Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Portakalım, dayanamamış tahlili Öne almışsın okuduğum kadarıyla.. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun. Senin için hep dua ediyorum, inşallah pozitifi görürsün canım ama olmazsa da bir hayır vardır diye düşün tamam mı canım? Öpüyorum seni kocamaaaaaannnn!! Çılgın portakalım

2222 canim meraba lutfen uzulmeyin sizin o kadar guzel yureginiz varki eminim birgun bu dileginize kavusacaksiniz en cok siz bana yardimci oldunuz bu iyiliklerinizin mukafati elbette olacaktir yaradan buyuk ben inaniyorum tup bebek ardindan cok arkadasimiz gebe kaldi sizde calismalara agirlik verin eminim ki olacaktir hayit suyu icin dediniz ben devam ediyorum gercekten yumurtladigimi dusunuyorum inanilmaz yumurta kivaminda akintim var insallah bir mujde veririm her zamanki gibi dualarimdasiniz

Dua edeceğim kuzum ama sakın acil bir karar verme tamam mı... al karşına sakin sakin hatta bir akşam yemeğinde gayet ılımlı ve sakince yaşadıklarını anlat ve düşüncelerini aç ama son noktayı koyacağını da ima ederek... bırak kaybetmeyi hissetsin ve takkeyi alsın yanına bakalım ... hayırlısı...

eğer sevgi varsa gerisi teferruat bak inan ki kaybetmeyi göze almayacığını biliyorum.. aslında acıdım da şimdi ona ya... yol göstericilik yine sana kalıyor ve hayattan istediklerin ve kalbin... işin zor kuşum... Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi şahit de olduğum bir çok olay ışığında asla olmaz denen yürümez artık denen ilişkiler bazen tam koparken düğümleniveriyor... Yakın çevremde de oldu... hakkında hayırlısını diliyorum...

Canim özelden birsey yaz bana ben beceriksiz unutum özelden yazmayi

Tünaydın tünaydın tünaydınnnnnnnn
Allahım ne koşturmacalı, ağırlamalı hafta sonuydu... Enerjimi emdi resmen, şaftım kaydı
Size ise maşallah!!! Bu ne enerjiiii 30 küsur sayfa birikmiş sanırım, nasıl okuyacağım ben...

Buluşmayı, gelişmeleri, varsa yeni haberlerinizi almadan önce öğle yemeği ile enerjiyi tavana çıkartayım. Geri gelince hızlıca göz atayım. Bu sayfadaki mesajlardan bir şey çıkartamadım. Noldu nolmuş çözemedim henüz. Aaa yoksa portakales test mi yaptı? Hemen yemekten geri dönmeli, geriden gelip yetişmeli :)

Hepimiz için çok güzel bir hafta olsun, olmazsa da canı sağ olsun :)
Öperim herkesi

Zanork bence daha sakin düşün lütfen.senin evliliğini bilemeyiz.bazen içinde olduğumuz insanlar bile biZi şaşırtır.az önce bir arkadaş bir yorum yazmış yuhhhhh dedim .arkadaş seni teselli etmek istedi galiba ama böyle durumda olan bir insana söylenecek bir söz değil .bir evlilikte aldatma ve dayak yoksa bu evlilik devam edebilir.bende bir kadın olarak çok yıprandım.eşim hiç yoktu yanımda olduğunda da yardım etmezdi.delirtir beni.oğluma hep ben baktım.arabayı bakımlara sanayilere ben götürdüm.eşime diyorum bir şeyim malum şey o eksik .zaten o olsaydı erkek olurdum . İşin şaka yanı tabi bence eşine bir bak ondan vazgeçebilir misin ?

Sevgili arkadaşım merhaba.
Yuhh dediğin kişinin ben olduğunu sanarak cevap vermek istedim.
Zanorku uzuun zamandır tanırım, O da beni, yazdığım şey patavatsızlıktan değildi emin ol. Arkadaşımın ne kadar üzüntülü zamanlar geçirdiğini bilerek yazdım. Art niyetsiz olduğumu Zanork'da bilir.
Şimdi ben burda kalkıp, "üzülme hayatım, ilerde paranız olunca tekrar tüp denersin desem olmaz, doğal yoldan bebek yaparsınız desem o da olmaz, boşver çocuk yapıpıta ne yapacaksın desem hiç olmazdı. çaresiz kaderine boyun ey, bu adamdan öte yol yok mu desem daha iyiydi.

