- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.841
TE="portakales, post: 39079660, member: 629199"]KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
desene aynı yolda yola devaaam... ah kuzummmm yaşadıklarımı az çok biliyorsun ve seni ne kadar anladığımı da biliyorsun... sana şefkatle sımsıkı sarılıyorum demek ki paşamızın daha vakti vaaaar... Bak Allah söyletti herhalde ya paşa yazmışım... seni seviyorum çiçek portakal ve ben önce ağlayamadım sonucu duyunca... ama öbür sabah böğüre böğüre ağlayıp içimi tertemiz boşalttığımı bil.... negatifler gitsinnnnn baybaaay ;pozitiflere hayhayyyyy. Güzel arkadaşım Allah büyük. Ayrıca parantez; illaki bebeğimiz olmak zorunda değil bence elimizdeki öyle güzel sevgiler var ki binnn şükür tabi olursa taçlandırır o ayrı olmazsa da canımız sağolsun be balım... biliyorsun dimi yanındayım....
İçindeki her şeyi kusmadan olur mu.... sen daha iyi bilirsin ama bece acil bir yüzleşme yaşamaız şart.Düşünse de yapabileceği bir şey yok ki. Başka türlü olmayı bilmiyor. Beni üzen kısmı, anlamak ya da yapmak için çaba göstermemesi. Dünden beri bekliyorum "üzülme" der mi diye. O da üzüldü ama düşündüğü "o kadar para verdik, karşılığını alamadık..." Benim umutlarım tükendi onu bile anlatamıyorum... Kötü niyetli değil belki ama bana yetmiyor. Başımda koca var yaşasın diyebilen kadınlardan değilim ben. Birlikte omuzlamak, birlikte çabalamak, bir olmak gerekiyor. Onunla yapamadım. Kırgınlıklarımın, kızgınlıklarımın arasında seviyorum onu. Ama daha fazlasını taşıyamayacağım...
eğer sevgi varsa gerisi teferruat bak inan ki kaybetmeyi göze almayacığını biliyorum.. aslında acıdım da şimdi ona ya... yol göstericilik yine sana kalıyor ve hayattan istediklerin ve kalbin... işin zor kuşum... Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi şahit de olduğum bir çok olay ışığında asla olmaz denen yürümez artık denen ilişkiler bazen tam koparken düğümleniveriyor... Yakın çevremde de oldu... hakkında hayırlısını diliyorum...
Canım ya nasil yani oldum da heyecandan. Üzüldüm ne desekde boş, Rabbim büyük zamani geliyor insallah yaklaşıyoruz az kaldı.
ben de hissetmiştim biliyorsun hatta sen naif kadın bana çook moral vermiştin... cansın seeeeeen onu bil bahTeşekkür ederim moral deposu kadın:)))
İyiyim çok şükür napalımm ben zaten olmadığını biliyordum insan hisseder çünkü o yüzden şaşırmadım:)
2222 canim meraba lutfen uzulmeyin sizin o kadar guzel yureginiz varki eminim birgun bu dileginize kavusacaksiniz en cok siz bana yardimci oldunuz bu iyiliklerinizin mukafati elbette olacaktir yaradan buyuk ben inaniyorum tup bebek ardindan cok arkadasimiz gebe kaldi sizde calismalara agirlik verin eminim ki olacaktir hayit suyu icin dediniz ben devam ediyorum gercekten yumurtladigimi dusunuyorum inanilmaz yumurta kivaminda akintim var insallah bir mujde veririm her zamanki gibi dualarimdasiniz
Bak ben haklı çıktım der gibi niye bağıra bağıra ilan ediyorsun ey mis kokulu narenciye...KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
Zanork bence daha sakin düşün lütfen.senin evliliğini bilemeyiz.bazen içinde olduğumuz insanlar bile biZi şaşırtır.az önce bir arkadaş bir yorum yazmış yuhhhhh dedim .arkadaş seni teselli etmek istedi galiba ama böyle durumda olan bir insana söylenecek bir söz değil .bir evlilikte aldatma ve dayak yoksa bu evlilik devam edebilir.bende bir kadın olarak çok yıprandım.eşim hiç yoktu yanımda olduğunda da yardım etmezdi.delirtir beni.oğluma hep ben baktım.arabayı bakımlara sanayilere ben götürdüm.eşime diyorum bir şeyim malum şey o eksik .zaten o olsaydı erkek olurdum . İşin şaka yanı tabi bence eşine bir bak ondan vazgeçebilir misin ?
offff canım benim anladım... da ne bileyim işte düşün düşün duruyorum... kendine çok yüklenme ve dinlen biraz bak bu da sana gelsin ki ben bayılırım... dinle ve dinlen emi... ben de seninle dinliyorummmhttps://www.youtube.com/watch?v=iHPGD2aDzvUKendi annem babam 4 yıllık ayrılığın ardından bir araya geldi. Geçen yıl barıştılar. Ve hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. Bir şeyleri düzeltmek için iki tarafın da çaba göstermesi gerek. Tek tarafla olmuyor. Sevgi de tek başına yetmiyor...
KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
Sen de mi Brütüs?
Peşimden gelmek zorunda mıydın? Dediğin gibi olsun. Herşeye bugün üzülelim. Yarın belki güneş açar...
Kendi annem babam 4 yıllık ayrılığın ardından bir araya geldi. Geçen yıl barıştılar. Ve hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. Bir şeyleri düzeltmek için iki tarafın da çaba göstermesi gerek. Tek tarafla olmuyor. Sevgi de tek başına yetmiyor...
Canım üzüldüm negatif çıkmasına ama hayırlısı böyleymiş diyelim. Ben düşük yaptığımda doktorum bugün Ağla ama yarın dimdik ayağa kalk Demişti. Bende sana aynısını söylüyorum. Allahım en kısa sürede tüm isteyenlere Bebiş nasip eder inşallahEvet canımm üzülmemek için belki de artık düşünmemek gerek ve istememek :) Olacagı ve geleceği varsa gelsinler kendiliğinden :))
Yarın hayrımıza olsun yeter...
Portakalll kardeş geçmiş olsun önümüze yolumuza bakalım neşeli pozitif kadın ...KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
Mesajımyazarken bi yandanda dinliyorum çok çok beğendim...
Ben geldiiimmmm... Hepinize çooookk teşekkür ederim. Sağolun Varol'un , eksilmeyin hiç, çoğalın inşallah!!Bebişimi gör-düüüüüüüüümmmm!! Kalp atışını henüz duymadık, zaten önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem, bugün sadece merakımı bastırmak için gittim. Umuyorum kalp atışını da haftaya duyacağım. Darısı hepinizin başına olsun, tez vakitte inşallah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?