- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.781
Özürdilerim canim bende öyle sandimBenim kullanıcı adımyeteeeeer bunu yasadiklsrimdan aldığımı sanıyor herkes ama gerçekler bambaşka kk üye olacagimda okdar çok NIC demedim kabul etmeyince isyan ettim yeteeeeer dedim kabul etti bende DEĞİŞTİRMESİN
Yeter' de çok çekmiş, Allah yardımcısı olsun...
Bana gelince... Doğal olma şansı çok az. Bir tüpüm bağlandı, diğeri de iyi durumda değil. Kendi üzerine kıvrılmış vaziyette. Daha önemlisi doğal için iki kişi olmak gerekiyor
Arkadaşlara da yazdım, biz zaten bir arada olamıyoruz. Sonu yok. Kafamda çoktan biten bir şeyi sadece anne olmak istediğim için uzattım ve ikimiz de yaralanıyoruz sürekli. Bana da yazık, ona da.
Kaldı ki bu önceden aldığım bir karardı. Bu negatifle uygulama zamanı gelmiş oldu. Onun için bu eşle ümidim yok. E yeni bir insana güvenmek, yüreğine almak, hayat kurmak ta iki günde olacak şey değil, elimin altında yok öyle birisi. Bunu da 34 yılda buldum zaten. Tıbbi değerler "menapoz kapıda" diyor... Hangi dalı tutsam elimde kalıyorken kendimi kandırmak olur başka türlü düşünmek.
Elbette Rabbimin benim için ne hazırladığını bilemem. Ama şu anda durumum böyle malesef...
Kuzum ben 38 yasimdayim tip bana yaşına gore çok iyisini derken yumurtamsı boş çıkıyor embriyo olmuyor 7 tüp bebek denemede 3 transfer oldu 4 deneme iptal ki agir erkek inft yiz evet sana katılıyorum bu yaştan sonra yüreğini açmak güvenmek yuva kurmak çok zor allah kolaylık versin alacağın her karar seni mutlu etsinYeter' de çok çekmiş, Allah yardımcısı olsun...
Bana gelince... Doğal olma şansı çok az. Bir tüpüm bağlandı, diğeri de iyi durumda değil. Kendi üzerine kıvrılmış vaziyette. Daha önemlisi doğal için iki kişi olmak gerekiyor
Arkadaşlara da yazdım, biz zaten bir arada olamıyoruz. Sonu yok. Kafamda çoktan biten bir şeyi sadece anne olmak istediğim için uzattım ve ikimiz de yaralanıyoruz sürekli. Bana da yazık, ona da.
Kaldı ki bu önceden aldığım bir karardı. Bu negatifle uygulama zamanı gelmiş oldu. Onun için bu eşle ümidim yok. E yeni bir insana güvenmek, yüreğine almak, hayat kurmak ta iki günde olacak şey değil, elimin altında yok öyle birisi. Bunu da 34 yılda buldum zaten. Tıbbi değerler "menapoz kapıda" diyor... Hangi dalı tutsam elimde kalıyorken kendimi kandırmak olur başka türlü düşünmek.
Elbette Rabbimin benim için ne hazırladığını bilemem. Ama şu anda durumum böyle malesef...
Hayır ya ne özrü olurmuş kuzumÖzürdilerim canim bende öyle sandim
Amanınnnn neler yazmışsınızz öylee yaa gözlerr doldu dolduuu taştııı((
Bende gaza geldim bugünden gittim kan verdim..
Biraz maceralı oldu ama..
Dedim artık ağlayacaksak tam toparlanırken yarın tekrar aglamayalım. Güleceksekte bugun biraz moral olur dedim.. AMa bir ön görüm yok sonucu alır almaz yazacağım 2 saat sonra :)
Hadi sen güldür inşallah...
tatlım ankaradayım sen nerdesin ev ile ilgili ne yapılabilir ailen hayatta mı benimkiler çook oldu göçeli o yüzden soruyorum destek için aile büyükleri var mıPeki. İş ve hayvanlarımla kalabileceğim bir ev iyi olur başlangıç için
portakales sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak bunu bil arkadaşım.ezan okunuyor inşallah pozitif görürüz hayırlısı budur Aminnnnn
sonuç ne olursa olsun hayat çoook değerli anlardan ibaer portakal çiçeği gerçi bunu sen benden daha iyi biliyorsun.. cannn Allahım yardımcın olsun hadi bakalımmmm bekliyoreeeeAmanınnnn neler yazmışsınızz öylee yaa gözlerr doldu dolduuu taştııı((
Bende gaza geldim bugünden gittim kan verdim..
Biraz maceralı oldu ama..
Dedim artık ağlayacaksak tam toparlanırken yarın tekrar aglamayalım. Güleceksekte bugun biraz moral olur dedim.. AMa bir ön görüm yok sonucu alır almaz yazacağım 2 saat sonra :)
hahayyyyy delüsüün ama çok datlusunBenim kullanıcı adımyeteeeeer bunu yasadiklsrimdan aldığımı sanıyor herkes ama gerçekler bambaşka kk üye olacagimda okdar çok NIC demedim kabul etmeyince isyan ettim yeteeeeer dedim kabul etti bende DEĞİŞTİRMESİN
sonuç ne olursa olsun hayat çoook değerli anlardan ibaer portakal çiçeği gerçi bunu sen benden daha iyi biliyorsun.. cannn Allahım yardımcın olsun hadi bakalımmmm bekliyoreeee
Sinirlissin canım kizinca adamin ne kötülüğü varsa, hepsini beynimiz bize hatırlatıyor bu zorlu bir yol önce bir haftayi atlat ilac etkileti vücut dan çıksın bi .isede bakarsin sen her isi yapacak bir kadinsin azimle isde bulursun....aynen kuzummya o gel gitler hepimizde benim kocam guvensiz kredi cekmem diyor anliyacan bana guveniyor calissan tüp bebbek yaparim diyede calisma ..bende isterim herkez ister olana kadar tüp yapalim ama yok yok olsa diyelim 10 kadar yapanlar duyuyoruz olmadimida olmuyoki .bundan sonra ne istersen Rabbim sana yol göstersin .kocaman sarılıp öptüm seni .bırakma bizi
Bırakamadım ki.
Sinirli değilim. Yeni bir karar almış ta değilim. Bundan sonraki çalışma hayatım tüp bebek için değil, hayvanlarımla birlikte sürdüreceğim bir hayatı finanse etmek için olur. Tabi bir de kendim için. Çalışmak, işe yaramak iyi geliyor. Allah büyük. Bakalım benim için başka neler var...
Oleyyyyyyyyy.Yapamadım. Sizi bırakamadım... Dün akşam iki kadeh viskiden sonra uyudum ve uyandığım zaman hayatımda en yoğun sevgiyi aldığım yerin burası olduğunu gördüm. Sokakta göreceğim, çevremde doğup büyüyecek bebeklerden daha fazla acı vermeyecek, hatta sizin adınıza sevinerek teselli bulacağım belki. Bir süre sevimsiz olacağım kesin. Ama gidemiyorum ne yapayım...?
Günaydın hanımlar, iyi haftalar, haftadan beklentilerim;
-Zanork mutlu ol, Portakal'ın mandalinaları,
Oleyyyyyyyyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?