Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yeteeeeer kuzum ya Rabbim ortak imtihanla bizi siniyo evet en önemlisi sağlık .kendine sevdiklerin için iyi bakacaksin

Hayat bitti dediğin yerde başlar canımm...
Aşk tesadüfleri sever...
Mutlu olmak için kımseye de ihtiyaç yoktur..
Bence sen ilk adımı iş bulmakla yapp çok doğru bi karar:)
Ve bir şans daha vereceksen bu kendin olsun canımm..

Kuzum ben 38 yasimdayim tip bana yaşına gore çok iyisini derken yumurtamsı boş çıkıyor embriyo olmuyor 7 tüp bebek denemede 3 transfer oldu 4 deneme iptal ki agir erkek inft yiz evet sana katılıyorum bu yaştan sonra yüreğini açmak güvenmek yuva kurmak çok zor allah kolaylık versin alacağın her karar seni mutlu etsin

Hadi sen güldür inşallah...

Peki. İş ve hayvanlarımla kalabileceğim bir ev iyi olur başlangıç için
tatlım ankaradayım sen nerdesin ev ile ilgili ne yapılabilir ailen hayatta mı benimkiler çook oldu göçeli o yüzden soruyorum destek için aile büyükleri var mı

sonuç ne olursa olsun hayat çoook değerli anlardan ibaer portakal çiçeği gerçi bunu sen benden daha iyi biliyorsun.. cannn Allahım yardımcın olsun hadi bakalımmmm bekliyoreeee

sonuç ne olursa olsun hayat çoook değerli anlardan ibaer portakal çiçeği gerçi bunu sen benden daha iyi biliyorsun.. cannn Allahım yardımcın olsun hadi bakalımmmm bekliyoreeee

İnsan bilsede uygulamada çoğu zaman zorlanıyor elbet..
Canımız sağ olsun canım napalım:)

Bırakamadım ki.
Sinirli değilim. Yeni bir karar almış ta değilim. Bundan sonraki çalışma hayatım tüp bebek için değil, hayvanlarımla birlikte sürdüreceğim bir hayatı finanse etmek için olur. Tabi bir de kendim için. Çalışmak, işe yaramak iyi geliyor. Allah büyük. Bakalım benim için başka neler var...

Canım senin elinde müthiş bi mesleğın var zaten.. Sırtın yere gelmez çok şükür kimseye muhtaç değilsin.. Sana iyi gelmiyorsa gitmeli ama içinden kalmak geliyorsa da onun için savaşmalısın.. Sonuçta seni seviyor ki aynı evde oturuyor die düşünüyorumm.. Ne karar alırsan al sonucunda mutlu ve başarılı olacagına emınım..
Bir arkadaşım vardı sevgilisinden zor ayrıldı.. Çok umutsuzdu.. Ona bak cok cabuk evleneceksın sen dedıgımde cok gulmustu.. o yaz bırıyle tanıstı ve 1.senelerınde nıkah masasına oturdular:))
O yüzden yarının ne getirecegii hiç belli olmaz.. Biz sadece iyiyi umut edelim

Günaydın hanımlar, iyi haftalar, haftadan beklentilerim;
-Zanork mutlu ol, Portakal'ın mandalinaları,
Oleyyyyyyyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…