- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #31.861
KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
ya ne tatlı şeyyyy..
Evet size dedim.polemik olsun diye yazmıyorum.arkadaşım yazdığınız şey normal değil.evli bir kadın ve zor günler geçiriyor siz onu bu şekilde bence başka bir yanlışa sürüklüyorsunuz.inanın o yazmış olduğunuz teselli cümleleri yazsanız daha etik olur.niyetiniz mutlaka kötü değildir ama bana garip geldi.erkekler hakkında yazdıklarınıza gelince size katılıyorum.kadınların duygusal davrandıklarını söylemişsinizSevgili arkadaşım merhaba.
Yuhh dediğin kişinin ben olduğunu sanarak cevap vermek istedim.
Zanorku uzuun zamandır tanırım, O da beni, yazdığım şey patavatsızlıktan değildi emin ol. Arkadaşımın ne kadar üzüntülü zamanlar geçirdiğini bilerek yazdım. Art niyetsiz olduğumu Zanork'da bilir.
Şimdi ben burda kalkıp, "üzülme hayatım, ilerde paranız olunca tekrar tüp denersin desem olmaz, doğal yoldan bebek yaparsınız desem o da olmaz, boşver çocuk yapıpıta ne yapacaksın desem hiç olmazdı. çaresiz kaderine boyun ey, bu adamdan öte yol yok mu desem daha iyiydi.
Biz kadınlar olaylara çok duygusal baktığımız için kaybediyoruz.
Emin ol bir erkek, evladı tüm kalbiyle istesin, değil boşanmak evliyken bile bir başka kadından çocuk yapmayı kendine hak görecek kadar acımasız olur.
Bana hak verirsin vermezsin o senin bileceğin birşey. Ama biri birşey söylediğinde "yuhh!" demeden önce bir düşün acaba bunu neden yazdı diye.
Sevgiler...
Tamamlamadan gitti duygusal olduklarını söylemişsiniz o zaman zor durumda kalan kadınlar pes etsin.Evet size dedim.polemik olsun diye yazmıyorum.arkadaşım yazdığınız şey normal değil.evli bir kadın ve zor günler geçiriyor siz onu bu şekilde bence başka bir yanlışa sürüklüyorsunuz.inanın o yazmış olduğunuz teselli cümleleri yazsanız daha etik olur.niyetiniz mutlaka kötü değildir ama bana garip geldi.erkekler hakkında yazdıklarınıza gelince size katılıyorum.kadınların duygusal davrandıklarını söylemişsiniz
Bilge kadın, şifacı kadın, yardımsever kadın, vicdanlı kadın, hoş sohbet kadın, insan ve hayvan dostu kadın, eğlenceli kadın, komik kadın, zeki kadın, yol arkadaşı kadın, güçlü kadın…. Bir sürü yazardım da şu anda en son; ahh be “kadın” ah… demek geldi yazını okuyunca.
Ta yüreğimin içine bir ok saplandı…
“Niye bu kadar “yalnız” bıraktı kendini” diye senden… Sonra samimice itiraf edeyim bencilce “o kadar biziz ki birlikte, bizi bırakıp gitmesin, ne güzel şeyler paylaşıyorduk, yoksun kalmak kötü olur” diye kendimden…
Senin sevdiğim aklına, kalbine -ama şöyle -ama böyle diyecek değilim. Yaptığı bir şey varsa vardır bildiği diyeceğim kadınlarımdansın benim :) Atacağın her adım, düşüneceğin, uygulayacağın her şey en iyisi olsun canım, en iyisi…
Ama yine de okuyunca duramadım.
