Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hamile olanları tebrik ediyorm.
Gebeliği sonlananları, sabra ve yeni savaşlara hazırlanması için güçlü olmaya davet ediyorum.
Bebeği doğanların, mis kokulu bebeklerini öpüyorum

Ama en çok da arkadaşım Zanork-2220 ye nasihat edecek halim yok. o en iyisini bilir zaten. kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Olduğu Kadar; Olmadığı Kader...

tatlım ankaradayım sen nerdesin ev ile ilgili ne yapılabilir ailen hayatta mı benimkiler çook oldu göçeli o yüzden soruyorum destek için aile büyükleri var mı

Sağol arkadaşım. Düşünmen yeter...
Edirne' deyim şimdilik. Ailem sağ çok şükür ama atacağım adım onlar için büyük kabus. Onaylamayacakları için destek te olmayacaklar. Zaman zaman yaşadıklarımı ve düşündüklerimi paylaşıyorum. Her seferinde kapıyı yüzüme kapatıyorlar. Yani kendimden başka desteğim olmayacak. Hem destek anlayışları da farklıdır. Onlar mı eşin mi deseler eşim derim, hiç değilse tek kişi. Sakal- bıyık durumu anlayacağın.
Allah büyük. Bir yol gösterecektir eminim.

Gün doğmadan neler doğar

Sana şimdi bir eş adayı önersem çok mu aceleci davranmış olurum acep

Uzun zamandır çalışmamak, 40 yaş üstü olmak gibi bazı eksilerim olsa da yapacağım bir şeyler...
Eşim kendi çerçevesinde yaşadığı duygunun sevgi olduğunu sanıyor. Beni herkesten saklayıp gizleyince, evde oturtunca mutlu edip koruyacağını düşünüyor. Mutsuz olmama şaşırıyor ve panikliyor. Ardından üstüsüte hata yapıyor. Değişmesi gerektiğini söylediğimde annesi için bile değişmediğini söylüyor. Kendi inancı ve bilgisi kadar sevdiğini düşünmesem bitirmem daha kolay olurdu...

OTE="ismihan_sultan, post: 39077629, member: 465869"]Gerçi hayvanlara bakış açısı hakkında bir fikrim yok, ama tam bir beyefendi olduğu kesin[/QUOTE]

Şaka yapıyorsun herhalde kuzum

Gün doğmadan neler doğar

Sana şimdi bir eş adayı önersem çok mu aceleci davranmış olurum acep

Sağol arkadaşım. Evet şimdi biraz acele olur. Eteğimdeki tozları silkelemem gerekir önce. O arada da kimsenin kısmetine engel olmak istemem. Hala bekar olursa zamanı geldiğinde konuşuruz yine
Yuh bana da. Ne ayıp

Yeterciğim büyük geçmiş olsun arkadaşım.
Eskiler bilir ben bir okulda çalışıyorum. 3 yıldır velimiz olan bir hanım var, o da buna benzer bir olayı yaşamış.
Yıllarca eşinin beynindeki tümörle uğraşmışlar, ama neden bebek olmuyor diye araştıracak vakitleri olmamış. Tüm aileden adamın hastalığını saklamışlar. Dr. giderken sorana "bebek için gidiyoruz" demişler.
Bir gün Ankara'da bir Prof. un adını duyup gitmişler. Dr. tahlil yaptırıp bakınca" sizin çocuğunuz yok değil mi?" diye sormuş. Bunca yıldır bebek olmama sebebi, adamın sperm oluşumunu sağlayacak sinir hücreleri üzrinde tümörün baskı yapmasıymış.
Ameliyatı yaparız ama (sonuçları için aynı senin eşine söylenen söylenmiş) çocuksuz kalmayın tüp bebek yapın. nasıl olacak denilince. Size bir ilaç vereceğim tümörü kısa bir süre baskılar, o sırada spermleri aldırız, tüp bebek yapan bir arkadaşım var, hiç vakit kaybetmeyelim demiş ve.....
Bizim velinin eşi yoğun bakımda iken spermler alınmış, ameliyata girmiş, kadında tüp bebek işlemine.
5 embriyo elde etmişler, hepsini transfer etmişler, adam komada iken kadın pozitif sonucu almış, günlerce eşinin başında durumu - doğacak bebeklerini anlatmış.
5 embriyo dördüz gebelikle sonuçlanmış, hamilelik süreci berbat geçmiş kadının, 3 defa ameliyat gebe iken, RABBİM verecekse veriyor 6,5 aylık doğmuş dördüzler.
Şu an da hepsi bizim okulda, Müdür 2 kızı bir sınıfa 2 oğlanı diğer sınıfa verdi

Bana biraz müsade kızlar. Yeterince içinizi şişirdim, kusura bakmayın. Biraz temizlik yapayım. bir duş alayım. Kedilerim ilgi istiyor, gönüllerini alayım, yine gelirim. Buralardayım...

Canım, tevekkülle karşıla lütfen Olanları. Kaderini sev. Allah'ım elbet yüzünü güldürür bir gün bir şekilde. Çocuk olmaz başka birşeyi olur. Öyle güzel bşr kalbin var ki senin Allah elbet mükâfatını verir. Ben eminim bundan. Seni çok seviyorum. Seni hep hissetiğimi düşündüm tanımadan da olsa.. Ve görmeden sevdim. Kütfen pes etme.. Gün doğmadan neler doğar!!

OTE="ismihan_sultan, post: 39077629, member: 465869"]Gerçi hayvanlara bakış açısı hakkında bir fikrim yok, ama tam bir beyefendi olduğu kesin

Şaka yapıyorsun herhalde kuzum[/QUOTE]
Niye şaka olsun canım.
Kısmetin nereden geleceği belli mi ki hayatımızda.

Sağol arkadaşım. Evet şimdi biraz acele olur. Eteğimdeki tozları silkelemem gerekir önce. O arada da kimsenin kısmetine engel olmak istemem. Hala bekar olursa zamanı geldiğinde konuşuruz yine
Yuh bana da. Ne ayıp
İşte bu............
Yuh luk birşey yok, senin kıymetini bilmeyen o ........kocan şapkayı önüne koyup düşünsün bence

Ne kadar zor ama güzel bir son bizim dr soylemisti düzelme olur diye ama sorun sadece kociste değil bende sikintili bir hastayim

Şimdi gidip yeğenleri göreceği. Özledim 12 saattir görüşmedik

Mutlu olduğum bir ortamdayım. Aranızdayım. Dahasını zaman gösterecek...
Daha önce çalıştığını yazmıştın, mikro kredilerin iş kurmanda faydası olur mu? Yine işkurlar iş için kurs düzenliyor, katılımcılara da para ödüyor ab kaynaklı fonlardan. Hayata bir kez geliniyor, önce kendimutluluğun gelir, mesleğin olduktan sonra iş bi şekilde bulunur, kendine iyi bak....

Ne kadar zor ama güzel bir son bizim dr soylemisti düzelme olur diye ama sorun sadece kociste değil bende sikintili bir hastayim
Adamcağız görme yetisini büyük ölçüde kaybetmiş durumda. Kadın ALLAH'a sürekli şükrediyor Onu bana bağışladı diyerek.
Çok vefakar bir eş ve anne, bu yüzden en son ki Anneler Gününde kendisini 8naçizene benim müdüre teklifimle) Okulumuzdan Yılın Annesi seçilmek üzere Vali beye teklif sunduk, kabul edildi. İlimizde 2014 yılın annesi o hanım seçildi.

Canım çok doğru söylüyorsun, hem İş-Kur hem de Microkredi ilk adım için en iyi öneriler.
Seni çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…