Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Darısı kardeşimin başına sağlık, sıhhat ve mutluluk ve huzurla inşallah.
Benim çok kanamam olacağını söylemişti doktorun ama tam tersi çok az kanamam oldu canım.,
Ben de seni özledim ya :! Ayrı bir bağ var senle :)
Bu ilk kontrolün mü olacak canım?
Doktorun gel Yüzyüze görüşelim dedi ben hala gitmedim.. !!!

Çok üzüldüm... Hem de cok!!!
Ama gitme.. Seni özleriz..

Biraz uzaklaş ama Üyeliğin kalsın .. Sen bizim ulu bilgemizsin... Hem imkansız diye birşey yoktur.... Biz burada hikayelerimizi, mutluluklarımızı ve hüzünlerimizi paylasiyoruz... Bugünkü hüznün yarin neden sevinç olmasin? Dedim ya, imkansız diye birşey yoktur... Yani, uzaklas ama ellerimizi birakma!!!

Cok gecmis oldun sara. Daha kotu birsey olmamis dua edelim, tekrar gecmis olsun cnm. Cok opuyorum seni...

Sen de hakkini helal et lutfen. Cok uzuldum fakat nekadar teselli etmeye calissakta uzuntun birsure devam edecek. Yazacak cok sey var ama kelimeler insanin bogazina diziliyor. Yuzyuze Tanismayi cok isterdim. Bundan sonra Allah sana saglik, mutluluk, bol para, huzur, moral, dayanma gucu, umit versin. Zamani gelince, istersen yine denemelere baslarsin. Sevgiler...cok opuyorum..

Cok haklisin arkadasim. Herzaman daha kotuyu ornek alacaksin ki olana sukredesin. Bu sekilde moral buluyorum bende. Cok uzuldum negatif sonucuna fakat yilmak yok devam. Allahim hepimizin birgun bebeciklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sevgiler..

Arkadaslar...Bir-iki haftadir yoktum topikte, okuyamadim yazilanlari. Aklim hep burdaydi ama. Kanamalarim ara ara devam ediyor ama sukur hicbirsorun yok. 9. haftaya geldik. Kalp atisini duyduk,hatta hareketlenmeye baslamis. İnsallah boyle devam eder. Cok stresli devam ediyor benim hamilelik. Hayirlisiyla guzel olsun sonu. Sevgiler herkese.

Hahahayyy ben de ben de gitmediiiiimbir haftadır hala ertelemedeyim aynı okulu asan cocuklar gibi hissediyorum arıyolar tamam diyorum sonra ben arayıp bir kaç gün sonra diyorum... böyle iki kere oldu hadi hayırlısı ama em azından ne oldu bitti hiç bilmediğim için salı gün giderim diye düşünüyorum. Ah canımmm BAĞ kısmına bayıldımm ayyynen öyle valla... bu arada 2220 üzdü beni insan burda en mahremini bile açabiliyor ya birbirine o yüzden zamana bağlı olmayan bağlar kuruluyor... İnşallah toparlar ve bize4 geri döner.Tatlım İnşallah senin kardeşin de bir an önce yuvasını kurar valla benimki türünün tek örneği diyordum ama bak seninde varmıııısHatta bazen bu çocukta hatalı bi gen var falan diye de düşünmüşlüğüm var yani o kadar feciii idi durumama yuva kurması biraz da olsa sakinlik ve hayata karşı sorumluluk kattı ona fakat halaa yüklerinin çoğu bende ve eşim bazen çıldırıyoooooor olsun beee ne yapalım kardeş işte... iyi ki varlar ama inşallah kafaları ve kalpleri daha az sorun çıkarmak üzerine çalışır kuzumm

esnacan Allahım yaaa ne demek negatif... lütfen olumsuzu çağırmaaaa... Allahım oğluşunu bağışlasın sana ve tabi ki kardeşcik de gelsin hayırlarla...

Canım bu hayatta senden daha değerli hiç kimse yok. Öncelikle bunu bil. Her karanlık Akşamın ardından Güneş çıkar bunuda unutma. Ne karar verirsen ver seni tanımasaktaaa senin için iyi dileklerde bulunun arkadaşların var. Allah'a emanet ol. Hayatta her istediğin herşey en kısa sürede gerçekleşsin

sevgili simay, istersen hic yazma arkadasim yeterki sen ve bebegin iyi olun. ah o lekelenmeler yok mu insanin aklini basindan aliyor. neyseki gecmis bitmis bidahada hic ama hic olmasin.

ben ikili test haris hic bir test yaptirmadim ikili testte yaptirmiycaktim yanlislika ok vermisim sonucuda super otesi cikmisti.
tabii bu benim tercihimdi kuzum.

hersey gonlunce olsun simaycim bebegin seni hic ama hic birakmasin.

Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?

ohhh elbet yaa her şey güzel olacaktır lütfen sabret...

Senin adına çok sevindim ilk şoku atlatmışşın allahım yüzünü güldürsün

suuuupppeeeerrrrrrr!!!!!!!!

Deme öyle arkadasım ya gitme bu şekilde.. Burada sen her zaman herkesin derdine ortak olup Acısını hafifletmek için çırpındın durdun, şimdi izin ver de hepimiz senin yanında olalım, elimizden geldiğince destek olalım. Şimdi Acının, üzüntünün etkisiyle kararlar akma geleceğe dair. Ileride ne olacaksa olacak zaten, düşünüp durma boşuna. Bu sadece daha yıpratıcı olacak.. Umarım en kısa zamanda huzura erersin canım. Bana çok destek oldun, Hakk'ını helal et. Seni seviyorum ve senin için hep dua ediyorum.

canım ben biliyordumm buradan vaz geçemeyeceğini (dün o yüzden yazmadım ) bu güzel dostluğu bırakamayacağını ALLAH yaşadıklarıyın üstesinden gelmeyi nasip etsin inşşşş allahım sonsuz hazinesinden hepimizi güldürüsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…