Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evlilik çıkılması da girilmesi de zor bir labirent. Bu benim ikinci evliliğim. Çok zor bir boşanma aşaması geçirdim, tam bu kirpiler gibiydik. Gitsen olmaz, kalsan olmaz. Ama zaman en doğru kararı vermene yardımcı olacaktır. Bu arada kendi silahlarını kuşanmanı tavsiye ederim. İş bulabilirsin mesela, kendi ayakların üzerinde zaten duran bir kadınsın. Maddi özgürlükten ziyade iş sana belki de farklı bir güç kazandıracak. Emin ol bu durumlarda eşler de ne yapacağını şaşırıyor yeni seni görünce. Kendilerine geliyorlar ama bazen iyi oluyor, bazen iş işten geçiyor.
Umarım herşey gönlünce olur, kendi adıma bizi bırakmadığın için çok mutluyum.

Sarılak bacım
Telefonum epey arkadaşta var. Geçen günkü buluşma için dağıttım herkese. Ulaşılmaz değilim yani. Ensu, WishDuygu, Miranda, Omayra34, Celina1 neye benzediğimi de biliyor.
Kısmette varsa birgün seninle de gerçekten sarılırız arkadaşım. Hayatın ne getireceği belli olmuyor ki...

bak simdi cooook kizdimmmmmmm esine lutfen haddimi astığım için affet ama pesss diyorum ya... .. seni şimdi daha iyi anladım bak kuzum her yaşadığımız an değerli hemmm de çok değerli... o yüzden kalbini dinle derim ve sana sımmmsıkı sarılıyorum ya... sımsıkı.... meleğim benim güçlü arkadaşım ve seninle GURUR duyuyorum!

Teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın, iş beni gerçekten kendime getirecek. Buralarda iş bulma şansım yok, küçük yerler bu konuda yetersiz oluyor malesef. Tabi ki o da nasip. Nereden ne çıkacağı belli olmaz. İlk etapta kendi işimi kurmaya yönelik bir altyapı oluşturmam daha uygun olacak sanırım. Hem adres bağlayıcı olmasın, hem hayvanlarımı yalnız bırakmak zorunda kalmamayayım. Sonrasında yeni bir düzen, yeni bir ortam gelecek tabi.

2220 ıyyyyyy sinir oldum yaaa bu adama bak şimdi içim içimi yedi kuzum yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeterli tamam mı.

beni de alsaaza arazaaa yaaaaah

Kızma, o da gördüğü şekilde yaşıyor evliliği... Ben yanlış kişiyim onun için. O da benim için yanlış...

Seninde burdaki her arkadaşıma dileğim odur ki : ummadığın anda gelir cennet kokun ,

O kadar canı gönülden istiyorum senin için ..
Canlar yazdıklarınız beni çok duygulandirdi bence anne olmak için caba sarf eden her kadın exstra saygı hak ediyor

Amanınnnn neler yazmışsınızz öylee yaa gözlerr doldu dolduuu taştııı ((
Bende gaza geldim bugünden gittim kan verdim..
Biraz maceralı oldu ama..
Dedim artık ağlayacaksak tam toparlanırken yarın tekrar aglamayalım. Güleceksekte bugun biraz moral olur dedim.. AMa bir ön görüm yok sonucu alır almaz yazacağım 2 saat sonra :)

Inşallah sonucun pozitif olur canım Allah'ın izniyle....

Kızma, o da gördüğü şekilde yliği... Ben yanlış kişiyim onun için. O da benim için yanlış...
Sinirlissin canım kizinca adamin ne kötülüğü varsa, hepsini beynimiz bize hatırlatıyor bu zorlu bir yol önce bir haftayi atlat ilac etkileti vücut dan çıksın bi .isede bakarsin sen her isi yapacak bir kadinsin azimle isde bulursun....aynen kuzummya o gel gitler hepimizde benim kocam guvensiz kredi cekmem diyor anliyacan bana guveniyor calissan tüp bebbek yaparim diyede calisma ..bende isterim herkez ister olana kadar tüp yapalim ama yok yok olsa diyelim 10 kadar yapanlar duyuyoruz olmadimida olmuyoki .bundan sonra ne istersen Rabbim sana yol göstersin .kocaman sarılıp öptüm seni .bırakma bizi

Yeter' de çok çekmiş, Allah yardımcısı olsun...
Bana gelince... Doğal olma şansı çok az. Bir tüpüm bağlandı, diğeri de iyi durumda değil. Kendi üzerine kıvrılmış vaziyette. Daha önemlisi doğal için iki kişi olmak gerekiyor
Arkadaşlara da yazdım, biz zaten bir arada olamıyoruz. Sonu yok. Kafamda çoktan biten bir şeyi sadece anne olmak istediğim için uzattım ve ikimiz de yaralanıyoruz sürekli. Bana da yazık, ona da.
Kaldı ki bu önceden aldığım bir karardı. Bu negatifle uygulama zamanı gelmiş oldu. Onun için bu eşle ümidim yok. E yeni bir insana güvenmek, yüreğine almak, hayat kurmak ta iki günde olacak şey değil, elimin altında yok öyle birisi. Bunu da 34 yılda buldum zaten. Tıbbi değerler "menapoz kapıda" diyor... Hangi dalı tutsam elimde kalıyorken kendimi kandırmak olur başka türlü düşünmek.
Elbette Rabbimin benim için ne hazırladığını bilemem. Ama şu anda durumum böyle malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…