Yok desek de, acaba desek de ben inanıyorum, bazı insanlar “Seçil-miş” geliyorlar hayata… Geçenlerde mevzusu olduğu gibi adlarımız bile etkili…
Yaşama dair ne varsa güçlü kadınlardanız biz, aksi ispatlanabilse de ben buna da inanıyorum. Kim ne derse desin… Bazen bu karakterle doğuyoruz, bazen yaşam bize bundan başkası olmayacak şekilde davranıyor. Zaten başkası olsa da mutlu olmayız sanıyorum… Neyseişte bu nedenle duygularımızın depremleri de güçlü oluyor. Senin ki de güçlü olmuş…
Hangi saçma başlıkta, hangi saçmalıkları yaşadın bilmiyorum ama bizimle paylaşmayıp, son diye şartlandırdığın transferinde kendini yalnız bıraktığın, bizi de dışarıda bıraktığın için üzüldüm… Senin için bir şey yapamayacak olmamıza üzüldüm… Biz pozitif olmasını sağlayamayacaktık biliyorum ama yine de böyle hissettim. Kızmadım anlıyorum da seni… Pır pır eden yüreğine rağmen, yüreğin yangın yeriyken süt limanmış gibi durabilmene de şapka çıkardım. Her kadının harcı değil
Maddi manevi son olur, son olmaz bilemiyoruz yaşamın ne getireceği ile yaşarak göreceğimiz kısmı bu… Bu kısmına takılmadım sadece kendine niye bu kadar acımasız davrandın ona takılmış durumdayım. Hak etmiyorsun bu acımasızlığı…
24 saat kuralına çok inanırım ben, hayatımın her aşamasında da uygularım. Sinirlendiğim ve üzüldüğümde de çok faydasını gördüm. Sende de faydalı olacaktır…
Şimdi ağlayamayacak kadar ağırlaşmış duygularınla lütfen herhangi bir aksiyon almayı düşünme derim. Biraz zaman ver kendine ne olur derim. Ağlayabiliyorsan ağla, bağırabiliyorsan bağır, içebiliyorsan iç, yiyebiliyorsan ye… Ama lütfen aksiyon alma… Duygularını tartma… Şunu, bunu, onu yapmalıyım diye şartlanma desem…
Dedim ya depremler de güçlü oluyor diye, artçıların da devam ediyor benim nazarımda…
Dur sadece… Yavaşla… Hızlı çalışan, bayıldığım beynini stopla… desem bir de…
Sonra yapılacaklar, yapılamayacaklar için takkeni koyarsın önüne düşünürsün, izin verirsen eğer birlikte “düşünürüz”
Senin de bildiğini peşinen bildiğim;
sadece bebekler üzerine sohbetlerimiz yok ki, hayata dair, yaşama dair, komik anlara dair, üzüntülere dair bir sürü paylaşımlarımız var… Sadece bebek varmış gibi gidilmemeli ki J Bebeklerin kabul edilmediği (benim çok sevdiğim!) tatil köyü değil ki dünya… Etrafında illa ki birileri olacak. Kaçından kaçınıp sakınacaksın ki kendini… Dedim ya sen de biliyorsun bunları :)
Yaşamın hoyrat yanlarına karşı çok güçlü, mutlu anlarına karşı ise çok savunmasız kalacağın günlerin olsun bu aralar…
Kararlarına sonsuz saygı duymakla beraber, bencilce “hayır gitme” diyerek hakkın helal olsun da dedim…
Hakkını da helal et, dinginleşip geldiğinde, yine sarılıp sarmalanalım.. dedim.
“Turunculu kadın” seni seviyorum… Seviyoruz… da dedim.
Yaz yaz bitiremediğim için sonrasındaki mesajlarını da okuma imkanım olduğundan
“hoşşşşşşşş geldinnnnnn” dedimpek sevindim...
Bazen bir film müziğe, müzik filme karışır ya öyle bir şey...
Çok çok uzun zaman olmuştu ne iyi yaptın hatırlattın...
