Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar günaydınlarr iyi haftalarrr

İçinden geldiği gibi davran canım tabii ki gitme burda herseyi paylaşıyoruz yarın ne getirir bilinmez...seni çok seviyoruz bunu da unutma...

Sağol arkadaşım...
Sevginizi hissetmesem gelmezdim. Gerçekten, aldığım en büyük sevgi bu benim. Allah yardımcım olsun. Çok zorlu bir parkurda koşmaya başlayacağım yakında. Dualarınıza ve gücünüze ihtiyacım olacak...

Yolun ne kadar zorlu olursa olsun kendin için olsun öncelik senin ne şekilde mutlu olacağın ..onu çözdükten sonra gerisi gelir ben yanındayım her zaman...

Canim birtanem güzel arkadasim topigin gülü topigin havasi, topigin cani , daha ne yazam topigin herseyi yani sagol canim geldigin icin seni anliyoruz canim nasil teseli verilir bir onu beceremiyoruz cünkü ayni durumdayiz sitem etmeyelim zamana birakalim belki hersey düzelir gün ola harman ola zaman göstercek canim cok zor ama dayanicaz hepberaber bu günleride asicaz bebde bu topigi kackez birakmak istedim hata esimin bagrisina cagrisina onca sözlr verdim ama yapamadim
Ne olursan ol canim kiz bagir cagir hakaret et ama icini bosaltmsk icin buraya gel bizden baska kimse seni anlamaz ben raziyim nekadar sevimsiz olursan ol bizimle ol simdi seni kolarimin arasina aldim gel güzel bir sarilammm sana canim

Yolun ne kadar zorlu olursa olsun kendin için olsun öncelik senin ne şekilde mutlu olacağın ..onu çözdükten sonra gerisi gelir ben yanındayım her zaman...

Sağol arkadaşım, Allah ne muradın varsa versin...
Nasıl mutlu olacağımı biliyorum da, neresinden tutacağım konusunda net değilim. Yaşamak için bir yer seçmem gerek. İş bulmam gerek. Ya da önce iş bulup kendimi çevirecek duruma gelene kadar sabretmem gerek... 8 yıldır çalışmıyorum. 40 yaşını geçtim, kendi işimi kurma imkanım yok düşüncelerinin arasından ilerleyip ayağa kalkmam gerek. Kafam hala dumanlı. Azıcık açılsın, gerisi gelir kendiliğinden...

kizzzzzzzz bak agladim dun haaaa haberin olsun delü kadin ya... ohhhhh cok sukur yasasinnnnnnnnnnncanim iyi ki gitmedin biz kucuk capli bir sarsinti gecirdik ve simdi baktim kiiiiii ayyyyyyy yerim seni yerimmm hosgeldin kuzummmmm. ben ara ara girmeme ragmen alistim hepinize hemnassil alistim... hepimizin inis cikislari var bi bilsennnn cannn olsun beee negatifse negatif e ben de on gun once aldim negatif hrm de dorduncuydu bu ne yapalim ya... neyse ne yani ne bileyim hayitlisi diyorum zamani degildir diyorum amaaan olmazsa da iki kedim daha olur diyorum yeter ki yuvamin huzuru ve mutlulugunu daim kilsin rabbimm... cok sukur ask vaaar ve sarıl kocana ve zamana bıraaaak bizi sevv taaam miiii ve iyi ki gitmedin

Önünde saygiyla egiliyorum canim seni tebrik ediyorum bunlara ragmen esine destek olmusun allah seni mukafatlandirsin insallah sagol bunlari yazdigin icin sükretmek lazim beterin beteri var yukardaki yeteeeeer i simdi anladim Allah hayirli bur evlat nasip etsinde bu acilarini unut canim Allahim hepimizin eslerine ve bizlere önce saglik versin bizlere baska acilar yasatmasin amin

burda seni çoook iyi anlayan biri vaaaar ... ve aminnnnn asla tercih yapmak sorunda kalınmasın ve pozitif düşüneliiiiim ve şükredecek çooook şeyim olduğu için çoook teşekkür ederim Rabbimm binlerce şükür...

