- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.801
tatlım ankaradayım sen nerdesin ev ile ilgili ne yapılabilir ailen hayatta mı benimkiler çook oldu göçeli o yüzden soruyorum destek için aile büyükleri var mı
Gün doğmadan neler doğarSağol arkadaşım. Düşünmen yeter...
Edirne' deyim şimdilik. Ailem sağ çok şükür ama atacağım adım onlar için büyük kabus. Onaylamayacakları için destek te olmayacaklar. Zaman zaman yaşadıklarımı ve düşündüklerimi paylaşıyorum. Her seferinde kapıyı yüzüme kapatıyorlar. Yani kendimden başka desteğim olmayacak. Hem destek anlayışları da farklıdır. Onlar mı eşin mi deseler eşim derim, hiç değilse tek kişi. Sakal- bıyık durumu anlayacağın.
Allah büyük. Bir yol gösterecektir eminim.
Canım senin elinde müthiş bi mesleğın var zaten.. Sırtın yere gelmez çok şükür kimseye muhtaç değilsin.. Sana iyi gelmiyorsa gitmeli ama içinden kalmak geliyorsa da onun için savaşmalısın.. Sonuçta seni seviyor ki aynı evde oturuyor die düşünüyorumm.. Ne karar alırsan al sonucunda mutlu ve başarılı olacagına emınım..
Bir arkadaşım vardı sevgilisinden zor ayrıldı.. Çok umutsuzdu.. Ona bak cok cabuk evleneceksın sen dedıgımde cok gulmustu.. o yaz bırıyle tanıstı ve 1.senelerınde nıkah masasına oturdular:))
O yüzden yarının ne getirecegii hiç belli olmaz.. Biz sadece iyiyi umut edelim
Günaydın hanımlar, iyi haftalar, haftadan beklentilerim;
-Zanork mutlu ol, Portakal'ın mandalinaları,
Oleyyyyyyyyy.
Gün doğmadan neler doğar
Sana şimdi bir eş adayı önersem çok mu aceleci davranmış olurum acep
Yeterciğim büyük geçmiş olsun arkadaşım.2220 kızlar nem 39 yaşımdayımm 28 yaşımda evlendim evlediğimiz ay zaten erkek faktörü olduğumuzu öğrendik zor zamanlardı ilk önce eşim kontrolleri vs omayınca tüp bebek ilk denemede toplanan 22 yumurtadan 2 veya 3 olgun çıkmış dölenmiş 2. gün bölünmeyi bırakmış (bunlar nedir nasıl olur hiçbilmiyorum sanıyorum tüp bebek has gidip bebeğini alıp gelmek sanıyorum ) o gün hayatımın en zor günüydü o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldüm depresyona girdim ilaçlar kulandım pskolklara gittim sonra yeniden yeniden deneme şansını yarattık kendimize eşimle birlikte çalıştık birimizin kazandığını evimize harcadık diğeriyle tedavi olduk hsg ler histerkopiler vs vs duyduğumuz her şeyi denedik alternatif tıpdan yararlandık olmadı ve bir gün eşimle yeniden son defa deneyelim diye yeni bir merkeze gittik orası eşimden hormon talileri istedi 1 yıl önce yaptırdık dedik ama yeniden istendi biz yaptırdık bu talili eşimn prolaktin hormonu 500 civarında çktı tomografi mr derken eşimin beyinde timör olduğu anlaşıldı adanada çukurova ünvrt gitti orada eşim ameliyat olacaktı dr çagırdı bak eşinin ölebilir felç kalabilir ama kendi işini kendisi göre bilecek durumdada olabilir ama ameliyat olmassa kesinlikle ölür dedi hala o güü düşününce nefesim kesiliyor bana 8 saat denilen ameliyat 12 15 saat gibi dürdü ve ben anladım ki hayatımın en zor günü o gün eşimi ameliyat hanenin önünde beklediğim gündü tam ömrümden 10 yıl gitti 20 küsür gün eşim yoğun bakımda kaldı ve ben her gün 3 saatlik yolu gidip eşimi yoğun bakımda bekledim evimde yatak odama giremedim eşim gelene kadar benim eşim o ameliyattan gözünün birisi kaybeti vicut kaybı oldu vs vs ama ben ALLAH şükür ediyorum eşimi bana bağışladığı için bunlar yaşadıkarıın %1 BUNLARI NEDEN YAZDIM EVET ANNE OLMAYI NE KADAR ÇOK İSİTYORUZ DELİ GİBİ AMA EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ ELİMİZDE(şimdilik eşleirmizi) OLANI KAYBETMEMEK
Mersi şekerim delilik bir yasam biçimidirhahayyyyy delüsüün ama çok datlusun
Canım, tevekkülle karşıla lütfen Olanları. Kaderini sev. Allah'ım elbet yüzünü güldürür bir gün bir şekilde. Çocuk olmaz başka birşeyi olur. Öyle güzel bşr kalbin var ki senin Allah elbet mükâfatını verir. Ben eminim bundan. Seni çok seviyorum. Seni hep hissetiğimi düşündüm tanımadan da olsa.. Ve görmeden sevdim. Kütfen pes etme.. Gün doğmadan neler doğar!!Yeter' de çok çekmiş, Allah yardımcısı olsun...
