Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

KIZLAR SONUCUM GELDI
**NEGATIF**

Ne desek boş.. İçindekini hafifletmez. Hayırlısı buymuş diyelim. Umarım en kısa zamanda hayırlı olanın olduğunu algılayabilme seviyesine çıkarsın canım... Yaşın çok küçük daha.. En azından o açıdan bir sorun yok da Rabbim yine de daha fazla bekletmeden evladına kavuştursun inşallah portakal kardeş.. Geride donmuşların da vardı sanırım. İnşalla tez vakitte pozitifi görürsün canım benim..

Evet size dedim.polemik olsun diye yazmıyorum.arkadaşım yazdığınız şey normal değil.evli bir kadın ve zor günler geçiriyor siz onu bu şekilde bence başka bir yanlışa sürüklüyorsunuz.inanın o yazmış olduğunuz teselli cümleleri yazsanız daha etik olur.niyetiniz mutlaka kötü değildir ama bana garip geldi.erkekler hakkında yazdıklarınıza gelince size katılıyorum.kadınların duygusal davrandıklarını söylemişsiniz

Tamamlamadan gitti duygusal olduklarını söylemişsiniz o zaman zor durumda kalan kadınlar pes etsin.

Hoşbuldum arkadaşım
Parmaklarını yordum özür dilerim
Dün hiç bir karar almadım arkadaşım. Önceden alınmış bir karardı. Uygulamaya koymak için bu denemenin sonucuna bağlamıştım sadece. Sanırım paylaşmak için acele ettim biraz. O yüzden negatife bağlıymış gibi oldu. Kimse istemez böyle noktalardan geçmeyi ama bazen kendimizi koruyabilmek için vazgeçmek zorunda kalıyoruz...
Yaşadığım saçmalık aslında geride kalmış olsa da o zaman aldığım kararı uygulama ihtiyacı hissettim.
Gerçekten saçmaydı. Önceki denememde benden bir gün sonra transferi yapılan bir kız vardı. Bahsetmiştim, ilçenin şartlarından dolayı testi iki gün erken yaptırmak zorunda kaldım. Her şey gibi kan verdiğimi de yazdım. Koşa koşa gidip kan vermiş. Böyle bir yarış içine girmeyeceğim demiştim o zaman. O yüzden de bu transferi paylaşmadım. Aslında giderken huzursuzdum. Bunca şeyi paylaştıktan sonra yaptığım şey beni de rahatsız etti. Sonra beni anlayacağınızı düşündüm. Hep anladınız ki beni... Söz vermiştim kendime. Tutmalıydım. Ölen kedime verdiğim sözü tutamadığım için de ağlıyorum zaten. Bu da eksilerimden birisi belki.
Geldi geçti. Negatif te dünde kaldı, "son deneme" ümidim de. Hayat devam ediyor. Ruhum hızla ayaklanırken bedenimi de ona uydurmam gerekiyor.
Sonrası için de biraz izin verdim kendime. Kızlar da aceleci davrandığımı düşündüklerini yazdılar sağolsunlar. Bu üzüntüyü atlatıp son bir konuşma yapacağım. Top onda olsun bu defa.
Böyle işte. Kafam hala dumanlı olsa da buralardayım.

Sağol arkadaşım. Çok düşünme. Benim enerjimi çekiyorsun kendine. Bu aralar pek iyi değil kendisi, tavsşye etmem

Bazen bazı şeyleri yaşamanın yaşla pek ilgisi olmuyor.. Yani yaşımın küçük olması yaşadıklarımı hafifletmiyor malesef..
Gayet iyiyim çok şükür sonuçta bunun normal yolla denemekten bi farkı yok gibi gliyor cogu zaman bana..
Nasip edecek olan allah olunca ne yaparsak yapalım onu biz sağlayamıyoruz..
Hayırlısını diliyorum hepimiz için..

O zaman bence baştan yanlış aldatma girişimi olan da aldatanda aynı kefede bugün girişimde bulunan yarın aldatır.böyle çok zor mutsuz bir evliliğe cocuk yapılmaz .ben durumunuzu bilmiyordum sadece aldırmaz rahat bir eşiniz olduğunu sanıyordum.

Sağol arkadaşım. Üzdüğüm için özür dilerim. Bencillik olarak görmüyorum, elimden geleni yaptım çünkü. Bundan sonrasını zaman gösterecek...

Kizlar opu oldum iki yumsum toplandi..Rabim kan can versin kaliteli dolensin inş..
Gözün aydın canım... Devamında döllendikleri haberini de paylaşmışsın... Ne güzel haberler :) Dilerim güzel devam etsin, bu kez üzülmeden ilerleyin.. Pozitif düşünerek iyi şeylerin yansımasına katkı sağlamanı diliyorum. Hakkında hayırlısı ne ise o OL'sun. Bol şanslar, yolun açık olsun...

