...benimde haber alamadığım, erak ettiğim arkadaşlarımdan Cmas1 vardı, bir iki arkadaşımız daha vardı unutamadığım...Ama zanork belkide hiç beklemediğimiz bir zamanda süpriz yaptı...umut olabilseydik keşke,yardımcı olabilseydik..
canım hatırladığım kadarıyla sen transfer olmuştun, yani salıya kadar lütfen kendine dikkat et... bazen insanlar çok üzülür, kimisi konuşarak ,anlatarak yas tutar kimiside yalnız kalmak ister bu sürede..Evet canim ummadigim tepkiyi ummadigim bi insandan aldim.. onu cok iyi anliyorum bazen imkan yokken acı verir ama giderken cok mutsuzdu halada oyle hissediyorum(
canım hatırladığım kadarıyla sen transfer olmuştun, yani salıya kadar lütfen kendine dikkat et... bazen insanlar çok üzülür, kimisi konuşarak ,anlatarak yas tutar kimiside yalnız kalmak ister bu sürede..
Burada olur veya olmaz asıl kötü olan onun herşeyden pes etmesi.bilemiyoruz hayatını neler yaşadığını benim oğlum olmasına rağmen sonuç negatif olması beni üzüyor .zaman yaklaştıkça daha fazla korkuyorum.hem maddi hem manevi olarak yıpranıyoruz .inşallah bu durumu kısa sürede atlatır .hiç ummadığı bir anda yavrusuna kavuşur
Yok öğrenmek bile istemiyorum . Korkuyorum.az önce ne oldu bak anlatayım oğlum cips yiyordu ben almak istedim.sen yeme dedi.bebek ölür sonra .ben çok iyiyim bugün avm ye gittim bir sürü indirim ama alamadık tabiNe biliyosun sonucun negatif yavvv hayretliksin.. .acık sabir et diyorum aana kuzucumm du bakalimm. Ben bild bilmiyorum
dileklerine tum ictenligimle amin diyorum... canim iste yuvarlanip gidiyoruz ne deyim buruk olduk bu gece... hayirlisi ve en guzeli olsun ya.. kuzum insallah gozumuz aydin olacak bekliyrum saliyi, hakkimizda enn guzelini verecek insallah guzel allahim.. hadi bakalim miss gibi uyu bebisi sev beni ozle hepimize huzur gelsinnnCok uzuldum ben canimsara ya da uzuldum gercekten...
Durumumda degisiklik yok ama ara ara relg agrilari olabiliyor.. kicim aciyor oturamiyoeum ignelerden:) sali gunude test var iste.. ama hep negatife daha yakinim ister istemez...
Ama sonucta yapacak bir sey yok canim.. yani rabbimm artik herkese nasip etsin bunlar son mutsuzluklarimiz olsu canim.. eger vermeyecekse gonlumuzden bu sevgiyi alsin.. hissizlestirsin bizleri cocuk icin.
Sen nasilsin canimm
Yok öğrenmek bile istemiyorum . Korkuyorum.az önce ne oldu bak anlatayım oğlum cips yiyordu ben almak istedim.sen yeme dedi.bebek ölür sonra .ben çok iyiyim bugün avm ye gittim bir sürü indirim ama alamadık tabi
dileklerine tum ictenligimle amin diyorum... canim iste yuvarlanip gidiyoruz ne deyim buruk olduk bu gece... hayirlisi ve en guzeli olsun ya.. kuzum insallah gozumuz aydin olacak bekliyrum saliyi, hakkimizda enn guzelini verecek insallah guzel allahim.. hadi bakalim miss gibi uyu bebisi sev beni ozle hepimize huzur gelsinnn
Canım sen hakkını helak et bize.. Senin çok emeğin, hakkın var bu topicte. Aslında bir kaç saat önce okudum yazdıklarını ve yurkundum. Çok üzüldüm kendi negatifimi öğrendiğimdeki gibi düğümlendi içimde. Ne yazsam ki dedim. Şimdi yazıyorum bişeyler ama emin değilim okuyacakmısın acaba? Yine de yazayım ben dedim. Gitme, kal demek nafile.. Sen yüreğin ne diyorsa onu yapacaksın elbette..Kızlar...
Öncelikle kedim hala gelmedi. Allah' a emanet ettim...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?