- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.741
Kızlar günaydınlarr iyi haftalarrr
İçinden geldiği gibi davran canım tabii ki gitme burda herseyi paylaşıyoruz yarın ne getirir bilinmez...seni çok seviyoruz bunu da unutma...
Yolun ne kadar zorlu olursa olsun kendin için olsun öncelik senin ne şekilde mutlu olacağın ..onu çözdükten sonra gerisi gelir ben yanındayım her zaman...Sağol arkadaşım...
Sevginizi hissetmesem gelmezdim. Gerçekten, aldığım en büyük sevgi bu benim. Allah yardımcım olsun. Çok zorlu bir parkurda koşmaya başlayacağım yakında. Dualarınıza ve gücünüze ihtiyacım olacak...
Canim birtanem güzel arkadasim topigin gülü topigin havasi, topigin cani , daha ne yazam topigin herseyi yani sagol canim geldigin icin seni anliyoruz canim nasil teseli verilir bir onu beceremiyoruz cünkü ayni durumdayiz sitem etmeyelim zamana birakalim belki hersey düzelir gün ola harman ola zaman göstercek canim cok zor ama dayanicaz hepberaber bu günleride asicaz bebde bu topigi kackez birakmak istedim hata esimin bagrisina cagrisina onca sözlr verdim ama yapamadimYapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Yolun ne kadar zorlu olursa olsun kendin için olsun öncelik senin ne şekilde mutlu olacağın ..onu çözdükten sonra gerisi gelir ben yanındayım her zaman...
kizzzzzzzz bak agladim dun haaaa haberin olsun delü kadin ya... ohhhhh cok sukur yasasinnnnnnnnnnnYapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Önünde saygiyla egiliyorum canim seni tebrik ediyorum bunlara ragmen esine destek olmusun allah seni mukafatlandirsin insallah sagol bunlari yazdigin icin sükretmek lazim beterin beteri var yukardaki yeteeeeer i simdi anladim Allah hayirli bur evlat nasip etsinde bu acilarini unut canim Allahim hepimizin eslerine ve bizlere önce saglik versin bizlere baska acilar yasatmasin amincanım ben biliyordumm buradan vaz geçemeyeceğini (dün o yüzden yazmadım ) bu güzel dostluğu bırakamayacağını ALLAH yaşadıklarıyın üstesinden gelmeyi nasip etsin inşşşş allahım sonsuz hazinesinden hepimizi güldürüsn inş
Canim kacirdimi bilmiyirum test günün ne zamanohhh elbet yaa her şey güzel olacaktır lütfen sabret...
burda seni çoook iyi anlayan biri vaaaar ... ve aminnnnn asla tercih yapmak sorunda kalınmasın ve pozitif düşüneliiiiim ve şükredecek çooook şeyim olduğu için çoook teşekkür ederim Rabbimm binlerce şükür...yaşayan için bilemiyorum ama yanındaki için kaybetme korkusu berbat bir şey ben hala eşim başım ağrıyor dese kendimi has atıyorum onu yapın bunu yapın diye dr eş başka bir şey evlatta çok başka hala çok isityorum ama diyorum ki allahım tercih yapmak zorunda bırakma beni
Canim birtanem güzel arkadasim topigin gülü topigin havasi, topigin cani , daha ne yazam topigin herseyi yani sagol canim geldigin icin seni anliyoruz canim nasil teseli verilir bir onu beceremiyoruz cünkü ayni durumdayiz sitem etmeyelim zamana birakalim belki hersey düzelir gün ola harman ola zaman göstercek canim cok zor ama dayanicaz hepberaber bu günleride asicaz bebde bu topigi kackez birakmak istedim hata esimin bagrisina cagrisina onca sözlr verdim ama yapamadim
Ne olursan ol canim kiz bagir cagir hakaret et ama icini bosaltmsk icin buraya gel bizden baska kimse seni anlamaz ben raziyim nekadar sevimsiz olursan ol bizimle ol simdi seni kolarimin arasina aldim gel güzel bir sarilammm sana canim
evvet işte buuuu... Sonsuz kere şükürler olsun ki hayatımızda ne büyük sevgiler varSağol arkadaşım, varlığınız yeter. Bu zamana kadar kahve- sigara dışında hiç bir şeye, hiç bir yere ve hiç kimseye böyle bağlılık ve bağımlılık hissetmemiştim. Bir yere ait olma duygusunu ilk defa yaşıyorum. O kadar güzel ki...