En iyi soundtrack albümlerdendi, kulağımıza yeniden zevkli şeyler çalındı sayende. Ellerine sağlık :)
offff canım benim anladım... da ne bileyim işte düşün düşün duruyorum... kendine çok yüklenme ve dinlen biraz bak bu da sana gelsin ki ben bayılırım... dinle ve dinlen emi... ben de seninle dinliyorummmhttps://www.youtube.com/watch?v=iHPGD2aDzvU
Ne desek boş.. İçindekini hafifletmez. Hayırlısı buymuş diyelim. Umarım en kısa zamanda hayırlı olanın olduğunu algılayabilme seviyesine çıkarsın canım... Yaşın çok küçük daha.. En azından o açıdan bir sorun yok da Rabbim yine de daha fazla bekletmeden evladına kavuştursun inşallah portakal kardeş.. Geride donmuşların da vardı sanırım. İnşalla tez vakitte pozitifi görürsün canım benim..
O zaman bence baştan yanlış aldatma girişimi olan da aldatanda aynı kefede bugün girişimde bulunan yarın aldatır.böyle çok zor mutsuz bir evliliğe cocuk yapılmaz .ben durumunuzu bilmiyordum sadece aldırmaz rahat bir eşiniz olduğunu sanıyordum.Eşim kolay adamdır benim. Yoldan çıkmaya müsait. Hani öyle yan baktı falan değil. Girişimlerini yakaladım. Benim için eşinden başka birisini hayal etmek bile aldatmadır, onu da kişi kendisi bilir. Onun için birisine baktı diye yaygara koparmam ama yüreğimin dalları kopar. Bu durumda ne yapmam gerekir peki? O benden vazgeçmeye hazırsa ya da beni yıpratmakta sakınca görmüyorsa ne kadar taşımalıyım?
Canımcım, dünden bu yana yüreğimiz hop oturdu hop kalktı..yazdıklarından hepimiz etkilenmiş..üzülmüştük..daha önce bi arkadaşımız daha yazdı..şu hayatta senden önemlisi yok, bencillik değil bu..sen mutlu olmalısınki, dünya mutlu olmalı.
Gözün aydın canım... Devamında döllendikleri haberini de paylaşmışsın... Ne güzel haberler :) Dilerim güzel devam etsin, bu kez üzülmeden ilerleyin.. Pozitif düşünerek iyi şeylerin yansımasına katkı sağlamanı diliyorum. Hakkında hayırlısı ne ise o OL'sun. Bol şanslar, yolun açık olsun...Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Ne güzel gelişmeler, iğneydi, yumurta olacak mı derken OPU gerçekleşmiş. Dilerim döllenme ve bölünmeleri de su gibi aksın, güzel sonuçlansın. Pozitif gelişmelerini okumayı dilerim, bol şanslar... Yolun açık olsun, hayırlısı ne ise o OL'sun.Ben de az önce 4 yumurta verip geldim hayırlı haberleri beklemek kaldı artık.o kadar emek çekip büyütüp sonrada bırakıp gelmekte bi tuhaf oluyo :)
Hoşgeldin, merhaba A aycaozturk 3. de turnayı gözünden vurursun, piyango sana çıkar inşallah :) Ben bu işlere başladığımda zaten 39 yaşında olduğum için hiç fikir yürütemiyorum ama tecrübesi veya bilgisi olan zaten paylaşacaktır. (ki ben bu mesajları görene çoktan paylaşmışlardır) Bol şanslar, yolun hep açık olsun.Merhaba arkadaslar
Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
İyi haftasonları, bu kistlerden nasıl kurtulacağım? Sağlı sollu birer kist birer folükül.
Canım selcankerem:)
Çok geç cevap yazdım biliyorum ama beni anlayacaksın. 6. Haftada Başlayan ve 10 gün Süren lekelenmeler nedeniyle sıkıntılı günler yaşadım, neyse geçti bitti.
10 Uncu haftayı geride Bıraktım:) çok şükür bebekde bende iyiyiz. Ilk önce Görülen 2 kese ve yüksek betahcg ye rağmen biricik bebebeğimle hamileliğe devam:)
Hergün Allah'ıma şükrediyor, isteyen herkese bu Mutluluğu Yaşatması için dua ediyorum.
