Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

TE="portakales, post: 39079660, member: 629199"]KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**

Canım ya nasil yani oldum da heyecandan. Üzüldüm ne desekde boş, Rabbim büyük zamani geliyor insallah yaklaşıyoruz az kaldı.[/QUOTE]

Hayrımıza olan buymuş canım napalım:)

Teşekkür ederim moral deposu kadın:)))
İyiyim çok şükür napalımm ben zaten olmadığını biliyordum insan hisseder çünkü o yüzden şaşırmadım:)

İçindeki her şeyi kusmadan olur mu.... sen daha iyi bilirsin ama bece acil bir yüzleşme yaşamaız şart.

Kendi annem babam 4 yıllık ayrılığın ardından bir araya geldi. Geçen yıl barıştılar. Ve hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. Bir şeyleri düzeltmek için iki tarafın da çaba göstermesi gerek. Tek tarafla olmuyor. Sevgi de tek başına yetmiyor...

Sağol arkadaşım iyi dileklerin için...
Şifa olsun, inşallah güzel haberlerinin devamı gelir...

KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
Bak ben haklı çıktım der gibi niye bağıra bağıra ilan ediyorsun ey mis kokulu narenciye...
Tamam, sen haklı çıktın! Sen üzülme, biz üzülelim... Olur mu...?

Ne yazsak sonucu değiştiremeyeceğimize göre;
bizim için yazılan sonuçları üstlenmeye,
yeni, yine, yeniden ilerlemek istersek imkanlarımızın olmasını dilemeye,
umutlarımızı hiç kaybetmemeye,
hayatlarımızı hiç eksiltmeden devam ettirmeye,
daima keyfimiz, neşemiz, imkanımız, sağlığımız, şansımız olsun...

Geçmiş olsun canım

Eşim kolay adamdır benim. Yoldan çıkmaya müsait. Hani öyle yan baktı falan değil. Girişimlerini yakaladım. Benim için eşinden başka birisini hayal etmek bile aldatmadır, onu da kişi kendisi bilir. Onun için birisine baktı diye yaygara koparmam ama yüreğimin dalları kopar. Bu durumda ne yapmam gerekir peki? O benden vazgeçmeye hazırsa ya da beni yıpratmakta sakınca görmüyorsa ne kadar taşımalıyım?

offff canım benim anladım... da ne bileyim işte düşün düşün duruyorum... kendine çok yüklenme ve dinlen biraz bak bu da sana gelsin ki ben bayılırım... dinle ve dinlen emi... ben de seninle dinliyorummmhttps://www.youtube.com/watch?v=iHPGD2aDzvU

Sen de mi Brütüs?
Peşimden gelmek zorunda mıydın? Dediğin gibi olsun. Herşeye bugün üzülelim. Yarın belki güneş açar...

Evet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...

Canımcım, dünden bu yana yüreğimiz hop oturdu hop kalktı..yazdıklarından hepimiz etkilenmiş..üzülmüştük..daha önce bi arkadaşımız daha yazdı..şu hayatta senden önemlisi yok, bencillik değil bu..sen mutlu olmalısınki, dünya mutlu olmalı.

C
Evet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...
Canım üzüldüm negatif çıkmasına ama hayırlısı böyleymiş diyelim. Ben düşük yaptığımda doktorum bugün Ağla ama yarın dimdik ayağa kalk Demişti. Bende sana aynısını söylüyorum. Allahım en kısa sürede tüm isteyenlere Bebiş nasip eder inşallah

Burayı bu yüzden seviyorum sanırım...
Tıpkı hayat gibi, inişleri-çıkışları, güzel haberleri-keyifsiz haberleri, kahkahaları-gözyaşları var.

Sabah bir enerjiyle geldim duruldum okuduklarımla... Cızzz ettim...
Sonra pozitif olursa sevinmeye odaklı kalınabilse, negatife hiç üzülmek olmasa diye dilediğim halde negatif haberleri okudum. Üzüldüm...
Sonra hayat devam etmeli diyerek başa sardım mesajları senin mesajın geldi karşıma, sevindim...
Medcezir gibiyiz... Yükseliyoruz iniyoruz, üzülüyoruz seviniyoruz.

Çok çok çooooooooooooook tebrikler canım
Aracılar olmaksızın kollarında göreceğin, gözlerini alamayacağın günler diliyorum sana :)
Sevinçlerin çok olsun, çoğalsın, hiççççç eksilmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…