Bağırıp çağırmak ya da üzülüp ağlamak bir şeyleri çözmüyor malesef. Ama o sarılma var ya... Bütün her şeyi silip götürüyor işte
Ayy catlak arkadasim ne güzel yazmisin ben güldüm okurken eee gülmeyede ihtiyacimiz var hehehekizzzzzzzz bak agladim dun haaaa haberin olsun delü kadin ya... ohhhhh cok sukur yasasinnnnnnnnnnncanim iyi ki gitmedin biz kucuk capli bir sarsinti gecirdik ve simdi baktim kiiiiii ayyyyyyy yerim seni yerimmm hosgeldin kuzummmmm. ben ara ara girmeme ragmen alistim hepinize hemnassil alistim... hepimizin inis cikislari var bi bilsennnn cannn olsun beee negatifse negatif e ben de on gun once aldim negatif hrm de dorduncuydu bu ne yapalim ya... neyse ne yani ne bileyim hayitlisi diyorum zamani degildir diyorum amaaan olmazsa da iki kedim daha olur diyorum yeter ki yuvamin huzuru ve mutlulugunu daim kilsin rabbimm... cok sukur ask vaaar ve sarıl kocana ve zamana bıraaaak bizi sevv taaam miiii ve iyi ki gitmedin
Canım çok sevindim burda olmana. Zaman herşeyin ilacı. Herşeyin bir çaresi var. Yeterki sen dimdik ayakta dur. Gerisi zaten gelir.Sağol arkadaşım, varlığınız yeter. Bu zamana kadar kahve- sigara dışında hiç bir şeye, hiç bir yere ve hiç kimseye böyle bağlılık ve bağımlılık hissetmemiştim. Bir yere ait olma duygusunu ilk defa yaşıyorum. O kadar güzel ki...
Bağırıp çağırmak ya da üzülüp ağlamak bir şeyleri çözmüyor malesef. Ama o sarılma var ya... Bütün her şeyi silip götürüyor işte
kizzzzzzzz bak agladim dun haaaa haberin olsun delü kadin ya... ohhhhh cok sukur yasasinnnnnnnnnnncanim iyi ki gitmedin biz kucuk capli bir sarsinti gecirdik ve simdi baktim kiiiiii ayyyyyyy yerim seni yerimmm hosgeldin kuzummmmm. ben ara ara girmeme ragmen alistim hepinize hemnassil alistim... hepimizin inis cikislari var bi bilsennnn cannn olsun beee negatifse negatif e ben de on gun once aldim negatif hrm de dorduncuydu bu ne yapalim ya... neyse ne yani ne bileyim hayitlisi diyorum zamani degildir diyorum amaaan olmazsa da iki kedim daha olur diyorum yeter ki yuvamin huzuru ve mutlulugunu daim kilsin rabbimm... cok sukur ask vaaar ve sarıl kocana ve zamana bıraaaak bizi sevv taaam miiii ve iyi ki gitmedin
teşekürederim arkadaşlar allah razı olsun
Sağol arkadaşım, varlığınız yeter. Bu zamana kadar kahve- sigara dışında hiç bir şeye, hiç bir yere ve hiç kimseye böyle bağlılık ve bağımlılık hissetmemiştim. Bir yere ait olma duygusunu ilk defa yaşıyorum. O kadar güzel ki...
Âmin inşallah.Seninde burdaki her arkadaşıma dileğim odur ki : ummadığın anda gelir cennet kokun ,
O kadar canı gönülden istiyorum senin için ..
2220 Kirpilerin hikayesini bilir misin?
Arkadaş olan bir grup kirpi ''Biz neden birbirimizden ayrı duruyoruz ki? Hem hava çok soğuk, üşüyoruz, sıkı sıkı sarılalım birbirimize, üşümeyiz o zaman '' diyerek yakınlaşmışlar ancak öyle dip dibe gelmişler ki hepsinin iğnesi birbirine batmış ve kan revan içinde kalmışlar. '' Olmaz böyle, ayrılmalıyız birbirimizden ve uzak durmalıyız !'' diyen bir kirpinin fikrine uyarak uzaklaşmışlar ve kaçmışlar birbirlerinden. Tabii hava soğuk malum, çok üşümüşler. Bazıları donmuş.
Velhasıl diyeceğim bu hem karı koca, hem arkadaşlık ilişkisinde de böyle değil mi?
Denge ve mesafe ayarı ne kadar önemlidir hayatta.
Canını yakmadan, nefes alanını daraltmadan, sıkmadan, bunaltmadan birlik ve beraberlik içinde ve iyi niyetle var olabilmek, güçlenebilmek ya da uzaklaşıp, tekleşip tamamen yok olmak ?
Seçim bizlerin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?