Sağol arkadaşım, varlığınız yeter. Bu zamana kadar kahve- sigara dışında hiç bir şeye, hiç bir yere ve hiç kimseye böyle bağlılık ve bağımlılık hissetmemiştim. Bir yere ait olma duygusunu ilk defa yaşıyorum. O kadar güzel ki...
Bağırıp çağırmak ya da üzülüp ağlamak bir şeyleri çözmüyor malesef. Ama o sarılma var ya... Bütün her şeyi silip götürüyor işte

evvet işte buuuu... Sonsuz kere şükürler olsun ki hayatımızda ne büyük sevgiler var

Ayy catlak arkadasim ne güzel yazmisin ben güldüm okurken eee gülmeyede ihtiyacimiz var hehehe Supherrrrr böyle moral olcaz iste

2220 Kirpilerin hikayesini bilir misin?
Arkadaş olan bir grup kirpi ''Biz neden birbirimizden ayrı duruyoruz ki? Hem hava çok soğuk, üşüyoruz, sıkı sıkı sarılalım birbirimize, üşümeyiz o zaman '' diyerek yakınlaşmışlar ancak öyle dip dibe gelmişler ki hepsinin iğnesi birbirine batmış ve kan revan içinde kalmışlar. '' Olmaz böyle, ayrılmalıyız birbirimizden ve uzak durmalıyız !'' diyen bir kirpinin fikrine uyarak uzaklaşmışlar ve kaçmışlar birbirlerinden. Tabii hava soğuk malum, çok üşümüşler. Bazıları donmuş.

Velhasıl diyeceğim bu hem karı koca, hem arkadaşlık ilişkisinde de böyle değil mi?
Denge ve mesafe ayarı ne kadar önemlidir hayatta.
Canını yakmadan, nefes alanını daraltmadan, sıkmadan, bunaltmadan birlik ve beraberlik içinde ve iyi niyetle var olabilmek, güçlenebilmek ya da uzaklaşıp, tekleşip tamamen yok olmak ?

Seçim bizlerin:)

2220 Alllah herşeyin hayırlısını versin .Mevlam neylerse güzel eyler arkadaşım .Bebek şu an için yoksa ne yapalım
yani yeteeeeer e bak bide can derdi var .Allah yardımcısı olsun ..Biz tüpden başka çıkış yok gibi görür olduk artık da ondan .Nerden biliyorsun belki normal gelecek .Ben Rabbime güveniyorum o bebeği verecekse ummadığın anda gönderir korkma.Rahat ol canım .Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz tökezleyip düşüyoruz ve 2-3 gün içinde yine ayağa kalkıyoruz.Rabbim derdi verdi dermanınıda verecek .Buda bizim sınavımız yapacak yok .Bende bazen diyorum Allahım şu kedicikler bile nasıl yavrularını dünyaya getiriyor ama biz hep çaba hep umut hep para ..Sonra diyorum Allahın gücüne gidicek .Unutma umudun bittiği yerde Biz biteriz zanork sen bunları benden daha iyi biliyorsun.

Canım çok sevindim burda olmana. Zaman herşeyin ilacı. Herşeyin bir çaresi var. Yeterki sen dimdik ayakta dur. Gerisi zaten gelir.

Üzgünüm arkadaşım, kimsenin gözyaşı sebebi olmak istemem. Hakkını helal et...
Eşimle eş olabilseydik, ne negatif, ne çocuksuz olmak ne de dağların sırtıma yıkılması sorun olurdu. Biz eş olamadık.
Transferden birkaç gün önce "inşallah bu defa olur, son olacağını bilmek korkutuyor" dedim. "Senin sorunun evlendiğimizde de vardı, ben mi yaptım da bana söylüyorsun" dedi. İlk negatiften sonra ikinci tedavi için herkesi seferber etmeye çalıştığımda "daha kaç kere deneyeceksin ki" dedi. Evlendikten 5 yıl sonra "ben aslında çocuk istemiyorum" dedi. Yolda yanyana bile yürüyemeyiz biz. O önden gider, ben arkada debelenirim. Gelecek planları yeni araba almak, bilgisayarını bilmem ne seviyesine çıkarmak, bilmem ne marka gitar almak... Ben yokum planlarında. Çocuk ta yok. Aile olmak ta yok... Evine bakmak, sorumluluk almak, hayatı paylaşmak ta yok. Varsa yoksa onun istekleri, emirleri... Tek sorunumuz çocuk değil yani. Çocuk isteğim olmasaydı çok daha önce bitecek bir evlilikti zaten.

Sen gidersen kim bize sabah kahvalti hazirlicak eee tabi bunlar aklina gelmedi saka bir yana mee7 bende telefonu var deyince sakinlestim herseyi bir sekilde sineye cekuyoruz canim biraz dinken toparlan herseyi netlestir kafanda sonrasi gelir nasilsa gel bacim birkerde daha sarilak yaa

Biliyorum o hikayeyi. Sorun karşımdakinin bilmemesi. Ben onu özgür bıraktıkça o evdeki saksı gibi gördü beni. Elbette istemezdim bu noktaya gelmeyi. Ne hayallerle, umutlarla evlendim. Ne kadar zor bir karardı birisine "Evet" demek... Ama evlilik tek başıma yaşadığım bir şey değil. "Birlikte" yapamıyorsak, birlikte kalmanın anlamı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…