Biz kadınlar olaylara çok duygusal baktığımız için kaybediyoruz.
Emin ol bir erkek, evladı tüm kalbiyle istesin, değil boşanmak evliyken bile bir başka kadından çocuk yapmayı kendine hak görecek kadar acımasız olur.

Bana hak verirsin vermezsin o senin bileceğin birşey. Ama biri birşey söylediğinde "yuhh!" demeden önce bir düşün acaba bunu neden yazdı diye.
Sevgiler...

İşte bu............
Yuh luk birşey yok, senin kıymetini bilmeyen o ........kocan şapkayı önüne koyup düşünsün bence

Düşünse de yapabileceği bir şey yok ki. Başka türlü olmayı bilmiyor. Beni üzen kısmı, anlamak ya da yapmak için çaba göstermemesi. Dünden beri bekliyorum "üzülme" der mi diye. O da üzüldü ama düşündüğü "o kadar para verdik, karşılığını alamadık..." Benim umutlarım tükendi onu bile anlatamıyorum... Kötü niyetli değil belki ama bana yetmiyor. Başımda koca var yaşasın diyebilen kadınlardan değilim ben. Birlikte omuzlamak, birlikte çabalamak, bir olmak gerekiyor. Onunla yapamadım. Kırgınlıklarımın, kızgınlıklarımın arasında seviyorum onu. Ama daha fazlasını taşıyamayacağım...

İş-Kur için Edirne merkeze gitmem gerekiyor, her gün 3 saat. Üstelik tek araç gidip geliyor, saatler tutmuyor. Mikro krediyi daha önce araştırmıştım. O zamanlar bazı şartların tutmadığını hatırlıyorum ama nelerdi unuttum. Tekrar bakarım... Sağol...

TE="portakales, post: 39079660, member: 629199"]KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**[/QUOTE]

Canım ya nasil yani oldum da heyecandan. Üzüldüm ne desekde boş, Rabbim büyük zamani geliyor insallah yaklaşıyoruz az kaldı.

KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
desene aynı yolda yola devaaam... ah kuzummmm yaşadıklarımı az çok biliyorsun ve seni ne kadar anladığımı da biliyorsun... sana şefkatle sımsıkı sarılıyorum demek ki paşamızın daha vakti vaaaar... Bak Allah söyletti herhalde ya paşa yazmışım... seni seviyorum çiçek portakal ve ben önce ağlayamadım sonucu duyunca... ama öbür sabah böğüre böğüre ağlayıp içimi tertemiz boşalttığımı bil.... negatifler gitsinnnnn baybaaay ;pozitiflere hayhayyyyy. Güzel arkadaşım Allah büyük. Ayrıca parantez; illaki bebeğimiz olmak zorunda değil bence elimizdeki öyle güzel sevgiler var ki binnn şükür tabi olursa taçlandırır o ayrı olmazsa da canımız sağolsun be balım... biliyorsun dimi yanındayım....

Bilge kadın, şifacı kadın, yardımsever kadın, vicdanlı kadın, hoş sohbet kadın, insan ve hayvan dostu kadın, eğlenceli kadın, komik kadın, zeki kadın, yol arkadaşı kadın, güçlü kadın…. Bir sürü yazardım da şu anda en son; ahh be “kadın” ah… demek geldi yazını okuyunca.

Ta yüreğimin içine bir ok saplandı…

“Niye bu kadar “yalnız” bıraktı kendini” diye senden… Sonra samimice itiraf edeyim bencilce “o kadar biziz ki birlikte, bizi bırakıp gitmesin, ne güzel şeyler paylaşıyorduk, yoksun kalmak kötü olur” diye kendimden…

Senin sevdiğim aklına, kalbine -ama şöyle -ama böyle diyecek değilim. Yaptığı bir şey varsa vardır bildiği diyeceğim kadınlarımdansın benim :) Atacağın her adım, düşüneceğin, uygulayacağın her şey en iyisi olsun canım, en iyisi…

Ama yine de okuyunca duramadım.

