- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.701
Darısı kardeşimin başına sağlık, sıhhat ve mutluluk ve huzurla inşallah.hahahaaaaa yaa ayyynı benim kardeşimi yazmışsın tatlımmmmm ayyyyyyyy ne sinnir günler yaşadık beraberçoook yıprattı beni ama şükür evlendi şimdi bebiş de oldu ama hala anne modundatım çooook müşkülpesennnnt. Ayrıca kuzum yoğun bir kanama oldu, bittişükür salı gün kontrole gideceğim, saldım çayıra ve seni özledim yaaa... yoktuuun
Kızlar...
Öncelikle kedim hala gelmedi. Allah' a emanet ettim...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Üyeliğimi silmeye çalışırken gördüm yazını arkadaşım. Sana da tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Ama iki denemenin bana maliyeti oldukça yüksek oldu. Maddi olarak tekrar denemem imkansız. Eşim de çok istekli değil. Bu vazgeçiş gönüllü bir vazgeçiş değil. Bundan sonrası evliliğimi gözden geçirmeye gidecek. Bu saatten sonra yeniden evlenip aynı yollara düşmek te olası görünmüyor. O yüzden burada bırakmak zorundayım.
Hepinizi çok sevdiğimi bilin. Hepiniz için dua etmeye devam edeceğim. Ama buralarda olmayı yüreğim kaldırmayacak. Çok üzgünüm...
merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
Kızlar...
İlk tüp bebek denememde başka bir topikte yaşadığım bir saçmalık nedeniyle bu denemede kimseye söylememe kararı almıştım. Ve bu karara uydum. 16 Ocak' ta transferim yapıldı. Güzel bir sürprizle dönmeyi ummuştum. Ne de olsa son deneme olacaktı. Ancak malesef az önce kötü haberi aldım... Ağlamak bile gelmiyor içimden... Sizlerle bu şekilde vedalaşmak beni çok üzüyor. Ama bu defteri kapattıktan sonra buralarda kalıp kendi yaramı sürekli kaşımak ta istemiyorum... Hepinizin, evlatlarınızı kucaklarınıza bastığınız, yuvalarınızın sevgiyle ısındığı hayatlar diliyorum.
Hakkınızı helal edin...
Merhaba zanork bugun bende negatif sonuc aldim..ama her sey allahtan verende vermeyende o ..buda bizim imtihanimiz..alkah kaderimizi cabamiza bagli kilmis.gun dogmadan neler dogar kendini son fiye sinirlanfirma her seyi akisina birak kismette varsa gelecek..sabir ve dua canim..bu yolda yalniz degilsinki ..ben hep kendimi boyle teselli ediyorum yalniz degilim..yapilicak bir seyler mutlaka vardir..ya hic yumurtamiz olmasaydi yada sperm ki oyleleride var tedavi bile olamiyorlar..
Hahahayyy ben de ben de gitmediiiiimDarısı kardeşimin başına sağlık, sıhhat ve mutluluk ve huzurla inşallah.
Benim çok kanamam olacağını söylemişti doktorun ama tam tersi çok az kanamam oldu canım.,
Ben de seni özledim ya :! Ayrı bir bağ var senle :)
Bu ilk kontrolün mü olacak canım?
Doktorun gel Yüzyüze görüşelim dedi ben hala gitmedim.. !!!
Canım bu hayatta senden daha değerli hiç kimse yok. Öncelikle bunu bil. Her karanlık Akşamın ardından Güneş çıkar bunuda unutma. Ne karar verirsen ver seni tanımasaktaaa senin için iyi dileklerde bulunun arkadaşların var. Allah'a emanet ol. Hayatta her istediğin herşey en kısa sürede gerçekleşsinKızlar...
Hakkınızı helal edin...
Canım selcankerem:)
Çok geç cevap yazdım biliyorum ama beni anlayacaksın. 6. Haftada Başlayan ve 10 gün Süren lekelenmeler nedeniyle sıkıntılı günler yaşadım, neyse geçti bitti.
10 Uncu haftayı geride Bıraktım:) çok şükür bebekde bende iyiyiz. Ilk önce Görülen 2 kese ve yüksek betahcg ye rağmen biricik bebebeğimle hamileliğe devam:)
Hergün Allah'ıma şükrediyor, isteyen herkese bu Mutluluğu Yaşatması için dua ediyorum.
Şimdi 12. Haftada yapılacak 2 li test ve amiyosentez yerine geçen bir kan testi( prenatest) yapılacak, bu testleride Hayırlısı ile atlatırsak daha da rahatlayacağım herhalde.
Diğer arkadaşlara da selam, ümmüseleme, belki, daha ismi aklıma gelmeyen burada dayanışmanın en güzel örneklerini Gösteren Savaşçı dostlar hepinize sevgiler....
Selcan kızını çok öpüyorum:)
Sevgiler...
Öyle hissetmek çok kötüesnacan Allahım yaaa ne demek negatif... lütfen olumsuzu çağırmaaaa... Allahım oğluşunu bağışlasın sana ve tabi ki kardeşcik de gelsin hayırlarla...
Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Senin adına çok sevindim ilk şoku atlatmışşın allahım yüzünü güldürsünYapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Deme öyle arkadasım ya gitme bu şekilde.. Burada sen her zaman herkesin derdine ortak olup Acısını hafifletmek için çırpındın durdun, şimdi izin ver de hepimiz senin yanında olalım, elimizden geldiğince destek olalım. Şimdi Acının, üzüntünün etkisiyle kararlar akma geleceğe dair. Ileride ne olacaksa olacak zaten, düşünüp durma boşuna. Bu sadece daha yıpratıcı olacak.. Umarım en kısa zamanda huzura erersin canım. Bana çok destek oldun, Hakk'ını helal et. Seni seviyorum ve senin için hep dua ediyorum.Kızlar...
Hakkınızı helal edin...
canım ben biliyordumm buradan vaz geçemeyeceğini (dün o yüzden yazmadım ) bu güzel dostluğu bırakamayacağını ALLAH yaşadıklarıyın üstesinden gelmeyi nasip etsin inşşşş allahım sonsuz hazinesinden hepimizi güldürüsn inşYapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?