Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

OTE="2220, post: 39074244, member: 566539"]Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doşüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin.
Canim ya biliyordummmm ama bizi uzme insallah sende uzulme bundan sonra ...seni en iyi biz anlariz hele ben tup bebekten en sonuncusunda 2 yil once sonuc almadan adami bosayacaktim yani oyle stres boooooos ver geciyor hayat guzel şükür ler olsun canım daha iyi olcacak hersey

canım yaa çok üzüldüm gerçekten ama lütfen kendini yıpratma biliyorum üzülmemek elde değil ama inanki hayatta yaşanacak çok güzel şeyler var en kısa zamanda kendini toparlamaya çalış ve hayatını yaşamaya bak çocuk uğruna o kadar çok şeyi es geçiyoruzki birde bakıyoruz ömür geçmiş elde var sıfır sen elinden geleni yaptın sıra kendi hayatını yaşamaya geldi sat anasını dünyanın arkadaşım yaşa eğlen gez toz hayatı kendine sakın zindan etme hayat sürprizlerle dolu inşallah önüne güzel şeylerde çıkacaktır arada birde burdan haberini alalım çoook öpüyorum canım

Kızlar yarının ne getirecegi hiç belli olmaz.
Tüp bebek manevi olarak zor elbet ama maddi olarak daha yıpratıcı...
Kimi evini satıyor bu uğur da kimi arabasını kimi kredi çekiyor ama rabbim bir şekilde yol gösteriyor..
Bunların hiç biri olmayan bence daha şanslı çünkü rabbi diyor ki sadece benden bekle ve sabırlı ol..
Dİlerim kii rabbim en kısa zaman da hepimizin gönlünü yapacak vesile olması gerekenleri önümüze çıkaracaktır.. Biraz tevekkül ile aşacağız bu günleri...

Canım Allah'ın izniyle güzel olacak herşey. Biz birbirimizi tanımasak bile birbirimize Verdiğimiz manevi güçle herşeyi aşarız. Iyiki Burdasın

2220 kızlar nem 39 yaşımdayımm 28 yaşımda evlendim evlediğimiz ay zaten erkek faktörü olduğumuzu öğrendik zor zamanlardı ilk önce eşim kontrolleri vs omayınca tüp bebek ilk denemede toplanan 22 yumurtadan 2 veya 3 olgun çıkmış dölenmiş 2. gün bölünmeyi bırakmış (bunlar nedir nasıl olur hiçbilmiyorum sanıyorum tüp bebek has gidip bebeğini alıp gelmek sanıyorum ) o gün hayatımın en zor günüydü o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm depresyona girdim ilaçlar kulandım pskolklara gittim sonra yeniden yeniden deneme şansını yarattık kendimize eşimle birlikte çalıştık birimizin kazandığını evimize harcadık diğeriyle tedavi olduk hsg ler histerkopiler vs vs duyduğumuz her şeyi denedik alternatif tıpdan yararlandık olmadı ve bir gün eşimle yeniden son defa deneyelim diye yeni bir merkeze gittik orası eşimden hormon talileri istedi 1 yıl önce yaptırdık dedik ama yeniden istendi biz yaptırdık bu talili eşimn prolaktin hormonu 500 civarında çktı tomografi mr derken eşimin beyinde timör olduğu anlaşıldı adanada çukurova ünvrt gitti orada eşim ameliyat olacaktı dr çagırdı bak eşinin ölebilir felç kalabilir ama kendi işini kendisi göre bilecek durumdada olabilir ama ameliyat olmassa kesinlikle ölür dedi hala o güü düşününce nefesim kesiliyor bana 8 saat denilen ameliyat 12 15 saat gibi dürdü ve ben anladım ki hayatımın en zor günü o gün eşimi ameliyat hanenin önünde beklediğim gündü tam ömrümden 10 yıl gitti 20 küsür gün eşim yoğun bakımda kaldı ve ben her gün 3 saatlik yolu gidip eşimi yoğun bakımda bekledim evimde yatak odama giremedim eşim gelene kadar benim eşim o ameliyattan gözünün birisi kaybeti vicut kaybı oldu vs vs ama ben ALLAH şükür ediyorum eşimi bana bağışladığı için bunlar yaşadıkarıın %1 BUNLARI NEDEN YAZDIM EVET ANNE OLMAYI NE KADAR ÇOK İSİTYORUZ DELİ GİBİ AMA EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ ELİMİZDE(şimdilik eşleirmizi) OLANI KAYBETMEMEK

Evet çok haklısın manevi olarak toplanıyorsun ama maddi olarak maalesef giden geri gelmiyor.ben Dr tüp bebek deyince olmaz demiştim çünkü ona harcayacağım parayı oğlumun eğitimine harcarım diyordum ama insan yine kıyıyor .

Âmin inşallah canım,yarın Rabbim sevindirsin seni.

Canım yaşadıklarını üzüntülerini çok iyi Anlıyorum. Bizde yeğenimi Günlerce yoğun bakımın Kapısında bekledik. Allahım kimseye düşmanlarımıza bile böyle günler yaşatmasın. Eşinin sağlıklı ve senin yanında olmasına çok sevindim. zaten bizim için önemli olan eşimizin ve kendimizin sağlıklı olması. Allahım naasip ederse evliliklerimizin hediyesi bebişleri nasip eder

benim hala o günleri düşündüğümde gözlerim doluyor nefesim kesiliyor allahım kimseye yaşatmasın hiç kimseyi EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN

Çok etkilendim. Hayatta beterin beteri var işte bu .demekki halimize şükretmek lazım.benim bir tanıdığım arkadaşım vardı.hayatımda duyduğum en kötü olay .bebekleri olmuyordu 8 yıldır.adam bhemoroidden ameliyat olmuştu . Bi gariplik hissetmiş Dr lar ve kolon kanseri olduğunu öğrendik aynı okulda çalışıyoruz.yüzüne bakmak bile acı veriyordu.kemoterapiden önce spermleri donduruldu . Daha sonra tedavi oldu .2yıl yaşadı .geçen Ağustos ayında vefat etti.

yaşayan için bilemiyorum ama yanındaki için kaybetme korkusu berbat bir şey ben hala eşim başım ağrıyor dese kendimi has atıyorum onu yapın bunu yapın diye dr eş başka bir şey evlatta çok başka hala çok isityorum ama diyorum ki allahım tercih yapmak zorunda bırakma beni

Kızlar günaydınlarr iyi haftalarrr

İçinden geldiği gibi davran canım tabii ki gitme burda herseyi paylaşıyoruz yarın ne getirir bilinmez...seni çok seviyoruz bunu da unutma...

Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Eşinin ömrü varmış ki adı konmuş rahatsızlığının. Yol ne kadar zorlu olursa olsun birlikte yürüyebildiğiniz sürece Allah' ın da izniyle aşarsınız her şeyi. Rabbim yardımcınız olsun...

arkadaşım sen ne kadar güçlü bir kadınsın yazdıklarını okurken gözlerim doldu ve seni güçlü duruşundan dolayı takdir ediyorum eşinle birbirinize olan sevginiz hiç bitmesin gerçekten dediğin gibi çoçuk hırsından dolayı hayatımızı felç ediyoruz ama gelde bunu yüreğine anlat yüce rabbim sizi sürpriz bir bebekle ödüllendirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…