Yok desek de, acaba desek de ben inanıyorum, bazı insanlar “Seçil-miş” geliyorlar hayata… Geçenlerde mevzusu olduğu gibi adlarımız bile etkili…

Yaşama dair ne varsa güçlü kadınlardanız biz, aksi ispatlanabilse de ben buna da inanıyorum. Kim ne derse desin… Bazen bu karakterle doğuyoruz, bazen yaşam bize bundan başkası olmayacak şekilde davranıyor. Zaten başkası olsa da mutlu olmayız sanıyorum… Neyse işte bu nedenle duygularımızın depremleri de güçlü oluyor. Senin ki de güçlü olmuş…

Hangi saçma başlıkta, hangi saçmalıkları yaşadın bilmiyorum ama bizimle paylaşmayıp, son diye şartlandırdığın transferinde kendini yalnız bıraktığın, bizi de dışarıda bıraktığın için üzüldüm… Senin için bir şey yapamayacak olmamıza üzüldüm… Biz pozitif olmasını sağlayamayacaktık biliyorum ama yine de böyle hissettim. Kızmadım anlıyorum da seni… Pır pır eden yüreğine rağmen, yüreğin yangın yeriyken süt limanmış gibi durabilmene de şapka çıkardım. Her kadının harcı değil

Maddi manevi son olur, son olmaz bilemiyoruz yaşamın ne getireceği ile yaşarak göreceğimiz kısmı bu… Bu kısmına takılmadım sadece kendine niye bu kadar acımasız davrandın ona takılmış durumdayım. Hak etmiyorsun bu acımasızlığı…

24 saat kuralına çok inanırım ben, hayatımın her aşamasında da uygularım. Sinirlendiğim ve üzüldüğümde de çok faydasını gördüm. Sende de faydalı olacaktır…

Şimdi ağlayamayacak kadar ağırlaşmış duygularınla lütfen herhangi bir aksiyon almayı düşünme derim. Biraz zaman ver kendine ne olur derim. Ağlayabiliyorsan ağla, bağırabiliyorsan bağır, içebiliyorsan iç, yiyebiliyorsan ye… Ama lütfen aksiyon alma… Duygularını tartma… Şunu, bunu, onu yapmalıyım diye şartlanma desem…

Dedim ya depremler de güçlü oluyor diye, artçıların da devam ediyor benim nazarımda…

Dur sadece… Yavaşla… Hızlı çalışan, bayıldığım beynini stopla… desem bir de…

Sonra yapılacaklar, yapılamayacaklar için takkeni koyarsın önüne düşünürsün, izin verirsen eğer birlikte “düşünürüz”

Senin de bildiğini peşinen bildiğim;

sadece bebekler üzerine sohbetlerimiz yok ki, hayata dair, yaşama dair, komik anlara dair, üzüntülere dair bir sürü paylaşımlarımız var… Sadece bebek varmış gibi gidilmemeli ki J Bebeklerin kabul edilmediği (benim çok sevdiğim!) tatil köyü değil ki dünya… Etrafında illa ki birileri olacak. Kaçından kaçınıp sakınacaksın ki kendini… Dedim ya sen de biliyorsun bunları :)

Yaşamın hoyrat yanlarına karşı çok güçlü, mutlu anlarına karşı ise çok savunmasız kalacağın günlerin olsun bu aralar…

Kararlarına sonsuz saygı duymakla beraber, bencilce “hayır gitme” diyerek hakkın helal olsun da dedim…

Hakkını da helal et, dinginleşip geldiğinde, yine sarılıp sarmalanalım.. dedim.

“Turunculu kadın” seni seviyorum… Seviyoruz… da dedim.

Yaz yaz bitiremediğim için sonrasındaki mesajlarını da okuma imkanım olduğundan

“hoşşşşşşşş geldinnnnnn” dedim pek sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…