Ben de az önce 4 yumurta verip geldim hayırlı haberleri beklemek kaldı artık.o kadar emek çekip büyütüp sonrada bırakıp gelmekte bi tuhaf oluyo :)
Ne güzel gelişmeler, iğneydi, yumurta olacak mı derken OPU gerçekleşmiş. Dilerim döllenme ve bölünmeleri de su gibi aksın, güzel sonuçlansın. Pozitif gelişmelerini okumayı dilerim, bol şanslar... Yolun açık olsun, hayırlısı ne ise o OL'sun.

Merhaba arkadaslar
Ben iki kere tup bebek denemesi yaptim ancak bugun olumsuz sonucu aldim :)
Simdi devlette denemek istiyorum acaba semiha sakir devlet hastasinde deniyen oldumu acaba
Hoşgeldin, merhaba A aycaozturk 3. de turnayı gözünden vurursun, piyango sana çıkar inşallah :) Ben bu işlere başladığımda zaten 39 yaşında olduğum için hiç fikir yürütemiyorum ama tecrübesi veya bilgisi olan zaten paylaşacaktır. (ki ben bu mesajları görene çoktan paylaşmışlardır) Bol şanslar, yolun hep açık olsun.

İyi haftasonları, bu kistlerden nasıl kurtulacağım? Sağlı sollu birer kist birer folükül.
(( Üfff vallahi üfff... Kistleri önemsizleştirecek, yok edecek her şey elinin altında, imkanların dahilinde olsun dilerim... Yani ne yalan söyleyeyim kist vb sağlığa yönelik minik olsa da ortaya çıkan şeyler beni negatiften fazla üzüyor. Tez zamanda kurtulasın... Şifacımızın dediği gibi kürler vs. var ama herkese etki ediyor mu bilmiyorum. Sıhhatler dilerim

S simay72 öncelikle canı gönülden tebrikler zorlu süreçlerin de olmuş. Hepsi ama hepsi geride kalmış olsun... Sağlıkla geldiğin 12. hafta da yola devam ettiğin biriciğin ile 40. haftalara kadar mutlu mesut geçinmenizi diliyorum. 2'li testlerinden tüm tetkiklere her şey dilediğin, beklediğin, ümit ettiğin gibi olsun. Bol şanslar diliyorum.
Keyifle alınacak haberlerin olsun. Bizden de sana çok sevgiler, bebeğine göbekten öpücükler :)

Düşüncem şudur ki canım...
Sen bu adamla sevdiğin için evlendin ve eminim ki bu adam da senin sevdigi için birlikte..
Ama herkesin karakteri bir birine uymaz malesef.. İStedigin şekilde bir adam olmaya bilir ama bunu ona güzel bir dille söylemeni tavsiye ederimm.. Onda ne kadar hata olursa olsun bence bu kadar kötü oldugunu duşunmuyorum.
Onu dinlemeni ve anlamanı istiyorum.. Ona da kendini doğru ifade etmen gerektigini düşünüyorumm...
Farklılıklar her zaman güzeldir.. Önemli olan kalpler ve niyetler güzel olsun...
Dİlerim aydınlığa çıkacaksın ve yarınlar hep hayrımıza ve güneşli olacak.. Ama kesinlikle bunun yolu iletişimden geçiyor..

Sağol arkadaşım. Üzdüğüm için özür dilerim. Bencillik olarak görmüyorum, elimden geleni yaptım çünkü. Bundan sonrasını zaman gösterecek...
aşk olsun, özür dileme..benimde bu ikinci evliliğim..aşağı yukarı seni anlıyorum..zor zamanlar geçiyorsun ..

canım mesajlara şöyle bir baktım gitmediğini görünce çok sevindim inan burada senin bize bizimde sana ihtiyacımız var

eşinle ilgili durumundada ne yaşadığını sen bilirsin ama umarım sorunlarınızı halleder mutlu olursunuz Allah eşine akıl fikir ihsan ederde senin kıymetini bilir

Daha önce bahsetmemiştim. Buradaki arkadaşların hiç birisi bilmiyordu. Aslında 8 ayda 18-20 folikülden tek foliküle düşme nedenim bu. Oturdum düşündüm, yaş olmuş 39. Geç bir evlilik yapmışım. Anne olmak istiyorum. Yeni birisini bulmak, yeniden güvenmek kolay olmayacak, belki hiç öyle birisi girmeyecek hayatıma. Ben de elimdekiyle denemeye karar verdim. Affettiğim için değil, çocuk özlemim için. Belki yanlış bir karardı ama denemem gerekiyordu. Sonrası... Buradayım işte. Aynı hatayı tekrarlamadı. Özür dilemeden kendini topladı ama bende kırılan şey kırıldı. Her şeyi affedebilirim ama bu... Neyse. Şimdilik kendimle ilgileniyorum sadece. Toparlanayım, sonra taşlar oturacak yerine...

Canım çok ama çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, verilmiş sadakanız varmış.
Sizin iyi olmanıza çok sevindim ayrıca... Dilerim tez zamanda, sıhhatle annenleri de alır gelirsiniz...
Geldi mi üstüste gelir derler ya bu son üst olsun.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…