- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.761
Evlilik çıkılması da girilmesi de zor bir labirent. Bu benim ikinci evliliğim. Çok zor bir boşanma aşaması geçirdim, tam bu kirpiler gibiydik. Gitsen olmaz, kalsan olmaz. Ama zaman en doğru kararı vermene yardımcı olacaktır. Bu arada kendi silahlarını kuşanmanı tavsiye ederim. İş bulabilirsin mesela, kendi ayakların üzerinde zaten duran bir kadınsın. Maddi özgürlükten ziyade iş sana belki de farklı bir güç kazandıracak. Emin ol bu durumlarda eşler de ne yapacağını şaşırıyor yeni seni görünce. Kendilerine geliyorlar ama bazen iyi oluyor, bazen iş işten geçiyor.Biliyorum o hikayeyi. Sorun karşımdakinin bilmemesi. Ben onu özgür bıraktıkça o evdeki saksı gibi gördü beni. Elbette istemezdim bu noktaya gelmeyi. Ne hayallerle, umutlarla evlendim. Ne kadar zor bir karardı birisine "Evet" demek... Ama evlilik tek başıma yaşadığım bir şey değil. "Birlikte" yapamıyorsak, birlikte kalmanın anlamı kalmıyor.
Sen gidersen kim bize sabah kahvalti hazirlicak eee tabi bunlar aklina gelmedi saka bir yana mee7 bende telefonu var deyince sakinlestim herseyi bir sekilde sineye cekuyoruz canim biraz dinken toparlan herseyi netlestir kafanda sonrasi gelir nasilsa gel bacim birkerde daha sarilak yaa
bak simdi cooook kizdimmmmmmm esine lutfen haddimi astığım için affet ama pesss diyorum ya...Üzgünüm arkadaşım, kimsenin gözyaşı sebebi olmak istemem. Hakkını helal et...
Eşimle eş olabilseydik, ne negatif, ne çocuksuz olmak ne de dağların sırtıma yıkılması sorun olurdu. Biz eş olamadık.
Transferden birkaç gün önce "inşallah bu defa olur, son olacağını bilmek korkutuyor" dedim. "Senin sorunun evlendiğimizde de vardı, ben mi yaptım da bana söylüyorsun" dedi. İlk negatiften sonra ikinci tedavi için herkesi seferber etmeye çalıştığımda "daha kaç kere deneyeceksin ki" dedi. Evlendikten 5 yıl sonra "ben aslında çocuk istemiyorum" dedi. Yolda yanyana bile yürüyemeyiz biz. O önden gider, ben arkada debelenirim. Gelecek planları yeni araba almak, bilgisayarını bilmem ne seviyesine çıkarmak, bilmem ne marka gitar almak... Ben yokum planlarında. Çocuk ta yok. Aile olmak ta yok... Evine bakmak, sorumluluk almak, hayatı paylaşmak ta yok. Varsa yoksa onun istekleri, emirleri... Tek sorunumuz çocuk değil yani. Çocuk isteğim olmasaydı çok daha önce bitecek bir evlilikti zaten.
Evlilik çıkılması da girilmesi de zor bir labirent. Bu benim ikinci evliliğim. Çok zor bir boşanma aşaması geçirdim, tam bu kirpiler gibiydik. Gitsen olmaz, kalsan olmaz. Ama zaman en doğru kararı vermene yardımcı olacaktır. Bu arada kendi silahlarını kuşanmanı tavsiye ederim. İş bulabilirsin mesela, kendi ayakların üzerinde zaten duran bir kadınsın. Maddi özgürlükten ziyade iş sana belki de farklı bir güç kazandıracak. Emin ol bu durumlarda eşler de ne yapacağını şaşırıyor yeni seni görünce. Kendilerine geliyorlar ama bazen iyi oluyor, bazen iş işten geçiyor.
Umarım herşey gönlünce olur, kendi adıma bizi bırakmadığın için çok mutluyum.
beni de alsaaza arazaaa yaaaaahSarılak bacım
Telefonum epey arkadaşta var. Geçen günkü buluşma için dağıttım herkese. Ulaşılmaz değilim yani. Ensu, WishDuygu, Miranda, Omayra34, Celina1 neye benzediğimi de biliyor.
Kısmette varsa birgün seninle de gerçekten sarılırız arkadaşım. Hayatın ne getireceği belli olmuyor ki...
bak simdi cooook kizdimmmmmmm esine lutfen haddimi astığım için affet ama pesss diyorum ya..... seni şimdi daha iyi anladım bak kuzum her yaşadığımız an değerli hemmm de çok değerli... o yüzden kalbini dinle derim ve sana sımmmsıkı sarılıyorum ya... sımsıkı.... meleğim benim güçlü arkadaşım ve seninle GURUR duyuyorum!
Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Eşinin ömrü varmış ki adı konmuş rahatsızlığının. Yol ne kadar zorlu olursa olsun birlikte yürüyebildiğiniz sürece Allah' ın da izniyle aşarsınız her şeyi. Rabbim yardımcınız olsun...
arkadaşım sen ne kadar güçlü bir kadınsın yazdıklarını okurken gözlerim doldu ve seni güçlü duruşundan dolayı takdir ediyorum eşinle birbirinize olan sevginiz hiç bitmesin gerçekten dediğin gibi çoçuk hırsından dolayı hayatımızı felç ediyoruz ama gelde bunu yüreğine anlat yüce rabbim sizi sürpriz bir bebekle ödüllendirsin inşallah
yeteeeeer Allah sevginizi daim etsin elimizde olanların kıymetini bilmek olmayanlar içinde tevekkül gerekli ...biz imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yaptıktan sonra nasipte varsa hersey olur ötesi Rabbimin bileceği iş ..sevgiler
Önünde saygiyla egiliyorum canim seni tebrik ediyorum bunlara ragmen esine destek olmusun allah seni mukafatlandirsin insallah sagol bunlari yazdigin icin sükretmek lazim beterin beteri var yukardaki yeteeeeer i simdi anladim Allah hayirli bur evlat nasip etsinde bu acilarini unut canim Allahim hepimizin eslerine ve bizlere önce saglik versin bizlere baska acilar yasatmasin amin
burda seni çoook iyi anlayan biri vaaaar ... ve aminnnnn asla tercih yapmak sorunda kalınmasın ve pozitif düşüneliiiiim ve şükredecek çooook şeyim olduğu için çoook teşekkür ederim Rabbimm binlerce şükür...
2220 Alllah herşeyin hayırlısını versin .Mevlam neylerse güzel eyler arkadaşım .Bebek şu an için yoksa ne yapalım
yaniyeteeeeer e bak bide can derdi var .Allah yardımcısı olsun ..Biz tüpden başka çıkış yok gibi görür olduk artık da ondan .Nerden biliyorsun belki normal gelecek .Ben Rabbime güveniyorum o bebeği verecekse ummadığın anda gönderir korkma.Rahat ol canım .Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz tökezleyip düşüyoruz ve 2-3 gün içinde yine ayağa kalkıyoruz.Rabbim derdi verdi dermanınıda verecek .Buda bizim sınavımız yapacak yok .Bende bazen diyorum Allahım şu kedicikler bile nasıl yavrularını dünyaya getiriyor ama biz hep çaba hep umut hep para ..Sonra diyorum Allahın gücüne gidicek .Unutma umudun bittiği yerde Biz biteriz zanork sen bunları benden daha iyi biliyorsun.
Canlar yazdıklarınız beni çok duygulandirdi bence anne olmak için caba sarf eden her kadın exstra saygı hak ediyorSeninde burdaki her arkadaşıma dileğim odur ki : ummadığın anda gelir cennet kokun ,
O kadar canı gönülden istiyorum senin için ..
2220 ıyyyyyy sinir oldum yaaa bu adama bak şimdi içim içimi yedi kuzum yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeterli tamam mı.
Inşallah sonucun pozitif olur canım Allah'ın izniyle....Amanınnnn neler yazmışsınızz öylee yaa gözlerr doldu dolduuu taştııı((
Bende gaza geldim bugünden gittim kan verdim..
Biraz maceralı oldu ama..
Dedim artık ağlayacaksak tam toparlanırken yarın tekrar aglamayalım. Güleceksekte bugun biraz moral olur dedim.. AMa bir ön görüm yok sonucu alır almaz yazacağım 2 saat sonra :)
Sinirlissin canım kizinca adamin ne kötülüğü varsa, hepsini beynimiz bize hatırlatıyor bu zorlu bir yol önce bir haftayi atlat ilac etkileti vücut dan çıksın bi .isede bakarsin sen her isi yapacak bir kadinsin azimle isde bulursun....aynen kuzummya o gel gitler hepimizde benim kocam guvensiz kredi cekmem diyor anliyacan bana guveniyor calissan tüp bebbek yaparim diyede calisma ..bende isterim herkez ister olana kadar tüp yapalim ama yok yok olsa diyelim 10 kadar yapanlar duyuyoruz olmadimida olmuyoki .bundan sonra ne istersen Rabbim sana yol göstersin .kocaman sarılıp öptüm seni .bırakma biziKızma, o da gördüğü şekilde yliği... Ben yanlış kişiyim onun için. O da benim için yanlış...
Benim kullanıcı adımyeteeeeer bunu yasadiklsrimdan aldığımı sanıyor herkes ama gerçekler bambaşka kk üye olacagimda okdar çok NIC demedim kabul etmeyince isyan ettim yeteeeeer dedim kabul etti bende DEĞİŞTİRMESİN
Amanınnnn neler yazmışsınızz öylee yaa gözlerr doldu dolduuu taştııı((
Bende gaza geldim bugünden gittim kan verdim..
Biraz maceralı oldu ama..
Dedim artık ağlayacaksak tam toparlanırken yarın tekrar aglamayalım. Güleceksekte bugun biraz moral olur dedim.. AMa bir ön görüm yok sonucu alır almaz yaacağım 2 saat sonra :)[/QUO
Gözüm telde
O gün sinirlenmiştim ama şimdi bende guluyorumahahahhaha çok güldümmm yaaa :))
2220 Alllah herşeyin hayırlısını versin .Mevlam neylerse güzel eyler arkadaşım .Bebek şu an için yoksa ne yapalım
yaniyeteeeeer e bak bide can derdi var .Allah yardımcısı olsun ..Biz tüpden başka çıkış yok gibi görür olduk artık da ondan .Nerden biliyorsun belki normal gelecek .Ben Rabbime güveniyorum o bebeği verecekse ummadığın anda gönderir korkma.Rahat ol canım .Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz tökezleyip düşüyoruz ve 2-3 gün içinde yine ayağa kalkıyoruz.Rabbim derdi verdi dermanınıda verecek .Buda bizim sınavımız yapacak yok .Bende bazen diyorum Allahım şu kedicikler bile nasıl yavrularını dünyaya getiriyor ama biz hep çaba hep umut hep para ..Sonra diyorum Allahın gücüne gidicek .Unutma umudun bittiği yerde Biz biteriz zanork sen bunları benden daha iyi biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?