Şimdi 12. Haftada yapılacak 2 li test ve amiyosentez yerine geçen bir kan testi( prenatest) yapılacak, bu testleride Hayırlısı ile atlatırsak daha da rahatlayacağım herhalde.
Diğer arkadaşlara da selam, ümmüseleme, belki, daha ismi aklıma gelmeyen burada dayanışmanın en güzel örneklerini Gösteren Savaşçı dostlar hepinize sevgiler....
Selcan kızını çok öpüyorum:)
Sevgiler...
Hoşbuldum arkadaşım
Parmaklarını yordum özür dilerim
Dün hiç bir karar almadım arkadaşım. Önceden alınmış bir karardı. Uygulamaya koymak için bu denemenin sonucuna bağlamıştım sadece. Sanırım paylaşmak için acele ettim biraz. O yüzden negatife bağlıymış gibi oldu. Kimse istemez böyle noktalardan geçmeyi ama bazen kendimizi koruyabilmek için vazgeçmek zorunda kalıyoruz...
Yaşadığım saçmalık aslında geride kalmış olsa da o zaman aldığım kararı uygulama ihtiyacı hissettim.
Gerçekten saçmaydı. Önceki denememde benden bir gün sonra transferi yapılan bir kız vardı. Bahsetmiştim, ilçenin şartlarından dolayı testi iki gün erken yaptırmak zorunda kaldım. Her şey gibi kan verdiğimi de yazdım. Koşa koşa gidip kan vermiş. Böyle bir yarış içine girmeyeceğim demiştim o zaman. O yüzden de bu transferi paylaşmadım. Aslında giderken huzursuzdum. Bunca şeyi paylaştıktan sonra yaptığım şey beni de rahatsız etti. Sonra beni anlayacağınızı düşündüm. Hep anladınız ki beni... Söz vermiştim kendime. Tutmalıydım. Ölen kedime verdiğim sözü tutamadığım için de ağlıyorum zaten. Bu da eksilerimden birisi belki.
Geldi geçti. Negatif te dünde kaldı, "son deneme" ümidim de. Hayat devam ediyor. Ruhum hızla ayaklanırken bedenimi de ona uydurmam gerekiyor.
Sonrası için de biraz izin verdim kendime. Kızlar da aceleci davrandığımı düşündüklerini yazdılar sağolsunlar. Bu üzüntüyü atlatıp son bir konuşma yapacağım. Top onda olsun bu defa.
Böyle işte. Kafam hala dumanlı olsa da buralardayım.
aşk olsun, özür dileme..benimde bu ikinci evliliğim..aşağı yukarı seni anlıyorum..zor zamanlar geçiyorsun ..Sağol arkadaşım. Üzdüğüm için özür dilerim. Bencillik olarak görmüyorum, elimden geleni yaptım çünkü. Bundan sonrasını zaman gösterecek...
Uzun zamandır çalışmamak, 40 yaş üstü olmak gibi bazı eksilerim olsa da yapacağım bir şeyler...
Eşim kendi çerçevesinde yaşadığı duygunun sevgi olduğunu sanıyor. Beni herkesten saklayıp gizleyince, evde oturtunca mutlu edip koruyacağını düşünüyor. Mutsuz olmama şaşırıyor ve panikliyor. Ardından üstüsüte hata yapıyor. Değişmesi gerektiğini söylediğimde annesi için bile değişmediğini söylüyor. Kendi inancı ve bilgisi kadar sevdiğini düşünmesem bitirmem daha kolay olurdu...
canım sık sık yazmaya fırsatım olmasada sonucunu heyecanla bekliyordum çok üzüldüm ya sağlık olsun inşallah bu son negatifin olur yüce rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**
O zaman bence baştan yanlış aldatma girişimi olan da aldatanda aynı kefede bugün girişimde bulunan yarın aldatır.böyle çok zor mutsuz bir evliliğe cocuk yapılmaz .ben durumunuzu bilmiyordum sadece aldırmaz rahat bir eşiniz olduğunu sanıyordum.
merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçridk arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?