Bana gelince... Doğal olma şansı çok az. Bir tüpüm bağlandı, diğeri de iyi durumda değil. Kendi üzerine kıvrılmış vaziyette. Daha önemlisi doğal için iki kişi olmak gerekiyor
Arkadaşlara da yazdım, biz zaten bir arada olamıyoruz. Sonu yok. Kafamda çoktan biten bir şeyi sadece anne olmak istediğim için uzattım ve ikimiz de yaralanıyoruz sürekli. Bana da yazık, ona da.
Kaldı ki bu önceden aldığım bir karardı. Bu negatifle uygulama zamanı gelmiş oldu. Onun için bu eşle ümidim yok. E yeni bir insana güvenmek, yüreğine almak, hayat kurmak ta iki günde olacak şey değil, elimin altında yok öyle birisi. Bunu da 34 yılda buldum zaten. Tıbbi değerler "menapoz kapıda" diyor... Hangi dalı tutsam elimde kalıyorken kendimi kandırmak olur başka türlü düşünmek.
Elbette Rabbimin benim için ne hazırladığını bilemem. Ama şu anda durumum böyle malesef...
OTE="ismihan_sultan, post: 39077629, member: 465869"]Gerçi hayvanlara bakış açısı hakkında bir fikrim yok, ama tam bir beyefendi olduğu kesin
İşte bu............Sağol arkadaşım. Evet şimdi biraz acele olur. Eteğimdeki tozları silkelemem gerekir önce. O arada da kimsenin kısmetine engel olmak istemem. Hala bekar olursa zamanı geldiğinde konuşuruz yine
Yuh bana da. Ne ayıp
Ne kadar zor ama güzel bir son bizim dr soylemisti düzelme olur diye ama sorun sadece kociste değil bende sikintili bir hastayimYeterciğim büyük geçmiş olsun arkadaşım.
Eskiler bilir ben bir okulda çalışıyorum. 3 yıldır velimiz olan bir hanım var, o da buna benzer bir olayı yaşamış.
Yıllarca eşinin beynindeki tümörle uğraşmışlar, ama neden bebek olmuyor diye araştıracak vakitleri olmamış. Tüm aileden adamın hastalığını saklamışlar. Dr. giderken sorana "bebek için gidiyoruz" demişler.
Bir gün Ankara'da bir Prof. un adını duyup gitmişler. Dr. tahlil yaptırıp bakınca" sizin çocuğunuz yok değil mi?" diye sormuş. Bunca yıldır bebek olmama sebebi, adamın sperm oluşumunu sağlayacak sinir hücreleri üzrinde tümörün baskı yapmasıymış.
Ameliyatı yaparız ama (sonuçları için aynı senin eşine söylenen söylenmiş) çocuksuz kalmayın tüp bebek yapın. nasıl olacak denilince. Size bir ilaç vereceğim tümörü kısa bir süre baskılar, o sırada spermleri aldırız, tüp bebek yapan bir arkadaşım var, hiç vakit kaybetmeyelim demiş ve.....
Bizim velinin eşi yoğun bakımda iken spermler alınmış, ameliyata girmiş, kadında tüp bebek işlemine.
5 embriyo elde etmişler, hepsini transfer etmişler, adam komada iken kadın pozitif sonucu almış, günlerce eşinin başında durumu - doğacak bebeklerini anlatmış.
5 embriyo dördüz gebelikle sonuçlanmış, hamilelik süreci berbat geçmiş kadının, 3 defa ameliyat gebe iken, RABBİM verecekse veriyor 6,5 aylık doğmuş dördüzler.
Şu an da hepsi bizim okulda, Müdür 2 kızı bir sınıfa 2 oğlanı diğer sınıfa verdi
Daha önce çalıştığını yazmıştın, mikro kredilerin iş kurmanda faydası olur mu? Yine işkurlar iş için kurs düzenliyor, katılımcılara da para ödüyor ab kaynaklı fonlardan. Hayata bir kez geliniyor, önce kendimutluluğun gelir, mesleğin olduktan sonra iş bi şekilde bulunur, kendine iyi bak....Mutlu olduğum bir ortamdayım. Aranızdayım. Dahasını zaman gösterecek...
Adamcağız görme yetisini büyük ölçüde kaybetmiş durumda. Kadın ALLAH'a sürekli şükrediyor Onu bana bağışladı diyerek.Ne kadar zor ama güzel bir son bizim dr soylemisti düzelme olur diye ama sorun sadece kociste değil bende sikintili bir hastayim
Canım çok doğru söylüyorsun, hem İş-Kur hem de Microkredi ilk adım için en iyi öneriler.Daha önce çalıştığını yazmıştın, mikro kredilerin iş kurmanda faydası olur mu? Yine işkurlar iş için kurs düzenliyor, katılımcılara da para ödüyor ab kaynaklı fonlardan. Hayata bir kez geliniyor, önce kendimutluluğun gelir, mesleğin olduktan sonra iş bi şekilde bulunur, kendine iyi bak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?